Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kızlar ben geldim. nasılsınız bakalım.
seda hoşgeldin. babanannen nasıl oldu iyidir inşallah :Saruboceq:
1.73 oğlunun doğum günü kutlu olsun. nice mutlu yıllara hihoyyyt
rose senin kızınıda tebrik ediyorum. gözün aydın baban geliyormuş. :sm_cool:

ben dün ve bugün neler yedim söyleyim. erzurumda olduğum için pek düzenli olmadı yediklerim.
dün
sabah klasik kahvaltı
öğle yarım simit, şekersiz bir bardak çay
akşam 5 ızgara köfte, yağsız marul salata soda
akşam dediysemde 16.30 da yedim.
akşam canlı müzik dinlemeye gittik kızlarla orda bir soda içtim.
bol su
bütün gün ordan oraya koşuşturdum.

bugün
sabah yarım simit, bir bardak şekersiz çay
öğle kızlar dondurma istediler, diyet dondurma yokmuş 3 top sade dondurma yedim.
sinemaya gittik. melekler ve şeytanlar isimli, tom hanks başrolunu oynuyor. süper bir film tavsiye ederim. sinemada biraz mısır ve badem yedim. akşamıda böylelikle atlattım.
bol su içtim ve içmeye devam ediyorum. bütün gün yine koşuşturdum.

acaba kilo aldım mı diye merak ediyordum. simit, dondurma yedim ya. gelir gelmez tartıldım. 90. 3 çıktım. cuma günden bugüne 1.5 kilo vermişim. gözlerime inanamadım. ama ben yorgunluktan filan diyorum. yarın tekrar tartılacam. inşallah doğru çıkarım.:Saruboceq:

neslı sobeeee..................

slm kızlar ben daha gelelı 10 dk oldu bıraz dınleneyım dedım oturdum...

kılo vermeye devam edıyorsunuz arkadaslar cok tebrık ederım ben dun ızgara yedım ...bugun öglen yedım daha yemedım ama acım .....belkı dunden artanları yerım...ama bugun tam 4 saat yurudum cok hızlı degıldı ama bayagı ter attım...

kılom aynı hala sabah aksam tartılıyorum

neslı burdayken sorayım hedeflerımız hazıran basımıydı sonumuydu?

slm kizlar ben geldimmmm
allahim ya ne kadar alisiyor insan su pcye sanki bir bosluktaymisim gibiydim iki haftadir cok sukur misafirimi simdilik yolladim simdilik diyorum cunku yeniden gelecek bilmiyorum nezaman
bende artik yiye yiye kac kilo oldum bilmiyorum tartilmaya korkuyorum aslina bakarsaniz su persembeye kadar cok iyiydim kilo bile verdim ama dayimin kizinin yanina gittim hafta sonu belcikaya uc gundur bir yiyorum sormayin patlamam an meselesi
sizde ne var ne yok tabiki gecmisi okuyamadim biri bana ozet gecebilirmi acabaa:))

one kiz saklambacmi oynuyoz :roflol:
burdayim artik ya kizim ben nne bilim hedeflerinizi baksana analiz raporuna benim once bir kendime gelmem lazim yeni geldim daha ortalik oylece durruyo camasir serecegim simdide kimse yokken bakim dedim

neslıhan hosgeldın canım ya gel artık zor oluyor sensız:jeyyar:
paylasım alanına baktınmı
herhalde bu hafta falan analızımız yapılacak
bu hafta 1.lıgı kacırdık ama 2. olduk canımkaydirigubbakcemile2

neslı valla yıne bakıp kacıcan sandım kız cok sevındım gelmene valla....

ben özet gecemem öluyorum yorgunluktan....ama hersey ıyıydı sıbel harıka göturdu işi....

hatırlatma

baktim guzelim ama fazla degil sadece son sayfalari okudum gormedim ama zaten her ayin son haftasi bizimki oluyo biliyorum yani
bu arada hos buldum sersem gibiyim cok yoruldum yolculuktan geldim kafam cok karisik karnim davul gibi bu hafta normalde burdayim aksilik olmazsa kimse yok cunku ama listeye haftaya girmek istiyorum eger sizde uygun gorurseniz cunku daha tartilmadim kiloda almis gibiyim oyuzden beni idare edeceksiniz artikin n eyapalim ama dedigim gibi burdaym artik

neslı valla yıne bakıp kacıcan sandım kız cok sevındım gelmene valla....

ben özet gecemem öluyorum yorgunluktan....ama hersey ıyıydı sıbel harıka göturdu işi....

yok kiz ama yinede fazla kalamiyacagim sizleri cok ozledim ama artik yarin ozlem gideririz cok isim var 5 gundur evde yokum isler birikti
sen va2rya zaten tembelin tekisin cadi ne var ozet gecsen benim icin
biliyorum guzelim sibele zaten guvenim sonsuzdu

kız sen yeterki gelde tek kilo almıs olarak gel:1hug:
tamam bu haftaya listeye eklemeyiz senı, haftaya kadarda aldıgın kiloyu verirsin zatennaniknanik

neslihancım hoşgeldin ben özet geçeyim haysem ve ben mezun olduk,spagot ayrıldı..ben mezun olsamda buradayım siyah ve eylulce haftasonu için biyerlere gittiler yarına gelirler galiba,yeni arkadaşlarımız süper hızla kilo veriyorlar aklıma şimdilik bunlar geldi canımm

AAAAAAAA bana tembel dedı .................unutma bu laflarını ..................

valla benımde ayaklarım cok agrıyor...........ben puskuutun alıtısından bısey anlamadım sıbel ne demek ıstıyor?

kız sen yeterki gelde tek kilo almıs olarak gel:1hug:
tamam bu haftaya listeye eklemeyiz senı, haftaya kadarda aldıgın kiloyu verirsin zatennaniknanik
ay canim sagolasin gelcem gelecem dedim ya burdayim artik bir hafta dinlenecegim inanki oyuzden bol bol gorusur konusuruzz
bu arada tebrik ederim herkezi verdiginiz kilolardan dolayi

ay sagolasin canim helserim benim
duymustum mezun oldugunuzu guzelim
coook cook tebrik ederim sizi darisi bizim basimiza insallah ama nerde ben bu gidisle burda yaslanacagim
gercekten cok azimlisin ayrica mezun olup girmedigin icinde cok sevindim gercekten arkadasligin ve bize vermlis oldugun deger icinde ayrica tesekkurler a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…