- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #87.461
ya bu ayşe özyılmazelin IQ kaç acaba
noldu ki canım ne dedi yine
tum senenin acısını cıkar bari...kuzu deniz napıyorr
selm canım iyiyim ben saÄol
oo ne güzel gezin bakalım cimcime nasıl
uk
sagolun kizlar deniz hanimin keyfi yerinde babaanne dede oynuyor suekli onlarl..ayse belin yine kotu olmus gecmis olsun..asli iki gun ankaradaydim aklima geldin gezerken didim aslida burda
ayşe geçmiş olsun tatlım(
neslihan nasılsın
nasıl gidiyor atak dönemi
aslım işe yaradı.. sabah adet de başladı henüz onun ödemini atamadım ama yine deeee sabah 76.3 gördümmm :))
obezite diye bir belgesele bakıyorum motive etsin beni diye
gözün aydın canım moralin yerine gelmiştir
belgesel canavarıı, açıyon yine arayı, kopma halktan kopmmaaaa :))
Kızlar bugün yazamadım daha... Kötü bir gün bugün. Sebebsiz şeylere sinirlendirdiğiniz oluyormu sizinde? Kilo verince mutlu olduğumu sanıyodum, fazla kiloluyken kendime daha çok bakıyodum. Şimdi paspal paspal dolaşıyorum, makyaj bile yapmıyorum... Listemi birazdan yazıcam.
e canım senin kilo maceran az buz değil ki,, çoğunu vermişsin ama anlaşılan o kii kalanı da bunaltmış biraz senii.. gideceğin mesafe şimdi geldiğin mesafenin yorgunluğuyla bir kat daha büyük geliyor olabilir sana.. geçiş sürecindesin arada bir yerdesin.. sinirlenmen çok normal.. ancak ben azmine hayran kaldım.. ne kadar zamanda verdin bilemiyorum ama çok güzel kilo vermişsin.. bu havalarda insan kendi içsesine tahammül edemiyo, bakımsızlık da bundandır.. ya da ihtiyacın olmamasındandır belki de
bakımların kralını yapıyon zaten, sağlığın, güzelliğin rahatlığın için
Evet canım. Aslında canım yemek istemiyor yani umrumda değil hani bitsede yesem demiyorum zaten. Belkide dışarı pek çıkmıyorum iş hariç ondan olabilir. Bilmiyorum kısa sürede olduğu için beynim mutsuzmu oldu ne :s öyle birşey vardı... Umarım düzelirim. Duş alıp kendme bakıcam. Yatmadan kaşlarımı felan aliyim bronzlaştırı sürüyim, sabah daha güzel hisederim.
Sağol canım desteklerin için, çok iyisin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?