- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #88.401
canım ya çok saol çok teşekkür ederim.amin inşallah bende sana hep dua edicem
evet kızlar hemen koşup gelmeli 3 kişiyiz 9 olmalıyız. azimli hatunlar lazım bize
o an çok susamıştım ne bulduysam onu içtim ama evet birdakine öle yapim ben
nescafe hoş ama süt koymamaya dikkat et heleki sakın süt tozu koymaçok zararlı çok değil patates kızartması diet cola mı sen naptın vücuduna yapay şekerli yolladın valla menü iyi ama ahhh ahhh suya bak
tfneyll canım nasıl geçiyor günün kaçamak yok dimi
ben az önce pazar alışverişinden geldim baya yorulmuşum şimdi burdayım
cnm kaçamak yok ama bir problem var benim adım diskalifiye listesindeymiş püsküütten rica edip durumu açıkladım. böyle bir şeyden haberim bile yok yardım istedim
cnm kaçamak yok ama bir problem var benim adım diskalifiye listesindeymiş püsküütten rica edip durumu açıkladım. böyle bir şeyden haberim bile yok yardım istedim
nasıl gözden kaçırdım ben bunu....üzüldüm canım şimdi....diskalifiye sebebin neydi peki....püsküütten cevap geldimi bu arada....
nasıl gözden kaçırdım ben bunu....üzüldüm canım şimdi....diskalifiye sebebin neydi peki....püsküütten cevap geldimi bu arada....
Slm kizlar..
kaptanlikta cok yakismis cnm,tekrar hayirli olsun...
Bu arada eylülü mü gördüm ne
Eylülcügüm cok güzel bir gelin olmussun.Bir yastikta kocayin(öyle dereler ya)
Buarada size kötü bi haber vercem..
Eylül benim eskitakim arkadasim oldugu icin baktim,onu bildireyim basta.
Kurallar geregi izine ayrilip 6 ay dönmeyen üye diskalifiye ediliyor..
Eylül gecen 12.ayda izine ayrilmisti,ben baktim Eylülcügüm diskalifiye edilmissin
Taze kaptanimiz seni listeye alirken paylasim alanina bildirmeli,itiraz eden takim olmazsa tekrar yarisabilirsin...
görüsürüz...
Slm kizlar..
kaptanlikta cok yakismis cnm,tekrar hayirli olsun...
Bu arada eylülü mü gördüm ne
Eylülcügüm cok güzel bir gelin olmussun.Bir yastikta kocayin(öyle dereler ya)
Buarada size kötü bi haber vercem..
Eylül benim eskitakim arkadasim oldugu icin baktim,onu bildireyim basta.
Kurallar geregi izine ayrilip 6 ay dönmeyen üye diskalifiye ediliyor..
Eylül gecen 12.ayda izine ayrilmisti,ben baktim Eylülcügüm diskalifiye edilmissin
Taze kaptanimiz seni listeye alirken paylasim alanina bildirmeli,itiraz eden takim olmazsa tekrar yarisabilirsin...
görüsürüz...
bende yazdım püsküüte bakalım eger sorun olmazsa gelirim yine uff ya üzüldüm yani.bu arada çok saol cnm :13:
bildirmen yeterli cnm,diger takimlardan itiraz gelmezse tekrar yarisabilir..canım hoşgelmişsinteşekkürler....
eski dostlar buluştunuz....sorma canım şaşkınım bende şu an böyle hevesli azimli bir arkadaşla yola başlamışken böyle bir durum....
o zaman;
paylaşım alanına durumu açıklayıp onay alalım yeterli olurmu bu durum için
püsküüte mesajlı bildirim yapalımmı tekrardan....
canım hoşgelmişsinteşekkürler....
eski dostlar buluştunuz....sorma canım şaşkınım bende şu an böyle hevesli azimli bir arkadaşla yola başlamışken böyle bir durum....
o zaman;
paylaşım alanına durumu açıklayıp onay alalım yeterli olurmu bu durum için
püsküüte mesajlı bildirim yapalımmı tekrardan....
Hos geldin cnm,kendinden bahsedermisin biraz..takıma yeni grdm yediklerimi yazcm bnde desteklerinizi beklyorum hapinize şimdiden teşekkürler
bildirmen yeterli cnm,diger takimlardan itiraz gelmezse tekrar yarisabilir..
ÖRNEK:..... etapta 4.takimdan izine ayrilan tfneyll isimli arkadasimiz,bu kuraldan habersiz oldugu icin ve is yogunlugundan geri dönememistir,simdi 14.takimda yarismak istiyor.itirazi olan takimlarin cumaya kadar bildirmesini rica ediyorum...gibi biseyler yazman yeterli yani.bu durumda cumaya kadar itiraz gelmezse listeye alirsin
Rica ederim cnm,eylül ün takima iyi gelecegine inaniyorum ben.Laf aramizda cok cenesizdiranladım canım ....çok teşekkür ederim....
Hos geldin cnm,kendinden bahsedermisin biraz..
takıma yeni grdm yediklerimi yazcm bnde desteklerinizi beklyorum hapinize şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?