- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #8.781
hemsom baban gelmis gozun aydin benim yerimede yeseydin etli ekmek offf canim naisl istedi simdi.... detsinam nerdesin sen gelmemsisin daha ...1.......2.........3......... cik oratya detsinammmmmmmmm
ah ah... kız nazco sen bi zayıflama kaydirigubbakcemile :mymeka: kaydirigubbakcemile :mymeka: ben seni zayıflatcam. görüyonmu senin için yaptıklarımı....senağlama senağlama senağlama senağlama
klava: hey kaptanlar nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaa. akrepe muhtaç ettiniz biz :1shok:
canım başlangıç şimdiki ve olmak istediğin kiloyu yaz bana
yardımcı olurum şeker
tabi istersen yerimseniben
yardımcı olursan çok sevinirim akrepcim
80,6 kg ile başladım diyete şuanda 73,2 kg mım hedef kilom 52 boyumda 1,58 cm
ben bugün buradayım hep bana şşşşt şşşşt de
kızlar söyleyin bana bakem ben şu form çaylardan içiyorumya geçengün bana aktar şu 5 i biyerde otlardan verdi günde 1 litre içicen diyo
bunların iki fincandan fazlası zararlı değilmi 1 litre bana biraz çok geldi içenler bir söylesin bakalım nası içiyolar
çok sağol canım.
ahaaaaa vallahaa tahmin etmiştim uşaklı olduğunuu.benim öğrenciyken en samimi can ciğer dostlarım kardeşlerim 2 taneydi.onlarda uşaklıydıııı.
.
günaydın kızlar sabah erken kalktım kilo çizelgemi değiştireyim dedim. daha canlı bişeyler olsun istedim. 1.73 ünde hoşuna gider hemde. sizce nasıl olmuş.
Merhaba sİzİn takımda boŞ yer varmı acaba
vallaha çok güzel bende bunlar hafta sonu aldılar kiloları dediydimalkisalkisalkisherkeze günaydınnn hafta sonu annem çanakkaleden ziyaretime geldi ve çok güzel bi haftasonu geçirdim ve 1 hafta boyunca yanımda en güzelide diyetimi hiç bozmadan gelmem sabah tartıldım veee 75,8 çıktım :Saruboceq:
sabah
1 parça peynir domates salatalık biber 1 dilim ince kepek ekmeği koca bi bardak açık çay içtim
ve su içmeye devam ediyorum
slm kızlar bu günkü raporumu veriim
sabah tartı 73,2 yi gösterdi toplamda 7,400gr oldukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sabah 2 bardak suyumu içtim
kahvaltıda yarım samit yarım peynir ve çay
düne bi bakayım gelirim
anlamadım bende arkadaşım otların hepsinden birer çay kaşığı 1 lt kaynak suya koy 25 dk demlensin bir günde hepsini bitir dedi ölçüleri normalmiki:uhm::uhm::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?