- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #8.801
vallaha çok güzel bende bunlar hafta sonu aldılar kiloları dediydimalkisalkisalkis
şahsen beni saymadın ama kısa bir açıklama yapıyım.. nazco geçen haftadan beri paylaşımda. diger 2 arkadaş ise perşembeden beri ama hafta sonu yoklardıooo kizlar pek bir kalabaligiz nerde bu sibel yaw
kizlar suanda iki kisilik yer var normalde ama kimler deneme suresinde kimler degil haberim yok
kurallar uygulaniyormu ondanda haberim yok hani sari kart kirmizi kart olayi var onu yaptinizmi birde yeni gelen arkadaslar kurallari biliyorlarmii ayy ya cok is birikmis bana ozet gecsin bilenler sedaaa senin haberin varmi kiz sen gecersin diyecem ama sende bir haftadir yokmussun sibell nerelerdeee
valla verdim 1,5 kg hemde diyete son gaz devammm
bu öğlen sebze yemeği yedim sadece akşamda sadece salata yemeyi planlıyorum
şahsen beni saymadın ama kısa bir açıklama yapıyım.. nazco geçen haftadan beri paylaşımda. diger 2 arkadaş ise perşembeden beri ama hafta sonu yoklardı
kız takılayım takılmasınada öyle grupta olmayınca kimse ilğilenmiyor 5 takımda yer doluymuş ama arkadaşım gel takıl dedi gittim 3 gün yazdım ama grupta olmayınca takip edilemiyorum olmuyor yani sonra başka bir takımda ilk önce gel dedi sonra yok yerimiz kalmamış ben yanlışlıkla kabul etmişim faln dediler orayada yazamadık kaldık yani ortada ondan şimdi temkinli davranıyorum kim gerçekten kabul ederse oraya gidicem etmezlersede ne yapayım artıkım kendi kendime yaparım -tatlicadiarzu-valla aslen ben doldurmaya çalışıyom ama kaydirigubbakcemile3 bi kaptanlara sor bakem kaydirigubbakcemile3 kızm boş ver boşlugu.. sen anlat kendini kimsin nesin boyun kaç kilon kaç ... kaydirigubbakcemile3ay böyle bi şarkı vardı demi....kaydirigubbakcemile3.neyse takıl anam takıl...
ah canim ya sagolasin
saymammi gerekiyo artik sende bu takimin uyesisin
simdi bakalim bir ikikisilik yer var yanliz ama bizim kurallarimiz var ben sanirim size gostermistim yoksa yanlismi hatirliyorum
neslicim bu deneme süresi işinden hiç haberim yok maaleseff 1haftadır yoktum işte dün geldim bende..
sarı-kırmızı kart olyını yapmadık galiba ama zaten 3haftadır takım süper kilo alan felan olmadı diye hatırlıyorum güzelim
kız takılayım takılmasınada öyle grupta olmayınca kimse ilğilenmiyor 5 takımda yer doluymuş ama arkadaşım gel takıl dedi gittim 3 gün yazdım ama grupta olmayınca takip edilemiyorum olmuyor yani sonra başka bir takımda ilk önce gel dedi sonra yok yerimiz kalmamış ben yanlışlıkla kabul etmişim faln dediler orayada yazamadık kaldık yani ortada ondan şimdi temkinli davranıyorum kim gerçekten kabul ederse oraya gidicem etmezlersede ne yapayım artıkım kendi kendime yaparım -tatlicadiarzu-
kız takılayım takılmasınada öyle grupta olmayınca kimse ilğilenmiyor 5 takımda yer doluymuş ama arkadaşım gel takıl dedi gittim 3 gün yazdım ama grupta olmayınca takip edilemiyorum olmuyor yani sonra başka bir takımda ilk önce gel dedi sonra yok yerimiz kalmamış ben yanlışlıkla kabul etmişim faln dediler orayada yazamadık kaldık yani ortada ondan şimdi temkinli davranıyorum kim gerçekten kabul ederse oraya gidicem etmezlersede ne yapayım artıkım kendi kendime yaparım -tatlicadiarzu-
1,73 cüm gelmiş hoşgeldin canım naber bakalım a.s.a.s.a.s.
çizelgeyle uğraşıyoruz bizde
akreeep nerdesin
çok güzel ya devam canım.. benim boyum 1.73 98 kiloyum şuan .1nisanda 110 kiloyla başladım... 4 temmuzda sünnetimiz var ozamana kadar 90 olmak istiyorum aslında sonrada devam edcegimde ..valla eşimle annam kafamın etini yiyolar hasta olceksin diye... napsınlar garipler 100 ün altında hiç görmediler ya beni ..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
durun hepinize cevap verecegimde su sibelle bir iki konusacaklarim var sonra kurallar felan tekrar aciklarim suraya cunku gercekten biraz sikiya girmemiz gerekiyo yani anliyacaginiz zayiflamayana paylasim yapmayana af yok bakalim
gelelim sibelcim su konulara
kizim neden tekil istedin analizini butun takim olarak analizleri istiyoruz deseydin ya simdi sadece senin vede siyahin analizi yapilacak diger arkadaslarinki yok eskisi gibi zamanda gecmis
birde iki kisilik yerimiz var kimler katilimda kimler degil
kurallari yaptinmi kirmizi sari kurallari
ayyy senide sorguya cekmis gibi oldum ya bunlari bilmem gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?