Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

2 ay bile olmadan 12 kg bence süper belkide çok hızlı kg verdiğin için hastalanmandan korkuyolardır canım
benim kocamda bişi demiyo ama gözümün içine bakıyo zayıflıyayım diye evlendiğimizde dal gibiydim tabi

canim yerimiz iki kisilik var ama soyleki takima katilimina bakiliyo paylasimina cunku motivasyon cok onemli oyuzden
suanda uc kissiniz gordugum kadariyla uc kisiden iki kisi alinacak dogal olarak buda tabiki en fazla katilimda bulunanlar olacak oyuzden sen yaz biz seninle konusur seni motive ederiz sonrada bakariz eger gercekten azimliysen takima katilirsin
hii yok olmadi almadik listede olmak inan bana okadar onemli degil onemli olan sey arkadaslik kurmak varde motivasyon saglamak

ay 1,73 cüm sence hangisi daha iyi form çaymı yoksa 5 i bir aradamı hangisi dahaçok işe yarıyo bunların
bide sendeki şu kemerden bendede var eşim bifuardan geçenyıl almış ama ben işe yaramaz diye kullanmamıştım sence işe yarıyomu bende kullansammıki
bir iki denedim çabucak şarzı bitiyo diye atıverdim bi kenara sen fişte takılımı kullanıyom şarzı on dakka sürüyo çünkü
hadi bakalım sana bi sürü soru
avartıma uygun oldum işte :1hug::1hug::1hug:

ay amşşallah canım bende sen gibi olsam... bence boyundan 5-10 kilo fazla olabilir bir insan ben mesela 1.73 77 kiloya inmiştim vakti zamanındada afet olmuşudum ...ah ahhhhhhhh

kız basta herkes kendısı ıstıyordu analızı ama sonra takıma dondu ıs, yanı takım olarak analızımız yapılacak merak etme-tatlicadiarzu-
sarı kart kırmızı kart kurallarını yapmadım unuttum
sen yaparsın artıkınyerimseniben

bu arada doktorun verdiği diyet listesine göre bugün yediklerim
sabah bir ince dilim kepek ekmegi 1 domates bir salatalık ve bir parça peynir.
öğlen 3 küçük boy haşlanmış patates,bir tabak salata
akşamda bir tabak sebze yemeği ve salata yiyeceğim.

:roflol:
diyet buyugu ha
o nasil birsey ya -tatlicadiarzu-

ya tabikiiznli olduktan soonra hic bir sorun yok biz nerde ve neden girmediginizi bilelim sadece okadar

haklısın bence de hem kıskançlıktan hem kıyafet yenilemekten istemiyo...CADIARZU

ben evlendigimde 92 kiloydum ama şimdi okıyafetlerim bol geliyo... spor yaptıgımdan mıdır nedir daha sıkıyım..

yok ya guzelim sen tekil konusmussun butun mesajlari okudum
gidip takim olarak istiyoruz demen gerekiyordu suanda analizimiz yapilmayacak sadece senin vede siyahinki
http://www.kadinlarkulubu.com/6928257-mesaj120.html

ay amşşallah canım bende sen gibi olsam... bence boyundan 5-10 kilo fazla olabilir bir insan ben mesela 1.73 77 kiloya inmiştim vakti zamanındada afet olmuşudum ...ah ahhhhhhhh

bak iste diyonki 77 de afet olmustum diye senin neden hedef kilon az ozaman o n eoyle 90 sen onu bence 75 yap daha azimli ilerlersin yoluna
benden demesi

ay hakkaten kendimi röportajda zanneti. efenim önceliklen 5 i 1 yerde daha fazla ot var. form çayının içinde ne var. bazısı sadece sinameki bazısı mateli. ama sen 5i 1 yerde almışsın düzenli kullan .ben hazırlamak ve hastanede kullanmak zor oluyo diye evde içiyom. geçen hafta tabletini önerdi aktar aynı otlar mevcut.sadece suda karıştırıyon...

canım benim üst taraf zayıf ama alt taraf biraz fazla şimdi diyetle birlikte yürüyüşte yapıyorum.ayrıca zayıflama kemeri var titreşimli akşamları 15 dkda onu kullanıyorum.inşaallah istediğim kiloya inerim.

14.takimin dikkatine....
bundan sonraki haftalarda kilo veremiyen kisi ilk hafta sari kart alacak
ikinci haftada veremezse son sari kartini alacak ve hala devam ediyorsa kirmizi kart alip diskalifiye edilecektir
kilo alan kisiler ilk once sari kart alacak ikinci hafta eger kilo veremezse direk kirmizi kart alip diskalifiye olacaklardir
izin konusunda iki hafta yi gecen izinlerde geri donmek uzere ayrildi ibaresini kullanilacak
su paylasim konusundada hergun en az bir mesaj birakilacak yani nerde oldugunuzu neden gelmediginiz yada neden gelemiyeceginizi soylemek sartiyla aksi taktirde ilk iki kez sari kart gosterilecek dahada gelmeyip paylasimda bulunmuyorsa ucuncusundede kirmizi kart gosterilip diskalifiye olacaklardir.ayrica butun uyelerin cuma yarismacilarinin paylasim alanina gidip oradaki alinan kurallarin okumasi gerekmektedir .

bilginize.............

bak iste diyonki 77 de afet olmustum diye senin neden hedef kilon az ozaman o n eoyle 90 sen onu bence 75 yap daha azimli ilerlersin yoluna
benden demesi

CADIARZU ay bilmemki..CADIARZU ama şu sünneti bi atlatsam mı kiCADIARZU...yok anam yok 75 çok uzak...:1no2: 75 mi CADIARZU75CADIARZU neyse kafamı karıştırmayın yaaaaaaaaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

canım en fazla 5 ay uzar diyetin bencede 75 hedef koy

a.s evet evet okumuştum ben a.skilo konusu degilde. şu izin beni korkutuyo olurda giremezsem diye .bazen bi terslik oluyo ya internet açılmıyo yada vakit olmuyo ama yinede ugramaya çalışıyom .

aaaaa 75 neki anam sende simdilik 75 dedik sonrada bir 70e dusersinki ne afet olursun gorde bak azmin elinden birsey kurtulmaz canim
seninde kilo fazla oldugu icin daha scabuk verirsin bence sen duzelt hemen sonra nasil tikir tikir gidiyor kiloalr birlikte seyredelim ne dersin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…