- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #87.981
emossss ozlemisim senin kosysturmalarini okumayi
günaydın kızlar nasılsınız??
RAMAZANINIZ MÜBAREK OLSUN..
oruç tutanların orucunu Allah kabul etsin..
dur kız yeni evli hemen cocuk yapılır mı?
günaydın bayanlarrrrrrrrrrrr
18/07/2012 çarşamba
aynalar = 7+
emidaf = 0
1.73 =7+
melekaysee = 1
Nesli = arada gelecek
melampusefe= 7+
SultanErdem= 0
Nilipus = 0
19/07/2012 Perşembe
aynalar = 7+
emidaf = 0
1.73 =7+
melekaysee = 7+
Nesli = arada gelecek
melampusefe= 7+
SultanErdem= 0
Nilipus = 0
kızlar kilom 64.300 1.5 kilo vermişim
emoşcum nasılsın canım
kilo veremedin mi bu hafta
daha tartılmadım biraz daha bekleyecegim..gece sahura kadarvtv karşısında uyur uyanık yattım.saat 3te hazırlamaya başaladım saat 4 te okundu ezan namaz kılıp yatasıya 4.30 oldu .sabah 9 da kalktım çocuklar uyandı. onlara kahvaltı hazırladım yediler içtiler.şimdi ingilizce kursuna gitiler.bende odaları toparladım şimdi çıkacagım kahvaltı masası bulaşıklar ve ev süpürme faslı var.sonrası namaz vakti ve arkasından kurana gidecegim inşallah..
günaydınlar efendim :)) gerçi ben hayrına geç uyandım ama olsun :))
yeter kız başım döndü :86:
ne dönecek kızım daha bu günün yarısı bile degil..sen otur keyif yap koca koca deyip duruyon koca oldumu bunlar oluyo işte
kızlar dakıka 1 gol 1 misali oldu.Ramazanın ilk günü,ilk sahur ve biz sahur yapamadık yine de niyetlendik akşam olsaydı bir.Ezan 4.30 daokunuyor diye görmüştüm bir gün önce.uyku sersemliğiyle görmüşüm öyle biz kalktık ezan okundu.Oysa efeyle yattığım için uyanıktım.eeeeeeeeeeee saflığında bu kadarı yani
selam kızlar nasılsınız herkese hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar
günaydınlar efendim :)) gerçi ben hayrına geç uyandım ama olsun :))
kızlar dakıka 1 gol 1 misali oldu.Ramazanın ilk günü,ilk sahur ve biz sahur yapamadık yine de niyetlendik akşam olsaydı bir.Ezan 4.30 daokunuyor diye görmüştüm bir gün önce.uyku sersemliğiyle görmüşüm öyle biz kalktık ezan okundu.Oysa efeyle yattığım için uyanıktım.eeeeeeeeeeee saflığında bu kadarı yani
zengin koca bulcam ben akıllım bana yardımcı çocuklarada dadı tutcak ben keyfime bakcam
selam kızlar nasılsınız herkese hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar
ahh canım kötü olmuş gerçekten
olsun allah yardım eder canım
biz hiç uyumadığımız için sorun olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?