- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #87.741
slm kızlar nasılsınız
ben hiç iyi değilim.eşimin babası kanserdi.şuanda ağırlaştı ama hastalığı değil...ağır bir depresyon geçiriyor.yemek yemiyor ilaçlarını içmiyor sürekli ölmek istediğini ifade ediyor apar topar gittik haber veremedim takımdan ayrılmak zorunda kaldm.eşim orda kaldı ben evime döndüm ayrıyız yani.çünkü yazokulum var.kafam darman duman unutkanlık dizboyu.elimde sürekli bi titreme ve çok mutsuzum çok doluyum.
merhaba canım iyiyim teşekür ederim.Oğlum da çığlık atıyor konuşuyor kendi kendine.Sen nasılsın?merhaba tatlım nasılsın? bıdık nasıl?
merhaba canım iyiyim teşekür ederim.Oğlum da çığlık atıyor konuşuyor kendi kendine.Sen nasılsın?
senin bıdık kaç yaşında canım?Aile toplantısı mı vardı evde?yoksa misafirler mi?ooo sen döktürmüşsündür şimdiben de iyiyim:) sıpamla birlikte evi toparlıyoruz :) misafir ordusu atlattık haftasonu :)
Gecemiz biraz iyiydi canım,şimdi de uyuyor.O uyurken ben de ev toparlıyorum.Sen napıosun canım?aysun nasılsın canım efe nasıl yoruyor mu hala seni
slm kızlar nasılsınız
ben hiç iyi değilim.eşimin babası kanserdi.şuanda ağırlaştı ama hastalığı değil...ağır bir depresyon geçiriyor.yemek yemiyor ilaçlarını içmiyor sürekli ölmek istediğini ifade ediyor apar topar gittik haber veremedim takımdan ayrılmak zorunda kaldm.eşim orda kaldı ben evime döndüm ayrıyız yani.çünkü yazokulum var.kafam darman duman unutkanlık dizboyu.elimde sürekli bi titreme ve çok mutsuzum çok doluyum.
Bende listemi yazıyım.
Sabah:
2 az zeytin yağında yumurta
2 çatal peynir
1 avuç ceviz
Öğle:
Meksikan salata (yarısı:85 kalori)
Diyet krem soda (3 kalori)
Akşam:
3 kaşık patatesli et yemeği
3 kaşık pilav
Cacık
Spor:
9-6 çalıştığım için gücüm olmadı
Gecemiz biraz iyiydi canım,şimdi de uyuyor.O uyurken ben de ev toparlıyorum.Sen napıosun canım?
merhaba herkese.burası da çok sıcak
aslıcım haftasonu internete giremiyorum.evde netim yok.haber de veremedim kusura bakma telefonum kapalıydı.ama işgünleri beşe kadar burdayım inşllh
Bunu benimde yapmam gerekecekmi? Korkunç görünüyor :)
bu 2 ogun yeme işi hoş değilll
bu 2
canım bugün sayma işini yapacağım,cumartesi telden girdim nete yapamadım pazar da müsait olamadım.Hafta içi düzenli yaparım tatlım.Aklımda zaten,yine de hatırlattığın için sağ ol canımaysun sana dün yazdığım mesajı gördün mü
canım bugün sayma işini yapacağım,cumartesi telden girdim nete yapamadım pazar da müsait olamadım.Hafta içi düzenli yaparım tatlım.Aklımda zaten,yine de hatırlattığın için sağ ol canım
kızlar naber?
bugun tartıda süper rakamlar gordum yalnız acaba cokkk terliyorum su kaybımıdır kilo kaybımıdır ilk kez bu rakamı gordum yıllardır pek mutluyumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?