- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #88.781
cnm çok geçmiş olsun....dikkat et kendine lütfen ....konu biraz hassas olduğu için çok yorum yapmak istemiyorum ama bir kaç gün ara mı versen orucuna....yine sen bilirsin tabi....
sky cım biraz protein ağırlıklı beslensen....direncin artacak bence....karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsun....anlık enerji yükleyip vücuduna kısa zamanda acıkmana sebep veriyorsun....sahur menün hiç olmamış mesela....ekmek kavurması nasıl bir şey:44:....
sahurda zeytin,peynir,domates,salatalık vs tüketmeye çalış cnm....akşam yemeğin genel olarak çok güzel ama sahurda yetersiz beslendiğin için normal bir öğün olarak yemişsin....sahurunu güzel yapsaydın patlıcan yemeği 3 kaşıkla yeterli olabilirdi diye düşündüm,yoğurt....su çok güzel cnm...sporu şu an düşünme bir an önce toparlanmaya bak....önemli olan sağlık....cnm bu arada çok yüklenmiyorum değilmi eğer yorumlarım ağır geliyorsa çok üzülürüm....kaş yaparken göz çıkarmak istemem
şu anda sağlık sebebiyle oruç tutamıyorum arkadaşlar....bu beni çok ama çok huzursuz ediyor ve çok üzülüyorum....ama ne yazıkki durumum böyle....
bu sebeplede size spor konusun da hiç bir sözüm yok; yapabiliyorsanız ne ala....ama dediğim gibi önemli olan sağlık....herkes şu an elinden geleni menülerinde uyguluyor....önümüzdeki haftalardan itibaren spor konusunuda gündeme getirip güzel bir plan oturtacağız hep birlikte ....şuan böyle gitsin kızlar bence....
bana nazar değmez inşallah 3 haneli rakamdan 2 haneye düştüm. An itibariyle 99,9 kiloyum. çok mutluyum
İftar menüm:
Bir dilim light ekmek
küçük porsiyon patlıcan yemeği.
1 yk pilav
6 bardak su
Bügün spor yok. Yarın inşallah.
yalnız suyu ihmal etmeyin....kilo vermek için kesinlikle 3 lt şart....bunu elinizden geldiğince yapmaya çalışın....
evet kesinlikle su şart fakat suyu birden içmemek gerekiyo 1 litre suyu 5 dk da içersek geldiği gibi gider afedersiniz tuvaletten çıkamayız doğru olan yudum yudum belirli aralıklarla içmek günde 3 litre şart:)
cnm dukanda pilav var mı??
bugun oruç tutmadığım ıs yerınde kendıme yemek yapmam lazım.neyapsam bılemedım az mantı mı yapsam bol yoğurtlu.(yağsız ve tuzsuz )
az makarnamı yapsam(3-4 kaşıklık) bol yoğurtlu yağsız tuzsuz
salata ıcın malzeme varsa salata yaparım ama olmayabılırde.
onerılerınız varmı ogle yemegı ıcın?
mantı daha mı mantıklı hem etlı hem yoğurtlu olur.
Mantı yeme bence. Salata yap hatta imkanın varsa yağı azaltılmış light konserve ton balığı alıp salatana ilave et.
Hem kolay hem doyurucu olur...
salata icn malzeme yokmarkttn yogrt garntr aldm az makarna yabablrm garntr yogrtlu yada yogurta garnituru atıp yyebilirim
bilemedim ama ekmek yok bilerek almadim.:)
****kızlar bu hafta kısmetse listeye dahil olacağız....sayı olarak az olsakta bu haftaki paylaşıma bakaraktan gayet iyi durumdayız...ki bu hafta dahada verimli olacağız....
paylaşım bu hafta daha da çok olmalı ki motivasyonumuz artsın....bu sebeple;
****** mesajlarımızın numaralandırılmasını öneriyorum*******
yada;
*******herkes yazdığı son mesajla mesaj sayısını belirtecek....******
buna yarın hepbirlikte karar veririz....
*******takımımız için bir de takım kaptan yardımcısı olmalı, bunuda( günüllü olan veya tercihi olan ) yarın belirleyeceğiz....
bu üç durumla ilgili hepinizin yorumlarını bekliyorum arkadaşlar
ayrıca sizlerinde önerileri olursa dahada sevinirim*****
arkadaşlar;
mesaj bildirimini şu an itibariyle günlük yapıyoruz....şöyle bir önerim var bu konuda,arda kaynamaması ve de düzenli olması açısından....her sabah;
''günaydın kızlar,
az kalorili ve keyifli bir gün diliyorum
21/07/2013
şeklindeuygunmudur
kaptan yardımcısı olarakta benim fikrim;
1-eda
2-eylül
eğer sizce de uygunsa 2 kaptan yardımcımızla paylaşım alanına bildirim yapıyorum
oruçlu olan var mı aramızda.? iftarda gözünüz dönmesin diye neler yapıyorsunuz.? ben biraz fazla yemek seçiyorum pilav makarnayı az da olsa yicem malesef çünkü yediğim yemekler sayılıekmeği azaltıcam bakalım bayrama kadar neler olacak
edacım eylül adaylığını koymadı....ben deneyimli ve motivasyonu açısından her ikinizinde bu görevi layığıyla ve severek yapacağınıza inandığım için böyle bir teklif sundum.... ve diğer arkadaşların da kabulüyle paylaşım alanında bir an önce paylaşmak istiyorum....
Bana nazar değmez inşallah 3 haneli rakamdan 2 haneye düştüm. An itibariyle 99,9 kiloyum. Çok mutluyum
İftar menüm:
Bir dilim light ekmek
küçük porsiyon patlıcan yemeği.
1 yk pilav
6 bardak su
Bügün spor yok. Yarın inşallah.
sahur
ekmek kavurması(2-2,5 dılım ekmek )
1 bardak ıhlamur
ıftar
4 kasık semız otu
5 kasık patlıcan yemegı
ı kase yoğurt
1 dılım ekmek
ıftardan once mıgrenım tuttuğu ıcın belkı bırazda sekerım dusmustur dıye 1 adet Kemalpaşa tatlısı
ıftardan sonra 2 bardak sekersız cay
su:10 12 bardak
spor yokmıgrenım tutmasaydı ıftardan sonra yapıcaktım ama yapamadım ((
hala tam duzelmıs degıl basım donuyor hafıf hafıf.sanırım sahura kalkmayacağım bu hafta.
bılıyorum tatlı yememem lazımdı ama mıgrenım tuttuğu ıcın sekerımde dusduyse yedım.
sanırım sekersız cayında zararı yok
günaydın hanımlar.
dun aksam mıgrenım tuttuğu ıcın bugun oruçlu degılım.bıraz dınleneyıp yarına tutacagımıns
bugun oruç tutmadığım ıs yerınde kendıme yemek yapmam lazım.neyapsam bılemedım az mantı mı yapsam bol yoğurtlu.(yağsız ve tuzsuz )
az makarnamı yapsam(3-4 kaşıklık) bol yoğurtlu yağsız tuzsuz
salata ıcın malzeme varsa salata yaparım ama olmayabılırde.
onerılerınız varmı ogle yemegı ıcın?
mantı daha mı mantıklı hem etlı hem yoğurtlu olur.
Hayır canım dukanda pilav yok. 1 yemek kaşığı pilav benim kaçamağım oldu :)
Ramazanda olduğumuzdan dukana tam uyamıyorsun zaten. Normalde bu dönemde kilo vermekten çok almamak lazım. Dukanda ara öğün mantığı var. Şuan olmadığından hergün protein sebze günü. Dün iftarda hazırlıksız yakalandım. Ezandan 5 dk sonra açtım zaten orucumu patlıcanın yanına bir şey hazırlamadan gözüm açtı pilav aldım bir kaşıkcık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?