Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ne programı?????

televizyon programına katılacağını söylemişti neslihan canım

menün güzel canım beğendim

sabah-öğle
1 kk kadar peynir
1 zeytin
domates
salatalık
2 dilim salam
1 dilim ekmek
1 kupa çay

ara
1 salkım üzüm

akşam
4 kaşık nohut
3 kaşık makarna
salata

aysun senin mesajına yazdığım yorum senin mesajından önce çıkmış :44::44::44::44:

Son düzenleme:
sabah kahvaltı sonrası çocukları halk egitimin ingilizce kursuna götürdüm.ögleye kadar çamaşırlarla ugraştım.onlar gelince karınlarını doyurdum.büyük oglumu kuran kursuna yolladım küçük evde kaldı kardeşimin çocukları ile beraber.annemle ben hatime gittik bugün.ögleden sonra gidecez nasip olursa hergün.eve geldim sonra arkadaşa bebek gömrmeye gittim.akşam gelincer markete gittik ramazan alışverişi diye dolaştık gelince yemek yedik bulaşık derken çocuklara ingiklce çalıştırıp ancak gelebildim..off yoruldum

evet ya kızlar sabah nasıl tartılcaz ögklene dogru tartılayım barii...gerrçi ben su içmedigim için ödemli oluyorum ama bakalım artıkk....
aslım ya ben kilo çizelgemde hedefimi 85 yapmak istiyom olabilirmi...bu 80 yaramadı varamadım bitürlü 80 ne .85 olayım sonra duruma göre bakarız bakalım..yeni hedefimi 85 olarak degiştirmek istiyorum kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…