Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın herkese ben yürüyüşten geldim 1saat yürüdm şimdi duş alıp okula gidecem ama çok kalmayacam dersler bitti öğlen burdayım yanii..tuğbacım hoşbuldum canım bende sizleri çok özledim

Merhaba sİzİn takımda boŞ yer varmı acaba

hoşgeldin iltercakir boş yer olması lazım ama takım kaptanımız veya yardımcımız gelince sana kesin bilgi verirler..yer varsa 1hafta deneme süresinden sonra paylaşımına göre takıma alınırsın canım yani önemli olan paylaşım yapabilmen hergün yaptıklarını,yediklerini yazabilmen..kaptanımız seni bugün bilgilendirir canım yani şimdi çıksanda öğleden sonra gir mutlaka cevap yazmışlardırr..

herkeze gunaydinn guzel bayanlar ben geldim anca daha bitirmedim isleri ama attim kendimi oglanin saati gelene kadar sizinleyimde kimse yok ne yapim bende gecmisi okuyim bakalim neler yazmissiniz gelince beni durtersiniz artik
kiz tugba askolsun sana ozlemez olurmuyum hhic hepinizi cook ozledim derken sende icinde oluyorsun haliyle msndeydin dun baktim ama burda yoksun diye seslenmedim
neyse gelince bol bol sohbet ederiz babanda gelmis gozun aydin canim

herkeze günaydınnn hafta sonu annem çanakkaleden ziyaretime geldi ve çok güzel bi haftasonu geçirdim ve 1 hafta boyunca yanımda en güzelide diyetimi hiç bozmadan gelmem sabah tartıldım veee 75,8 çıktım :Saruboceq:

sabah
1 parça peynir domates salatalık biber 1 dilim ince kepek ekmeği koca bi bardak açık çay içtim
ve su içmeye devam ediyorum

canım ben sabahtan akşama kadar zaten k.k dayım hiç çıkmıyorum desem olacak :) eger boş yer varsa çok sevinirim boş yer var derlerse kendimi anlatırım bende :) tşkler ilgin için

teşekkür ederim canım. ben hep burdayım. tanışıp kaynaşırız, inş güzel bir dostluk olur. kaydirigubbakcemile5
insallah canim bende burdayim bir muddet bakalim allahtan sorun cikmazsa tabi nasil gidiyo bari kaynastinizmi arkadaslarla memnunmusunuz bir sikintiniz felan varmi
valla ben geldim bakalim ya digerlerinle daha karsilasamadim bakalim artik insallah kaybolmayiz sende tekrardan hosgeldin aramiza

slmmmmmmmmmm.... arkadslar ben geldim yeni gelen arkadaslar olmus hosgeldiniz kizlarrrrrrrrr........kaptan sende hosgeldin nasilsin bakem anlat misfirler gitmis ama geri geleceklermis neyse bu hafta bizimlensin ...benim kiloda yine degisiklik yok o yuzden bugunden itibaren kepek ekmegi de yemisycem bide boyle deneyim birde ictah kesici aldim hafta sonu yemeklerden once icmem lazimmis bide bunu deneyim artik yaz geldi havalar acaip sicak buralarda daha saat 10 olmadi 28 derece ortalik eee malum yazliklarda cikti kisin kamufle ediyorduk kilollari ama bu sabah hepsi ortaya cikti -tatlicadiarzu- neyse yemek yapip evleri toparliyim geliyorum......... unutum bak sedaaaaaaaaaa hosgeldin sende

canim benim hosbuldum nasilsin bakalim nasil gidiyo hayat diyet
ben burdayim en az uc hafta rahat rahat sonrasinda kayinvalidem yine gelecek ben yine pcnin basina gecemiyecegim
neyse simdiden soylemeyim ozamanlar gelsin yine konusuruz

nedesiniz ya kizlar bu arada ben gecmisi okuyacagim dedim ama okuyamadim baska seyelre baktim valla uc kez ustuste birinci olmusuz obur haftada ikinci super ya bakarken cok gurulandim kizlar
birde utmeras arkadasimiz denemee suresindemi onuda bana bir deseniz cunku takimda bos yer var
serincede bana mesaj cekmis gelecem daha pc yapilmadi diye bilmiyorum nasil olacak
neyse ben cikiyorum magazaya gidecem ordanda oglani alacagim kizlar hepinizi opuyorum ogleden sonra gelirim

ben bilmiyorum canım deneme süresinde olan arkadaşları 1haftadır yoktumm

hoşbuldum canımm evet yazlıklarda tüm yağlar meydana çıkıyor bol bol spor yapmak lazım ordan burdan çıkmasınlar diye sen başladınmı düzenli spora bak ben hala bırakmıyorum hiç bırakmicam tekrar kilo almak istemiyorum sende başla lütfen hergün enaz 1saat spor yapmaya kaydirigubbakcemile5

canım ben çalışıyorum.iş yerinde çok yoğun olmazsak haftaiçi mutlaka katılırım sizlere,evdede internet var ama ev işi çocuk derken nete takılmaya hiç fırsatım olmuyor.ama elimden geldiğince evdede girmeye çalışırım.

bu arada diyetimin ve akupunkturun 5. günü gayet iyi gidiyorum.iştahımın azalmasında akupunkturun çok faydası oldu.çarşamba günü bir haftam doluyor.ozaman tartılacağım bakalım hiç kilo gidecekmi.

slm kızlar bu günkü raporumu veriim
sabah tartı 73,2 yi gösterdi toplamda 7,400gr oldukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sabah 2 bardak suyumu içtim
kahvaltıda yarım samit yarım peynir ve çay
düne bi bakayım gelirim

duzenli olmasada yapiyorum sedaaa evet yaz geldi hizlandirmak lazim oglene salata hazirladim kendime ara bi tane incir yicem bu hafta umutlugum insallah:Saruboceq:

super nazco diyetin guzle gidiyor:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…