Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

zaman zaman aynı şeyleri yaşıyoruz hele şuaralar sıcaklarda var ya aynı durumlar.çalışmasam saçımı bile taramam herhalde.eliçine çıkyom diye toparlıyom kendimi

gayet güzel canım ...

Büyük bi ihtimal uzun süreli diyet sürecinde b b12 vitamini eksilmiştir.. Veya d vitamini.. Bunlar eksik olunca başağrısı içsıkıntısı yapar.. hem diyet yapanlar 3 veya daha uzun süreli yapanlar 6 ayda bir kez kan değerleri ölçümü yaptırmalı.. Ben ayda 1 kez yaptırıyorum :) :)

Kahvaltı:1 Dilim kepek ekmeği, kibrit kutusu kadar beyaz peynir,yumurta,1 kk kadar helva, 4 zeytin, domates, salatalık, şekersiz çay,
öğlen:1 dilim kepek ekmek,1 dilim helva
Akşam:belli değil henüz

Kahvaltı güzel fek'at kepek yerine çavdar ekmeği tercih edebilirsin daha sağlıklı.. Öğlen o kadar az yersen akşam fazla kaçırır kaçırmasan bile 9dan sonra midende zil değil davul zurna çalar haberin ola

Tüm gün boyunca karnımda kurt vardı sanki saliha,Abarttım yemeyi.Uyarın için sağ ol

ne güzel yürüyor mu artık
evet evden çıkmıyorum
niye canim ya cik dolas zaten sivasta evdeydin hep
sagolun kızlar muhtemelen cereyan su gibi oluyoruzz evde ve her yer acık neyse yarın klima geliyor en azından sogutup kapatır ole girerim odaya

klima carpmasin ayse belin daha kotu olur

bu arada salis mezun oldu mu kizlar

Kızlar kilomu şimdi eklesem olurmu? Ben evde tartı bulundurmuyorum hergün 5/6 kere tartıldığım için. Spora gittiğim yerde tartılıyorum, fişli olanlarla, yağı mağıda tartıyo güyaa. Yarın spora gidicekmiyim bilmiyorum ama gitsemde geç olucak, işe felanda gidicem.

Öğlen 12ye kadar yazamazsan şimdi yaz.. Telefonla salondan mesajda atabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…