- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #8.901
duuuuuuuur diyorum sana:roflol: tugba bu hafta guzel kılo verdın aman gerı alma canım artık 8lı rakamları gorme bak yaz gelıyor memlekete gıdeceksın onu dusun-tatlicadiarzu-ayy kızlaarrr biri bana duuuurr desin
akşam yemek yemiyodum.babam geleli akşam yemeğine başladım.nolcak benim halim yaaa.işin kötüsü vijdanım rahat olmadığı için yerken yediklerimden hiiç lezzet alamıyorum.oooooffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff..................................................
kötükedihüso evet kızlar bu hafta 1.ligi kacırmayalımcanım arada olur öyle. ama buh hafta olmasın ya 1. olalım buhafta artık. geçen hafta hastayız falan dedik ama olmuyo arkadaşlar....:mymeka:dost var düşman var demi ama:jeyyar:
alkisalkisalkis:roflol::roflol:yok öğretmenim siz böylede güzelsiniz diyorlar kandırıyorlar mı bilmiyorum artık :roflol:
olsun artık oglen ve aksam hafıf seyler yersın sende canımyerimsenibenben sabah 1 tane pogaca yedim aşırı acıkmıştım kepek ekmekle uğraşamadım
günaydın herkese guleysacım hoşbuldumm
kızlar ben artık yediklerimi yazmıyorumm çünkü kahvaltıda ve öğlen normal yemek yiyorum akşam hafif yemeye çalışıyorumm..bugün çok erken uyandım havuzun 7seansına gitmek için çünkü tümgün ders çalışmam lazım haftaya sınavlar başlayacak
havuzda 1saat 15 dk yüzdüm
gelince
50 ip atladım
100mekik çektim
100hayali bisiklet
50bel çevirme yaptım bugünlük bukadarr
neslıhan bendende acıklama beklenıyor ama nereye yazcam orayamı anlamadım-tatlicadiarzu- ama sımdı cıkmam lazım sonra yazarım sen soyle nereye yazacagımı oraya yazarım okyerimseniben
birde hedef kilolarini gecen ay belirlemistik linke bakarsaniz gorursunuz nisan ayi analizlerine eger hedefini degistirecek olan varsa bana neden degistirirdigini soylesin vede hepiniz hedeflerinizi yazin olurmu iki uc gune kadar hazir olsun ki aciklayalim analiz raporunu
anlasilmayan birsey varsada lutfen sorsun bana baska yere degil ben sizlere gerekeni aciklarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?