- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #87.081
Bi kerede bisi olmaz:) brokoli sürekli kullanımda gaz yapar kaçınılmaz bi durum (içindeki etken bi maddeden dolayı)bana hiç yapmıyor ne hikmetse hahaha hiç ama yani...:130:
Bende Rezene yi içmeye başladığımda ilk demlemede kokusundan dolayı mutfağa giremedim demlik öylece döküldü.. Şimdi 3 kupa falan zor kesiyo:) insan faydasını görünce taşı bile kemirir :)bende aynen öyle yaptım. babam diyoki sen delimisin zorla içilirmi bu. sevmiyosan içme. dur dedim baba zayıflıcamm benn
Ekmeği mi kestin.. Kız resmen intihar etmişBen ekmeyi tamamı ile kestim kızlar. Tam tahıllı yada kepekli olsun olmasın içinde o tadı vermek için her 1 dilimde 1 kaşık şeker varmış. Ekmeklerin içine kimsayallar koyup bizim daha çok acıkmamız sağlanıyor. Sabahları ekmek yerine ceviz yiyorum, tok tutuyor.
Ekmeği çıkardım hayatımdan
5 tane 5 litrelik ayçiçekyağini düşün senden çıktı.. Harbi yüzün çok değişti ama yavaşladın yani sınav stresi derken biraz koptun.. Eski emine gelsin sporcu olanındanmerhaba güzeller nasılsınız biz geldik şükür evimize..tabi tatilin acı bilançosu ve adet öncesi dönemdenmidir berbat şiş ve kilo almış hissediyorum kendimi .ama çok güzel tepkiler aldım özellikle kayınvalidem genç kız gibi olmuşun diyo insan kıskanacak seni diyo ooo bana müthiş gaz verdi.aa sen ne kadar küçülmüşün diyenler.3-4 senedir görmedigim kişiler ne kadar gençleşmişin diyenler.falan falan işte fena gaz yaptı bende
neyse ama yinede ok yemekten dolayı biraz kilo almış olabilirim tartılmadım
5 tane 5 litrelik ayçiçekyağini düşün senden çıktı.. Harbi yüzün çok değişti ama yavaşladın yani sınav stresi derken biraz koptun.. Eski emine gelsin sporcu olanındanmerhaba güzeller nasılsınız biz geldik şükür evimize..tabi tatilin acı bilançosu ve adet öncesi dönemdenmidir berbat şiş ve kilo almış hissediyorum kendimi .ama çok güzel tepkiler aldım özellikle kayınvalidem genç kız gibi olmuşun diyo insan kıskanacak seni diyo ooo bana müthiş gaz verdi.aa sen ne kadar küçülmüşün diyenler.3-4 senedir görmedigim kişiler ne kadar gençleşmişin diyenler.falan falan işte fena gaz yaptı bende
5 tane 5 litrelik ayçiçekyağini düşün senden çıktı.. Harbi yüzün çok değişti ama yavaşladın yani sınav stresi derken biraz koptun.. Eski emine gelsin sporcu olanından
Porsiyon ölçüsü:
Bulgur pilavı en fazla 6 kaşık.. pirinç pilavı 3kaşık
teşekkür ederim tavsiyeler için kk dan buldum canım.Yorumlar iyiydi her şey de yendiği için yapılabilir dedim.sizin yorumlarınızı merak ettim.canım bu listeyi nerden buldun kendin mi hazırladın yoksa
genel olarak sorun yok listede
ama mesela taze fasulyeye patates koyma zaten ekmek yiyorsun
tostu beyaz peynirden yap kaşar çok sakıncalı
haşlanmış patatese tuz serbest demişsin tuz kaçınmamız gereken bir besin
bu listeye yoğurt ekle arada bir canım
yaa niye bu kadar geç söyledin aslı ben 6 da yemek faslını kapatıyorum.neyse bir daha öyle yapmam ben de.karbonhidrat ağırlık olmamış mı
hem patates hem bulgur
bence akşam sebze yemeği olsaydı daha iyi olurdu
ben bir kaç yıl önce yapmıştım burnumu kapatım içiyordum koku ile tat bağlantılıdır kokusunu duymadığın bişeyin tadını alamazsın
yoksa midem bulanıyordu
ama faydalı gerçekten zayıflatıyor
fakat bir daha cesaret edebilir miyim sanmıyorum
merhaba güzeller nasılsınız biz geldik şükür evimize..tabi tatilin acı bilançosu ve adet öncesi dönemdenmidir berbat şiş ve kilo almış hissediyorum kendimi .ama çok güzel tepkiler aldım özellikle kayınvalidem genç kız gibi olmuşun diyo insan kıskanacak seni diyo ooo bana müthiş gaz verdi.aa sen ne kadar küçülmüşün diyenler.3-4 senedir görmedigim kişiler ne kadar gençleşmişin diyenler.falan falan işte fena gaz yaptı bende
günaydınn güzeller.
saat 6 da uyandım dünden gelen çantaları boşalttım.işe gitmeden bi bakım dedim ne ediyonuz diye...
tam anlamadım ama takıma katılımlar olmuş herhalde..
neyse akşama bol bol gelir ögrnirim.mutlu günler herkese
Günaydın kızlarr. Bende erken kalktım, burada saat 7:00. Bugün Zumba dersim var 10:30'da. Ondan önce bide yürüyüş yapıyım diyorum. Bu hafta sanki bir durgunluk olucak kiloda, oyüzden bugun spora ağırlık vericem, şişkinliğimde var.
merhaba güzeller nasılsınız biz geldik şükür evimize..tabi tatilin acı bilançosu ve adet öncesi dönemdenmidir berbat şiş ve kilo almış hissediyorum kendimi .ama çok güzel tepkiler aldım özellikle kayınvalidem genç kız gibi olmuşun diyo insan kıskanacak seni diyo ooo bana müthiş gaz verdi.aa sen ne kadar küçülmüşün diyenler.3-4 senedir görmedigim kişiler ne kadar gençleşmişin diyenler.falan falan işte fena gaz yaptı bende
merhaba kızlar ben geldim nasılsınız??
hoşgeldin canım.uykusuzluğun verdiği bir yorgunluk haricinde gayet iyiyim ben.Dün çok mutluydum ama.Eşim baya bir iltifat etti.Çok zayıflamışsın ne dedi.ben de başının etini yedim gerçekten öyle mi diye.Artık bıktı bu sözümden,heralde bir daha zayıflamışssın demezmerhaba kızlar ben geldim nasılsınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?