Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

rica ederim tatlım teşekkürler inşallah allahtan hiç bir zaman ümüt kesilmez

canım şu an takımda 2 kişiyizlaydline 13. takım kaptanı ,şuan en büyük destekçimiz olarak misafirimiz

bu arada dediğim gibi sık sık katılım sayfasına giriyorum ,eğer sen de denk gelirsen diskalifiye listesini kontrol edip verilmesi gereken kiloda çok az olmamak koşuluyla + bol paylaşım davet edebilirsin canım....

her zaman 1 lt lik su şişem yanımdadır benimsusasamda susamasamda elimin altında olunca bol su içiyorum buyüzden

süttozu kullanmam canım.sütte1/4 yağsız süt+1 çay kaşığı nescafe kahfe demeye şahit lazım da neyse

tfneyll canım nasıl geçiyor günün kaçamak yok dimi
ben az önce pazar alışverişinden geldim baya yorulmuşum şimdi burdayım

tfneyll canım nasıl geçiyor günün kaçamak yok dimi
ben az önce pazar alışverişinden geldim baya yorulmuşum şimdi burdayım

cnm kaçamak yok ama bir problem var benim adım diskalifiye listesindeymiş püsküütten rica edip durumu açıkladım. böyle bir şeyden haberim bile yok yardım istedim

Slm kizlar..
kaptanlikta cok yakismis cnm,tekrar hayirli olsun...

Bu arada eylülü mü gördüm ne

Eylülcügüm cok güzel bir gelin olmussun.Bir yastikta kocayin(öyle dereler ya)

Buarada size kötü bi haber vercem..

Eylül benim eskitakim arkadasim oldugu icin baktim,onu bildireyim basta.

Kurallar geregi izine ayrilip 6 ay dönmeyen üye diskalifiye ediliyor..

Eylül gecen 12.ayda izine ayrilmisti,ben baktim Eylülcügüm diskalifiye edilmissin

Taze kaptanimiz seni listeye alirken paylasim alanina bildirmeli,itiraz eden takim olmazsa tekrar yarisabilirsin...

görüsürüz...

cnm kaçamak yok ama bir problem var benim adım diskalifiye listesindeymiş püsküütten rica edip durumu açıkladım. böyle bir şeyden haberim bile yok yardım istedim

nasıl gözden kaçırdım ben bunu....üzüldüm canım şimdi....diskalifiye sebebin neydi peki....püsküütten cevap geldimi bu arada....

nasıl gözden kaçırdım ben bunu....üzüldüm canım şimdi....diskalifiye sebebin neydi peki....püsküütten cevap geldimi bu arada....

bende yazdım püsküüte bakalım eger sorun olmazsa gelirim yine uff ya üzüldüm yani.bu arada çok saol cnm :13:

canım hoşgelmişsin teşekkürler....
eski dostlar buluştunuz....sorma canım şaşkınım bende şu an böyle hevesli azimli bir arkadaşla yola başlamışken böyle bir durum....
o zaman;
paylaşım alanına durumu açıklayıp onay alalım yeterli olurmu bu durum için
püsküüte mesajlı bildirim yapalımmı tekrardan....

bildirmen yeterli cnm,diger takimlardan itiraz gelmezse tekrar yarisabilir..

ÖRNEK:..... etapta 4.takimdan izine ayrilan tfneyll isimli arkadasimiz,bu kuraldan habersiz oldugu icin ve is yogunlugundan geri dönememistir,simdi 14.takimda yarismak istiyor.itirazi olan takimlarin cumaya kadar bildirmesini rica ediyorum...gibi biseyler yazman yeterli yani.bu durumda cumaya kadar itiraz gelmezse listeye alirsin

Son düzenleme:

takıma yeni grdm yediklerimi yazcm bnde desteklerinizi beklyorum hapinize şimdiden teşekkürler

anladım canım ....çok teşekkür ederim....

Güzel sohbetler kizlar size,benim temizlik hastaligim tuttu bu arada,dün dolaplari indirdim,6 saat ütü yaptim,dolaplari sildim,yerlestirdim.Aksam 10 du kendimi yataga zor attim
Bu günde mutfaga dadandim

Dinlenme faslim bitti,gidip kaldigim yerden devam edeyim bari,daha yemek yaicam
Aksam gelirim,laflariz yeni kizlarla,nasilsa bos gezenin,bos kaptaniyim,nerde aksam orda sabah bana

takıma yeni grdm yediklerimi yazcm bnde desteklerinizi beklyorum hapinize şimdiden teşekkürler

öncelikle hayırlı olsun ve istediğin kiloya ulaşman dileğiyle tekrardan hoşgeldin canım....
öncelikle boy, şu anki kilon, hedeflediğin kilonu yazarsan sevinirim canım...
hergün düzenli menülerimizi yaptığımız spor vs paylaşıcaz motivasyonumuzu arttırmak için sık sık burda birbirimizle sohpet edip
doğrularımız yanlışlarımız hakkında yorumlar yapıp en kısa zamanda istediğimiz kilolara ulaşıcaz canım.

canım topiğin hayırlı olsun hemen yeni yeni üyelerin olsunda sende yarış bizimlee inş. keyifli kilo vermeler hepiize 13. takım arkanızdaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…