- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #8.881
yupppppi yaşasın artık benimde bir kilo çizelgem olabildi yaşasın yaşasın
teşekkür ederim akrepçim zahmetlerin için ellerin dert görmesin inşallah öptüm seni
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkis
güle güle kullan şekeerkaydirigubbakcemile3 pek de güzel görünüyor
iyiyim canım geçmişi okuyodum...ben elveda rumeli hastasıyımda onu seyrediyodumm. yeni girdim.. senden ne haber. nasıl gidiyo....1.73 cüm nasılsın iyisindir inşallah
iyiyim canım geçmişi okuyodum...ben elveda rumeli hastasıyımda onu seyrediyodumm. yeni girdim.. senden ne haber. nasıl gidiyo....
ayy kızlaarrr biri bana duuuurr desin
akşam yemek yemiyodum.babam geleli akşam yemeğine başladım.nolcak benim halim yaaa.işin kötüsü vijdanım rahat olmadığı için yerken yediklerimden hiiç lezzet alamıyorum.oooooffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff..................................................
naberrr kızz çağlaaaaaaaa şikeeeelllll.
iyidir canım sen .. ya bilgisayarın odasını degiştirdim ya 11 metre koridor uzun oldugundanmıdır nedir çok yavaş açılıyo delircem..........
sağol bende napayım yarın sınav yapacam benim çocukları soru hazırladım çok kazık sordum hepsi sınıfta kalacak kötükedihüso şaka şaka. ben dizi izleyemiyorum artık sıkıyo televizyon. aslında beni herşey sıkıyo artık neyse
kız yapma çocuklara valla bi beddua ederler gram veremezsinkaydirigubbakcemile3ben elveda rumeli...canım ailem..eskiden avrupa yakası seyrederdim.şimdi onu seyretmiyorum..melekler korusun.bide eş durumundan kurtlar vadisi.çocuk durumundan adanalı....
kız deli karıı 100mtre olursa bağlantı yavaşlarr.ne alaka 11 mtreyle yavaşlamasıı.
yok öğretmenim siz böylede güzelsiniz diyorlar kandırıyorlar mı bilmiyorum artık :roflol:
ayy kızlaarrr biri bana duuuurr desin
akşam yemek yemiyodum.babam geleli akşam yemeğine başladım.nolcak benim halim yaaa.işin kötüsü vijdanım rahat olmadığı için yerken yediklerimden hiiç lezzet alamıyorum.oooooffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff..................................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?