Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar günaydınnn ben akşam bol salata yedim ve çorba içtim karışık sebze çorbası aslında o yemek niyetine bile yenebilir diye düşündüm çünkü sebzeleri diri bıraktım biraz mercimeklede tatlndırdım yağsız tutsuz tatsız öfff yaaaÇok üzgünüm çoook

gunaydın 14.takımın cıtırları
bende sabah sıcak lımonlu su ıctım
sonra klasık kahvaltı, yesıl cay
bırazdan plates yapcamhihoyyyt

herkese günaydın,hoşbuldum arkadaşlar.yarın diyetimin 1. haftası olacak.doktor çarşambaya kadar tartılma dedi ama dayanamadım ve sabah tartıldım.özel günümde olmama rağmen kilom 72,400 gr geldim.çok mutluyum çokkk.belki giden kilonun çoğu sudur ama beni daha azimli olmam için motive etmeye yetti.inşaallah emeklerimin karşılığını alıcam.
sabah kahvaltısında 1 dilim kepek ekmeği,bir parça peynir ve 1 domates ve 1 salatalık yedim.bir bardakta tek şekerli çay içtim.
öğlene 1 simit ve 1 bardak ayran var menümde
akşamda yoğurtlu kepekli makarna var.

duuuuuuuur diyorum sana:roflol: tugba bu hafta guzel kılo verdın aman gerı alma canım artık 8lı rakamları gorme bak yaz gelıyor memlekete gıdeceksın onu dusun-tatlicadiarzu-
bırak baban yesın sende elıne su bardagı al durup dinlenip ic canım:içelim:
canım arada olur öyle. ama buh hafta olmasın ya 1. olalım buhafta artık. geçen hafta hastayız falan dedik ama olmuyo arkadaşlar....:mymeka:dost var düşman var demi ama:jeyyar:
kötükedihüso evet kızlar bu hafta 1.ligi kacırmayalım
yok öğretmenim siz böylede güzelsiniz diyorlar kandırıyorlar mı bilmiyorum artık :roflol:
alkisalkisalkis:roflol::roflol:

ben sabah 1 tane pogaca yedim aşırı acıkmıştım kepek ekmekle uğraşamadım
olsun artık oglen ve aksam hafıf seyler yersın sende canımyerimseniben
sabah kral gıbı
oglen memur gıbı
aksam fakır gıbı yemelıyızcokacimcoook

ne diyim supersinkaydirigubbakcemile5:lepi:

hatunlar nerdesiniz pek uğramamışsınızzz ben ders çalışıyorum ara verdiğimde açıyorum ama gelen giden olmamış pek

slm kizlar ben geldim anca attim kendimi iceriye sabahtir disarardayim pazara gittim oglani aldim derken ahanda bu saati ettim simdi yemek yiyorum salata aldiklarimi vermme lazim haftaya kadar ugrasiyorum inanki
yuruyuste yapamadim kac gundur kendimi hic iyi hissetmiyorum kizlar

kızlar okurken gözlerım doldu yemın ederım...gurur duydum takımla...sonra altta benı ayın en ıyı kılo verenı sectıklerını görunce şok oldum...sıyah ve sedanın yanında ben hıc kalırım...nasıl oldu anlamadım ..

destınam tebrık ederım senıa.s.
bende takım en kotusu
sınıfta kalmısımsenağlama
offfff ne yapsam nerelere gıtsem:çok üzgünüm: moralım cok bozuldu
kızlar hedef kılom temmuzda 60dı baktım olmuyor napıyım:1no2: ben temmuzda 65 olmaya razıyım artık:çok üzgünüm:

sagol canım cok sagol ınan cok sasırdım aslında toplamda 6 kg verdım ama ayda 2-3 kg gıdıyor benım cok sevındım ıyı bır moral oldu bana bu...

nereye yazıcam hedefımı onu anlamadaım

canim tebrik ederim seni en iyi kilo vern secilmissin bende anlamadim nasil oldu cuku siyah senden cok cok iyi yani verdigi kiloyla yanlis anlama
bu arada hepinizi tebrik ederim ben bu ayki analize giremedim malum izinliydim ya olsun
sibelcim sende artik biraz daha toparla kendini bak biraz daha cabalasan olacak cunku

ayrica destinam caim tekil olarak yazmiyoruz cevaplari sen neler yaptigini diyetini yaz takima yani buraya
ayrica sende sibel neden sinifta kaldin nerde yanlis yaptin bunlari yaz birde hedef kilolarinizi bende hepsini toparlayip oraya yazayim oldumu tekil yazmayin sakin

neslıhan bendende acıklama beklenıyor ama nereye yazcam orayamı anlamadım-tatlicadiarzu- ama sımdı cıkmam lazım sonra yazarım sen soyle nereye yazacagımı oraya yazarım okyerimseniben

birde hedef kilolarini gecen ay belirlemistik linke bakarsaniz gorursunuz nisan ayi analizlerine eger hedefini degistirecek olan varsa bana neden degistirirdigini soylesin vede hepiniz hedeflerinizi yazin olurmu iki uc gune kadar hazir olsun ki aciklayalim analiz raporunu
anlasilmayan birsey varsada lutfen sorsun bana baska yere degil ben sizlere gerekeni aciklarim

bende anlamadım sıyah 11 kg vermıs ...bır yanlıslık varsa duzeltın ona göre yazalım...hak yemeyelım sonra yaa...benım yazcagım bısey yok kı...neyse sen kontrol et haber ver sonra yazarız ne gerekıyorsa..

neslıhan bendende acıklama beklenıyor ama nereye yazcam orayamı anlamadım-tatlicadiarzu- ama sımdı cıkmam lazım sonra yazarım sen soyle nereye yazacagımı oraya yazarım okyerimseniben

hayir guzelim yine soyluyorum kimse bir yere birsey yazmasin takima yazacaksiniz bende mesajlari toplayim analiz yerine tek mesaj olarak yazacagim

tamam anlasıldı Neslıhan sonra yazarım
sımdı cıkıyorum
gorusuruza.s.

destinam guzelim senin karne notun 300 siyahinki 230 oyuzden sen en iyi kilo vern secilmissin soyleki o 5 aydir diyette sen bir aydir iste hesaplamalar ve yuzdeleri alininca bu sponuc cikiyo sorun yok yanisenin hakkin birincilik tebrik ederim tekrardan
icin rahat olsun yani gururlaabilirsin kendinle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…