Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

uk

sagolun kizlar deniz hanimin keyfi yerinde babaanne dede oynuyor suekli onlarl..ayse belin yine kotu olmus gecmis olsun..asli iki gun ankaradaydim aklima geldin gezerken didim aslida burda

ayşe geçmiş olsun tatlım (

sagolun kızlar muhtemelen cereyan su gibi oluyoruzz evde ve her yer acık neyse yarın klima geliyor en azından sogutup kapatır ole girerim odaya

iş spor yoruluyor olabilirsin rutinde olabilir

11.07.2012 çarşamba

aynalar 7+
emidaf 7+
1.73 7+
melekaysee 7+
Nesli arada gelecek
0menekse0 0 !!!
nilesss izinli
melamousefe 7+ :13::13::13::13::13::13::13:
SultanErdem 7+[/QUOTE]

Ramazanda oruç tutacak olan arkadaşlar Diyanet açıklama yaptı. Kenger sakızı, akupuntur, dil altı ilacları ve nikontin bantı orucu bozmazmış.

canım bir duş al,güzel kıyafetler giyin,biraz makyaj yap,bir de seni mutlu edecek bir arkadaşınla bulş,seni iyi hissettirir bunlar en azından ben de etkili oluo böle durumlarda

çok boğuldum ben de bugün.evde beşik sallıyorum.Tum gün yalnız olmakta çok sıkıo insanı.Senin çoooooookkkkkkkkkkkk mutlu olman lazım ama ne güzel gidio kilolar

canım bir duş al,güzel kıyafetler giyin,biraz makyaj yap,bir de seni mutlu edecek bir arkadaşınla bulş,seni iyi hissettirir bunlar en azından ben de etkili oluo böle durumlarda

Canım evett doğru ama yarın hem zumba dersim var sabah hemde 11-8 çalışıyorum. Belki yarın tartılmaya zamanım olmaz şimdiden eklerim belki kilomu...

Teldende hiç yazılmıyor istediğim gibi, bi program yapsalar ki için.

zumba çok eğlenceli gibi geldi netten izlediim kadarıyla stres atmaya da birebir gibi.Artık orada atarsın sen de streesini.
bu saatlerde oğlumu uyutmayım diyordum ama uyudu sıpa ben de dokunmadım uyusun diye napayım gece ağzıma tükürecek yine.

Oyy kıyamamm. Allah sağlıklı güzel günler göstersin oğluşunaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…