Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yalnız suyu ihmal etmeyin....kilo vermek için kesinlikle 3 lt şart....bunu elinizden geldiğince yapmaya çalışın....

teşekkür ederım.annem hazaırlıyor yemegı bugun oyle yapmış proteın ağırlık da oluyor tavuk vs.
ekmek kavurması
soğan biberi az yağda öldürüyorsun sonra uzerıne ıstege gore salca koyup karıştırıyorsun.uzerıne önceden kucuk kucuk parçalara ayırdığın ekmegı koyup karıştırıryorsun 1-2 dk.
bayat ekmegı degerlendırmek ıcın güzel bır yöntem keyıflede yenıyor.
domates fılan yıyemedım cunku gozumu bıle zor açtım sahurda oyuzden yıyemedım onları.
evet patlıcan az olabılrdıde yanında pılav fılan yemedim oyuzden yesıllık dıye ondan aldım 4 kasık.
suda sorun olmuyor bolca su ıcıyorum ben normaldede
sımdı bıraz daha topladım agrı kesıcı ıcıp bırazda karanlıkta yatarken uykuya dalmışım 2 saat uyumuşum kendıme geldımsahura kalmıycam sanırım toplarım yarın.tesekkur ederım

gecmıs olsun deniz abla dıkkat et kendıne

yalnız suyu ihmal etmeyin....kilo vermek için kesinlikle 3 lt şart....bunu elinizden geldiğince yapmaya çalışın....

evet kesinlikle su şart fakat suyu birden içmemek gerekiyo 1 litre suyu 5 dk da içersek geldiği gibi gider afedersiniz tuvaletten çıkamayız doğru olan yudum yudum belirli aralıklarla içmek günde 3 litre şart:)

Son düzenleme:
evet kesinlikle su şart fakat suyu birden içmemek gerekiyo 1 litre suyu 5 dk da içersek geldiği gibi gider afedersiniz tuvaletten çıkamayız doğru olan yudum yudum belirli aralıklarla içmek günde 3 litre şart:)

kesınlıkle doğru sahurda ezan okunmadan 2 dk once başlayıp ezan bıtene kadar 5-6 bardak suyu bırden ıcıyorm sonrada yatınca sabaha kjadar 2-3 kere tuvalete gıdıyorum

bugun oruç tutmadığım ıs yerınde kendıme yemek yapmam lazım.neyapsam bılemedım az mantı mı yapsam bol yoğurtlu.(yağsız ve tuzsuz )
az makarnamı yapsam(3-4 kaşıklık) bol yoğurtlu yağsız tuzsuz
salata ıcın malzeme varsa salata yaparım ama olmayabılırde.
onerılerınız varmı ogle yemegı ıcın?
mantı daha mı mantıklı hem etlı hem yoğurtlu olur.

cnm dukanda pilav var mı??

Hayır canım dukanda pilav yok. 1 yemek kaşığı pilav benim kaçamağım oldu :)
Ramazanda olduğumuzdan dukana tam uyamıyorsun zaten. Normalde bu dönemde kilo vermekten çok almamak lazım. Dukanda ara öğün mantığı var. Şuan olmadığından hergün protein sebze günü. Dün iftarda hazırlıksız yakalandım. Ezandan 5 dk sonra açtım zaten orucumu patlıcanın yanına bir şey hazırlamadan gözüm açtı pilav aldım bir kaşıkcık...

Mantı yeme bence. Salata yap hatta imkanın varsa yağı azaltılmış light konserve ton balığı alıp salatana ilave et.
Hem kolay hem doyurucu olur...

Son düzenleyen: Moderatör:
Mantı yeme bence. Salata yap hatta imkanın varsa yağı azaltılmış light konserve ton balığı alıp salatana ilave et.
Hem kolay hem doyurucu olur...

salata icn malzeme yok markttn yogrt garntr aldm az makarna yabablrm garntr yogrtlu yada yogurta garnituru atıp yyebilirim
bilemedim ama ekmek yok bilerek almadim.:)

salata icn malzeme yok markttn yogrt garntr aldm az makarna yabablrm garntr yogrtlu yada yogurta garnituru atıp yyebilirim
bilemedim ama ekmek yok bilerek almadim.:)

Bence yememelisin ama sen bilirsin...

Herkese günaydın

Bugün sahur menüm;

Bir dilim ekmek (dukan)
1- haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
yarım domates

1 litre su.

eda olmak istediği için ben tekrar bişi demedim zaten demem de olmazdı ki ben edanın en iyi şekilde yapacağına eminim.

sen inanırsan herşey iyi olur.

eda kaptan yardımcısı olsun ben ikinizin de yardımcısı olurum olmaz mı? her zaman yanınızdayım kimin yardıma ihtiyacı olur yada kim olmazsa yardıma gelirim.

Bana nazar değmez inşallah 3 haneli rakamdan 2 haneye düştüm. An itibariyle 99,9 kiloyum. Çok mutluyum

bravo sana arkadaşım benim

İftar menüm:
Bir dilim light ekmek
küçük porsiyon patlıcan yemeği.
1 yk pilav
6 bardak su
Bügün spor yok. Yarın inşallah.

sporda olsa tam olmuş aslında iyi bir menü bence

evet çayın zararı yok şekersiz olursa ama tatlı ekmek var bide ekmek kavurması ne ? çok mu ekmek var :44::44::44:

günaydın hanımlar.
dun aksam mıgrenım tuttuğu ıcın bugun oruçlu degılım.bıraz dınleneyıp yarına tutacagımıns

dikkat et canım kendine benden sana bir nazar boncuğu

bence mantı yeme arkadaşım. onun hamuruyla makarna bir değil.

arkadaşlarım günaydın.

sevgili kaptancığım

1- mesaj sayısı toplu yollanan mesajlarda nasıl sayılacak dün unuttuğum soru buydu.
2- kaptan yardımcımız benim düşüncem için eda olsun bence.

bide ben bugün tartıldım kilom 60,9 çıktı. şok oldum sonra neden bu kadar fark oldu ki dedim kendi kendime ve çözümü buldum fazla cıktım çünkü regl dönemi şişmişim galiba onun için bir değişiklik olacak mı?:44::44:

dünkü menüm

sabah
yarım simit
ayran

öğlen
1 yumurta
az peynir
bir dilim pide
1 tane N**** (Siyahi) :18::18:

akşam (misafirliğe gittik ama kaçırmadım)
1 kase çorba
1 tane fırın tavuk
1 y.k kabak yemeği
2 y.k. erişte
2 y.k. yoğurt
salata
tatlı yemedim 1 top dondurma aldım sadece

spor:geç geldik yapamadım
su:2 litre

anladım cnm afiyet olsun zaten kiloları veriyosun bi şekilde sıkıntı yok:))

Günaydın kızlar az kalorili ve keyifli bi gün diliyorum
iftarda 1 kase çorba içtim
1 küçük porsiyon yeşil fasülye yedim ekmek yok+15dk yürüyüş+su

sahur menüm 1 dilim peynir 2 3 zeytin 1 tatlı kaşığı marmelat
domates salatalık
1 bardak şekersiz çay 2 dilim ekmek 3 4 bardak su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…