Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

a.s evet evet okumuştum ben a.skilo konusu degilde. şu izin beni korkutuyo olurda giremezsem diye .bazen bi terslik oluyo ya internet açılmıyo yada vakit olmuyo ama yinede ugramaya çalışıyom .

sen nerde oturuyorsun canim yurtdisindami adin neydi senin
soyle ozman sen bana tlfnunu birakirsin cogu arkadasin yaptigi gibi birsey oldugu zaman caldirirsin ben anlarim yada ben seni ararim ne oldu diye
ev tlflarini arayabiliyorum yanliz hatirlatayim
bu sadece senin icin degil diger arkadaslar icinde gecerli

canım en fazla 5 ay uzar diyetin bencede 75 hedef koy

yaaaaa 75 çok ta 80 mi yapsam acaba . şimdi temmuz başına kadar90 ..........agustos 20 ramazanlık takvim yok yanımda ama ortalama 7 hafta daha desek 7 kilo versem tama kız 80 yapıyom ama ramazanlıga kadar :Saruboceq: inşallah

azmi bilmem ama sizin elinizden zor kurtulacagım herhal... neyse şimdilik 80 ettim .delikafadulden

ah negüzel kalabalığız beşdakika yerinden ayrılınca okumaya yetiştiremiyorum 3 sayfa birden atmış
1,73 cüm sen takılma sizinkilerin sözlerine hasta falan olmazsın daha çok sağlıklı olacağız zayıflayınca bak gör hepimiz birer fıstık olacağız
bu arada benbugün geçensene giydiğim bir kaprimi giydim popomdan düşüyo çok güzelbişi bu
7 kilo baya farketmiş demekki alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ben uşak ta oturuyom.

azmi bilmem ama sizin elinizden zor kurtulacagım herhal... neyse şimdilik 80 ettim .delikafadulden
valla zor be guzelim bizim elimizden ucanda kacanda kurtulmaz
sen sunu 75 yap bakalim hadi elini korkak alistirmaa

farketmezmi guzelim az mi 7 kilo bence super daha dur yeni basladin daha dolabini degistireceksin tumden

ya sorma ben bide bilgisayarın odasını degiştirdim alışamadı yeni eyrinie herhal çok agır gidiyo...kaydirigubbakcemile3 uzak kalıyo pek çekmiyo herhal..

ay şu çizelgeyi napcam şimdi .onudamı degiştirecegim.................:çok üzgünüm:

ben çıkıyom kızlar boya yaptık ama mutfak kalmıştı. fayans oldugundan boyanmadı. dolapları boşalttım sildimde .yerleşecek. beni bekliyo. ben çıktım akşama vercem ben raporumu hepsini yazıyom en son girdimmi daha iyi oluyo..........öptüm hepinizi görüşürükkkkkk:teytey: :teytey: :teytey:

gecmısı okuyodum kız
dun aksam ve bugun sabah gıremedım hemen dolmus sayfalar masallah
Sıyahda gelmedı nerde aceba yada anca bugun aksama gelır

bu çizelgeler nerden nasıl yapılıyor acaba

ay sen çok yaşa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3emi bol bol kilolar ver emi:roflol: :roflol: :roflol:. kız güldürdün beni..:roflol: :roflol: :roflol:. anlamamışsındır ama ben çok macera atlattım şu çizelgeyle de.. ama birileri hayrına otomatik çizelge çıkarsa da rahat etsek vallakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

1,73 arkadaşım allah ağlatmasın canım.güzel dileklerin içinde teşekkür ederim.neyse ben biraz çabalayayım bakalım belki yapabilirim.yapabilirmiyim acaba.deneyeyim göreyim.

ben geldım noluyor burda yaa....sanırım neslıhanın demek ıstedıgı kılo veremeyenlere sarı kart vermıstı ya onları soruyor dımı?

ben geldım noluyor burda yaa....sanırım neslıhanın demek ıstedıgı kılo veremeyenlere sarı kart vermıstı ya onları soruyor dımı?

valla canim cigerim aynen oyle demek istedigim ama neyse artikin n eyapalim bu hafta yapariz yin egitti kurallar felan ama olsun bakacaz yinede uc haftanin analizini yapacagim icin gecerli kurallar sadece gecikmis olacak okadar
senne rdesin sesin cikmiyo sabahtir asagidasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…