Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bir tarçınlı kahve içicem ben.
Sonrada Zumba yapiyim azcüüük. Bugün gidemedim zaten Zumba dersine, evde yapıveririm netten bakıp
:118:

1 tane hamburger (ev yapımı)yedim ek olara kocamın patateslerinden tırtkladım nefsimi koreltmek için
birde sabah aç karnına kocaman maydonoz suyumu içtim..

hımm birazcık karataya benziyor seninki..benim gibi yap bebişim evde yap ekmegini..içine ne kattıgınıda bilirsin..hemen her şeyi evde yapıyorum bende o sebepten

aslı ya be benim pc cok kasıyor yine zorlanıyor bağlanmakta bugunlerde giremezsem bilinki gitmiştir netimm...neyse ben azcık egzersiz yapayım cok yorgunum ama aksatmayacağım..

merhaba güzeller nasılsınız biz geldik şükür evimize..tabi tatilin acı bilançosu ve adet öncesi dönemdenmidir berbat şiş ve kilo almış hissediyorum kendimi .ama çok güzel tepkiler aldım özellikle kayınvalidem genç kız gibi olmuşun diyo insan kıskanacak seni diyo ooo bana müthiş gaz verdi.aa sen ne kadar küçülmüşün diyenler.3-4 senedir görmedigim kişiler ne kadar gençleşmişin diyenler.falan falan işte fena gaz yaptı bende
neyse ama yinede ok yemekten dolayı biraz kilo almış olabilirim tartılmadım

Merhabaa! Ben Sultan. Takıma yeni katıldım, takımın geveze kızı oldum. Aldığınız tepkiler muhteşemm. Umarım fazla almamışsınızdır. Ara verdiğiniz için hızla vermeye başlarsınız tekrarr. Bol Şans!

heryerim tutuk boynum belim..doktorlar bi çare bulamıyoo ben nolcam böyle..uyku kalitem sıfır yaşam kalitem dibe vurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…