Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dur edacım bi dur canım ağlama .....

şu birinciliğimizin bir tadını çıkartalım önce....hepsi su olurmu bugün bir bildirim davasıdır gittik neyse sky geldi durum açığa çıktı....

hele bir sevincimizi yaşayalım

valkyre üzülme 8 kilonun hepsi su olamaz merak etme tabikide verdin.
başları su sonraları yağ.
bir tartı al yağ kilo suyu ölçen benim ki boyle yağdan mı gitmiş sudanmı anlıyoruz.

Cuma zayıflama Yarışmaları 318. Etap Sonuçları
(19 Temmuz - 26 Temmuz)

Takım Dereceleri

1)14. Takım (%2.52)
2)12. Takım (%2.34)
3.)3. Takım (%1.30)

Bireysel Dereceler
1)mahir (%3.79) 12. Takım
2) Vouge2013 (%3.72)14. Takım
3) papyon (%3.56) 12.Takım

vuuu super 1.olduk yani
mahir kim yaerkekmi?(normalde siteye erkek alınmıyor diye biliyorum mahir maharetlidenmi geliyor ilk izlenim erkek gibi geliyor)

çok sevindim birinci olduğumuza ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben listeye katılmamıştım daha
haftaya girecektim ama gelen gidenim çok olduğu için giremiyorum.
bu yüzden ben bir kaç hafta daha bradan uzak kalıcam
kendinize iyi bakın
bol kilo vermeler
herkese

Mrhaba arkadaşlar.ismim fatma eski bir 14.takım elemanıydım fakat hamilelik nedeni ile ayrıldımsonrasında 3 hafta önce geri döndüm fakat takımım dağılmıştı(ben de başka ir takıma dahil oldum.yanlız haftaarası eski mesajlarıma bakmak için 14.takım sayfasına girince takımın tekrar toparlandığını ve yeni başlangıç yapacağını öğrendim çoookk sevindim.ne de olsa gönül bağı var.dönmek istedim ve yine haftaarası kendi kaptanıma danıştım sorun olmayacağını söyleyince sizlerle devam etmeye karar verdinm
Kndimi tanıtayım 30 yaşındayım yeni doğum yaptım Allah bağışlasın oğluşum 5,5 aylık ve artık bu kilolarımdan kurtulmak istiyorum.hikayem şöyleldum olası heeppp kiloluydum:)))araa düğünüm olacağı zaman çok güzel zayıflayıp 83 kilodan 70 kiloya inmiştim 6 ayda.48 giyerken 42ye nmiştim lakin bir düşük sonrası kilo almaya başladım ve malesef 81kilo ile tekrar hamile kaldım.hamileliğimde 15-16 kilo civarı aldım tam bilemiyorum yaklaşık olarak yazdım çünkü son iki hafta hiiççç atrtılmamdım gerilmemek için:)))doğum sonrası hep 87-88 arası gittim geldim.sonra emzirme ile 86ya indim arkasından da cuma yarışmasına katıldım ve şimdi ise bu sabah itibariyle 83,6yım.hedefim 70 ilk etapta.ayrıca bir taraftan dietisyene de gidiyorum.ama azıcık yemekten kısınca hemen sütüm azalıyor zaten o konuda sıkıntılıyız biraz(çok hızlı hedeflerim yok ilk önce 80 duvarını bir aşp sonra sıkılaşma sürecine girmek istiyorum.şimdilik bu kadar aklıam gelen unutmadan boyum 158 yani az bi kilo fazlası malesef topaç yapıyor beni((inş hep beraber hedeflere ulaşır mezun oluruz

Son düzenleme:
kızlar ben listeye katılmamıştım daha
haftaya girecektim ama gelen gidenim çok olduğu için giremiyorum.
bu yüzden ben bir kaç hafta daha bradan uzak kalıcam
kendinize iyi bakın
bol kilo vermeler
herkese

slm zeynepçim....anladım cnm....sende kendine iyi bak....devam etmek istediğinde tekrar başlarsın cnm.....

BLUEDENİZ çağırdığın için çok teşekkür ederim.

Merhaba 14. takım hepinize sevgiler.

Normalde iştahlı bir insanım ama disiplin içinde diyet yapabiliyorum ve motivasyonum artıyor. Umarım kiloları sağlıkla keyifle veririz hep beraber.

özgeçmiş geçeyim kısaca

evlenmeden evvel 61 den 57ye düşmüştüm (ve ideal kilomun en fazla 60 olduğunu düşünüyorum 57 ye ulaşırsam da tadından yenmez tabi) evlendiktn sonra 14 kilo alarak 71 i gördüm
aralık ocak zamanı 2-2,5 aylık diyetle sporla 10 kilo verdim. Ama aşırı derecede yiyorum obur bir insanım kısacası Bu kadar yemeye de aldım tekrar kiloları bu akşam tartıldım 68im (gerçi adet öncesiyim ve tok karna tartıldım sabah daha sağlıklı bir sonuç verebilirim sanırım).Geçen ay spor salonuna yazıldım bır ay spor yaptım diyet yapmadığım için sadece sıkılaştım kilo veremedim.

Bakalım inşallah gidecek kilolar inanıyorum

hoş geldin fatma ....hayırlı olsun canım .....inşallah en kısa zamanda sağlıkla istediğin kiloya ulaşmanı dilerim....
allah bağışlasın cnm bebişiniboy olarak aynı sayılırız ....dediğin gibi az bir kilo bizi normalinden kilolu gösterebiliyor ....şu an diyetisyene gidiyorsun sanırım....

hoşgeldin cnm....çok güzel kilo vermişsin ...ama alman kötü olmuş....burda hepbirlikte vereceğiz bu fazla kiloları ,
bir daha almamak üzere....

hoşgeldin cnm....çok güzel kilo vermişsin ...ama alman kötü olmuş....burda hepbirlikte vereceğiz bu fazla kiloları ,
bir daha almamak üzere....
Hoşbulduk cnm cok sagol
İnşallah sağlıklı bir sekilde keyifle vereceğimize inanıyorum ben de Kurallar hangi sayfada pek inceleyemedim de bilgi sahibi olursam daha iyi olur.

Son düzenleme:
Hoşbulduk cnm cok sagol
İnşallah sağlıklı bir sekilde keyifle vereceğimize inanıyorum ben de Kurallar hangi sayfada pek inceleyemedim de bilgi sahibi olursam daha iyi olur.

inşallah canım....amacımız ;en iyi şekilde sağlıklı ve keyifli kilo vermek....

takım kurallarımız cnm....kabulediyorum yorumundan sonra hemen listeye ekliyorum

14. takım kurallarımız;

1 - hergün en az 5 mesaj yazılacak( menülere yorum vs)

2- hergün düzenli menü yazılarak+su+spor rapor edilecek

3- bir :?(iki) :?hafta deneme süresinden sonra yeni üye takıma dahil edilecek

4- her cuma saat 11 00 ' a kadar kilo bildirimi yapılacak

:13:

cnm bunlar takım kurallarımız.....
kabul ediyorum yorumundan sonra listeye ekliyorum hemen.....

14. takım kurallarımız;

1 - hergün en az 5 mesaj yazılacak( menülere yorum vs)

2- hergün düzenli menü yazılarak+su+spor rapor edilecek

3- bir :?(iki) :?hafta deneme süresinden sonra yeni üye takıma dahil edilecek

4- her cuma saat 11 00 ' a kadar kilo bildirimi yapılacak

:13:

Hadi bakalim oyleyse bu arada gectigimiz hafta birinci olmus bir takiambkatilmak ayrica mutlu etti beni
Yalniz bu ara biraz rahatsizim ve ramazanin da etkisiyle gunduz cok halsizim ayakta bile zor duruyoeum. Gece de ev islerini hallediyorum. Spor konusunda bu ara icin biraz esneklik rica etmem mumkun mudur?

hayırlı olsun canım tekrardan.....teşekkürler...geçmiş olsun ...önce sağlık....hafta sonunu dinlenerek geçirir pazartesiye bomba gibi olursun inşallah....

bu arada ben de kendimden bahsedeyim....ismim deniz cnm....37 yaşındayım ....ev hanımıyım....yaklaşık 1.5 ay önce mezun oldum ben de yarışmadan ve buralardan kopmamak adına 14. takımı aktif hale getirdik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…