- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #87.421
ayşe o ıslak kurabiye ne öyle off öldüm bittim ramazanda yapim bee
ahhaha ay çok komik yaa şuan annem dediki makarna yaptım çok az yağlı diye bende haaaayııır diye bağırdım hahah. Evet duydum. Makarna kendi suyunu çekicek kadar su ile pişirildiğinde çok iyiymiş.
makarnadan bişi olmaz ama azzzzzzzzz
off sen birde tadını sor..dehşet valla..her türlü tatlı ihtiyacını karşılıyor..kek,kurabiye,şerbetli tatlı vs
tabi haketmek lazım once kilolar guzelce verilecek ondan sonraaaa..lütfen hafif tarifler,sebze yemekleri bolumune odaklanınız
Zaten süte batırma kısmını okuyunca derin bi nefes aldım koptum orda:)
Bugün işe döndüm ve çok uzun bir gündü. 6'da başladım yeni döndüm. Sabah yürüdüm 30 dakika ama birdaha yapmıcam, iş yerindede yoruldum zaten.
Sabah erkenden miğdemi tutsun diye yumurta kırdım, ceviz ve peynir yedim.
İş yerinde molada bir kafeye gidip salata aldım. İçinde marul vardı, zeytin vardı, fasulyeler vardı ve biberler vardı. Üstünede fırınlanmış tavuk göğüsü koydurdumm. mmm Çok güzeldi, resiminide çektimAkşamı daha yemedim ama şimdi hazırlıcam...
Eki Görüntüle 462559
Menüm
Sabah:
Az zeytin yağda iki tane hafif pişmiş yumurta
Kibrik kutusu kadar peynir
Bir avuç ceviz
Öğle:
Tavuk/Salata (resimdeki)
Ara:
3 çilek/1 taze kayısı
Akşam:
Hindi göğüsü ızgara
1 kase yoğurt
Spor:
30 dakika yürüyüş
Kan tutuyor beni gördüğüm zaman yere çöküyorum
hahahhahaha
Ya popo makinası dediğim şunlar;
Bunları spor salonunda yaπiyorum ve basenlere bacaklara çok iyiymiş. Yeni başladım. Üstteki bilgilendirme resimlerinin fotoğrafını çekmiştim;
Eki Görüntüle 462585 Eki Görüntüle 462586 Eki Görüntüle 462587
deli kız
Bugün işe döndüm ve çok uzun bir gündü. 6'da başladım yeni döndüm. Sabah yürüdüm 30 dakika ama birdaha yapmıcam, iş yerindede yoruldum zaten.
Sabah erkenden miğdemi tutsun diye yumurta kırdım, ceviz ve peynir yedim.
İş yerinde molada bir kafeye gidip salata aldım. İçinde marul vardı, zeytin vardı, fasulyeler vardı ve biberler vardı. Üstünede fırınlanmış tavuk göğüsü koydurdumm. mmm Çok güzeldi, resiminide çektimAkşamı daha yemedim ama şimdi hazırlıcam...
Eki Görüntüle 462559
Menüm
Sabah:
Az zeytin yağda iki tane hafif pişmiş yumurta
Kibrik kutusu kadar peynir
Bir avuç ceviz
Öğle:
Tavuk/Salata (resimdeki)
Ara:
3 çilek/1 taze kayısı
Akşam:
Hindi göğüsü ızgara
1 kase yoğurt
Spor:
30 dakika yürüyüş
Benim hıçkırık nöbeti 2 saat sürüp en sonunda beni fitil eder
aslı sanırım iyi haberler gelecek, gün içerisinde de düşmeye devam etti kilo, zırt pırt tartılıyorum (bugüne özel) yarın dukan tartı şeysimiz var.. cuma'ya kadar atak yapmaya devam edicem.. bi de yağ kas oranını güvenilir şekilde nerden nasıl öğrenebilirim ben :26:
ayşe o ıslak kurabiye ne öyle off öldüm bittim ramazanda yapim bee
off sen birde tadını sor..dehşet valla..her türlü tatlı ihtiyacını karşılıyor..kek,kurabiye,şerbetli tatlı vs
tabi haketmek lazım once kilolar guzelce verilecek ondan sonraaaa..lütfen hafif tarifler,sebze yemekleri bolumune odaklanınız
su içme işi de bi süredir azalmıştı, 1,5 lt zorla içiyordumm.. bugün düzeldi galiba o mesele de.. Hala regl bekliyorum.. akabinde callanetics e devam edicem.. kızlar çok faydasını gördüm. şiddetle tavsiye ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?