- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #87.961
iyiyim canim datcaya gidip demize girmek icin gun sayiyorum valla ya he alan aldi satan satti hesabi kikiselam canım nasılsın
he tubada ayrıldı buldu kocayı diyete gerek kalmadı
aysee yildonumunuz kutlu olsun nice guzel seneler gecirin birliktekızlar evlilik yıldönumuzde bozdum diyeti
fix menu siz düşünün artık..balık yedim ızgara o sorun değilde.mezeler fenaydı offfffffff..ekmek dilimide arttı neyse ogunu saymıyroruz..neyse kaldıgım yerde devam ediyorum..ama tartıda hemen farketti..neyse moral bozmak yok kikiki
sabah kahvaltı sonrası çocukları halk egitimin ingilizce kursuna götürdüm.ögleye kadar çamaşırlarla ugraştım.onlar gelince karınlarını doyurdum.büyük oglumu kuran kursuna yolladım küçük evde kaldı kardeşimin çocukları ile beraber.annemle ben hatime gittik bugün.ögleden sonra gidecez nasip olursa hergün.eve geldim sonra arkadaşa bebek gömrmeye gittim.akşam gelincer markete gittik ramazan alışverişi diye dolaştık gelince yemek yedik bulaşık derken çocuklara ingiklce ç.
emossss ozlemisim senin kosysturmalarini okumayi
ben biliyodum zaten..ancak dogumdan sonra katılır aramıza bizim
sabah kahvaltı sonrası çocukları halk egitimin ingilizce kursuna götürdüm.ögleye kadar çamaşırlarla ugraştım.onlar gelince karınlarını doyurdum.büyük oglumu kuran kursuna yolladım küçük evde kaldı kardeşimin çocukları ile beraber.annemle ben hatime gittik bugün.ögleden sonra gidecez nasip olursa hergün.eve geldim sonra arkadaşa bebek gömrmeye gittim.akşam gelincer markete gittik ramazan alışverişi diye dolaştık gelince yemek yedik bulaşık derken çocuklara ingiklce çalıştırıp ancak gelebildim..off yoruldum
19/07/2012 Perşembe
aynalar = 7+
emidaf = 0
1.73 =7+
melekaysee = 7+
Nesli = arada gelecek
melampusefe= 7+
SultanErdem= 0
Nilipus = 0
evet emoş hayat mesaisine başladı
günaydın kızlar nasılsınız??
RAMAZANINIZ MÜBAREK OLSUN..
oruç tutanların orucunu Allah kabul etsin..
18/07/2012 çarşamba
aynalar = 7+
emidaf = 0
1.73 =7+
melekaysee = 1
Nesli = arada gelecek
melampusefe= 7+
SultanErdem= 0
Nilipus = 0
yine bir cuma günü geldi çattı :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?