- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #89.321
ablacım ben diyete yeni başlamadımki.Başladığımda 108 kiloydum. Benim sudan gideli çok oldu. Bilmiyorum tabi.Belki hala su gidiyordur.
Haziranın başında başladım 2 ay oldu 9,3 kilo gitti. Hepsi su ise asıl şimdi hayel kırıklığına uğrayacağım
vuuu super mahir kim yaerkekmi?
çok sevindim birinci olduğumuza ya.
vuuu super mahir kim yaerkekmi?
çok sevindim birinci olduğumuza ya.
niye hoş değilmiş.hiç hoş değil
kızlar ben listeye katılmamıştım daha
haftaya girecektim ama gelen gidenim çok olduğu için giremiyorum.
bu yüzden ben bir kaç hafta daha bradan uzak kalıcam
kendinize iyi bakın
bol kilo vermeler
herkese
Mrhaba arkadaşlar.ismim fatma eski bir 14.takım elemanıydım fakat hamilelik nedeni ile ayrıldımsonrasında 3 hafta önce geri döndüm fakat takımım dağılmıştı(ben de başka ir takıma dahil oldum.yanlız haftaarası eski mesajlarıma bakmak için 14.takım sayfasına girince takımın tekrar toparlandığını ve yeni başlangıç yapacağını öğrendim çoookk sevindim.ne de olsa gönül bağı var.dönmek istedim ve yine haftaarası kendi kaptanıma danıştım sorun olmayacağını söyleyince sizlerle devam etmeye karar verdinm
Kndimi tanıtayım 30 yaşındayım yeni doğum yaptım Allah bağışlasın oğluşum 5,5 aylık ve artık bu kilolarımdan kurtulmak istiyorum.hikayem şöyleldum olası heeppp kiloluydum:)))araa düğünüm olacağı zaman çok güzel zayıflayıp 83 kilodan 70 kiloya inmiştim 6 ayda.48 giyerken 42ye nmiştim lakin bir düşük sonrası kilo almaya başladım ve malesef 81kilo ile tekrar hamile kaldım.hamileliğimde 15-16 kilo civarı aldım tam bilemiyorum yaklaşık olarak yazdım çünkü son iki hafta hiiççç atrtılmamdım gerilmemek için:)))doğum sonrası hep 87-88 arası gittim geldim.sonra emzirme ile 86ya indim arkasından da cuma yarışmasına katıldım ve şimdi ise bu sabah itibariyle 83,6yım.hedefim 70 ilk etapta.ayrıca bir taraftan dietisyene de gidiyorum.ama azıcık yemekten kısınca hemen sütüm azalıyor zaten o konuda sıkıntılıyız biraz (çok hızlı hedeflerim yok ilk önce 80 duvarını bir aşp sonra sıkılaşma sürecine girmek istiyorum.şimdilik bu kadar aklıam gelen unutmadan boyum 158 yani az bi kilo fazlası malesef topaç yapıyor beni ((inş hep beraber hedeflere ulaşır mezun oluruz
BLUEDENİZ çağırdığın için çok teşekkür ederim.
Merhaba 14. takım hepinize sevgiler.
Normalde iştahlı bir insanım ama disiplin içinde diyet yapabiliyorum ve motivasyonum artıyor. Umarım kiloları sağlıkla keyifle veririz hep beraber.
özgeçmiş geçeyim kısaca
evlenmeden evvel 61 den 57ye düşmüştüm (ve ideal kilomun en fazla 60 olduğunu düşünüyorum 57 ye ulaşırsam da tadından yenmez tabi) evlendiktn sonra 14 kilo alarak 71 i gördüm
aralık ocak zamanı 2-2,5 aylık diyetle sporla 10 kilo verdim. Ama aşırı derecede yiyorum obur bir insanım kısacasıBu kadar yemeye de aldım tekrar kiloları bu akşam tartıldım 68im (gerçi adet öncesiyim ve tok karna tartıldım sabah daha sağlıklı bir sonuç verebilirim sanırım).Geçen ay spor salonuna yazıldım bır ay spor yaptım diyet yapmadığım için sadece sıkılaştım kilo veremedim.
Bakalım inşallah gidecek kilolar inanıyorum
Hoşbulduk cnm cok sagolhoşgeldin cnm....çok güzel kilo vermişsin ...ama alman kötü olmuş....burda hepbirlikte vereceğiz bu fazla kiloları ,
bir daha almamak üzere....
Hoşbulduk cnm cok sagol
İnşallah sağlıklı bir sekilde keyifle vereceğimize inanıyorum ben deKurallar hangi sayfada pek inceleyemedim de bilgi sahibi olursam daha iyi olur.
Mrhaba arkadaşlar.ismim fatma eski bir 14.takım elemanıydım fakat hamilelik nedeni ile ayrıldımsonrasında 3 hafta önce geri döndüm fakat takımım dağılmıştı(ben de başka ir takıma dahil oldum.yanlız haftaarası eski mesajlarıma bakmak için 14.takım sayfasına girince takımın tekrar toparlandığını ve yeni başlangıç yapacağını öğrendim çoookk sevindim.ne de olsa gönül bağı var.dönmek istedim ve yine haftaarası kendi kaptanıma danıştım sorun olmayacağını söyleyince sizlerle devam etmeye karar verdinm
Kndimi tanıtayım 30 yaşındayım yeni doğum yaptım Allah bağışlasın oğluşum 5,5 aylık ve artık bu kilolarımdan kurtulmak istiyorum.hikayem şöyleldum olası heeppp kiloluydum:)))araa düğünüm olacağı zaman çok güzel zayıflayıp 83 kilodan 70 kiloya inmiştim 6 ayda.48 giyerken 42ye nmiştim lakin bir düşük sonrası kilo almaya başladım ve malesef 81kilo ile tekrar hamile kaldım.hamileliğimde 15-16 kilo civarı aldım tam bilemiyorum yaklaşık olarak yazdım çünkü son iki hafta hiiççç atrtılmamdım gerilmemek için:)))doğum sonrası hep 87-88 arası gittim geldim.sonra emzirme ile 86ya indim arkasından da cuma yarışmasına katıldım ve şimdi ise bu sabah itibariyle 83,6yım.hedefim 70 ilk etapta.ayrıca bir taraftan dietisyene de gidiyorum.ama azıcık yemekten kısınca hemen sütüm azalıyor zaten o konuda sıkıntılıyız biraz (çok hızlı hedeflerim yok ilk önce 80 duvarını bir aşp sonra sıkılaşma sürecine girmek istiyorum.şimdilik bu kadar aklıam gelen unutmadan boyum 158 yani az bi kilo fazlası malesef topaç yapıyor beni ((inş hep beraber hedeflere ulaşır mezun oluruz
inşallah canım....amacımız ;en iyi şekilde sağlıklı ve keyifli kilo vermek....
takım kurallarımız cnm....kabulediyorum yorumundan sonra hemen listeye ekliyorum
14. takım kurallarımız;
1 - hergün en az 5 mesaj yazılacak( menülere yorum vs)
2- hergün düzenli menü yazılarak+su+spor rapor edilecek
3- bir :?(iki) :?hafta deneme süresinden sonra yeni üye takıma dahil edilecek
4- her cuma saat 11 00 ' a kadar kilo bildirimi yapılacak
:13:
Hadi bakalim oyleysebu arada gectigimiz hafta birinci olmus bir takiambkatilmak ayrica mutlu etti beni
Yalniz bu ara biraz rahatsizim ve ramazanin da etkisiyle gunduz cok halsizim ayakta bile zor duruyoeum. Gece de ev islerini hallediyorum. Spor konusunda bu ara icin biraz esneklik rica etmem mumkun mudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?