Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

AAAAAAAA bana tembel dedı .................unutma bu laflarını ..................

valla benımde ayaklarım cok agrıyor...........ben puskuutun alıtısından bısey anlamadım sıbel ne demek ıstıyor?

kaydirigubbakcemile3
kiz niye okadar sasirdin tenbelsin iste baksana yorgunum gecemem ozet diyon suna bak insan arkadasim gelmis merak etmis anlatim suna birseyler der tembel

teşekkürler canım darısı sizin başınıza hepiniz mezun olmadan ben burayı bırakmam herkesin mezun olduğunu görmek istiyorum kaydirigubbakcemile5 siz bana okadar yardımcı oldunuz negüzel paylaşımlar yaptık mezun olup bırakıp gitmek olurmuu hiç Şeniz

amin aminnnnnnnnnn
insallah kiz ben cok fenayim ama yine yeme kirizim geldi ne bulduysam atiyorum agzima nasil bunu yenecegim ben yaa imdattttttttt
tabiki guzelim insallah hepimiz goruruz mezun oldugumuzu

tamma canim hadi sonra gorusuruzz kizlarr nerdeiniz ya asagadakiler huu seste vermiyorsunuz bak gidiyorum bende cok isim var su analizlere felan bakiyorum sonrada cikacagim hadi sizde iki kelam yazin suraya ya w

hosbulduk canim sende hisgeldin ya sizinlede bir tyurlu tanisma firsati bulamadik ne yazikki ama bundan sonra insalla htanisir kaynasiriz sanssizlik oldu gitmek zorunda kaldim tam sizin geldiginiz hafta
neyse telafi ederiz artik

teşekkür ederim canım. ben hep burdayım. tanışıp kaynaşırız, inş güzel bir dostluk olur. kaydirigubbakcemile5

oğluşunun doğumgünüde kutlu olsun şeker
nice yıllara

artık yersin pastasından...
eeeeeeeee annesi olarak yarısını yemen gerekir dimi ama:jeyyar:
ah ulan ah şu yazıyı akşam üstü okusaydım .1 çatal yemezdim ama neyse gitti artık...........senağlama

şimdi tamamlandımı takım ya kaç gündür... kaptan yok yardımcısı yok...ay ortalık ta kendi kendime konuşup durdum yani...sositososito sositososito sositososito sositososito
artık kaybolmayın ortadan hepinize hoşlar getirmişim der .. bugünkü programıma şey pardon.... bugünkü raporumu sunarım
08:00 sirkeli su balsız
09:00 tere tohumu ballı
2 bardak sıcak su
10:00 yarım dilim kepek ekmegi
karışık olarak(lor peyniri .salatalık.domates)2 yemek kaşıgı
1 yemek kaşıgı kaşarlı yumurtalı omlet
13:00 yarım bardak yogurt
14:00 2 fincan türk kahvesi
20:00 3 yemek kaşıgı kısır
2dilim yaş pasta
22:00 2 fincan form çayı
23:00 sirkeli ballı su
tabiki bol su ama bugün degil spor oturmaya bile vaktim yoktu...
sadece kemeri taktım iş yaparken 45 dakika

ya ben napacagım bu çevremdekileri.... allah allah biraz önce eşim geldi yanıma daha fazlla zayıflamanı istemiyorum diye tutturdu... aslında birazda annem dem oldu.çok zayıflamışsın hasta olursun diye tutturdu....

hadi kızlar öptüm çıkıyorum.. geceden yorgundum zaten tüm gün ayakta... şimdi ayaklarım sızlıyo valla ..a.s.

hayırlı geceler canlarım.gelemedim bildiğiniz gibi dün babam geldi..geç saate kadar oturduk.ondan sonrada ben giremedim.neyse.dünkü ve sabhki yedim pidelerden sonra çok iyi olmasamda eehhh işte iyiyim.
buarada nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sedaaaaaaaaaaaaaaaaa hoşgeldiniz .özlettiniz kendinizi beeeehhhhhh.şöyle bi geçmişe baktımda birden silz leri görünce pek bi sevindirik oldum yaa bennn..gerçii nesliii sen beni özlememişsin ya.onuda yol yorgunluğpuna veriyom.tekrara hoşgeldiniz şekerler.
73üm allah yavruna hayırlı uzun ömürler versin inşallah.hep beraber torunlarınızıda görürsün inşallah bacım.
aynalar sende kızım için dediklerin için çoook teşekkür ederim.ayy hayırlarla bi atlatszydık şu töreni.iyce kasıldık .bide çok fazla görevi var kızımn ezberleri çook.rabbim şaşırtmadan söyletir inşallah kuzumaa..

naber kız çağla şikeell.bakma sen onların lafınaa.daha çok yolumuz var gülümm.onlar herşeyi der. boşverrrrrr.takıl bize senn.hadi bakemmmm.kaldırın ppopolarınızı.biir kiii bir kiii bir kiii bir kiiii bir kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

gözün aydın roze14 cüm kızınıda tebrik ederim
çok sağol canım.
:enbuyukkk: kız ne diyem sana biz desek yemiyoz diyo dünya laf edersiniz."yemeyince metabolizma yavaşlıyo "diye klava:
kız deli karııı.iştahım yok.yiyememiştim.allah alaaahhh.bak şimdi iştahım geldi.napceez şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
afetim benim......yerimseniben zaten izmirin kızları çok güzeldir. ben de yakın sayılırım uşak'tan ... keşkekte güzel olur valla..... afiyet olsun anam ....ama yerken cumayı düşün:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
ahaaaaa vallahaa tahmin etmiştim uşaklı olduğunuu.benim öğrenciyken en samimi can ciğer dostlarım kardeşlerim 2 taneydi.onlarda uşaklıydıııı.
bu nazar boncukları kızına

teşekkürler tayzesii.cenabı mevla herhesin yavrusuna nasip etsin.çok güzel bi duyguu inanın.

günaydın kızlar sabah erken kalktım kilo çizelgemi değiştireyim dedim. daha canlı bişeyler olsun istedim. 1.73 ünde hoşuna gider hemde. sizce nasıl olmuş.

ama yazıdaki anlamsız şekilleri silemiyorum. nasıl düzeltebilirim bilen var mı? bu arada okula geç kalcam. görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…