Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay valla kıslandım kız çok güzel olmuş çizelgen demedim mi ben ismi lazım degil birileri halleder diyeyerimseniben

ayy kızlaarrr biri bana duuuurr desin
akşam yemek yemiyodum.babam geleli akşam yemeğine başladım.nolcak benim halim yaaa.işin kötüsü vijdanım rahat olmadığı için yerken yediklerimden hiiç lezzet alamıyorum.oooooffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff..................................................

iyiyim canım geçmişi okuyodum...ben elveda rumeli hastasıyımda onu seyrediyodumm. yeni girdim.. senden ne haber. nasıl gidiyo....

sağol bende napayım yarın sınav yapacam benim çocukları soru hazırladım çok kazık sordum hepsi sınıfta kalacak kötükedihüso şaka şaka. ben dizi izleyemiyorum artık sıkıyo televizyon. aslında beni herşey sıkıyo artık neyse

canım arada olur öyle. ama buh hafta olmasın ya 1. olalım buhafta artık. geçen hafta hastayız falan dedik ama olmuyo arkadaşlar....:mymeka:dost var düşman var demi ama:jeyyar:

kız yapma çocuklara valla bi beddua ederler gram veremezsinkaydirigubbakcemile3ben elveda rumeli...canım ailem..eskiden avrupa yakası seyrederdim.şimdi onu seyretmiyorum..melekler korusun.bide eş durumundan kurtlar vadisi.çocuk durumundan adanalı....

yok öğretmenim siz böylede güzelsiniz diyorlar kandırıyorlar mı bilmiyorum artık :roflol:

kız deli karıı 100mtre olursa bağlantı yavaşlarr.ne alaka 11 mtreyle yavaşlamasıı.

yaaaaaaaaaaaa:uhm: ne bilem kı ben bilgisayar operatörü degilem ki... hep ondan diyodum... ee neden acep.. aman sayfa açılmışken yazem dur.sabah sirkeli su ballı tere tohumu anacım.arkasından sıcak su 2 bardak..1dilim köy ekmegi. küçük domates az peynir. ögleden sonra 2 dilim akşamdan kalan yaş pasta. 1 kase kısır .yarım kase yogurt..akşam 2 yemek kaşıgından az yogurt ceza olarak.arada bol su. bugün iş yapmaktan ne acıktım ne aralara dikkat ettim valla.. bide spor yürüyüş olmadı. çok tembelim spor konusunda diycem ama valla vaktim yoktu.sadece çöp dökmeyi bahane edip 2 sefer 5 kattan indim çıktım.

kızlar ben çıkıyom kusura kalmayın emi öptüm yarın çalışıyom. müsait olursa arada girerim olmazsa evden girerim gelince...

yok öğretmenim siz böylede güzelsiniz diyorlar kandırıyorlar mı bilmiyorum artık :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sen ögrencilik dönemlerine bi git bakam nasıl oluyodukaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar
sedacım hogeldin tatlım
rose gözün aydın baban gelmiş. dikkat et yinede yemeklerine geçen hafta çok dikkat ettin acı
emeklerine
akupuntur yaptıran arkadaş hoşgeldiniz ve bende akupunturun çok faydasını görmüştüm 6 yıl önce yaptırmıştım
1.73 aynalar ve diğer katılmaya çalışanyeni arkadaşlar iyi ki varsınız takımımıza bahar gelmiş sanki çok hareketli ve canlı

gunaydın herkese

nerden baslasam bılmıyorum kı

gercektende yenı gelen arkadaslar cok sık paylasımda bulundukları ıcın sayfa canlandı...

yalnız aynalar sen hala dengesız beslenıyorsun o dıkkatımı cektı ben o yedıklerınle duramazdım sahsen...

1,73 sende pastayı göturmussun bakıyorum ohh...

eylulce tebrık ederım canım bol su ıcıyormussun benım 1 lt yı gecmıyor mıdem almıyorr...

neslı nerdesınnnnnnnnnnnnnnnnn

tugbacım baban gelmıs gözun aydın sen sofrayı hazırla ben yedım de otur otlan sadece baska caren yok...

sıyah nerde yaa...dönmedımı halaa.....

benım dunku yedıklerıme gelınce......

sabah 1 dılım ev böregı 1 bardak meyve suyu
öglen tost
aksam semızotu salatası bol yogurtlu ve 2 dılım cavdar ekmegı dogradım ıcıne...

kılom aynı dun 2 saat yurudum ama malesef yurumek sadece o gunku yedıklerımı yakıyor dıye aksam mekık cektım göbegımın ınmesı ıcın...

bugun hafıf baslıycam artık hersey bol allaha sukur bol meyve yemek lazım...

öpuldunuz kızlar..ben burdayım...

günaydın herkese guleysacım hoşbuldumm
kızlar ben artık yediklerimi yazmıyorumm çünkü kahvaltıda ve öğlen normal yemek yiyorum akşam hafif yemeye çalışıyorumm..bugün çok erken uyandım havuzun 7seansına gitmek için çünkü tümgün ders çalışmam lazım haftaya sınavlar başlayacak
havuzda 1saat 15 dk yüzdüm
gelince
50 ip atladım
100mekik çektim
100hayali bisiklet
50bel çevirme yaptım bugünlük bukadarr

tuğbacım dikkat et 2haftadır okadar uğraştın verdiklerini geri alma yazık emeklerine işkence gibi olur valla tekrar aynı kiloya dönmek..biz sana güveniyoruzz bugün akşam daha dikkatli davranacaksınn zaten baban varken sporda yapamıyorsundur heralde birde yemek yersen verdiğini alırsın tatlım temmuzda memlekete gideceğini düşün iştahın kapanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…