Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hee tamam canım uzuldum valla aslında onun hakkıydı kız kendını parcalıyor resmen...ben onun yanında resmen yıyorum yanı...ok öyle olsun canım tşk ederım...hedefım 75 ti 74 yaptım hazıran sonuna kadar 2 kg daha vermek ıstıyorum gercı herkes haftada 2 kg verıyor ama olsun ..

lısteye gelınce...

sabah 9 da müsli , yağsız süt , 2 kayısı ıcıne...

öglen ya sebze yada et yıyorum

aksam da aynı ...

aralarda su ve çay ıcıyorum ..

hergun muhakkak 1-1,5 saat yuruyorum ..

baska bısey yok ıste bu kadar...

öptum canım....

tamma canim benim tesekkur ederim bize bilgilendirdigin icin
valla bence iyi yapmissin 73 bile yapsan iyi olur bence sen yaparsin

aynalar canim hosgeldin ya gelde al su nobeti benden anam nobet tutuyo gibiyim burda
ne yaptin bugun neler yedin soylesene

rıca ederım canım kendıme guvensem keske ama guvenemıyorum aç kalmam gerekıyor cunku ...belkı yaz geldı dıye daha cok hareket edersem gıder ....evlendıgımde 65 kıloydum 10 kg fazlalıgım var 65 e ıneyım zaten btıcek benım ıcın ama dedım ya vucutu alıstırmak ıstıyorum ben kış gelır spor yapamam bırden alıyorum cok denedım cunku...

kızlar analiz yapılmış galiba destinam tebriklerr sibelcim sende biraz daha dikkat et lütfenn gelecek aya kadar hallet şu işi bari bi 3kilo gitsin buay biz sana güveniyoruz biraz dikkatle üstesinden gelirsin kaydirigubbakcemile5

selam kızlar bir uğrayıp kaçıcam sizin yazdıklarınızı okumaya fırsatım olurmu bilmiyorum
ben bugün sabah kahvaltısında ilk defa yarım dilim ekmek yedim domates salatalık çamur peyniri 4 zeytin
sabah kahvaltısında ekmek olduğu için öğle bir avuç kiraz ve iki avuç leblebiyle geçti birazdan karşı tezgahtan aldığım 2 salatalığı yiyicem
akşama pek bişi yemeyi düşünmüyorum yanlız bugün benim doğum günüm akşam 1 dilim pasta yemek istiyorum okadarcık olsun dimi ama

olur olur sen verirsin baksana takimin en cok kilo vereni secildin kziim bu gazla sen kesin hedefine ulasirsin
azicikta kaliver ac birsey olmaz

sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı mutlu yıllara canım

ders çalışmaktan beynim sulandı,güneşte azalmış ben çıkıp yarım saat bisiklet süreyim gelirim tekrar görüşürüz kızlar

valla yapildi guzelim ama sen su analizlere bir turlu giremedin sansina kus mezun olmasaydin sende girerdin bu ay saglik olsun karnenide almissin canim valla cok guzel darisi bize bugun okudumda hepsini
su sibelide nasil yapacagiz bilmiyorum valla bir care dusunmek lazim inanki

anam oglen yememissin aksamda bir dilim pasta diyorsun cok az be guzelim dayanabilecekmisin birdende ac birakma kendini sonra kilo vermen durur benden soylemesi

ders çalışmaktan beynim sulandı,güneşte azalmış ben çıkıp yarım saat bisiklet süreyim gelirim tekrar görüşürüz kızlar

benim nette sorun var gene ya gitmedi dior 2kere gitmiş mesajj neyse...
evet neslihancım analize katılamadım birtürlü önemli değil mezun olmam gerekti çünkü daha fazla verirsem sağlıksız görünecektim şimdi sporla koruyorum daha vermek istemiyorumm evet tatlım darısı size burdan tek tek mezun olursunuz inşallah

bencede canim sporunu birakmaki kilon yerine otursun birdaha geri gelmesin canim
ne oldu kiz istemeye geldilermi seni
üç litre suyumu içtim .evdede 1-2 bardak içersem bugünlük su alımım yeter.
nazco arkadaşım nice sağlıklı,mutlu, huzurlu yıllara.

anam uc litre suyu nasil iciyon yanimd abir bucuk ltre su var daha bir bardagi duruyo oda bugun zorla ictim
karnim sisti inanin

nazco nıce yıllara canım dılerım yenı yaşın yenı umutlar yenı mutluluklar getırır sana....ben olsam ne bulsam yerdım hhahaa neslı duymasın...

sedacım ıyı gezmeler...

sıbel verır bence bıraz destege ıhtıyacı var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…