Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben geldim napıyosunuzzz

hoşgeldin canım beni facede dürt ya

kızlarr ya ben inanılmaz bir şekilde şiştimm nedenini anlamıyorum yaaa elim ayağımm şiştiiii adet olucam onun etkisi az olur diye düşündüm acaba kan ilaçlarımın bi etkisi olurmu yhaaa

fadikcim kan ilaçları kilo yapar diye biliyorum ben :26:

Sallanmasi daha iyi olur kasları rahat bırakmazsan nasıl kasılıp gevşeyecek kaslar

Kızlar çalışıyordum bugün yazamadım, şimdide telefonum bozuldu diye uğraşıyorum ama serviste sorun varmış. Oh be...
Birazdan yazıcam listemi.

Kısırdöngü=çamaşır
Yıka as topla katla ütüle 2 gün geçmeden
Yıka as topla katla ütüle

menum
kaffaltım
1 dilim peynir
5 zeyrtin
1 dilim ekmek

öğle
1,5 biber dolması
1 kase yogurt

ara
1 kase kiraz
4 kayısı

akşam
çorba kesildiğinden dolayı
1,5 biber dolması
1 kase yogurt

Bugün işe döndüm ve çok uzun bir gündü. 6'da başladım yeni döndüm. Sabah yürüdüm 30 dakika ama birdaha yapmıcam, iş yerindede yoruldum zaten.
Sabah erkenden miğdemi tutsun diye yumurta kırdım, ceviz ve peynir yedim.
İş yerinde molada bir kafeye gidip salata aldım. İçinde marul vardı, zeytin vardı, fasulyeler vardı ve biberler vardı. Üstünede fırınlanmış tavuk göğüsü koydurdumm. mmm Çok güzeldi, resiminide çektim Akşamı daha yemedim ama şimdi hazırlıcam...

Menüm

Sabah:
Az zeytin yağda iki tane hafif pişmiş yumurta
Kibrik kutusu kadar peynir
Bir avuç ceviz

Öğle:
Tavuk/Salata (resimdeki)

Ara:
3 çilek/1 taze kayısı

Akşam:
Hindi göğüsü ızgara
1 kase yoğurt

Spor:
30 dakika yürüyüş

Son düzenleme:
Kan tutuyor beni gördüğüm zaman yere çöküyorum

Çok güzel olmuş menü afiyet olsun

aslı sanırım iyi haberler gelecek, gün içerisinde de düşmeye devam etti kilo, zırt pırt tartılıyorum (bugüne özel) yarın dukan tartı şeysimiz var.. cuma'ya kadar atak yapmaya devam edicem.. bi de yağ kas oranını güvenilir şekilde nerden nasıl öğrenebilirim ben :26:

ya çok zor durumdayım.. Babam poset poset çavdar ekmeği getiriyor:) fazlası kilo aldırır diyorum:) diyetik olduğu için fazlasının kilo aldırmayacağını mi düşünüyo ne:)

Ekmeği kesmen güzel olmuş fakat makarnayı kesme çünkü çok besleyici

ahhaha ay çok komik yaa şuan annem dediki makarna yaptım çok az yağlı diye bende haaaayııır diye bağırdım hahah. Evet duydum. Makarna kendi suyunu çekicek kadar su ile pişirildiğinde çok iyiymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…