- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #89.301
aha sky nin mesajıbaşlangıç kılo 92
suan 91,5 (tartı dıgıtal değil 91 e yakındı ama garantı olsun 91,5 dedım )
% 0,5/92*100=0,54
92/91,5/0,54 bu sekılde yazıyorduk sankı
sıtede sorun var sayfaları açamadımsayfa goruntulenemıyor dıyor sanırım boyleydı hesap
voguş paylaşım alanı sayfasına bak.....daha sonuçlar açıklamdadı
....başlangıç kılo 92
suan 91,5 (tartı dıgıtal değil 91 e yakındı ama garantı olsun 91,5 dedım )
% 0,5/92*100=0,54
92/91,5/0,54 bu sekılde yazıyorduk sankı
sıtede sorun var sayfaları açamadımsayfa goruntulenemıyor dıyor sanırım boyleydı hesap
tamam sky cım o saatlerde siteye giriş yapamadım ....genel bakım mı düzeltmemi var ....vs giriş yoktu.....ya paylaşım çıkmadı...yada
gözden kaçtı......
dediğim gibi haftaya aynen devam herşer de bir hayır vardır demekten başka bir şey gelmiyor şu an elden.....
selam 14,takım sızı tebrık etmeye gelmıstım tebrıkler
yanlız bı karısıklık yasamıssınız sky ısımlı uye bıldırım yapmıs ve gozden kaçmıs sanırım bu durumda yanı bıldırım yapmamıs dahı olsa lıstede adı olması gerekırdı ve karsısına bıldırımde bulunmadı notu dusulmesı gerekırdı.sanırım sen lısteye adını yazmamıssın bıldırım yapmadı dıye.kurallar geregı bıldırım yapmayan uye bıldırımde bulunmadı seklınde gecer lısteden cıkarılmaz canım.
Herkese selam takıma dahil olmak için ne yapmak gerek ?
Herkese selam takıma dahil olmak için ne yapmak gerek ?
Slm dalin 1. bizim takım mı oldu?
kaptancım dalin tebrik etmiş bizi msj attım ama dönmedi biz mi 1. olduk?
kaptancım dalin tebrik etmiş bizi msj attım ama dönmedi biz mi 1. olduk?
resmı sonuc acıklanamdı yarın oglen 12 ye kadar acıklanacaktır.ama resmen acıklanmasada evet siz 1.cisiniz.başarınız daim olsun
evet canım öyle görünüyor
teşekkürler canım....
resmı sonuc acıklanamdı yarın oglen 12 ye kadar acıklanacaktır.ama resmen acıklanmasada evet siz 1.cisiniz.başarınız daim olsun
edacım hırs zamanla gelip geçer bir süre sonra bıkkınlık verebilir yada diyette daha da zararlı olup sonrasında iştah patlamaları vs olabilir....bu yüzden azim daha iyidir....ki şöylede bir şey var bu hafta kilo vermelerin bu kadar fazla olması doğal bende ilk başladığım hafta 2.5 kg vermiştim mesela....çünkü yeni bir ortama giriyorsun yeme düzenini bir nebze yada tamamen değiştiriyorsun....tavsiye edilen uygulamaları yerine getiriyorsun vs bu şekilde çok büyük bir kısmı su olmak koşuluyla eksi çıkılıyor tartıda....2.5 kg yi ilk verdiğimde bana bu da söylenmişti ....yağ değil su ....tabiki bunu bende biliyordum ,ama burdaki püf nokta bu eksilen kiloyu koruyabiliyorsunuz....işin güzel yanı bu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?