Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kahvaltı:1 Dilim kepek ekmeği, kibrit kutusu kadar beyaz peynir,yumurta,1 kk kadar helva, 4 zeytin, domates, salatalık, şekersiz çay,
öğlen:1 dilim kepek ekmek,1 dilim helva
Akşam:belli değil henüz

uk
tum senenin acısını cıkar bari...kuzu deniz napıyorr

selm canım iyiyim ben sağol
oo ne güzel gezin bakalım cimcime nasıl

sagolun kizlar deniz hanimin keyfi yerinde babaanne dede oynuyor suekli onlarl..ayse belin yine kotu olmus gecmis olsun..asli iki gun ankaradaydim aklima geldin gezerken didim aslida burda

Kızlar bugün yazamadım daha... Kötü bir gün bugün. Sebebsiz şeylere sinirlendirdiğiniz oluyormu sizinde? Kilo verince mutlu olduğumu sanıyodum, fazla kiloluyken kendime daha çok bakıyodum. Şimdi paspal paspal dolaşıyorum, makyaj bile yapmıyorum... Listemi birazdan yazıcam.

e canım senin kilo maceran az buz değil ki,, çoğunu vermişsin ama anlaşılan o kii kalanı da bunaltmış biraz senii.. gideceğin mesafe şimdi geldiğin mesafenin yorgunluğuyla bir kat daha büyük geliyor olabilir sana.. geçiş sürecindesin arada bir yerdesin.. sinirlenmen çok normal.. ancak ben azmine hayran kaldım.. ne kadar zamanda verdin bilemiyorum ama çok güzel kilo vermişsin.. bu havalarda insan kendi içsesine tahammül edemiyo, bakımsızlık da bundandır.. ya da ihtiyacın olmamasındandır belki de

bakımların kralını yapıyon zaten, sağlığın, güzelliğin rahatlığın için

Bugün hiç birşey istemiyor canım, öğle yemeğinide annemin zoruyla yedim. Akşam iştahım düzelirse salata yerim.
Diyet Listem
Sabah:
2 adet kaynamış yumurta
3 Zeytin
Yarım kibrit kutusu kadar peynir
1 domates

Öğle:
1 adet karnı yarık
(patlıcanın içini oyup hafif zeytinyağ sürüp fırna atıldı, kıymasıda cok az yağ ile ve domates ile yapıldı)

Akşam:
Belki salata yerim

Spor:
Bugün 3 saat kutu kaldırıp indirmekten gözlerim bile terledi... Sanırım yürüyüşten daha etkili olur.

Son düzenleme:

Evet canım. Aslında canım yemek istemiyor yani umrumda değil hani bitsede yesem demiyorum zaten. Belkide dışarı pek çıkmıyorum iş hariç ondan olabilir. Bilmiyorum kısa sürede olduğu için beynim mutsuzmu oldu ne :s öyle birşey vardı... Umarım düzelirim. Duş alıp kendme bakıcam. Yatmadan kaşlarımı felan aliyim bronzlaştırı sürüyim, sabah daha güzel hisederim.
Sağol canım desteklerin için, çok iyisin..

hissetmek değil de, sabah "hala ve daha" güzel olduğunu anlayabilirsin bence)
ben de kaş alam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…