- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #88.381
allah hayırlı bir çocuk nasip eder ve inşallah isteyen herkese verir. tanıştığıma çok memnun oldum bu arada hep beraber vericez bu kiloları ben inanıyorum.
aaaaa kızlar aklıma geldi bu arada ben akşamları ve pazar günü evimde net olmadığı için giremiyorumsorun olmaz dimi? ama haftanın 6 günü sabah 9:00 akşam 19:00 a kadar burda olabilirim.
inşalah canım....teşekkürler....allahtan ümüt kesilmez ama biz sıramızı sizin gibi gençlere bıraktıkkesinlikle canım vericez tabiki bundan hiç şüphem yok
canım dediğim gibi takımı henüz dün açtık....sabah bir arkadaş daha davet ettim ama ses yok şu ana kadar....kısa zamanda yeni arkadaşlarla güzel bir grup kurup detaylı olarak kurallarımızı kesinleştiririz...sorun olmaz canım hafta içinde mümkün olduğunca telafi edersin
Hoş geldin canım. Nickin tanıdık gelmişti zaten. Eminim burda hemen gidecektir fazlalıkların. Hayırlı uğurlu olsun inşallah evliliğin. Daha çok cicihepinize sevgi dolu kocaman merhaba kızlar
verilmesi gereken bir kaç kilocuk olduğunu hissettim ve geldim. bende artık aranızdayım. 23 yaşındayım ankarada oturuyorum 16 haziranda evlendim. önceden 4.takımın takım kaptan yardımcısıydım işimden dolayı siteye giremedim malesef ki ama yine burdayım şimdi :)
laydline arkadaşım şu altta gördüm aşkımla evleneli ne kadar olmuş onu gösteren çizelgeyi bende izninle yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
canım hoş geldin sefalar getirdin....çok memnun oldum....
birde profesyonellik var buna dahada çok sevindim....bu enerjiyle o kilocuklar buhar olup gidecek
bende kendimden bahsedeyim hemen ....bende 1 ay önce 3. takımdan mezun oldum canım....ve bir süredir düşündüğüm ;bir takıma kaptanlık yapıp kilo sorunu olan hanımlara yardımcı olmak umuduyla bu işe el attım ve nihayetinde 14. takımı tekrardan açtık ve burdayız....
37 yaşındayım canım....2 yılı aşkın süredir çalışmıyorum ev hanımıyım....malesef çocuğumuz yok....olması için uzun yıllar uğraşıp her geçen zamanda kilolarıma kilo ekledim 8 ay öncesine taki 75-76 kg leri görene kadar....sonra bu olaya bir dur deyip 8 ayda
şu an itibariyle toplamda 22.3 kg vererek hayata geri döndüm ....halada kg vermeye devam ediyorum canım....
hepbereber vereceğiz bu kiloları.....
benden bıkacaksınız :)
Hoş geldin canım. Nickin tanıdık gelmişti zaten. Eminim burda hemen gidecektir fazlalıkların. Hayırlı uğurlu olsun inşallah evliliğin. Daha çok ciciHemen sorunu yanıtlayayım yukarıda kullanıcı kontrol paneli yazan yeri tıklıyorsun nickinin yanındaki. Sonra sol taraftaki menülerden profil düzenleyi seçiyorsun. Orayı tıkladığında sayfayı aşağıya doğru kaydır orda göreceksin soruları. Kendine göre yazarsın. Bulamazsan yine sor.
Verdiğin kilolar nedeniyle çok tebrik ediyorum seni çok güzel kilo vermişsin canım. Çocuk için yaşın henüz geç değil neden bu ümitsizlik. Veren allahım mutlaka hayırlısıyla sana da verecektir bir evlat. Ümidini asla yitirme. Bende geçen yıl bu zamanlar 13. takımdan 61,8 kiloyla mezun oldum. Başladığımda 85,5 kiloydum. (Boy 172) Mezun olduğum hafta hamile olduğumu öğrendim. Arkasından hoppp 83 kiloyla doğuma gittim. Şimdi de yeniden kurtulmaya geldim kilolardan. Mezun olduktan sonra yine takımım kapanmasın diye kaptanlığa devam ettim. Şimdi yine kürkçü dükkanındayım ama kilo almak için çok haklı minik sevimli bir nedenim var. Canım şu mübarek günde bütün dualarım seninle. Allahım hakkında hayırlısını versin inşallah.Bak ilk günden ne kadar şenlendi takım
takımın çıtır gelini bıkılırmı senden
biran önce yeni arkadaşlar gelsede şenlense takımımız canım
canım başlangıç kilonu 62.7 kg olarak notumu aldım hedef kilo olarak ne düşünüyorsun 55 -56 boyun kaç bu ardada....mesleğin ne ...
ay ne çok sordum dimi
canım takımım güzel insanlar hayırlı sabahlar
canım bi lastik firmasında danışmanım. boyum 1.66 hedef kilo 55 yarışmacı arkadaşlara başarılar dlerim.yok replikler karıştı yahu :) hadi yani hatunlar bulalım ya
benimde oldu huhuhuhu
Eki Görüntüle 756398 Eki Görüntüle 756397 Eki Görüntüle 756399
kızlar bu kadar bulabildim eşim tufi ve ben
menü yazmaya başlıycak mıyız?
sabah
bişi yemedim
öğlen
kaşarlı tost
yedigün
akşam
yarım pors.ıspanak
yarım pors.makarna
salata
yoğurt
Maşallah canım çok yakışmışsınız birbirinize. Tekrardan bir ömür boyu mutluluk diliyorumEki Görüntüle 756398 Eki Görüntüle 756397 Eki Görüntüle 756399
kızlar bu kadar bulabildim eşim tufi ve ben
Yeni gelen üyeler sakın bu menünü görmesin. Kötü etkilenecekler yoksa. Kahvaltısız gün mü olur? Metabolizmanın çalışmaya başlaması için mutlaka sağlam bir kahvaltı şart. Kahvaltı ne kadar güzel olursa günün diğer öğünleri de o kadar sağlıklı olur. Öğle menüsünü de beğenmedim. Ayrıca şuan kilo vermeye çalışıyorsun korumaya değil. Sanki bu menü koruma menüsü gibi olmuş. Makarnada yemesen iyi olurdu. Umarım zamanla düzelteceksindir yoksa bu menüyle kilo veremezsin. Su miktarını ve sporunu yazmamışsın :44: Çok mu sert çıktım yaaaa ilk menüdenmenü yazmaya başlıycak mıyız?
sabah
bişi yemedim
öğlen
kaşarlı tost
yedigün
akşam
yarım pors.ıspanak
yarım pors.makarna
salata
yoğurt
dünkü menümü paylaşayım hemen:18:
kahvaltı:
1 dilim tam b. ekmeği
2 zeytin
1 kk peynir
2 şekersiz çay
ara:
şekersiz türk kahvesi
2 kare bitter
öğlen:
200 gr karpuz
1 dilim t.buğday ekmeği
1/2 kk peynir
ara:
şekersiz sütlü nescafe
akşam:
1/2 kase yayla çorbası
3 fırında köfte+ 1 biber
7-8 tane patates kızartması
1 bardak diet cola
su: 3.5 lt
spor:30 dk yürüyüş
aman efendim bu nasıl bir güzellik nasıl bir zarafetbayıldım canım allah saklasın bir ömür boyu mutlu olun tatlım
günaydınlarbugün takımımıza yeni arkadaşlarında katılmasını ümid ederek güzel bir gün diliyorum
hayırlı sabahlar tatlım
teşekkürler canım notumu aldımkolay gelsin iyi çalışmalar sana
ben sık sık takipteyim cuma yarışmasına katılmak isteyenler sayfasını , malum tatil ve ramazan diye pek yazan yok şu sıralar ama
1-2 güne güzel bir takım olucaz inşallah
evet çok şeker olmuş hemde
işte budur benim takım arkadaşımçalışkan,neşeli,azimli
evet tatlım bu kadar ısınma turu yeterverilecek kilolar bizi bekliyor ve start verilmiştir
canım sabah kahvaltısı az da olsa 1-2 lokma bir şeyler yemeye çalış derim ,öğlene açlık bombası patlamasın ....
birde yedigün yerine ayran olsaydı keşke diye düşündüm,ne dersinakşam menüsü güzel canım afiyet olsun....
dünkü menümü paylaşayım hemen:18:
kahvaltı:
1 dilim tam b. ekmeği
2 zeytin
1 kk peynir
2 şekersiz çay
ara:
şekersiz türk kahvesi
2 kare bitter
öğlen:
200 gr karpuz
1 dilim t.buğday ekmeği
1/2 kk peynir
ara:
şekersiz sütlü nescafe
akşam:
1/2 kase yayla çorbası
3 fırında köfte+ 1 biber
7-8 tane patates kızartması
1 bardak diet cola
su: 3.5 lt
spor:30 dk yürüyüş
Maşallah canım çok yakışmışsınız birbirinize. Tekrardan bir ömür boyu mutluluk diliyorum
Yeni gelen üyeler sakın bu menünü görmesin. Kötü etkilenecekler yoksa. Kahvaltısız gün mü olur? Metabolizmanın çalışmaya başlaması için mutlaka sağlam bir kahvaltı şart. Kahvaltı ne kadar güzel olursa günün diğer öğünleri de o kadar sağlıklı olur. Öğle menüsünü de beğenmedim. Ayrıca şuan kilo vermeye çalışıyorsun korumaya değil. Sanki bu menü koruma menüsü gibi olmuş. Makarnada yemesen iyi olurdu. Umarım zamanla düzelteceksindir yoksa bu menüyle kilo veremezsin. Su miktarını ve sporunu yazmamışsın :44: Çok mu sert çıktım yaaaa ilk menüden
Senin menü gayet güzel canım bitter, karpuz ve patates kızartmaları haricinde. Su ve spor çok iyi. Afiyet olsun.
Maşallah canım çok yakışmışsınız birbirinize. Tekrardan bir ömür boyu mutluluk diliyorum
Yeni gelen üyeler sakın bu menünü görmesin. Kötü etkilenecekler yoksa. Kahvaltısız gün mü olur? Metabolizmanın çalışmaya başlaması için mutlaka sağlam bir kahvaltı şart. Kahvaltı ne kadar güzel olursa günün diğer öğünleri de o kadar sağlıklı olur. Öğle menüsünü de beğenmedim. Ayrıca şuan kilo vermeye çalışıyorsun korumaya değil. Sanki bu menü koruma menüsü gibi olmuş. Makarnada yemesen iyi olurdu. Umarım zamanla düzelteceksindir yoksa bu menüyle kilo veremezsin. Su miktarını ve sporunu yazmamışsın :44: Çok mu sert çıktım yaaaa ilk menüden
Senin menü gayet güzel canım bitter, karpuz ve patates kızartmaları haricinde. Su ve spor çok iyi. Afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?