- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #87.061
bende aynen öyle yaptım. babam diyoki sen delimisin zorla içilirmi bu. sevmiyosan içme. dur dedim baba zayıflıcamm benn
Bir tarçınlı kahve içicem ben.
Sonrada Zumba yapiyim azcüüük. Bugün gidemedim zaten Zumba dersine, evde yapıveririm netten bakıp:118:
1 tane hamburger (ev yapımı)yedim ek olara kocamın patateslerinden tırtkladım nefsimi koreltmek içinbende menumu yazayım
sabah
1 dilim ekmekk
1 minik yumurta
5 zeytin
domatees,salatalık
çay kaşıgının ucuyla çikolata
ara
10 fındık
öğle
5-6 kaşık z.yaglı fasulye
1 kase şekersiz kayısı hoşafı
1 dilim ekmek
ara
18 tane kiraz
3 tane taze kaysı
akşamada
1 hamburger yiyeceğim
2 litre su içtim devam edeceğim suya
spor değil ama evi düzenleyip temizliyorum öldüm yorgunluktan
keşke hamburger akşam olmasaydı canım inş erken yersin akşam yemeğini
Ben ekmeyi tamamı ile kestim kızlar. Tam tahıllı yada kepekli olsun olmasın içinde o tadı vermek için her 1 dilimde 1 kaşık şeker varmış. Ekmeklerin içine kimsayallar koyup bizim daha çok acıkmamız sağlanıyor. Sabahları ekmek yerine ceviz yiyorum, tok tutuyor.
Ekmeği çıkardım hayatımdan
merhaba güzeller nasılsınız biz geldik şükür evimize..tabi tatilin acı bilançosu ve adet öncesi dönemdenmidir berbat şiş ve kilo almış hissediyorum kendimi .ama çok güzel tepkiler aldım özellikle kayınvalidem genç kız gibi olmuşun diyo insan kıskanacak seni diyo ooo bana müthiş gaz verdi.aa sen ne kadar küçülmüşün diyenler.3-4 senedir görmedigim kişiler ne kadar gençleşmişin diyenler.falan falan işte fena gaz yaptı bende
neyse ama yinede ok yemekten dolayı biraz kilo almış olabilirim tartılmadım
bencede cnmyaa nesli gitmesin noldu ki???izin alsın geri donsunnn
iyi geceler canımmmiyi geceler efemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?