Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar yarın cuma ben şimdiden bildireyim de 110 kg. izin öncesi 92 kg idim. gerçi tartı degişikligi 5 kg fark var ama bu sonuçta enaz 13 kg aldıgım gerçegini göz ardı ettiremez.neyse yarın 24 saatlik nöbette olacagım durumu cumartesi ögrenirim takım devam edecekmi yada başka takıma transfer olacakmıyım .ben KK DAN AYRILMAK İSTEMİYORUM.GÖRÜLDÜGÜ ÜZRE AYRILIŞIM FELAKET OLUYOR

Yarışmaya devam etmek istediğiniz halde 14.Takım kapanınca açıkta kalıyoruz diye düşünmeyin.
Paylaşım alanındaki mesajları takip edin, üye arayışında olan takımlar bildirimde bulundular sizler için.
Aynalar da zaten gerekli düzenlemeleri yapacaktır.

bildireyim 112 kg. izin öncesi 92 kg idim. gerçi tartı degişikligi 5 kg fark var ama bu sonuçta enaz 15 kg aldıgım gerçegini göz ardı ettiremez.neyse yarın 24 saatlik nöbette olacagım durumu cumartesi ögrenirim takım devam edecekmi yada başka takıma transfer olacakmıyım .ben KK DAN AYRILMAK İSTEMİYORUM.GÖRÜLDÜGÜ ÜZRE AYRILIŞIM FELAKET OLUYOR

aslım şansımı demek istiyorum bakarsın bi isteyen bulunur..
eh kısmetim açılana kadar takılırım artık.sen beni kısmet arıyor diye yaz en iyisi

Son düzenleme:
Merhaba 14. takımında dağılma gibi bir durumu olduğunu duydum koştum geldim.9. Takımın kaptanı olarak birleşme önerimiz var desem. Sonuçta hepimiz bir amaç için buradayız el ele vermeliyiz... Düşüncelerinizi bekliyorum

Slm kızlar eski takım arkadasımı gördüm dedin bir bakayım ne yapmış diye ya kötü haber aldım canım valla kdan ayrılan kiloları alıp geri donüyor bende. Epey bir aldım geri dondüm 2. Takimdayim suan başladık bakalim vermeye kiloları sende başlarsın inşallah

daha önce ben de kısa bir süreliğine burdaydım, sonra diyeti bozunca utancımdan geri gelememiştim, şimdi görüyorum ki dağılmış sanırım grup ocak 5ten sonra sımsıkı diyetime başlayacağım, dahil olabileceğim bir grup var mı acaba?:18:

Merhabalar gecenin bu saatinde kaçan uykumla takımımın kaptanı chentiqcimden gelen ödevle karşınızdayım. Bu arada 10. takımdayım.
ben dün komşucuğumun doğum günü diye ince bir dilim pasta yedim. sonra türk kahvesi içerken yanında da iki lokum yedim.
sonra daaaaa bugün tam iki bardak kola içtim. siz yapmazsınız biliyorum. benide ibret olsun diye yolladı buraya ben de pişman oldum zaten yediklerim burnumdan geldi neyse herkese iyi geceler sakın beni kovalamayın ödevimdi ne yapayım yedim suçluyum çekiyorum.

merhabalar
takımımız 14/07/2013 tarihiyle yeniden açılmıştır....sağlıkla kilo vermek isteyen arkadaşlara duyurulur....sevgiler

merhabalar
takımımız 14/07/2013 tarihiyle yeniden açılmıştır....sağlıkla kilo vermek isteyen arkadaşlara duyurulur....sevgiler
Bi göz atayım dedim takımınıza. Boş kalmasın buralar. İnşallah biran önce canlanır takım.

Bi göz atayım dedim takımınıza. Boş kalmasın buralar. İnşallah biran önce canlanır takım.

hoşgelmişsin sefalar getirmişsin tatlım
inşallah tatlım bir an önce takımı kurup zaman kaybetmeden sizlerle olmayı çok istiyorum.
malum tatil ve ramazan zamanlama biraz endişelendirsede beni, kilolarından kurtulmak isteyen bir çok kişinin olduğunu düşünüyorum .
ve heyecanla bekliyorum

hepinize sevgi dolu kocaman merhaba kızlar

verilmesi gereken bir kaç kilocuk olduğunu hissettim ve geldim. bende artık aranızdayım. 23 yaşındayım ankarada oturuyorum 16 haziranda evlendim. önceden 4.takımın takım kaptan yardımcısıydım işimden dolayı siteye giremedim malesef ki ama yine burdayım şimdi :)

laydline arkadaşım şu altta gördüm aşkımla evleneli ne kadar olmuş onu gösteren çizelgeyi bende izninle yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum

canım hoş geldin sefalar getirdin....çok memnun oldum....
birde profesyonellik var buna dahada çok sevindim....bu enerjiyle o kilocuklar buhar olup gidecek

bende kendimden bahsedeyim hemen ....bende 1 ay önce 3. takımdan mezun oldum canım....ve bir süredir düşündüğüm ;bir takıma kaptanlık yapıp kilo sorunu olan hanımlara yardımcı olmak umuduyla bu işe el attım ve nihayetinde 14. takımı tekrardan açtık ve burdayız....

37 yaşındayım canım....2 yılı aşkın süredir çalışmıyorum ev hanımıyım....malesef çocuğumuz yok....olması için uzun yıllar uğraşıp her geçen zamanda kilolarıma kilo ekledim 8 ay öncesine taki 75-76 kg leri görene kadar....sonra bu olaya bir dur deyip 8 ayda
şu an itibariyle toplamda 22.3 kg vererek hayata geri döndüm ....halada kg vermeye devam ediyorum canım....
hepbereber vereceğiz bu kiloları.....

allah hayırlı bir çocuk nasip eder ve inşallah isteyen herkese verir. tanıştığıma çok memnun oldum bu arada hep beraber vericez bu kiloları ben inanıyorum.

aaaaa kızlar aklıma geldi bu arada ben akşamları ve pazar günü evimde net olmadığı için giremiyorum sorun olmaz dimi? ama haftanın 6 günü sabah 9:00 akşam 19:00 a kadar burda olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…