- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #87.481
canım yahissetmek değil de, sabah "hala ve daha" güzel olduğunu anlayabilirsin bence)
ben de kaş alam
uk
sagolun kizlar deniz hanimin keyfi yerinde babaanne dede oynuyor suekli onlarl..ayse belin yine kotu olmus gecmis olsun..asli iki gun ankaradaydim aklima geldin gezerken didim aslida burda
ayşe geçmiş olsun tatlım(
Kızlar bugün yazamadım daha... Kötü bir gün bugün. Sebebsiz şeylere sinirlendirdiğiniz oluyormu sizinde? Kilo verince mutlu olduğumu sanıyodum, fazla kiloluyken kendime daha çok bakıyodum. Şimdi paspal paspal dolaşıyorum, makyaj bile yapmıyorum... Listemi birazdan yazıcam.
sultan nasılsın canım?
canım bir duş al,güzel kıyafetler giyin,biraz makyaj yap,bir de seni mutlu edecek bir arkadaşınla bulş,seni iyi hissettirir bunlar en azından ben de etkili oluo böle durumlarda
zumba çok eğlenceli gibi geldi netten izlediim kadarıyla stres atmaya da birebir gibi.Artık orada atarsın sen de streesini.
bu saatlerde oğlumu uyutmayım diyordum ama uyudu sıpa ben de dokunmadım uyusun diye napayım gece ağzıma tükürecek yine.
pek iyi değilim bel fıtıgım azmış durumda duramamdım spotr yaptım off yaa
şimdi gundur yuzmeye gidemiyorum,yatıyorum belime 20 kilo agırlık baglamışlar sanki kaldıramıyorum totoşu
selam kizlar nasilsiniz?bizdr kirtulduk istambuldan hehe ankaraya gittik iki gun simdi kirsehirdeyiz kayinvalidemlerde sonra ver elini datca deniz kum gunes hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?