- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #8.841
a.s evet evet okumuştum ben a.skilo konusu degilde. şu izin beni korkutuyo olurda giremezsem diye .bazen bi terslik oluyo ya internet açılmıyo yada vakit olmuyo ama yinede ugramaya çalışıyom .
canım en fazla 5 ay uzar diyetin bencede 75 hedef koy
aaaaa 75 neki anam sende simdilik 75 dedik sonrada bir 70e dusersinki ne afet olursun gorde bak azmin elinden birsey kurtulmaz canim
seninde kilo fazla oldugu icin daha scabuk verirsin bence sen duzelt hemen sonra nasil tikir tikir gidiyor kiloalr birlikte seyredelim ne dersin ?
ben uşak ta oturuyom.sen nerde oturuyorsun canim yurtdisindami adin neydi senin
soyle ozman sen bana tlfnunu birakirsin cogu arkadasin yaptigi gibi birsey oldugu zaman caldirirsin ben anlarim yada ben seni ararim ne oldu diye
ev tlflarini arayabiliyorum yanliz hatirlatayim
bu sadece senin icin degil diger arkadaslar icinde gecerli
valla zor be guzelim bizim elimizden ucanda kacanda kurtulmazazmi bilmem ama sizin elinizden zor kurtulacagım herhal... neyse şimdilik 80 ettim .delikafadulden
ah negüzel kalabalığız beşdakika yerinden ayrılınca okumaya yetiştiremiyorum 3 sayfa birden atmış
1,73 cüm sen takılma sizinkilerin sözlerine hasta falan olmazsın daha çok sağlıklı olacağız zayıflayınca bak gör hepimiz birer fıstık olacağız
bu arada benbugün geçensene giydiğim bir kaprimi giydim popomdan düşüyo çok güzelbişi bu
7 kilo baya farketmiş demekki alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ah negüzel kalabalığız beşdakika yerinden ayrılınca okumaya yetiştiremiyorum 3 sayfa birden atmış
1,73 cüm sen takılma sizinkilerin sözlerine hasta falan olmazsın daha çok sağlıklı olacağız zayıflayınca bak gör hepimiz birer fıstık olacağız
bu arada benbugün geçensene giydiğim bir kaprimi giydim popomdan düşüyo çok güzelbişi bu
7 kilo baya farketmiş demekki alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ben uşak ta oturuyom.
bu çizelgeler nerden nasıl yapılıyor acaba
ben geldım noluyor burda yaa....sanırım neslıhanın demek ıstedıgı kılo veremeyenlere sarı kart vermıstı ya onları soruyor dımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?