- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #88.801
günaydın hanımlar.
dun aksam mıgrenım tuttuğu ıcın bugun oruçlu degılım.bıraz dınleneyıp yarına tutacagımıns
bugun oruç tutmadığım ıs yerınde kendıme yemek yapmam lazım.neyapsam bılemedım az mantı mı yapsam bol yoğurtlu.(yağsız ve tuzsuz )
az makarnamı yapsam(3-4 kaşıklık) bol yoğurtlu yağsız tuzsuz
salata ıcın malzeme varsa salata yaparım ama olmayabılırde.
onerılerınız varmı ogle yemegı ıcın?
mantı daha mı mantıklı hem etlı hem yoğurtlu olur.
canlarım geçmişe bir göz attım birazdan geliyorum....
edacım ,eylülcüm mütevazi arkadaşlarım benim....bu konuda her ikinizinde gönlü rahat olsun kızlar....
ben bugüne kadarki paylaşımlarınızı dikkate alarak böyle bir teklif sundum ve bunu sizlerin ve diğer arkadaşlarımında
kabulüyle bugün paylaşım alanında paylaşmak isterim artık....her ikinizinde motivasyonu ,deneyimi takımımızı dahada aktifleştirecek ve her geçen gün daha da keyifli bir şekilde geçecek kızlar....benden her ikinizede hayırlı olsun....
bu konuda ;
bana destek olacağınızı biliyorum....haydi hayırlısı....
kızlar mesaj sayıları sayılmaya başlanmış.....
bugünkü ilk mesajımdaki gibi bir uygulama bence hem basit hem de
aksatılma ihtimali düşük bir uygulama ne dersiniz....her defasında tek tek belirtmek zamanla sizleri sıkmasın ....
bundaki amacımızda her zaman takım içinde aktif olup motivasyonumuzu sürekli tavan yapmak....
şimdilik havadisler böyle kızlar....az bir işim var yinebirazdan burdayım.....
edacım ,eylülcüm mütevazi arkadaşlarım benim....bu konuda her ikinizinde gönlü rahat olsun kızlar....
ben bugüne kadarki paylaşımlarınızı dikkate alarak böyle bir teklif sundum ve bunu sizlerin ve diğer arkadaşlarımında
kabulüyle bugün paylaşım alanında paylaşmak isterim artık....her ikinizinde motivasyonu ,deneyimi takımımızı dahada aktifleştirecek ve her geçen gün daha da keyifli bir şekilde geçecek kızlar....benden her ikinizede hayırlı olsun....
bu konuda ;
aksatılma ihtimali düşük bir uygulama ne dersiniz....her defasında tek tek belirtmek zamanla sizleri sıkmasın ....
bundaki amacımızda her zaman takım içinde aktif olup motivasyonumuzu sürekli tavan yapmak....
daha öncede sordum da gözünden kaçmış olabilir kaptancığım toplu mesaj sayımı nasıl olcak mesajları günlük mü haftalık mı sayıcaz.
bu konuda ;
eylülcüm sadece bir gün önceki mesajlarını sayıp ertesi gün ilk mesajında bildireceksin....
bu sabahki ilk mesajıma bak....
22/07/2013
dün 35 mesaj yazmışım cnm ok
teşekkür ederım.annem hazaırlıyor yemegı bugun oyle yapmış proteın ağırlık da oluyor tavuk vs.
ekmek kavurması
soğan biberi az yağda öldürüyorsun sonra uzerıne ıstege gore salca koyup karıştırıyorsun.uzerıne önceden kucuk kucuk parçalara ayırdığın ekmegı koyup karıştırıryorsun 1-2 dk.
bayat ekmegı degerlendırmek ıcın güzel bır yöntem keyıflede yenıyor.
domates fılan yıyemedım cunku gozumu bıle zor açtım sahurda oyuzden yıyemedım onları.
evet patlıcan az olabılrdıde yanında pılav fılan yemedim oyuzden yesıllık dıye ondan aldım 4 kasık.
suda sorun olmuyor bolca su ıcıyorum ben normaldede
sımdı bıraz daha topladım agrı kesıcı ıcıp bırazda karanlıkta yatarken uykuya dalmışım 2 saat uyumuşum kendıme geldımsahura kalmıycam sanırım toplarım yarın.tesekkur ederım
gecmıs olsun deniz abla dıkkat et kendıne
evet kesinlikle su şart fakat suyu birden içmemek gerekiyo 1 litre suyu 5 dk da içersek geldiği gibi gider afedersiniz tuvaletten çıkamayız doğru olan yudum yudum belirli aralıklarla içmek günde 3 litre şart:)
günaydın hanımlar.
dun aksam mıgrenım tuttuğu ıcın bugun oruçlu degılım.bıraz dınleneyıp yarına tutacagımıns
bugun oruç tutmadığım ıs yerınde kendıme yemek yapmam lazım.neyapsam bılemedım az mantı mı yapsam bol yoğurtlu.(yağsız ve tuzsuz )
az makarnamı yapsam(3-4 kaşıklık) bol yoğurtlu yağsız tuzsuz
salata ıcın malzeme varsa salata yaparım ama olmayabılırde.
onerılerınız varmı ogle yemegı ıcın?
mantı daha mı mantıklı hem etlı hem yoğurtlu olur.
Herkese günaydın
Bugün sahur menüm;
Bir dilim ekmek (dukan)
1- haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
yarım domates
1 litre su.
dünkü menüm
sabah
yarım simit
ayran
öğlen
1 yumurta
az peynir
bir dilim pide
1 tane N**** (Siyahi) :18::18:
akşam (misafirliğe gittik ama kaçırmadım)
1 kase çorba
1 tane fırın tavuk
1 y.k kabak yemeği
2 y.k. erişte
2 y.k. yoğurt
salata
tatlı yemedim 1 top dondurma aldım sadece
spor:geç geldik yapamadım
su:2 litre
Günaydın kızlar az kalorili ve keyifli bi gün diliyorum
iftarda 1 kase çorba içtim
1 küçük porsiyon yeşil fasülye yedim ekmek yok+15dk yürüyüş+su
sahur menüm 1 dilim peynir 2 3 zeytin 1 tatlı kaşığı marmelat
domates salatalık
1 bardak şekersiz çay 2 dilim ekmek 3 4 bardak su
22.07.2013 mesaj sayım ------> oooooooooooooooooooooooooooooo oley oley oley diyemiyeceğim kadar az 16
anladım canım....yöresel bir yemek te sanırsam....yanlış hatırlamıyorsam tirit ,tiritte yoğurt vardı galiba
sky cım öncelikle bir kendini topla şu ilerleyen zamanlarda kilolarını bir vermeye başla düzenini sen kendin oturtacaksın zamanla zaten.... her evin kendi yeme düzeni var....mesela benim bir komşum sadece etle beslenir ,diğer komşum hamur işi ile,bir diğeri genelde z.yağlı sebze ot yemekleriyle....aynı binadayız bu komşularımla hepside toprak ama yine de yeme düzenleri standart ve bir birinden çok farklı....
ne demek istediğimi anlatabildim mi ki:44:şu 1-2 haftadan sonra menülerin bence daha farklılaşacak....hem kilo verme arzusu hem tatlı bir rekabet ortamı ben buna inanıyorum senin adına....
teşekkürler tatlım ,ben bugün biraz daha iyiyim şükürler olsun....sen de dikkat et kendine
kızlar 1.5 -2 lt günlük su ihtiyacı....ama kilo vermek için 3 lt içmek gerekiyor....deneyip göreceksiniz zamanla aradaki farkı....
bir su şişeniz elinizin altında olsun ....aklınıza geldikçe yudumlayın....zamanla alışıyorsunuz zaten....bir kaç ay öncesi wc'ye gitmeye bıkmıştım bende ama kilo vermede en büyük etken....
tekrardan çok geçmiş olsun cnm....dikkat et kendine....
hayırrrrr olmazzzzz:18:iş yerinde salatalık varmı ....2 tane salatalık doğra minik minik 3 kaşık dolusu yoğurt ilave et ve bunu sulandır....yanında 1 dilim ekmekle yiyebilirsin mesela....yada çorba...ama mantı kesinlikle olmazzzzzz:18:
afiyet olsun edacım
4*4
eylülcüm menü güzel oranlar çok abartılı değil....ama diyet menüsü olarak erişte ve N**** (Siyahi) olmasamıydı dedim birden
zeyepçimafiyet olsun cnm....
ewet işte bu
tadına bakim dedim kimseye kıyamadım zehirlenmesinler dedim
heheheheheee kesinlikle öyledir ....düşünceli arkadaşım benim
Günaydın kızlar az kalorili ve keyifli bi gün diliyorum
iftarda 1 kase çorba içtim
1 küçük porsiyon yeşil fasülye yedim ekmek yok+15dk yürüyüş+su
sahur menüm 1 dilim peynir 2 3 zeytin 1 tatlı kaşığı marmelat
domates salatalık
1 bardak şekersiz çay 2 dilim ekmek 3 4 bardak su
bu konuda ;
o zaman hayırlı uğurlu olsun. edacım akadaşım hadi hayırlı olsun
sabah kalktım bir güzel evimi topladım 15 dk bacak basen egzersizi yaptım. kocişi yolladım işe sonra;
normalde işe gelirken beni belli bi yerden servis alıyor oraya gitmek için dolmuşa biniyordum bugun artık yürüme kararı aldım ve yokuş yukarı 20 dk yürüdüm.
sabah
bir kase nesfit yedim
öğlen
kepekli form bisküvi
5-6 tane yeşil zeytin
3 çatal peynir
1 çay kaşığı sarelle
açık çay
akşam ? bilmiyorum
Afiyet olsun güzel menü olmuş:) içindeki dukancanı görür gibiyim:)
Her daim elimden geldiğince her konuda yardımcı olurum:)
Herkese hayırlı uğurlu olur inşallah
Keşke daha çok peynir yiyip sarelle yemeseymişsin çok daha güzel olurmuş sankii
mağlum dönem içinde olduğum için başım dönüyo ondan ölç kaçmadan çay kaşığının ucuyla aldım
Hep malum dönemler yüzünden kilo almıyormuyuz zaten. Taaattlllıığğğğ diye sürünmez miyiz? Sürünüyoruz tabiiaz bile yiyerek büyük başarı elde etmişsin tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?