- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #89.341
hayırlı olsun canım tekrardan.....teşekkürler...geçmiş olsun ...önce sağlık....hafta sonunu dinlenerek geçirir pazartesiye bomba gibi olursun inşallah....
bu arada ben de kendimden bahsedeyim....ismim deniz cnm....37 yaşındayım ....ev hanımıyım....yaklaşık 1.5 ay önce mezun oldum ben de yarışmadan ve buralardan kopmamak adına 14. takımı aktif hale getirdik....
merhaba bende geldim davet için teşekkürler. şartları okudum kabul ediyorum. ancak ben bazen 1 saat geç yazabilirim. ben sabah uyuyorum ve 12 de uyanabiliyorum. :) ben 12 12,30 gibi yazsam olurmu.
boy : 1,78
kilo : 90.900 kg
Insallah kaptanim saglikli hissedeyimnde ben sporu cok severim
Ben de kendimi tanitayim oyleyse
26 yasinda ve ev hanimiyim.
Cok iyi yapmissin kaptanim gercekten bu gruplarin faydasi bariz
kızlar şimdilik iyi geceler....yarın görüşmek üzere....
hoşbulduk. sizlerede iyi geceler.
Aynı gün başlıyoruz herkese hayırlı olsun güzel güzel hedeflere ulaşırz inşBLUEDENİZ çağırdığın için çok teşekkür ederim.
Merhaba 14. takım hepinize sevgiler.
Normalde iştahlı bir insanım ama disiplin içinde diyet yapabiliyorum ve motivasyonum artıyor. Umarım kiloları sağlıkla keyifle veririz hep beraber.
özgeçmiş geçeyim kısaca
evlenmeden evvel 61 den 57ye düşmüştüm (ve ideal kilomun en fazla 60 olduğunu düşünüyorum 57 ye ulaşırsam da tadından yenmez tabi) evlendiktn sonra 14 kilo alarak 71 i gördüm
aralık ocak zamanı 2-2,5 aylık diyetle sporla 10 kilo verdim. Ama aşırı derecede yiyorum obur bir insanım kısacasıBu kadar yemeye de aldım tekrar kiloları bu akşam tartıldım 68im (gerçi adet öncesiyim ve tok karna tartıldım sabah daha sağlıklı bir sonuç verebilirim sanırım).Geçen ay spor salonuna yazıldım bır ay spor yaptım diyet yapmadığım için sadece sıkılaştım kilo veremedim.
Bakalım inşallah gidecek kilolar inanıyorum
Evet dietisyene gidiyorum ama kadın iki haftada bir çağırıyor ve bu bende aşırı bi gevşeklik yapıyr bugün yine gideceğim kontrole.başlayalı 2 hafta olacak ama haftada bir kontrol istiycemhoş geldin fatma ....hayırlı olsun canım .....inşallah en kısa zamanda sağlıkla istediğin kiloya ulaşmanı dilerim....
allah bağışlasın cnm bebişiniboy olarak aynı sayılırız ....dediğin gibi az bir kilo bizi normalinden kilolu gösterebiliyor ....şu an diyetisyene gidiyorsun sanırım....
Canım bildirimde sorun olmaz inş bende de deneme haftası olacak mı acepcnm bunlar takım kurallarımız.....
kabul ediyorum yorumundan sonra listeye ekliyorum hemen.....
14. takım kurallarımız;
1 - hergün en az 5 mesaj yazılacak( menülere yorum vs)
2- hergün düzenli menü yazılarak+su+spor rapor edilecek
3- bir :?(iki) :?hafta deneme süresinden sonra yeni üye takıma dahil edilecek
4- her cuma saat 11 00 ' a kadar kilo bildirimi yapılacak
:13:
İyi maşallah daha ikinci haftada bi birincilik var e güzelbu hafta birinci olduk cnm....etap yanlış yazılmış....dikkatten kaçmış....
merhaba bende geldim davet için teşekkürler. şartları okudum kabul ediyorum. ancak ben bazen 1 saat geç yazabilirim. ben sabah uyuyorum ve 12 de uyanabiliyorum. :) ben 12 12,30 gibi yazsam olurmu.
Insallah kaptanim saglikli hissedeyimnde ben sporu cok severim
Ben de kendimi tanitayim oyleyse
26 yasinda ve ev hanimiyim.
Cok iyi yapmissin kaptanim gercekten bu gruplarin faydasi bariz
Aynı gün başlıyoruz herkese hayırlı olsun güzel güzel hedeflere ulaşırz inş
Evet dietisyene gidiyorum ama kadın iki haftada bir çağırıyor ve bu bende aşırı bi gevşeklik yapıyr bugün yine gideceğim kontrole.başlayalı 2 hafta olacak ama haftada bir kontrol istiycem
Canım bildirimde sorun olmaz inş bende de deneme haftası olacak mı acep
kızlar günaydın güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize
dünkü menüm
sabah
nesfit
sade kahve
ara
1 slim çikolata (56 kalori)
öğlen
1 yumurta 1 dilim salam
2 dilim ekmek açık çay
ara
2 kayısı
akşam
2 çatal patates
peynir zeytin
azcık pide
su:1,5 litre
spor:35 dk yürüyüş,20 mekik
kahvaltı
bir fincan kahve
iki dilim labneli cavdar ekmeği
bir dilim recelli " "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?