- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #8.741
AAAAAAAA bana tembel dedı .................unutma bu laflarını ..................
valla benımde ayaklarım cok agrıyor...........ben puskuutun alıtısından bısey anlamadım sıbel ne demek ıstıyor?
ay sagolasin canim helserim benim
duymustum mezun oldugunuzu guzelim
coook cook tebrik ederim sizi darisi bizim basimiza insallah ama nerde ben bu gidisle burda yaslanacagim
gercekten cok azimlisin ayrica mezun olup girmedigin icinde cok sevindim gercekten arkadasligin ve bize vermlis oldugun deger icinde ayrica tesekkurler a.s.
ıyıyım sedacım ben pek gıremedım bugunlerde ondandır....senıde ıyı gördum...
teşekkürler canım darısı sizin başınıza hepiniz mezun olmadan ben burayı bırakmam herkesin mezun olduğunu görmek istiyorum kaydirigubbakcemile5 siz bana okadar yardımcı oldunuz negüzel paylaşımlar yaptık mezun olup bırakıp gitmek olurmuu hiç Şeniz
bende cıkıyorum kızı yıkıycam sonra yatıcam yarın sabahtan ben gelırım herkese ıyı geceler
iyiyiz canım sen nasılsın yazdığını okudumda inanılmaz iyi kilo veriyorsunn yaz sonuna halledeceksin sen bu işi harikasın kaydirigubbakcemile5
hosbulduk canim sende hisgeldin ya sizinlede bir tyurlu tanisma firsati bulamadik ne yazikki ama bundan sonra insalla htanisir kaynasiriz sanssizlik oldu gitmek zorunda kaldim tam sizin geldiginiz hafta
neyse telafi ederiz artik
valla yedim kusura kalmayın sizsiz oldu ama ..Allah ogluna uzun omur versın canım daha nıce nıce yıllara ınsallaha.s.
tamam duyduk 97 olacaksın cumayalülülülülülü
ama bugun pasta masta yeyım demelaelaelaelaelae
ah ulan ah şu yazıyı akşam üstü okusaydım .1 çatal yemezdim ama neyse gitti artık...........senağlamaoğluşunun doğumgünüde kutlu olsun şeker
nice yıllara
artık yersin pastasından...
eeeeeeeee annesi olarak yarısını yemen gerekir dimi ama:jeyyar:
çok sağol canım.gözün aydın roze14 cüm kızınıda tebrik ederim
kız deli karııı.iştahım yok.yiyememiştim.allah alaaahhh.bak şimdi iştahım geldi.napceez şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...:enbuyukkk: kız ne diyem sana biz desek yemiyoz diyo dünya laf edersiniz."yemeyince metabolizma yavaşlıyo "diyeklava:
ahaaaaa vallahaa tahmin etmiştim uşaklı olduğunuu.benim öğrenciyken en samimi can ciğer dostlarım kardeşlerim 2 taneydi.onlarda uşaklıydıııı.afetim benim......yerimseniben zaten izmirin kızları çok güzeldir. ben de yakın sayılırım uşak'tan ... keşkekte güzel olur valla..... afiyet olsun anam ....ama yerken cumayı düşün:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
bu nazar boncukları kızına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?