Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

herkese merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. özledinizmi beni bakimmmmmmm...... dün geldim ama yatak döşek yattım degişik hava beni baya tuttu valla arkadaşlar komalık oldum neredeyse.. ama şükür bugün azda olsa normle döndüm.. van gezimiz güzeldi ama hastalıkla boguşarak geçti.. hava degişikligi bana yaramadı.. valla kiloda aldım.. bu hafta benim sayemde sonuncu olabilirsiniz :mymeka: :mymeka: :mymeka: ben yokken sizler naptınız bakeyım.. ben geçmiş şöle bir göz atım dinlenecegim hemen ...
bu arada sizleri cok özledim valla Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Sıyah hosgeldın kız bır gıttın tam gıttın nerelerdesın, gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne:teselli:
buarada kac kılo aldınkı kız sonuncu olacaz dıyorsun bu hafta:jeyyar:

kızlar bende oglen arkadasa gıttım cesıt cesıt pasta borek hazırlamıscokacimcoook hepsınden yedım zaten kılo veremıyorum ve analızdede sınıfta kaldım nasıl olsa dedım yedım:çok üzgünüm:
destegınız ıcın tesekkur ederım kızlar ama ben boyleyım ıste tatlıya falan dayanamıyorum bırkac gun cok guzel dıkkat edıyorum sonra bır kacamak yapıyorum hepsı gume gıdıyor-tatlicadiarzu-

yagmur yagıyor yuruyemedımde offff cok sıstımkafamçokkarıştı patlayacak gıbıyım-tatlicadiarzu-

hoşgeldin siyah. demek kilo aldın. hımm ne kadar aldın söyle bakalım

kızlar şurda hedefinize ne kalmış ki sıkın dişinizi biraz, ben napayım off offsenağlama

canım sana 3kıloyu vermek kolay gelıyordur ama gel sen bırde bana sor-tatlicadiarzu- nasıl vercem bılmıyorum gıtmıyor ıste
seda sana bırsey sorcam canım ya sen 68-69 kılodan sonra nasıl kolay verdın kılolarını hıc takılma olmadımıCADIARZU-tatlicadiarzu-
dogum gunun kutlu olsun canım daha nıce nıce yıllara gırmen dılegıylea.s.
bır dılım pastadan bırsey olmaz dogum gunu hedıyesı oluryerimseniben
ben un kurabiyesi yedim yaaaa çok pişmanımmmmmm kimse yokmu ???? senağlama
canım bır unkurabıyesınden ne olcak-tatlicadiarzu-
aksam hafıf yersın oluryerimseniben

zayıflamıssın denınce ınsanın moralı yukselıyor degılmı canım haydı devam kım tutar senı
bu gıdısle sen sunnete kadar 8lı rakamları gorursun kız:teytey:

benı o musli falan kesmıyor canım kaydirigubbakcemile3onunla doymuyorum-tatlicadiarzu-
kızlar şurda hedefinize ne kalmış ki sıkın dişinizi biraz, ben napayım off offsenağlama

senın gıbılerı cok gordum canım yakında sende benı gecersınsenağlama

ben bu kızı vururum valla takım haberiniz olsun.. lafa bak grm verenlermiş :mymeka: :mymeka: daha noldu bugün bir yarın 2 şu bak bakın ya aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakötükedihüso
babana çok sevindim hasret giderirsin bol bo kızına kırk bir kere maşallahhhhhhhhhhh
geldigine cok sevindim canım.. valla beni bir toparlarsan toparlarsın... bu hafta ssonu baya işin ucunu kaçırdım.. ailen nasıl hastalar nasıl olmuş

neslihan bu arada analiz için benim bişey yazmam gerekli mi bilmiyorum.. hedef yazılacak galiba haziran sonu hedef 60 inşallah toplu bildirim yapacagmışsın galiba

bu arada nazonun dogum günüymüş .. tatlım nice senelere sevdiklerinle mutlu ve huzurlu bir şekilde a.s. a.s. a.s. a.s.

aynalarrrrrrrrrrrr... bu hafta sonu oradayım galiba... gelde görüşelim senle...delikafadulden delikafadulden

ah canım bu hafta çok işim var. yıl sonu çalışmaları var, müdür yetkili olduğum için bütün işler bende. 6 haziranda geziye gideceğiz arkadaşlarla o yüzden bu hafta halletmem lazım. bende seninle görüşmek istiyordum. bu hafta erzurumdaydım. keşke bu hafta olsaydı. çok üzüldüm şimdisenağlama

saglık olsun napalım.. görüşürüz demiştim ben.. artık kısmet demiii

siyahçım hoşgeldinn teşekkürler ailem iyi çok şükür hastamızda düzeldi...cumaya kadar toparlarsın sen güzelim hergün sabah akşam sporla geçen haftaki kilona inersin ben sana güveniyorummm mezun olmana az kaldı bekliyorum seni arkamdann kaydirigubbakcemile5

sibelcim ben böyleyim,tatlıya dayanamıyorum,zaten veremiyorum diye herşeyden yedim demekle kurtulamazsın asıl analizde sınıfta kaldın diye daha çok dikkat etmen gerekmiyormu hadi bakalım canım toparlanma zamanı düzenli olarak hergün 2saat spor yap 2buçuk litre su iç akşam çok hafif ye 7den sonra tek lokma yeme bakalım veriyormusun vermiyormusun hadi canlan bakalım güzelim hihoyyyt

hı buarada soru sormuşsun sibelcim onu cevaplamayı unuttum 69dan sonra takılma olmadı canım yani tabiki yavaşlıyordu ama ben takılmasına hiç izin vermedim baktım 2gün kilo gitmiyor sporu yarım saat arttırdım içtiğim suyu arttırdımm akşam yemeği saatini 6ya çektimm yani herşeyi dörtdörtlük yapıp veremedim genede diyenlere hiç lafım yok ama bence herşey kendi elimizde,5ay önceki halimi düşünüyorum da ne az hareket ediyormuşum 81kiloya çıkmam normal belki başlamasaydım şimdi 90 olacaktım delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…