- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #88.341
evet bencede ayşenin günlügü buluşma noktamız olsun..
kızlar evet izine ayrılabiliyormuşuz sorun yok
ne kadar sürelik izne ayrılalım kızlar
bu arada bu cuma son kilo bildirimini yaparız
günaydın kızlar; okudum izin meselesini, hayırlısı olsun, çok şey üstüste geldi doğru bir karar gibi görünüyor
ekim'e kadar mezun olur muyum gerçekten aslıcığım :) hedefi 65 e çekmeyi düşünüyorum evet ama hele bi 70 göreyim ..
günaydın bayanlar bu hafta ben eksilere düşüyorum kiloda kilom 64.500 maalesef
3 gün önce 63 leri görüodum ne olduysa olmuş işte.neyse 1 ekime kadar veririm ben hepiciğini inşallah
Kızlar ben geldim
Aslıcığım ben bu hafta da kilo bildiriminde bulunmak istemiyorum uygunsa.tatilden epey bir kilo yüküyle geldim verdim ama hala fazlam var.ekime kadar 60 lı kilolarda olurum inşallah.hepimiz en az 7-8 kilo vermiş oluruz inşallah
evet kızlar listeyide yayınladım
1 ekime kadar izinliyiz
lütfen dikkat edin bu süre içinde kendinize kilo vermenizden çok almamanızı istiyorum
ramazan, bayram, tatil derken vermemiz zor olacak farkındayım ama en azındna kilo almamaya çalışın
bu süre içinde hedefine ulaşanlar olacak onlar bana mesaj atmayı unutmasınlar bende dönüşteki ilk listede mezun edeyim
olurda bu süre içinde bir takıma ihtiyaç duyarsanız ve başka bir takıma geçmek isterseniz lütfen bu konuda benide bilgilendirin mesaj atın
bir çoğunuzda telim var, facede de görüşürüz bişey olunca aramaktan mesaj atmaktan çekinmeyin
ayşenin günlüğünde zaten buluşuruz arada
unutmayın bu tatil diyetten uzak durmak değil aksine bu kilo verme riskinden biraz olsun uzaklaşmak için
ben inanıyorum ki bu hafta veremedim takıma sorumluyum riskinden biraz uzaklaşırsak daha iy olacağımızı düşünüyorum
özellikle benim gibi uzun süre kilo vermek için uğraşan biri için
herkese iyi ramazanlar
Küvete buzlu su hazırla çok iyi geliyor.. Bide soğuk duş yap bacaklara sürekli
afiyet olsun aslım..menün güzel.ben yazamıyorum çok kötü menüler.akşam bol su ama yanında ne varsa gece terafi sonrası mutlaka dondurma.sonra yatmadan sade soda içiyom..gece 2 yumurta ve 1 dilim pide yada gül böregi patatesli.baştan yapıp koydumdu dolaba birgün çıkarıyom ısıtıyom birgün ekmekle kahvaltılıkla yapıyoz sahuru gündüz yediklerimi ve yemeleri yazmak işime gelmiyo ne yalan söyleyeyim..bende aşırı varis var sıcak ve susuzluktan şiştiler ve çok agrıyolar...
Alemsiniz vallahi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?