- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #87.521
Kızlar kilomu şimdi eklesem olurmu? Ben evde tartı bulundurmuyorum hergün 5/6 kere tartıldığım için. Spora gittiğim yerde tartılıyorum, fişli olanlarla, yağı mağıda tartıyo güyaa. Yarın spora gidicekmiyim bilmiyorum ama gitsemde geç olucak, işe felanda gidicem.
Öğlen az yiyince tüm gün atıştırıyo insan.. Illa az yicem diyosan mideni su ile doldur ki acıkmayasinTüm gün boyunca karnımda kurt vardı sanki saliha,Abarttım yemeyi.Uyarın için sağ ol
niye canim ya cik dolas zaten sivasta evdeydin hep
klima carpmasin ayse belin daha kotu olur
bu arada salis mezun oldu mu kizlar
aslı bende izleyim o videoyu
[/QUOTE]11.07.2012 çarşamba
aynalar 7+
emidaf 7+
1.73 7+
melekaysee 7+
Nesli arada gelecek
0menekse0 0 !!!
nilesss izinli
melamousefe 7+ :13::13::13::13::13::13::13:
SultanErdem 7+
bugün acayip bi şekilde yemek tatlı çikolata yiyesim varrrrrrr.Dayanamadım yedimsuçluyum hakime hanımlar
ayşe mesaj sayımları hangi günler arasında yapılıyor?senden sonra ssıra bende de cumartesi mi başlıo pazartesi mi?
Yani evde hiçkimse olmasa bile güzel elbise giymek kadını en çok mutlu eden eylem
niye canim ya cik dolas zaten sivasta evdeydin hep
Kızlar kilomu şimdi eklesem olurmu? Ben evde tartı bulundurmuyorum hergün 5/6 kere tartıldığım için. Spora gittiğim yerde tartılıyorum, fişli olanlarla, yağı mağıda tartıyo güyaa. Yarın spora gidicekmiyim bilmiyorum ama gitsemde geç olucak, işe felanda gidicem.
ben eskiden elbiseleri giyer çıkartırdım küçük bir defile yapardım kendime
sonra yakışmamaya başlayınca elbiseler bıraktım defileleri
canım sorun sıcakalr neden tatiller bahar olmuyor ya
asli kiiiiiiz napiyon nası gidiyo tatil
tamam canım ekliyorum. Yarın gidersem onaylarım. Sevindim bu kiloya ama korkuyorum. Nezaman 2 kilo versem baya duraklıyor. 82'den 80'e düşmem zor olmuştu. çizelgeyi benmi değişiyorum?
yeni kilom 77.0Eki Görüntüle 463707
ayşee spor yaparken bel korsesi yada omurga destek kemeri tak bebeim.. Annem bel fıtığı ameliyatı olduğu için engin tecrübelerim var bu konuda
sabah
1 kk kadar peynir
4 zeytin
domates
salatalık
yeşillik
1 dilim ekmek
1 bardak çay
öğle
1 dolma
1 kase yoğurt
ara
5 erik
5 kayısı
akşam
1 dolma
salata
ara
1 avuç kuruyemiş
2 bardak çay
tamam canım ekliyorum. Yarın gidersem onaylarım. Sevindim bu kiloya ama korkuyorum. Nezaman 2 kilo versem baya duraklıyor. 82'den 80'e düşmem zor olmuştu. çizelgeyi benmi değişiyorum?
yeni kilom 77.0Eki Görüntüle 463707
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?