- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #87.501
obezite diye bir belgesele bakıyorum motive etsin beni diye
Kızlar bugün yazamadım daha... Kötü bir gün bugün. Sebebsiz şeylere sinirlendirdiğiniz oluyormu sizinde? Kilo verince mutlu olduğumu sanıyodum, fazla kiloluyken kendime daha çok bakıyodum. Şimdi paspal paspal dolaşıyorum, makyaj bile yapmıyorum... Listemi birazdan yazıcam.
Bugün hiç birşey istemiyor canım, öğle yemeğinide annemin zoruyla yedim. Akşam iştahım düzelirse salata yerim.
Diyet Listem
Sabah:
2 adet kaynamış yumurta
3 Zeytin
Yarım kibrit kutusu kadar peynir
1 domates
Öğle:
1 adet karnı yarık
(patlıcanın içini oyup hafif zeytinyağ sürüp fırna atıldı, kıymasıda cok az yağ ile ve domates ile yapıldı)
Akşam:
Belki salata yerim
Spor:
Bugün 3 saat kutu kaldırıp indirmekten gözlerim bile terledi... Sanırım yürüyüşten daha etkili olur.
[/QUOTE]11.07.2012 çarşamba
aynalar 7+
emidaf 7+
1.73 7+
melekaysee 7+
Nesli arada gelecek
0menekse0 0 !!!
nilesss izinli
melamousefe 7+ :13::13::13::13::13::13::13:
SultanErdem 7+
bugün acayip bi şekilde yemek tatlı çikolata yiyesim varrrrrrr.Dayanamadım yedimsuçluyum hakime hanımlar
ayşe mesaj sayımları hangi günler arasında yapılıyor?senden sonra ssıra bende de cumartesi mi başlıo pazartesi mi?
gelmez mi kuzum benim... kaç hafta kaybedicem diye korktum ama şükür eksideyim, yarın 75 görsem şaşırmam ama:))) hakkım (yaptığımın ettiğimin hakkı) odur yani
nesli seni görüyorum aşagıda nasılsın ...
herkese iyi akşamlar
ayşe mesaj sayımları hangi günler arasında yapılıyor?senden sonra ssıra bende de cumartesi mi başlıo pazartesi mi?
canım geçmiş olsun sakın ha dikkat et spor yok sana
canım bir duş al,güzel kıyafetler giyin,biraz makyaj yap,bir de seni mutlu edecek bir arkadaşınla bulş,seni iyi hissettirir bunlar en azından ben de etkili oluo böle durumlarda
Büyük bi ihtimal uzun süreli diyet sürecinde b b12 vitamini eksilmiştir.. Veya d vitamini.. Bunlar eksik olunca başağrısı içsıkıntısı yapar.. hem diyet yapanlar 3 veya daha uzun süreli yapanlar 6 ayda bir kez kan değerleri ölçümü yaptırmalı.. Ben ayda 1 kez yaptırıyorum :) :)Kızlar bugün yazamadım daha... Kötü bir gün bugün. Sebebsiz şeylere sinirlendirdiğiniz oluyormu sizinde? Kilo verince mutlu olduğumu sanıyodum, fazla kiloluyken kendime daha çok bakıyodum. Şimdi paspal paspal dolaşıyorum, makyaj bile yapmıyorum... Listemi birazdan yazıcam.
Kahvaltı:1 Dilim kepek ekmeği, kibrit kutusu kadar beyaz peynir,yumurta,1 kk kadar helva, 4 zeytin, domates, salatalık, şekersiz çay,
öğlen:1 dilim kepek ekmek,1 dilim helva
Akşam:belli değil henüz
Tüm gün boyunca karnımda kurt vardı sanki saliha,Abarttım yemeyi.Uyarın için sağ olKahvaltı güzel fek'at kepek yerine çavdar ekmeği tercih edebilirsin daha sağlıklı.. Öğlen o kadar az yersen akşam fazla kaçırır kaçırmasan bile 9dan sonra midende zil değil davul zurna çalar haberin ola
niye canim ya cik dolas zaten sivasta evdeydin hepne güzel yürüyor mu artık
evet evden çıkmıyorum
sagolun kızlar muhtemelen cereyan su gibi oluyoruzz evde ve her yer acık neyse yarın klima geliyor en azından sogutup kapatır ole girerim odaya
Kızlar kilomu şimdi eklesem olurmu? Ben evde tartı bulundurmuyorum hergün 5/6 kere tartıldığım için. Spora gittiğim yerde tartılıyorum, fişli olanlarla, yağı mağıda tartıyo güyaa. Yarın spora gidicekmiyim bilmiyorum ama gitsemde geç olucak, işe felanda gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?