Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar kilom 92
sahura yiyip yatmak ve susuzluktan ve uyku düzensizliginde aşırı ödemli halimin sonucu bu işte.
gece ödem için ilaç aldım ellerim özellikle ayaklarım kütük gibi oldu.
yazları olur bende ödem ama oruç nedeniyle susuzluktan tamamen balon olmuş vaziyetteyim.
dolaşım yetmezligi var bende o sebepten ödemim biliyorum..
neyse eylülde yeni tartı ile güzel bi başlangıç yaparız artık.

kızlar evet izine ayrılabiliyormuşuz sorun yok
ne kadar sürelik izne ayrılalım kızlar

bu arada bu cuma son kilo bildirimini yaparız

Harika bir haber bu.geçen hafta geldim ev işleriyle uğraştın.sonra ramazanla yaylaya gittim dün döndüm Adana'ya.pazar yine yaylaya dönecektim.

Aslıcığım ben bu hafta da kilo bildiriminde bulunmak istemiyorum uygunsa.tatilden epey bir kilo yüküyle geldim verdim ama hala fazlam var.ekime kadar 60 lı kilolarda olurum inşallah.hepimiz en az 7-8 kilo vermiş oluruz inşallah

canım sana msj attığım gibi 1 ekimde döndüğümüzde 65 e çekmişsen onu yazarız listeye
yok 70 iyi dersen ve o kiloya ulaşmışsan seni mezun ederiz olur mu

günaydın bayanlar bu hafta ben eksilere düşüyorum kiloda kilom 64.500 maalesef

3 gün önce 63 leri görüodum ne olduysa olmuş işte.neyse 1 ekime kadar veririm ben hepiciğini inşallah

canım üzülme ramazanda denge kalmıyor malesef
aynı şey senin içinde geçerli 1 ekimde bana durumun hakkında bilgi verirsin büyük ihtimal hedefe ulaşırsın sen seni mezun ederizo zaman

Kızlar ben geldim

hoşgeldin canım
bu hafta listeye almak doğru olmaz zaten canım seni izinden dönüp geri izinli yazmak olmaz

**14. TAKIM 267. ETAP**

aynalar ( 82,1 / 82,0 / 0,1 / 0,12%) izne ayrıldı.
emidaf ( 59,3 / 58,8 / 0,5 / 0,84% ) izne ayrıldı.
1.73 ( 90,0 / 92,0 / -2,0 / -2,22%) izne ayrıldı.
melekaysee ( 64,2 / 64,0 / 0,2 / 0,31%) izne ayrıldı.
Nesli ( 75,4 / 74,5 / 0,9 / 1,19%) izne ayrıldı.
melampusefe ( 64,2 / 64,5 / -0,3 / -0,47%) izne ayrıldı.
SultanErdem ( 77,0 ) izne ayrıldı.

14.TAKIM ORTALAMASI: -0,06%

evet kızlar listeyide yayınladım

1 ekime kadar izinliyiz
lütfen dikkat edin bu süre içinde kendinize kilo vermenizden çok almamanızı istiyorum
ramazan, bayram, tatil derken vermemiz zor olacak farkındayım ama en azındna kilo almamaya çalışın
bu süre içinde hedefine ulaşanlar olacak onlar bana mesaj atmayı unutmasınlar bende dönüşteki ilk listede mezun edeyim
olurda bu süre içinde bir takıma ihtiyaç duyarsanız ve başka bir takıma geçmek isterseniz lütfen bu konuda benide bilgilendirin mesaj atın
bir çoğunuzda telim var, facede de görüşürüz bişey olunca aramaktan mesaj atmaktan çekinmeyin
ayşenin günlüğünde zaten buluşuruz arada

unutmayın bu tatil diyetten uzak durmak değil aksine bu kilo verme riskinden biraz olsun uzaklaşmak için
ben inanıyorum ki bu hafta veremedim takıma sorumluyum riskinden biraz uzaklaşırsak daha iy olacağımızı düşünüyorum
özellikle benim gibi uzun süre kilo vermek için uğraşan biri için

herkese iyi ramazanlar

tamam kaptan görüşürüz inşallahh
iyi ramazanlar

Küvete buzlu su hazırla çok iyi geliyor.. Bide soğuk duş yap bacaklara sürekli

Kızlar günaydın ben 4.takımdan eylül sizinde bildiğiniz gibi püsküüt ayrıldı artık sadece mezun olanların karnelerini hazırlıycak biz bir kaç kişi bu yarışmayı seviyoruz ve bırakmak istemiyoruz takımla ilgilenecek bir gönüllü lazım bize belki sizin aranızdan olabilir yoksa takımlar bozulacak ve bu yarışma son bulacak yardımcı olurum diyen varsa eğer lütfen 4.takıma bildirim yapabilir mi?

aşağıda yazılanlar püsküütün yazısı ben kendimide gördüm yazdıklarında haklı aslında ama biz gitme çözüm bulalım dedik yanlış anladı oda kalmak istiyo emeğe saygı olsun istiyo lütfen okuyalım..

Arkadaşlar konuya dair yazdığım mesajlarda ortak bir anlatım vardı.
Ayırdığım zamandan yakınmadım hiçbir zaman. Haftada toplam 1-2 saat ayırmayı hiç önemsemiyorum çünkü.
Benim için konu; yazdığım etap değerlendirmesi mesajının, dolayısı ile sorduğum soruların okunması ve cevaplanması.
Beklerdim ki; biriniz bunu fark etsin ve mesajlarımın okunabilirğini sağlamak için bir çözüm önersin.
Yoksa; şunu yapalım ama benim vaktim yok demenin kimseye bir faydası olmaz.

Yarın, ameliyat sonrasında iyi haberlerle geleceğime inanmak istiyorum. Geldiğimde bununla ilgili bir çözüm görürsem ne ala...

Bilmem anlatabildim mi?

şimdi fikri olan yada olmayan herkes lütfen paylaşım alanına gitsin bişiler bulmaya çalışsın arkadaşlar yarışma elden gidiyo hadi kızlar uyanın artık.

14.takımcım, açılış yarın mı sahiden?
Çok fena toz olmuş burası..
Siz gelmeden önce havalandırayım diye uğradım..

kızlar yarın cuma ben şimdiden bildireyim de 110 kg. izin öncesi 92 kg idim. gerçi tartı degişikligi 5 kg fark var ama bu sonuçta enaz 13 kg aldıgım gerçegini göz ardı ettiremez.neyse yarın 24 saatlik nöbette olacagım durumu cumartesi ögrenirim takım devam edecekmi yada başka takıma transfer olacakmıyım .ben KK DAN AYRILMAK İSTEMİYORUM.GÖRÜLDÜGÜ ÜZRE AYRILIŞIM FELAKET OLUYOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…