- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #8.821
çok güzel ya devam canım.. benim boyum 1.73 98 kiloyum şuan .1nisanda 110 kiloyla başladım... 4 temmuzda sünnetimiz var ozamana kadar 90 olmak istiyorum aslında sonrada devam edcegimde ..valla eşimle annam kafamın etini yiyolar hasta olceksin diye... napsınlar garipler 100 ün altında hiç görmediler ya beni ..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kız takılayım takılmasınada öyle grupta olmayınca kimse ilğilenmiyor 5 takımda yer doluymuş ama arkadaşım gel takıl dedi gittim 3 gün yazdım ama grupta olmayınca takip edilemiyorum olmuyor yani sonra başka bir takımda ilk önce gel dedi sonra yok yerimiz kalmamış ben yanlışlıkla kabul etmişim faln dediler orayada yazamadık kaldık yani ortada ondan şimdi temkinli davranıyorum kim gerçekten kabul ederse oraya gidicem etmezlersede ne yapayım artıkım kendi kendime yaparım -tatlicadiarzu-
diyete başlayalı bugün 5. günüm,ayrıca akupunktura gidiyorum.diyet yapmama yardımcı oluyor.şimdilik çok iyi gidiyor henüz tartılmadım ama inşaallah başarırım.
başalngıç kilom 75 kg,boyum 162 cm çarşamba günü tartılıcam bakalım bişeyler farketmişmi.gerçi ilk hafta gidenin çogu su olur heralde ama olsun.motive olmama yardımcı olur.
durun hepinize cevap verecegimde su sibelle bir iki konusacaklarim var sonra kurallar felan tekrar aciklarim suraya cunku gercekten biraz sikiya girmemiz gerekiyo yani anliyacaginiz zayiflamayana paylasim yapmayana af yok bakalim
gelelim sibelcim su konulara
kizim neden tekil istedin analizini butun takim olarak analizleri istiyoruz deseydin ya simdi sadece senin vede siyahin analizi yapilacak diger arkadaslarinki yok eskisi gibi zamanda gecmis
birde iki kisilik yerimiz var kimler katilimda kimler degil
kurallari yaptinmi kirmizi sari kurallari
ayyy senide sorguya cekmis gibi oldum ya bunlari bilmem gerekli
ha öylemi... bende bişi sandıydım... biz zaten kilo vermek için burdayız demi kızlar... paylaşıma gelince önemli bişi olmadıktan sonra hepimiz girmeye çalışırız.. ama arada eksigimiz olursa idare ediven gari... nede olsa diyet büyüyümüzsünüz..kaydirigubbakcemile5
güzelim aman kimseyi dinleme kendin için zayıfla insan kendini süper hissediyor kendine güvenin artıyor istediğini alıp giyiyorsunn..aileye bakarsan memnun etmek zor ya kilolusun derler ya zayıfsın yani sen hedefe ulaşmadan bu işi bırakma derim ben ben 81kiloyla başladım şimdi 61.5 geliyorum boyum 1.74 hiç fazlalığım kalmadı ama sporu bırakmadım tekrar almamak için hihoyyyt yazın sonuna sende tüm fazlalıklardan kurtulmuş olabilirsin ozaman bak eşin seni nasıl kıskanacak kaydirigubbakcemile3
2 ay bile olmadan 12 kg bence süper belkide çok hızlı kg verdiğin için hastalanmandan korkuyolardır canım
benim kocamda bişi demiyo ama gözümün içine bakıyo zayıflıyayım diye evlendiğimizde dal gibiydim tabi
kız basta herkes kendısı ıstıyordu analızı ama sonra takıma dondu ıs, yanı takım olarak analızımız yapılacak merak etme-tatlicadiarzu-
sarı kart kırmızı kart kurallarını yapmadımunuttum
sen yaparsın artıkınyerimseniben
ay amşşallah canım bende sen gibi olsam... bence boyundan 5-10 kilo fazla olabilir bir insan ben mesela 1.73 77 kiloya inmiştim vakti zamanındada afet olmuşudum ...ah ahhhhhhhh
ay 1,73 cüm sence hangisi daha iyi form çaymı yoksa 5 i bir aradamı hangisi dahaçok işe yarıyo bunların
bide sendeki şu kemerden bendede var eşim bifuardan geçenyıl almış ama ben işe yaramaz diye kullanmamıştım sence işe yarıyomu bende kullansammıki
bir iki denedim çabucak şarzı bitiyo diye atıverdim bi kenara sen fişte takılımı kullanıyom şarzı on dakka sürüyo çünkü
hadi bakalım sana bi sürü soru
avartıma uygun oldum işte :1hug::1hug::1hug:
ay amşşallah canım bende sen gibi olsam... bence boyundan 5-10 kilo fazla olabilir bir insan ben mesela 1.73 77 kiloya inmiştim vakti zamanındada afet olmuşudum ...ah ahhhhhhhh
yok ya guzelim sen tekil konusmussun butun mesajlari okudum
gidip takim olarak istiyoruz demen gerekiyordu suanda analizimiz yapilmayacak sadece senin vede siyahinki
http://www.kadinlarkulubu.com/6928257-mesaj120.html
bak iste diyonki 77 de afet olmustum diye senin neden hedef kilon az ozaman o n eoyle 90 sen onu bence 75 yap daha azimli ilerlersin yoluna
benden demesi
CADIARZU ay bilmemki..CADIARZU ama şu sünneti bi atlatsam mı kiCADIARZU...yok anam yok 75 çok uzak...:1no2: 75 mi CADIARZU75CADIARZU neyse kafamı karıştırmayın yaaaaaaaaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
sonradan duzeltıldı bızım takımın analızı yapılacak:jeyyar:
sayfa 26-27-28 ı oku
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-26.html
14.takimin dikkatine....
bundan sonraki haftalarda kilo veremiyen kisi ilk hafta sari kart alacak
ikinci haftada veremezse son sari kartini alacak ve hala devam ediyorsa kirmizi kart alip diskalifiye edilecektir
kilo alan kisiler ilk once sari kart alacak ikinci hafta eger kilo veremezse direk kirmizi kart alip diskalifiye olacaklardir
izin konusunda iki hafta yi gecen izinlerde geri donmek uzere ayrildi ibaresini kullanilacak
su paylasim konusundada hergun en az bir mesaj birakilacak yani nerde oldugunuzu neden gelmediginiz yada neden gelemiyeceginizi soylemek sartiyla aksi taktirde ilk iki kez sari kart gosterilecek dahada gelmeyip paylasimda bulunmuyorsa ucuncusundede kirmizi kart gosterilip diskalifiye olacaklardir.ayrica butun uyelerin cuma yarismacilarinin paylasim alanina gidip oradaki alinan kurallarin okumasi gerekmektedir .
bilginize.............
CADIARZU ay bilmemki..CADIARZU ama şu sünneti bi atlatsam mı kiCADIARZU...yok anam yok 75 çok uzak...:1no2: 75 mi CADIARZU75CADIARZU neyse kafamı karıştırmayın yaaaaaaaaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?