- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #8.861
1,73 arkadaşım allah ağlatmasın canım.güzel dileklerin içinde teşekkür ederim.neyse ben biraz çabalayayım bakalım belki yapabilirim.yapabilirmiyim acaba.deneyeyim göreyim.
yapabilmişsin canım hayırlı olsun çizelgenn
tamam canim memnun oldum olsun sorun degil bildikten sonra onemi yokneslihancım ben çalışıyorum iş yerinden giriyorum nete pazar tatil salıda buranın pazarı malum ben esnafım salı günleri çok yoğun oluyo kafamı kaşıyacak vakit bulamıyorum oyüzden 2 gün giremiyorum
eve yeni taşındık telefon trafosu yok oyüzden sabit telefonda yok net bağlatamıyoruz diğer günler sürekli buradayım
yok be guzelim hic haberim yok ama aramayi dusunuyorum bugun gelmezse ne yapti bende ozledim cadiyibır yere gıtmıstım iş için yenı geldım gecmısı okudum....sıyahtan haberın varmı hıc görustunmu?
valla bence dsuper senlenmis buralar cok hos oku oku yaz yaz bitmiyoslm kızlar maşallahoku oku bitmiyor ne çok yazmışsınız. canlanmış burası, güzel olmuş hihoyyyt okuldan geldim. neti açtım hemen. okumaya koyuldum. eeee anlatın siz napıyorsunuz?
arkadaşlar şu çizelgemdeki anlamsız şekilleri nasıl yok edebilirim. sitede hazırladığım çizelgede onlar görülmüyor ama profilime kaydettim zaman böyle oluyor. nasıl düzeltecem ya. 1.73 ün dediği gibi kilo vermekten daha zor çizelge hazırlamak.
valla inanki hic bir fikrim yok neden oyle seyler cikiyo sanirim bazi harfleri kabul etmiyo oyuzden yazini degistir bir dene bakalim
düzelmiyor sitede sorun yok neden böyle oluyor acaba :uhm:
yupppppi yaşasın artık benimde bir kilo çizelgem olabildi yaşasın yaşasın
teşekkür ederim akrepçim zahmetlerin için ellerin dert görmesin inşallah öptüm seni
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:roflol: kuzuuu ingilizce de bizim yazma gibi değil bazı harflerini kabul etmez..
mesela küçük harf (ı) i diye yazıcan
ö ü yü kabul etmez
ingilizcen varsa anlarsın şeker..ş yi de s yazıcan
kızlar bende bugun 3lıtreye yakın su ıctımkafamçokkarıştı
wcden cıkamıyorum:çok üzgünüm:
bırazdan yuruyuse cıkcam komsumla
1bucuk saat falan yuruyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?