- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #88.041
tatlım 19:15 fox
evet canım ya hatta bayrama kadar bi ufak yarışa girerek (gaz olsun diye) 69.9 a odaklandım ben.. bakalım başarabilecek miyim !inşallah bayramla birlikte seyir döneminden çıkıp güçlendirmeye geçerim ben de )
ayşe kilomuz artık aynı biraz önce tartıldım ben de 64.200 çıktımmmm
kilom maalesef 64.2
ramazanda diyet yapacağımı zannetmiyorum canım yarış yapardım ama sonuç belli şimdiden kazanan sen olursun yaniyarışalım madem o zman ama normal diyetle :)
hem akşama kadar girebiliyoruz ikimizde
ezan için sonnnnnnnnnn 8 saat.Umarım sütüm yeterrrr akşama
ramazanda diyet yapacağımı zannetmiyorum canım yarış yapardım ama sonuç belli şimdiden kazanan sen olursun yani
ben çıkıyorum kızlar sultanı bekleyecem 4 e kadar
4 den sonra listeyi yayınlarım
ezan için sonnnnnnnnnn 8 saat.Umarım sütüm yeterrrr akşama
ben çıkıyorum fıstıklar, dışarda işler var, akşama da iftar hazırlığı malum.. öpüyorum hepinizi..
oh ne güzel çok şanslısın benim de son anda haberim oldu misafirim gelecekmiş yemeğe öğreneli yarım saat oldu olmadı yani.kalkıp yemek yapayım ben de zaten sahur da yapmadım yaaaaaaaaaaaabiz iftar hazırlığındna kurtulduk amcamlara davetliyiz
merhaba hazal senin bebiş ne kadarlık?benimki 3 aylık.bana emzirirken diyette yapılmaz sütün azalır dediler ben dinlemedim kimseyi diyet yaptım gruba katılalı 17 gün oldu ve 5 kilo verdim.Diyet yapmadığım zamanlara oranla sütüm de arttı.Gece mam vermek zorunda kalıyodum ama artık kendi sütümü veriyorum.Oruç da tutamazsın diyorlar onu da deneyip göreceğim şimdiye kadar yetti sütüm son 3 saat te bakalım ne olacak üstelik sahura da kalkamadım.Hayırlısı olsun dedim ve oruca devam ediyorum.2 3 gün deneyeceğim artıkaa emzirirken oruc tutulur mu hic. bebegini dusunmuyor musun hic hem kucuktu de senin bebisin yazik annesi bebise..bu arada ben hazal burdan mezunum bnmde bebisim var
oh ne güzel çok şanslısın benim de son anda haberim oldu misafirim gelecekmiş yemeğe öğreneli yarım saat oldu olmadı yani.kalkıp yemek yapayım ben de zaten sahur da yapmadım yaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?