- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #8.721
neslı sobeeee..................
slm kızlar ben daha gelelı 10 dk oldu bıraz dınleneyım dedım oturdum...
kılo vermeye devam edıyorsunuz arkadaslar cok tebrık ederım ben dun ızgara yedım ...bugun öglen yedım daha yemedım ama acım .....belkı dunden artanları yerım...ama bugun tam 4 saat yurudum cok hızlı degıldı ama bayagı ter attım...
kılom aynı hala sabah aksam tartılıyorum
neslı burdayken sorayım hedeflerımız hazıran basımıydı sonumuydu?
SON DURUM:
Yukarıdaki mesajı yazdığımdan beri düşünüp duruyorum..
E-ee biz ne yaşadık 2-3 gündür.. Neydi, ne oldu diye..
Bireysel analizlere geçiyorduk hesapta, ama listeye bakılınca neredeyse genelin "takım olarak" analiz isteği olduğunu gördük..
Bu durumda vanaları kapatıyor ve akan suları durduruyorum..
1- Takımların (3. ve 8. hariç) analizlerini, yine aynı şekilde devan ettireceğim. Analiz cevapları için verdiğim süreyi, raporların altında yazacağım. Bunun dışında hiçbir şekilde hatırlatma yapmayacağım. Süre içinde cevap gelmezse, takım analiz hakkını kaybedecek.
2- Karne isteyen paylaşım alanına talebini iletecek. Yani; etap bitiminde "mezun" ibaresini görünce karneyi hazırlamıyorum artık. Önemseyen, okuyacak olan istesin..
3 - Her etap bitiminde hazırladığım düzenli listeleri artık unutun, yapmayacağım. Birkaç kişi dışında okunmadığından artık iyice emin oldum çünkü.. (Bu hafta neler oldu? / takım başarı tarihçeleri)
neslıhan hosgeldın canım ya gel artık zor oluyor sensız:jeyyar:
paylasım alanına baktınmı
herhalde bu hafta falan analızımız yapılacak
bu hafta 1.lıgı kacırdık ama 2. olduk canımkaydirigubbakcemile2
neslı valla yıne bakıp kacıcan sandım kız cok sevındım gelmene valla....
ben özet gecemem öluyorum yorgunluktan....ama hersey ıyıydı sıbel harıka göturdu işi....
neslı valla yıne bakıp kacıcan sandım kız cok sevındım gelmene valla....
ben özet gecemem öluyorum yorgunluktan....ama hersey ıyıydı sıbel harıka göturdu işi....
baktim guzelim ama fazla degil sadece son sayfalari okudum gormedim ama zaten her ayin son haftasi bizimki oluyo biliyorum yani
bu arada hos buldum sersem gibiyim cok yoruldum yolculuktan geldim kafam cok karisik karnim davul gibi bu hafta normalde burdayim aksilik olmazsa kimse yok cunku ama listeye haftaya girmek istiyorum eger sizde uygun gorurseniz cunku daha tartilmadim kiloda almis gibiyim oyuzden beni idare edeceksiniz artikin n eyapalim ama dedigim gibi burdaym artik
hoşgeldiniz kızlar nasılsınız
ay canim sagolasin gelcem gelecem dedim ya burdayim artik bir hafta dinlenecegim inanki oyuzden bol bol gorusur konusuruzzkız sen yeterki gelde tek kilo almıs olarak gel:1hug:
tamam bu haftaya listeye eklemeyiz senı, haftaya kadarda aldıgın kiloyu verirsin zatennaniknanik
neslihancım hoşgeldin ben özet geçeyim haysem ve ben mezun olduk,spagot ayrıldı..ben mezun olsamda buradayım siyah ve eylulce haftasonu için biyerlere gittiler yarına gelirler galiba,yeni arkadaşlarımız süper hızla kilo veriyorlar aklıma şimdilik bunlar geldi canımm
hoşgeldiniz kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?