- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #87.401
kızlar ben geldim napıyosunuzzz
kızlarr ya ben inanılmaz bir şekilde şiştimm nedenini anlamıyorum yaaa elim ayağımm şiştiiii adet olucam onun etkisi az olur diye düşündüm acaba kan ilaçlarımın bi etkisi olurmu yhaaa
Kızlar artık kendimi koşu yapmaya hazır hisediyorum, nefesim kesilmiyor yürürken ve bacaklarım acımıyor. Sadece bir sorun var. Kalçam çok löp löp ediyor bugün denedim. Çok rahatsız oluyorum bu durumdan. Hem ben rahatsız oluyorum arkamda birşey sallanıyorhemde görüntü kirliliği. Korse alıyım diyorum. Sıkı olursa sallanmaz herhalde. Evdede olması gerekiyor. Yarın sabah 6'da başlıyorum işe, işten sonra alıyım. Yarın akşam gidemesemde spor salonuna, Perşembe işten önce yada sonra giderim.
Bakalım nasıl olacak...
inş düşersin canım ama kilodan
çok besleyici bir çorba
yoğurt çorbasına bizde nohut koyarız ama mercimeği duymamıştım
iyi akşamlar diyecegim ama gece olmuş hatta baya bi ilerlemiş.mesai sonrası yeni evlenen bi arkadaşa gittik hayırlı olsuna.eve geldim ütü yaptım arada çocuklara yemek molası ütüye devam çamaşır katla yerleştir bulaşık yıka derken yenice bitti işlerim.
oo maşşallah spor güzelde.popo makinası nekine :44:bilemedim.popoyu içimne koyup şekilmi verdiriyon kı:26:
Kan tutuyor beni gördüğüm zaman yere çöküyorum
canım benim yorgunsun yani
bende bu hafta acildeyim yogun oluyo..yaş kırka dayandı zor geliyo acık ama ne etcen çalışıyoyoz şükür..bugün 12 yaşında erkek çocuk bisikletten düşme kafa travması sevk ettiik ama durumu çok kötü idi yavrum airway taktık solunum refleks yok .allah şifasını versin ama durumu zor.çok üzüldüm .ben çok etkileniyorum birde böyle durumlarda
hıçkırıyorum şuan ya canım yogurt süt yiyince aşırı şişkinlik ve gaz oluyor bende laktaz enzimi azmış sanırım bagırsakta ondan oluyormuşş
Kan ilacı neki kansız mi fadikhoşgeldin canım beni facede dürt ya
fadikcim kan ilaçları kilo yapar diye biliyorum ben :26:
Çok güzel olmuş menü afiyet olsunBugün işe döndüm ve çok uzun bir günde. 6'da başladım yeni döndüm. Sabah yürüdüm 30 dakika ama birdaha yapmıcam, iş yerindede yoruldum zaten.
Sabah erkenden miğdemi tutsun diye yumurta kırdım, ceviz ve peynir yedim.
İş yerinde molada bir kafeye gidip salata aldım. İçinde marul vardı, zeytin vardı, fasulyeler vardı ve biberler vardı. Üstünede fırınlanmış tavuk göğüsü koydurdumm. mmm Çok güzeldi, resiminide çektimAkşamı daha yemedim ama şimdi hazırlıcam...
Eki Görüntüle 462559
Menüm
Sabah:
Az zeytin yağda iki tane hafif pişmiş yumurta
Kibrik kutusu kadar peynir
Bir avuç ceviz
Öğle:
Tavuk/Salata (resimdeki)
Ara:
3 çilek/1 taze kayısı
Akşam:
Hindi göğüsü ızgara
1 kase yoğurt
Spor:
30 dakika yürüyüş
Çok güzel olmuş menü afiyet olsun
Teşekkürler canım. İş yerinde diyetteken bile hep sandwich yada dürüm tarzı güya diyet şeyler alırdım. Artık ekmek tüketmediğim için salatamı yedimm.
Ekmeği kesmen güzel olmuş fakat makarnayı kesme çünkü çok besleyici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?