Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bence mantı yememelisinsalata yapabilirsin ya da protein ağırlıklı beslen hem daha doyurucu olur

canlarım geçmişe bir göz attım birazdan geliyorum....

edacım ,eylülcüm mütevazi arkadaşlarım benim....bu konuda her ikinizinde gönlü rahat olsun kızlar....

ben bugüne kadarki paylaşımlarınızı dikkate alarak böyle bir teklif sundum ve bunu sizlerin ve diğer arkadaşlarımında
kabulüyle bugün paylaşım alanında paylaşmak isterim artık....her ikinizinde motivasyonu ,deneyimi takımımızı dahada aktifleştirecek ve her geçen gün daha da keyifli bir şekilde geçecek kızlar....benden her ikinizede hayırlı olsun
....
bu konuda ;
bana destek olacağınızı biliyorum
....haydi hayırlısı....

kızlar mesaj sayıları sayılmaya başlanmış
.....
bugünkü ilk mesajımdaki gibi bir uygulama bence hem basit hem de
aksatılma ihtimali düşük bir uygulama ne dersiniz
....her defasında tek tek belirtmek zamanla sizleri sıkmasın....
bundaki amacımızda her zaman takım içinde aktif olup motivasyonumuzu sürekli tavan yapmak
....
şimdilik havadisler böyle kızlar....az bir işim var yine
birazdan burdayım.....

o zaman hayırlı uğurlu olsun. edacım akadaşım hadi hayırlı olsun

daha öncede sordum da gözünden kaçmış olabilir kaptancığım toplu mesaj sayımı nasıl olcak mesajları günlük mü haftalık mı sayıcaz.

daha öncede sordum da gözünden kaçmış olabilir kaptancığım toplu mesaj sayımı nasıl olcak mesajları günlük mü haftalık mı sayıcaz.

eylülcüm sadece bir gün önceki mesajlarını sayıp ertesi gün ilk mesajında bildireceksin....

bu sabahki ilk mesajıma bak....

22/07/2013

dün 35 mesaj yazmışım cnm ok

Son düzenleme:

eylülcüm sadece bir gün önceki mesajlarını sayıp ertesi gün ilk mesajında bildireceksin....

bu sabahki ilk mesajıma bak....

22/07/2013

dün 35 mesaj yazmışım cnm ok

ok tamamdır cnm

anladım canım....yöresel bir yemek te sanırsam....yanlış hatırlamıyorsam tirit ,tiritte yoğurt vardı galiba
sky cım öncelikle bir kendini topla şu ilerleyen zamanlarda kilolarını bir vermeye başla düzenini sen kendin oturtacaksın zamanla zaten.... her evin kendi yeme düzeni var....mesela benim bir komşum sadece etle beslenir ,diğer komşum hamur işi ile,bir diğeri genelde z.yağlı sebze ot yemekleriyle....aynı binadayız bu komşularımla hepside toprak ama yine de yeme düzenleri standart ve bir birinden çok farklı....
ne demek istediğimi anlatabildim mi ki:44:şu 1-2 haftadan sonra menülerin bence daha farklılaşacak....hem kilo verme arzusu hem tatlı bir rekabet ortamı
ben buna inanıyorum senin adına....

gecmıs olsun deniz abla dıkkat et kendıne

teşekkürler tatlım ,ben bugün biraz daha iyiyim şükürler olsun....sen de dikkat et kendine

evet kesinlikle su şart fakat suyu birden içmemek gerekiyo 1 litre suyu 5 dk da içersek geldiği gibi gider afedersiniz tuvaletten çıkamayız doğru olan yudum yudum belirli aralıklarla içmek günde 3 litre şart:)

kızlar 1.5 -2 lt günlük su ihtiyacı....ama kilo vermek için 3 lt içmek gerekiyor....deneyip göreceksiniz zamanla aradaki farkı....
bir su şişeniz elinizin altında olsun ....aklınıza geldikçe yudumlayın....zamanla alışıyorsunuz zaten....bir kaç ay öncesi wc'ye gitmeye bıkmıştım bende ama kilo vermede en büyük etken....

günaydın hanımlar.
dun aksam mıgrenım tuttuğu ıcın bugun oruçlu degılım.bıraz dınleneyıp yarına tutacagımıns

tekrardan çok geçmiş olsun cnm....dikkat et kendine....

hayırrrrr olmazzzzz:18: iş yerinde salatalık varmı ....2 tane salatalık doğra minik minik 3 kaşık dolusu yoğurt ilave et ve bunu sulandır....yanında 1 dilim ekmekle yiyebilirsin mesela....yada çorba...ama mantı kesinlikle olmazzzzzz:18:

Herkese günaydın

Bugün sahur menüm;

Bir dilim ekmek (dukan)
1- haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
yarım domates

1 litre su.

afiyet olsun edacım
4*4

eylülcüm menü güzel oranlar çok abartılı değil....ama diyet menüsü olarak erişte ve N**** (Siyahi) olmasamıydı dedim birden

zeyepçimafiyet olsun cnm....

22.07.2013 mesaj sayım ------> oooooooooooooooooooooooooooooo oley oley oley diyemiyeceğim kadar az 16

ewet işte bu

tadına bakim dedim kimseye kıyamadım zehirlenmesinler dedim

sabah kalktım bir güzel evimi topladım 15 dk bacak basen egzersizi yaptım. kocişi yolladım işe sonra;
normalde işe gelirken beni belli bi yerden servis alıyor oraya gitmek için dolmuşa biniyordum bugun artık yürüme kararı aldım ve yokuş yukarı 20 dk yürüdüm.

sabah
bir kase nesfit yedim

öğlen
kepekli form bisküvi
5-6 tane yeşil zeytin
3 çatal peynir
1 çay kaşığı sarelle
açık çay

akşam ? bilmiyorum

Afiyet olsun güzel menü olmuş:) içindeki dukancanı görür gibiyim:)

Her daim elimden geldiğince her konuda yardımcı olurum:)

o zaman hayırlı uğurlu olsun. edacım akadaşım hadi hayırlı olsun

Herkese hayırlı uğurlu olur inşallah

Keşke daha çok peynir yiyip sarelle yemeseymişsin çok daha güzel olurmuş sankii

malum dönem içinde olduğum için başım dönüyo ondan ölç kaçmadan çay kaşığının ucuyla aldım

Son düzenleme:
mağlum dönem içinde olduğum için başım dönüyo ondan ölç kaçmadan çay kaşığının ucuyla aldım

Hep malum dönemler yüzünden kilo almıyormuyuz zaten. Taaattlllıığğğğ diye sürünmez miyiz? Sürünüyoruz tabii az bile yiyerek büyük başarı elde etmişsin tebrikler

Arkadaşlar bilmiyorum sizde aynı fikirde olur musunuz fakat bana yardımcı olduğu için paylaşıyorum sizinle.

Ben yapı olarak hırslı bir insanım. Sizde biraz hırslı olduğunuzu düşünüyorsanız bunu kilo verme konusunda lehinize kullanabilirsiniz.
Yarışmaya katılmadan önce diyete başlamıştım kilo vermeye başlamıştım.
Benim kilom bizim grupta herkesten fazla. 108 kilodan başladım şuan 99,9 kiloyum. (1,5 ayda)
daha iyi olabilirdi ama kendimi sıkmak istemiyorum çünkü benim yolculuğum uzun. Yolculuk uzun olunca elbette arada kaytarıyor insan ama kaytarmayı en aza indirmek ve hedeflediğim kiloya inebilmek için uzun vadeli hedefime ulaşmak için kendime sürekli başaracak kısa vadeli hedef koyuyorum.
Mart 2014 de hedefim 55 kilo olmak.Şuan ki kiloma bakınca imkansız gibi geliyor.Hatta hayal gibi. Bazen nasıl olsa veremem o kadar kilo bile demişliğim oldu. Ama öyle değil.
Ortada vadede 75 olma hedefindeyim. 75 olduğumda bunu başardığımda bunun verdiği özgüven ve tatminle 55 olmak hiç zor olmayacak. Ama 108 den 55 diyince absürt duruyor sizcede öyle değil mi?
Benim excellde tuttuğum diyet tablom var. Ve her Cuma günü için kendime hedef bir kilo belirledim.
Grup olarak çok aşırı kiloları olan yok aramızda fakat sizde en azından diyet yapıyorum acaba Cuma ne kadar vermiş olurum diye düşünmektense “bu hafta cumaya kadar 1 kilo vereceğim” yada “ yarım kilo vereceğim” diye hedef koyabilirsiniz.Daha başarılı olacağımıza inanıyorum. Kimi zaman vücudumuz direnç gösterip belli bir kiloda duracak. O zamanda kilo almamak için gayret edeceğiz. Sporla direnci kırarız.

Cuma günkü kilo için belirlediğimiz kiloya kendimizi şartladığımızdan yemek yerken daha fazla çekineceğimizi düşünüyorum. En azından ben bu şekilde ön görüyorum ve davranışım bu doğrultuda gelişiyor. Canım dehşet dondurma çekiyor. Ama bu hafta kendime 98 olacağım diye söz verdim ve hedef koydum ve yemiyorum. O dondurmayı yiyeceğim vakit gelecek elbet ama bu hafta değil...
Belki sizde haftalık hedefler koyarsanız daha başarılı olabiliriz. Hem takım olarak % 30 performans seviyesinin altına inmeyiz. Tabi bunu kural olarak yapmaktan ziyade kendi içimizde bireysel taktik olarak uygulayabileceğimizi düşünüyorum. Hedefleri paylaşmayı arzu ederseniz kendi içimizde kontrol mekanizmasıda oluşturabiliriz. Seve seve yaparım. Hem iddalı bir takım olur kıyasıya bir rekabete girmiş oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…