Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hemsom baban gelmis gozun aydin benim yerimede yeseydin etli ekmek offf canim naisl istedi simdi.... detsinam nerdesin sen gelmemsisin daha ...1.......2.........3......... cik oratya detsinammmmmmmmm

hemsom baban gelmis gozun aydin benim yerimede yeseydin etli ekmek offf canim naisl istedi simdi.... detsinam nerdesin sen gelmemsisin daha ...1.......2.........3......... cik oratya detsinammmmmmmmm

sağol hemşom.sende hoşgeldinn.az kaldı yaza sende bolbol yersin.nasıl osa zayıflıycanda
ohhhhhh mis gibi
kız ben de çok yemedim ama yedim yanii.neyse.gel beraber yiyelim diycem amaa.neyse.
neslii unytmadığın içinde teşekkürler.kız benim msnm hep açıktır sorun olmadıktan sonra pcde.ve msn sadece bana ait eşim karışmaz açmazda msnmi.okumaz yaini.rahat ol canm.

1,73 cüm benim için yaptığın fedakarlık beni çok duygulandırdı sana layık olucam canım merak etme
bak bugun gene gitti kilolar
teşekkürler sana

canım başlangıç şimdiki ve olmak istediğin kiloyu yaz bana
yardımcı olurum şeker
tabi istersen yerimseniben

yardımcı olursan çok sevinirim akrepcim
80,6 kg ile başladım diyete şuanda 73,2 kg mım hedef kilom 52 boyumda 1,58 cm
ben bugün buradayım hep bana şşşşt şşşşt de

kaptanımız gelmiş hoşgeldin neslihan ben nazmiye daha deneme süresindeyim herhalde
bilmiyorum kızlaaaar s2000 ben takıma alındımmı söyleyin artık yoksa ortadamı kaldım :roflol::roflol::roflol:

yardımcı olursan çok sevinirim akrepcim
80,6 kg ile başladım diyete şuanda 73,2 kg mım hedef kilom 52 boyumda 1,58 cm
ben bugün buradayım hep bana şşşşt şşşşt de

tamam şeker hemen bakıyorum
aman buralarda ol ki çabuk yapalım tamam şeker

slm kızlar nasılsınız ben çok yoğun bir hafta sonu geçirdim.
yediklerime dikkat ettim ama çikolata yani abur cubur kısmında biraz kaçırdım ya

canım sayfalar çok ağır açılıyor ama yapıyorum bekle ok
evde olsa kolaydı hazırda vardı hemen ama işyerinde olunca internetten buluyorum şeker
sen çıkma aman

eveeet taze tazee bir çizelge geliyooorr
fırından yeni çıkma
ammann el yakmasııın

kızlar söyleyin bana bakem ben şu form çaylardan içiyorumya geçengün bana aktar şu 5 i biyerde otlardan verdi günde 1 litre içicen diyo
bunların iki fincandan fazlası zararlı değilmi 1 litre bana biraz çok geldi içenler bir söylesin bakalım nası içiyolar

önceden ben form çayı içerken mesela günde 2 fincan içeceğim miktarı 1 litrelik suya koyardım hem suyu hemde form çayını içmiş olurdum belkide onu kastetmiştir

burdayım akrepcim bi yere gitmiyorum ha gayret kavuşayım şu çizelgemekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

anlamadım bende arkadaşım otların hepsinden birer çay kaşığı 1 lt kaynak suya koy 25 dk demlensin bir günde hepsini bitir dedi ölçüleri normalmiki:uhm::uhm::uhm:

ooo kizlar pek bir kalabaligiz nerde bu sibel yaw
kizlar suanda iki kisilik yer var normalde ama kimler deneme suresinde kimler degil haberim yok
kurallar uygulaniyormu ondanda haberim yok hani sari kart kirmizi kart olayi var onu yaptinizmi birde yeni gelen arkadaslar kurallari biliyorlarmii ayy ya cok is birikmis bana ozet gecsin bilenler sedaaa senin haberin varmi kiz sen gecersin diyecem ama sende bir haftadir yokmussun sibell nerelerdeee

çok sağol canım.

ahaaaaa vallahaa tahmin etmiştim uşaklı olduğunuu.benim öğrenciyken en samimi can ciğer dostlarım kardeşlerim 2 taneydi.onlarda uşaklıydıııı.
.

ay napalım ruhumuzda var sıcak kanlılık bi de mütevazılık..:roflol: :roflol: :roflol:

günaydın kızlar sabah erken kalktım kilo çizelgemi değiştireyim dedim. daha canlı bişeyler olsun istedim. 1.73 ünde hoşuna gider hemde. sizce nasıl olmuş.

hah şimdi olmuş bak ne güzel senin gibi genç ve güzel birine de bu yakışır işte kaydirigubbakcemile5

Merhaba sİzİn takımda boŞ yer varmı acaba

valla aslen ben doldurmaya çalışıyom ama kaydirigubbakcemile3 bi kaptanlara sor bakem kaydirigubbakcemile3 kızm boş ver boşlugu.. sen anlat kendini kimsin nesin boyun kaç kilon kaç ... kaydirigubbakcemile3ay böyle bi şarkı vardı demi....kaydirigubbakcemile3.neyse takıl anam takıl...

vallaha çok güzel bende bunlar hafta sonu aldılar kiloları dediydimalkisalkisalkis

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

anlamadım bende arkadaşım otların hepsinden birer çay kaşığı 1 lt kaynak suya koy 25 dk demlensin bir günde hepsini bitir dedi ölçüleri normalmiki:uhm::uhm::uhm:

dogru tavsiye edilmiş ama yeşil çaydan 2 kaşık olacak bende kullandım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…