Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

70 gr yag olayına gelince yurtdışında birçok kamp vs de günlük bol bol kalori yaktırıp kilo verdiriyorlar 70 g ile sınırlı değil.
kı benım eskı esımde spor yapardı ağır vucut calışırken ciddi kilo verirdi bir haftada ozel diyetleri var onların carttı curttu

voguş paylaşım alanı sayfasına bak.....daha sonuçlar açıklamdadı

....başlangıç kılo 92
suan 91,5 (tartı dıgıtal değil 91 e yakındı ama garantı olsun 91,5 dedım )

% 0,5/92*100=0,54

92/91,5/0,54 bu sekılde yazıyorduk sankı
sıtede sorun var sayfaları açamadım sayfa goruntulenemıyor dıyor sanırım boyleydı hesap

tamam sky cım o saatlerde siteye giriş yapamadım ....genel bakım mı düzeltmemi var ....vs giriş yoktu.....ya paylaşım çıkmadı...yada
gözden kaçtı......

dediğim gibi haftaya aynen devam herşer de bir hayır vardır demekten başka bir şey gelmiyor şu an elden.....

selam 14,takım sızı tebrık etmeye gelmıstım tebrıkler
yanlız bı karısıklık yasamıssınız sky ısımlı uye bıldırım yapmıs ve gozden kaçmıs sanırım bu durumda yanı bıldırım yapmamıs dahı olsa lıstede adı olması gerekırdı ve karsısına bıldırımde bulunmadı notu dusulmesı gerekırdı.sanırım sen lısteye adını yazmamıssın bıldırım yapmadı dıye.kurallar geregı bıldırım yapmayan uye bıldırımde bulunmadı seklınde gecer lısteden cıkarılmaz canım.

bıldırdıgıme gre sanırım ılk deneme haftamı bıtırmıs oluyorum
sanırım surem uzamadı D

deneme suresı kısmını atlamısım

tekrardan tebrıkler yenı takımlar canavar gıbı masallah

slm kızlar

iftar menüm:

1 kase yayla çorbası
3 küçük baget
2 litre su+30 dk hızlı tempoda yürüdüm

İftardan önce tartıdım 72.8 çıktım

Herkese selam takıma dahil olmak için ne yapmak gerek ?

selam nurlum....eğer bizimle birlikte devam etmek istersen cnm.....kendinden bahsedebilirsin....yaşın,boyun,şu anki kilon,kilo alma sebeplerin ,hedeflediğin kilon gibi....

Son düzenleme:

ablacım ben diyete yeni başlamadımki.Başladığımda 108 kiloydum. Benim sudan gideli çok oldu. Bilmiyorum tabi.Belki hala su gidiyordur.
Haziranın başında başladım 2 ay oldu 9,3 kilo gitti. Hepsi su ise asıl şimdi hayel kırıklığına uğrayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…