Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende 3 lt ıcemem hayatta....2 lt zor ıcıyorum gıtmıyor...zaten ısyerındeyım sureklı wc ye tasınamıyorum...

seda en azından dıyet basarı hıkayelerıne yazsan bence gene yeter...keske gırseydın ama bızım gönlumuzde bırıncısın...

valla yarım litrelik pet şişem var.bittikçe dolduruyorum.birde bir su firmasının sitesinde bir proğram var.onu indirdim bilgisayara belirli aralıklarla bir pet şişe çıkıyor bir bardak suyunu içtinmi diye yazıyla ve sesli hatırlatıyor.ara arada suyun faydalarıyla ilgili bilgiler veriyor.çok hoş bişey.onun sayesinde içmeyi unutmuyorum.tabi içtikçede lavaboya taşınıyorum oda ayrı bir sorun.ama olsun faydası olacak inşaallah.

bende çalışıyorum.birde odamız çay ocağının karşısında lavaboda karşı koridorda adam diyordur suyu içiyor içiyor sonrada lavaboya taşınıyor diye.

slm kızlar nasılsınız bakalım bende okuldan geldim, yazılanları okudum sonra dışarı çıktım. şimdi yeni geldim.

nazco nice mutlu yıllara canım, doğum günün kutlu olsuna.s.

destinam tebrik ediyorum senide. bu arada az yediğimi yazmışsın. napayım ya böyle olacak ya da yiyecem. benim ortam yok maalesef.

unkurabıyesı kactane yedın guzelım sen?

1 tane ama okadar güzel diyet yapıyorumki irademde sağlam derken bide un kurabiyesi sırf yağla yapılıyo biliyosunuz nasıl pişmanım ne zor veriyorum ben bu kg ları nasıl moralim bozuk anlatamam kendime kızıyorum bide hiç güzel yapamamışlar beyenmedim

ya arkadaşlar bizim büroda başka bi arkadaşta kadınlar kulübüne giriyor ve bazen açık oluyor sayfası bende kendim açık bıraktım diyip onun niciyle mesaj etmışım banucum burdan özür dilerim diyette başarılar şekerim

burda havalar soğudu. sanırsınız kış geliyor. zaten erzuruma vaktiyle haziranda kar yağmış. geçen sene temmuzda komşular akşam elektrikli soba yakmışlardı. yaz gelmiyor burayaaaaasenağlama

destinam teşekkürler tatlım evet yazarım birara başarı öykülerine..buarada bencede sibel verebilir bir başlasa halleder eminimki..

neslihancım yok yaz tatilinde gelecekler yani 20gün sonra felan gelirler bu gidiş zaten babaannem hastanede diye gittik adanaya yani öyle birşey olamazdı ama ne giyecem felan bilmiyorum hiç,annem benden telaşlı bakalım hayırlısı olsun şu sınavlar iyi geçsinde :Saruboceq:

burda havalar soğudu. sanırsınız kış geliyor. zaten erzuruma vaktiyle haziranda kar yağmış. geçen sene temmuzda komşular akşam elektrikli soba yakmışlardı. yaz gelmiyor burayaaaaasenağlama

ay canım allah kolaylık versin size buralar öğlenleri baya sıcak oluyor 12de felan güneş altında gezilmiyor çok ısındı hava akşamda fena değil serinliyor birazz ama genede çok soğuk olmuyor

kızlar bazı günler hepinizde tatlı krizi oluyordur eminim süper bir çözüm buldum tadı harika
dr oetker vitalis çikolatalı müsli yarım kase koyup üzerine süt döküyorum kesinlikle çikolata krizini kesiyor hem içinde yulaf ezmesi felanda var lifte almış oluyoruzz

bende ne zaman krıze gırsem muslıdekı cıkolataları yerım...

aynalar erzurum esımın memleketı benı yıllardır cagırırlar hıc gıtmedım...

burasıda 35 derece vardır...cok sıcak

merhabalar olsun kızlar nassınız bakem. işten sonra 1,5 saattir çarşıda gezdim.morallmanım çok yükseldi. vallahi gören ne güzel olmuşun diyo iyiki yanımda eşim yoktukaydirigubbakcemile3sabah tere tohumu sirkeli su 2 bardak sıcak su eşliginde.2 saat sonra 5 marul,az peynir ,1domates, ev yapımı küçük poğaçanın 4 te 1 ....arada 5 çilek 15 erik,....ögle 4 adet mercimek köftesi 1 kase cacık...arada yine 10 erik.1 adet form bisküvi....bol su 2 bardak form la biberiye çayı.. akşama da çorba ve yogurt düşünüyommm

şimdi yürüyüşe gitcem..akşam fırsat olursa gelirim olmazsa geçte olsa bakıyom geçmişe... yarına nöbet var mutlaka girerim...şimdilik hoş kalın öptüm....:1hug:

bende ne zaman krıze gırsem muslıdekı cıkolataları yerım...

aynalar erzurum esımın memleketı benı yıllardır cagırırlar hıc gıtmedım...

burasıda 35 derece vardır...cok sıcak

insan eşinin memleketine hiç gitmez mi? ne ayıp kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…