Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

şahsen beni saymadın ama kısa bir açıklama yapıyım.. nazco geçen haftadan beri paylaşımda. diger 2 arkadaş ise perşembeden beri ama hafta sonu yoklardı

valla verdim 1,5 kg hemde diyete son gaz devammm
bu öğlen sebze yemeği yedim sadece akşamda sadece salata yemeyi planlıyorum

çok güzel ya devam canım.. benim boyum 1.73 98 kiloyum şuan .1nisanda 110 kiloyla başladım... 4 temmuzda sünnetimiz var ozamana kadar 90 olmak istiyorum aslında sonrada devam edcegimde ..valla eşimle annam kafamın etini yiyolar hasta olceksin diye... napsınlar garipler 100 ün altında hiç görmediler ya beni ..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

1,73 cüm gelmiş hoşgeldin canım naber bakalım a.s.a.s.a.s.
çizelgeyle uğraşıyoruz bizde
akreeep nerdesin

şahsen beni saymadın ama kısa bir açıklama yapıyım.. nazco geçen haftadan beri paylaşımda. diger 2 arkadaş ise perşembeden beri ama hafta sonu yoklardı

ah canim ya sagolasin
saymammi gerekiyo artik sende bu takimin uyesisin
simdi bakalim bir ikikisilik yer var yanliz ama bizim kurallarimiz var ben sanirim size gostermistim yoksa yanlismi hatirliyorum

merhaba ben geçen hafta katıldım aranıza deneme süresindeyim ama bir önceki msjdada yazmıştım hafta sonu fırsat bulamayabilirim aranıza katılmaya.ama haftaiçi hergün burdayım.
adım selma bir kamu kuruluşunda çalışıyorum.evliyim bir kızım var ve zayıflamak istiyorum.

oooooooooooo aşagısı baya kalabalık kızlar merhaba :lepi: tek tek isimlerinizi sayamaycam... kaptanlar yardımcılar... yeni ve eski yolcular.. tontonlar seyahate hoşgeldiniz.............:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

neslicim bu deneme süresi işinden hiç haberim yok maaleseff 1haftadır yoktum işte dün geldim bende..
sarı-kırmızı kart olyını yapmadık galiba ama zaten 3haftadır takım süper kilo alan felan olmadı diye hatırlıyorum güzelim

kız takılayım takılmasınada öyle grupta olmayınca kimse ilğilenmiyor 5 takımda yer doluymuş ama arkadaşım gel takıl dedi gittim 3 gün yazdım ama grupta olmayınca takip edilemiyorum olmuyor yani sonra başka bir takımda ilk önce gel dedi sonra yok yerimiz kalmamış ben yanlışlıkla kabul etmişim faln dediler orayada yazamadık kaldık yani ortada ondan şimdi temkinli davranıyorum kim gerçekten kabul ederse oraya gidicem etmezlersede ne yapayım artıkım kendi kendime yaparım -tatlicadiarzu-

ah canim ya sagolasin
saymammi gerekiyo artik sende bu takimin uyesisin
simdi bakalim bir ikikisilik yer var yanliz ama bizim kurallarimiz var ben sanirim size gostermistim yoksa yanlismi hatirliyorum

bilmem ki fisfisfisbenim bildigim tek kural girip girip yazmakkaydirigubbakcemile3 tabi burda yazı yazmaktan yemege fırsat bulamayıp kilo vermek ti demi...a.s

neslıhan benımde kafam karıstı
sen gıdınce 1.73 le aynaları takıma aldık ama kurallardan falan bahsetmedım senı bekledım-tatlicadiarzu-
nazco da bır haftadır falan bızımle paylasımda bulunuyor ama fazla gıremıyor salı ve pazar gunu yok
usarem ve utmerasda gecen cuma gunu geldıler takıma paylasımda bulunuyorlar bu kadar canım

kız bide kart olayımı var... ama zaten biz kart alacak takımmıyız.....kaydirigubbakcemile5

canım merak etme yer yoksa bile öyle olmaz burda mesela ben takıma girmeden 3hafta takıldım burdaa takımdaymış gibi paylaşım yaptım muhabbet ettik sonra takıma girdim şimdi mezun oldum ama hala burdayım yani yer yoksa bile sadece listede olmazsın başka bi fark olmaz

aaaaaa ne kadar ayıp... canım üzme sen canını ben senin için takım bile kurarım:teselli:

durun hepinize cevap verecegimde su sibelle bir iki konusacaklarim var sonra kurallar felan tekrar aciklarim suraya cunku gercekten biraz sikiya girmemiz gerekiyo yani anliyacaginiz zayiflamayana paylasim yapmayana af yok bakalim

gelelim sibelcim su konulara
kizim neden tekil istedin analizini butun takim olarak analizleri istiyoruz deseydin ya simdi sadece senin vede siyahin analizi yapilacak diger arkadaslarinki yok eskisi gibi zamanda gecmis
birde iki kisilik yerimiz var kimler katilimda kimler degil
kurallari yaptinmi kirmizi sari kurallari
ayyy senide sorguya cekmis gibi oldum ya bunlari bilmem gerekli

diyete başlayalı bugün 5. günüm,ayrıca akupunktura gidiyorum.diyet yapmama yardımcı oluyor.şimdilik çok iyi gidiyor henüz tartılmadım ama inşaallah başarırım.
başalngıç kilom 75 kg,boyum 162 cm çarşamba günü tartılıcam bakalım bişeyler farketmişmi.gerçi ilk hafta gidenin çogu su olur heralde ama olsun.motive olmama yardımcı olur.

1,73 cüm gelmiş hoşgeldin canım naber bakalım a.s.a.s.a.s.
çizelgeyle uğraşıyoruz bizde
akreeep nerdesin

e ebn sana dedim bu çizelge kilo vermekten zor diye... gerçekten çok ayrıntılı yazmışlar ama ben yapamadım... neyse akrep halleder zaten başka bişi yaptıgı yokkk.:roflol:

güzelim aman kimseyi dinleme kendin için zayıfla insan kendini süper hissediyor kendine güvenin artıyor istediğini alıp giyiyorsunn..aileye bakarsan memnun etmek zor ya kilolusun derler ya zayıfsın yani sen hedefe ulaşmadan bu işi bırakma derim ben ben 81kiloyla başladım şimdi 61.5 geliyorum boyum 1.74 hiç fazlalığım kalmadı ama sporu bırakmadım tekrar almamak için hihoyyyt yazın sonuna sende tüm fazlalıklardan kurtulmuş olabilirsin ozaman bak eşin seni nasıl kıskanacak kaydirigubbakcemile3

ha öylemi... bende bişi sandıydım... biz zaten kilo vermek için burdayız demi kızlar... paylaşıma gelince önemli bişi olmadıktan sonra hepimiz girmeye çalışırız.. ama arada eksigimiz olursa idare ediven gari... nede olsa diyet büyüyümüzsünüz..kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…