- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #88.001
evet ayşeciğim yoğurt diyeti yaptım bu hafta.çok kolaydı vdiyet ayrıca doyurucuydu da tavsiye edebilirim yaniii
inşallah balım allah gönlüne göre versin en kısa zamanda canım..
ayşeee yıldönümünüz kutlu olsun canım.kaçıncı yılı devirdiniz,çok mutlusunuz anlaşılan Allah mutluluğunuzu daim eylesin deyim ben de
Arada diyeti ben de bozuyorum oluyor öyle şeyler dün ben de lahmacun ve pide yedim
aynen canım hayat mesaisi işte..pazartesi akşam üzeri halk egitimin kuran kursuna katılacasgım buarada onada başlayacagım allah nasip ederse.monoton hayat istemiyotrum zaten küçük bi ilçede oturuyorum imkanlarımı kullanmak istiyorum canım.
ne zamannnn:) canım benim o dediğin de pek makul bi yarışma aslında, terasın eksiklerini onlara mı gömsem acep
ben fox'taki kamuflaja gidiyorum yarın.. hayırlısıyla savaşıp gelicem :)
ewet cnm ya çünkü çok yoğunum gelemiyorum bide ramazan..ben böyle misafir takıırım vakit buldukçahoşgeldin canım
nasılsın daha iyisindir inş
takımdan ayrılmaya kararlı mısın listeye yazacamda
aynen bende uyumadım ama çalışırken zor oluyodu inşallah bu ramazan çok güzel olacak
kızlar kilom 64.300 1.5 kilo vermişim
kilolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
1.73, 0menekse0+, melekaysee+, aynalar+, melampusefe
bu anı ölümsüzleştirmek istedim
cnm ewe çıkardılaR AYNI diyebilirim.eşim döndü.iyiyiz bakalım bende özledmmmsanada canım nasıl oldu kayın pederin .eşinle nasıl durumlar.ösledim seni..
ya aslı belki kaynatırmıyız diyodum ya bu günün suyu hürmetine
canım arapçasını mı öğreneceksin?
yaklaştım kuzum yaklaştım.. şükür ki o bir hafta dışında daha duraklama da yaşamadım aslımmyeter kız başım döndü :86:
günaydın neslihancım lütfen bana hedefine biraz daha yaklaştığını söyle
oo herkes burda süper naber hanımlar
evet ayşe uzun zamandır ilk defa bu kadar kalabalıgız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?