- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #8.961
herkese merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. özledinizmi beni bakimmmmmmm...... dün geldim ama yatak döşek yattım degişik hava beni baya tuttu valla arkadaşlar komalık oldum neredeyse.. ama şükür bugün azda olsa normle döndüm.. van gezimiz güzeldi ama hastalıkla boguşarak geçti.. hava degişikligi bana yaramadı.. valla kiloda aldım.. bu hafta benim sayemde sonuncu olabilirsiniz :mymeka: :mymeka: :mymeka: ben yokken sizler naptınız bakeyım.. ben geçmiş şöle bir göz atım dinlenecegim hemen ...
bu arada sizleri cok özledim valla Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Sıyah hosgeldın kız bır gıttın tam gıttın nerelerdesın, gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne:teselli:
buarada kac kılo aldınkı kız sonuncu olacaz dıyorsun bu hafta:jeyyar:
kızlar bende oglen arkadasa gıttım cesıt cesıt pasta borek hazırlamıscokacimcoook hepsınden yedımzaten kılo veremıyorum ve analızdede sınıfta kaldım nasıl olsa dedım yedım:çok üzgünüm:
destegınız ıcın tesekkur ederım kızlar ama ben boyleyım ıste tatlıya falan dayanamıyorum bırkac gun cok guzel dıkkat edıyorum sonra bır kacamak yapıyorum hepsı gume gıdıyor-tatlicadiarzu-
yagmur yagıyor yuruyemedımde offff cok sıstımkafamçokkarıştı patlayacak gıbıyım-tatlicadiarzu-
canım sana 3kıloyu vermek kolay gelıyordur ama gel sen bırde bana sor-tatlicadiarzu- nasıl vercem bılmıyorum gıtmıyor ıstekızlar analiz yapılmış galiba destinam tebriklerr sibelcim sende biraz daha dikkat et lütfenn gelecek aya kadar hallet şu işi bari bi 3kilo gitsin buay biz sana güveniyoruz biraz dikkatle üstesinden gelirsin kaydirigubbakcemile5
dogum gunun kutlu olsun canım daha nıce nıce yıllara gırmen dılegıylea.s.selam kızlar bir uğrayıp kaçıcam sizin yazdıklarınızı okumaya fırsatım olurmu bilmiyorum
ben bugün sabah kahvaltısında ilk defa yarım dilim ekmek yedim domates salatalık çamur peyniri 4 zeytin
sabah kahvaltısında ekmek olduğu için öğle bir avuç kiraz ve iki avuç leblebiyle geçti birazdan karşı tezgahtan aldığım 2 salatalığı yiyicem
akşama pek bişi yemeyi düşünmüyorum yanlız bugün benim doğum günüm akşam 1 dilim pasta yemek istiyorum okadarcık olsun dimi ama
canım bır unkurabıyesınden ne olcak-tatlicadiarzu-ben un kurabiyesi yedim yaaaa çok pişmanımmmmmm kimse yokmu ???? senağlama
merhabalar olsun kızlar nassınız bakem. işten sonra 1,5 saattir çarşıda gezdim.morallmanım çok yükseldi. vallahi gören ne güzel olmuşun diyo iyiki yanımda eşim yoktukaydirigubbakcemile3sabah tere tohumu sirkeli su 2 bardak sıcak su eşliginde.2 saat sonra 5 marul,az peynir ,1domates, ev yapımı küçük poğaçanın 4 te 1 ....arada 5 çilek 15 erik,....ögle 4 adet mercimek köftesi 1 kase cacık...arada yine 10 erik.1 adet form bisküvi....bol su 2 bardak form la biberiye çayı.. akşama da çorba ve yogurt düşünüyommm
benı o musli falan kesmıyor canım kaydirigubbakcemile3onunla doymuyorum-tatlicadiarzu-kızlar bazı günler hepinizde tatlı krizi oluyordur eminim süper bir çözüm buldum tadı harika
dr oetker vitalis çikolatalı müsli yarım kase koyup üzerine süt döküyorum kesinlikle çikolata krizini kesiyor hem içinde yulaf ezmesi felanda var lifte almış oluyoruzz
kızlar şurda hedefinize ne kalmış ki sıkın dişinizi biraz, ben napayım off offsenağlama
ben bu kızı vururum valla takım haberiniz olsun.. lafa bak grm verenlermiş :mymeka: :mymeka: daha noldu bugün bir yarın 2 şu bak bakın ya aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakötükedihüsoaslında benim vermem gereken çok kilo var ama ben 90 nı hedef olarak temmuz başına kadar belirlemiştim . sünnet varda ondan sonra yine devam etcem tabi... 7 hafta var dügüne verebilirmiyom haftada 1.5 vermek hedefim ama bu hafta olmadı nolcek bilmem..:uhm:ama yokkkk:mymeka: karamsarlık yok daha 7 haftada ben 10 kilo bile veririm :lepi: heyt be hadi kızlar savulun be ben geliyomvallahi gidecek bukilolar...:teytey: :dance: :teytey: :dance: :teytey: :dance: :teytey:
gerçi bazı 400 gram veren arkedeşler va accık kızcekler emme ne edem kader bu kimi kilo kimi grammmmm işte:roflol:
babana çok sevindim hasret giderirsin bol bo kızına kırk bir kere maşallahhhhhhhhhhhslm kızlar.kusura bakman gari.bugün misafirlerim gelcek.akşamada babam geliyomuş memleketten yanımaa.hişşşt çaktıurmayın.babam haberimiz yok olarak biliyo.sağosun bizm gelin beni aradı.o söyledi.süpriz yapcakmış kızma ve bana.kızımn perşembe gün kurana geçiş töreni var.ona süpriz yapıyo yani.yani fazla gelemiyebilirm şu bi kaç günama gece girerim mutlaka.allah bi mani vermezse.nemi yedim.hiiiiççççç
dün nemi yedim.....3 tane kuru kayısı.oda sabahtı.gün boyunca başka bişey yemedim.bugünde bu saate kadar dediğim gibi yemedim.misafirlerim gelince mercimekli köfte yapcam.ondan yerim bi kaçtane heralde. bide akşama babm memleketten kıymalı pide ama bizim dilimizle etliekmek getiryo.ondan yerim gariiiii.okaa olsun demiii.
geldigine cok sevindim canım.. valla beni bir toparlarsan toparlarsın... bu hafta ssonu baya işin ucunu kaçırdım.. ailen nasıl hastalar nasıl olmuşiyi geceler herkese ben evime geldim yenii umarım herkes iyidir ama pek bi ıssız olmuş burasıı yeni gelen arkadaşlarda olmasa kimse uğramayacak hadi canlanın kızlar mayısın sonuna geldikkk
hergün uğrarım ben artıkk takımın harekete ihtiyacı varr
ayyyyyyy tenbel diyene bakın... kız en tenbeli sensin.. haberin yokmu hala senin kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
aldım aldım he... gr mda verdim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kötükedihüso kötükedihüsovallaha çok güzel bende bunlar hafta sonu aldılar kiloları dediydimalkisalkisalkis
donuyoruz valla biz burada.. erkendende yazklıkları giydirdiler.. 2 gündür baya üşüdüm ... bir ara ısındı gördügümüzle kaldık gene soguduneslıhan geldım kız ne oldu
offf yoruldum dısardaydım acayıp sıcak bunaltıcı bır hava var
geldim geldim.. rotarlı oldu ama kavuştum sizlere sırnaşık şey sırnaşık şeygecmısı okuyodum kız
dun aksam ve bugun sabah gıremedım hemen dolmus sayfalar masallah
Sıyahda gelmedı nerde aceba yada anca bugun aksama gelır
ben görmedim kız sen gördünmü.. sor bakalım nerede kalmış :roflol:bır yere gıtmıstım iş için yenı geldım gecmısı okudum....sıyahtan haberın varmı hıc görustunmu?
ay gaddar hoca seniii. kolay sor kız cocuklara yazıklarrrrkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3sağol bende napayım yarın sınav yapacam benim çocukları soru hazırladım çok kazık sordum hepsi sınıfta kalacak şaka şaka. ben dizi izleyemiyorum artık sıkıyo televizyon. aslında beni herşey sıkıyo artık neyse
ee senin gibi gaddar hoca olsa bende yag cekerim.. akıllı cocouklar... kesin politikacı olur bunlar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3yok öğretmenim siz böylede güzelsiniz diyorlar kandırıyorlar mı bilmiyorum artık
ay bende cok acıktım kayısı kurusu aldım yiyorum.. kaç gündir yiye yiye mideyi acınca böle oluyorben sabah 1 tane pogaca yedim aşırı acıkmıştım kepek ekmekle uğraşamadım
sıyah nerde yaa...dönmedımı halaa.....
QUOTE]
dönü kız döndüüüüüüüüüüüüüü
sorma denk geldim.. pazar günü akşam yemegini erzurumda yedik.. anam o ne yagmurdu öle.. otobüsten lokantaya gecene kadar sırıl sıklam olduk.. mütiş bir yagmur yagıyordu.. valla erzincandanda baya soguktuburda havalar soğudu. sanırsınız kış geliyor. zaten erzuruma vaktiyle haziranda kar yağmış. geçen sene temmuzda komşular akşam elektrikli soba yakmışlardı. yaz gelmiyor burayaaaa
sülememmmmmmmmmmmmmmmmsenağlama senağlama senağlama senağlamaSıyah hosgeldın kız bır gıttın tam gıttın nerelerdesın, gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne
buarada kac kılo aldınkı kız sonuncu olacaz dıyorsun bu hafta:jeyyar:
kızlar bende oglen arkadasa gıttım cesıt cesıt pasta borek hazırlamıscokacimcoook hepsınden yedımzaten kılo veremıyorum ve analızdede sınıfta kaldım nasıl olsa dedım yedım:çok üzgünüm:
destegınız ıcın tesekkur ederım kızlar ama ben boyleyım ıste tatlıya falan dayanamıyorum bırkac gun cok guzel dıkkat edıyorum sonra bır kacamak yapıyorum hepsı gume gıdıyor-tatlicadiarzu-
yagmur yagıyor yuruyemedımde offff cok sıstımkafamçokkarıştı patlayacak gıbıyım-tatlicadiarzu-
hoşgeldin siyah. demek kilo aldın. hımm ne kadar aldın söyle bakalım
sülememmmmmmmmmmmmmmmmmmsenağlama senağlama senağlama dua edin cumaya en azında aynı kilo olum ama imkansız gibi gözüküyor :1shok: :1shok: :1shok:
S2000 canım seni geçmem için dakkada bir kilo vermem lazım :roflol:
aynalarrrrrrrrrrrr... bu hafta sonu oradayım galiba... gelde görüşelim senle...delikafadulden delikafadulden
ah canım bu hafta çok işim var. yıl sonu çalışmaları var, müdür yetkili olduğum için bütün işler bende. 6 haziranda geziye gideceğiz arkadaşlarla o yüzden bu hafta halletmem lazım. bende seninle görüşmek istiyordum. bu hafta erzurumdaydım. keşke bu hafta olsaydı. çok üzüldüm şimdisenağlama
saglık olsun napalım.. görüşürüz demiştim ben.. artık kısmet demiii
canım ben bu gidişle daha çooooooook uzun yıllar erzurumdayım. beni alanda yok zaten :roflol: inşallah görüşürüz. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?