Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende aynen öyle yaptım. babam diyoki sen delimisin zorla içilirmi bu. sevmiyosan içme. dur dedim baba zayıflıcamm benn
Bende Rezene yi içmeye başladığımda ilk demlemede kokusundan dolayı mutfağa giremedim demlik öylece döküldü.. Şimdi 3 kupa falan zor kesiyo:) insan faydasını görünce taşı bile kemirir :)

Ekmeği mi kestin.. Kız resmen intihar etmiş
şaka bi yana çok güzel bisi yapmışsin.. Içindeki tuzlar yüzünden vücut ödem tutuyor ve kan şekerini alt üst ediyor

5 tane 5 litrelik ayçiçekyağini düşün senden çıktı.. Harbi yüzün çok değişti ama yavaşladın yani sınav stresi derken biraz koptun.. Eski emine gelsin sporcu olanından

5 tane 5 litrelik ayçiçekyağini düşün senden çıktı.. Harbi yüzün çok değişti ama yavaşladın yani sınav stresi derken biraz koptun.. Eski emine gelsin sporcu olanından

pisiq evet canım sorma, ölmiyecem ya, kestim gitti! şuanlık aramıyorum bakalım yararları nasıl olcekk.

Son düzenleme:
günaydınn güzeller.
saat 6 da uyandım dünden gelen çantaları boşalttım.işe gitmeden bi bakım dedim ne ediyonuz diye...
tam anlamadım ama takıma katılımlar olmuş :44:herhalde..
neyse akşama bol bol gelir ögrnirim.mutlu günler herkese

Porsiyon ölçüsü:
Bulgur pilavı en fazla 6 kaşık.. pirinç pilavı 3kaşık

neeee 6 kaşık mı?ben o kadarcıkla doymam ki

teşekkür ederim tavsiyeler için kk dan buldum canım.Yorumlar iyiydi her şey de yendiği için yapılabilir dedim.sizin yorumlarınızı merak ettim.

karbonhidrat ağırlık olmamış mı
hem patates hem bulgur
bence akşam sebze yemeği olsaydı daha iyi olurdu
yaa niye bu kadar geç söyledin aslı ben 6 da yemek faslını kapatıyorum.neyse bir daha öyle yapmam ben de.

kesin zayıflatıyorsa neden olmasın.bir de ben cesaret edip içeyim

vayyyy ne güzel tepkiymiş onlar.tebrik ederim canım .İnsan çok mutlu oluyor bunları duyunca.Ben de doğumdan sonra okula gittiğimde kimse senin doğum yaptığına inanmaz demişlerdi çok mutlu olmuştum.

günaydın tatlı bayanlar.Herkese az kalorili,bol sporlu,neşesi mutluluğu çok olan,kendinizi aç hissetmeyeceğiniz bir gün diliyorum.

günaydın fıstıklar..
emoş hoş geldin kuzu... ben dee dün akşam döndüm.. terasta bahçe bostan var diye evde ilaçlama yapıyoruz he sene... geldik işte evin tüm yüzeylerini kabaca bi elden geçtik.. bugün de buharlıycam.. daha valiz açamadım bile:))
ben de artılardayım, yol ve adettir umarım..bugün de protein günüm.. yarınki tartı sonucu daha güvenilir olacak :S

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr. Bende erken kalktım, burada saat 7:00. Bugün Zumba dersim var 10:30'da. Ondan önce bide yürüyüş yapıyım diyorum. Bu hafta sanki bir durgunluk olucak kiloda, oyüzden bugun spora ağırlık vericem, şişkinliğimde var.

evet canım. Ben katıldım meselaa :79: Akşam bol bol konuşuruz dediğin gibii.

Son düzenleme:

günaydın kuzu..:)

ne güzel iyi gelmiştir bu tatil snaa

merhaba kızlar ben geldim nasılsınız??
hoşgeldin canım.uykusuzluğun verdiği bir yorgunluk haricinde gayet iyiyim ben.Dün çok mutluydum ama.Eşim baya bir iltifat etti.Çok zayıflamışsın ne dedi.ben de başının etini yedim gerçekten öyle mi diye.Artık bıktı bu sözümden,heralde bir daha zayıflamışssın demez sen nasılsın ayşeciğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…