Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sedacım sence ben niye veremiyorum. yani daha fazla diyorum

şekerim sen daha ne verecen ilk hafta 3küsür kilo verdin vücudun ona alışmaya çalışıyorr gayet iyi gidiyorsun bence tek sıkıntı çok az yemen ama arttırırsam kendimi durduramam dedin kendini en iyi sen tanırsın canım,sende hırslısın bence yeni okul sezonunda bu işi bitirmiş olacaksın 4ay var ozamana yeni kıyafetlerle derslere gidersin süper olurr kaydirigubbakcemile5

ailenin iyi olmasına ve hastanın düzelmesine sevindim işnanki... malesef bugün dikkat etmeye başladım akşamda yürüyemedim sabahda bir saat yürüdüm.. artık cumaya bakacagız sanmıyorum ama eski kiloma dönecegimi artık bakalım.. bişey degil hafta sonu gene il dışındayım ve gene sürekli dışarda yiyecegim.. bakarım olmadı takıma zararım dokunuyo izin alırım bu hafta ve önümüzdeki hafta toparlar gelirim... ya bişey soracam sen biliyormusun bilmiyorum.. acaba kızarmış ekmegin kalorisi neden normal ekmege göre daha az
sedacım sence ben niye veremiyorum. yani daha fazla diyorum

iyi veriyorsun daha ne vereceksin.. öle birden olmuyo

sağol canım arada olur öyle tatlım vücudunu mahvetme inecem kiloma diye zaten ilaçta kullanıyorsun sen sporunu yap suyunu iç buhafta olmadı öbürüne halledersin senin nekadar hırslı iradeli olduğunu hepimiz biliyoruz alkisalkisalkis
bende kilomu korumaya çalışıyorum gerçi zorlanmıyorum spora okadar alıştımki zor gelmiyor sabah öğlen baya yiyorum hiç diyet yapmıyorum ama 2buçuk litre suyumu içiyorum akşam hafif yemeye çalışıyorum sporumu gene hergün yazıyorum herkes hırslansın yapsın diye kaydirigubbakcemile5
ekmeği bilmiyorum canım maalesef bilen varsa cevap verir galiba

sen şanslısın ben birazcık dikkat etmesem hemen alıyorum.. belkide yaşın faktörü vardırdır.. ee küçük degiliz artık 32 basacam neredeyse...
soruyu sordum sordumda kimse cevap vermöedi ..çbeliki kimsenini bilgisi yok

demekki canım belki diğer kızlar biliyordur sabah cevap verirlerrr

ben çıkıyorum kızlar ders çalışmaya dönmem gerek çok az kaldı sınavlara buarada bugün pek gelen olmadı ya tuğba eylulce guleysa felan hiç uğramadı sanırım herkesler iyidir inşallah sabaha tam gaz burda olur herkesss
öpüldünüz iyi geceler

ben bu arada rapor vermeyi unutuyordum
sabah sirkeli su, klasik kahvaltı
öğlen 5 adet diyet çubuk kreker, 3 diyet bisküvi, yeşil çay, 2 tane badem
ara 3 kayısı, 3 erik
akşam domatesli makarna, yarım kase cacık
3 litre su
yarım saat yürüyüş

siyahcım maalesef kızarmış ekmeğin normal ekmekten farkı yokmuş. ekmeği kızartığımız zaman suyu alınır. yani kururmuş. suda da kalori yoktur. o yüzden kızarmış ekmeğin kalorisi azalmazmış. nette böyle yazıyor.

arkadaslar yine giremedim bugun idare edin artik beni aksama kadar kosturdum aksma yemek bebisler temizlik derken yorgunluktan oluyorum bu sabah tartildim yine degisiklik yokbende deli olcam ne yapmam gerekiyor dahaaaaaaa

KIZLAR MERHABA NAZCOM YENİ YAŞIN SANA TÜM DİLEKLERİNİN GERÇEKLEŞMESİNDE YARDIMCI OLSUN ...CANIM ...SAGLIKLI VE UZUN YAŞAŞeniz

ŞİMDİ SİZE 1 GECELİK OLAN BU MACERAMI ACIDA OLSA ANLATMALIYIM.......

AKŞAM 1.5 SAAT ÇOK GÜZEL TEMPOLU YÜRÜYÜŞ ARA ARA KOŞU VE ALET ÇALIŞMASI YAPTIM.... AH BİDE EVDE YEMEK HAZIRLAMAK OLMASAYDI.... ÇORBA YAPTIM GÜYA KENDİME ..İYİ GÜZEL 1 KASE ÇORBA VE YOGURDUMU YEDİM..KALK ARTIK DEMİ MASADAN OLMADI :1no2: BECEREMEDİMsenağlama senağlama senağlama SPAGETTİNİN DAYANILMAZ CAZİBESİ BENİ MAHVETTİ... İTİRAF EDİYORUM senağlama senağlama senağlama .............BİR SEFERLİKTE OLSA TÜM GÜZELLİGİYLE KARŞIMDA DURAN MAKARNAYA TESLİM OLDUMMMsenağlama senağlama senağlama YEDİMcokacimcoookYEDİM cokacimcoookYEDİM..cokacimcoook 1TABAK MAKARNAYI HÜPLETTİKTEN SONRA ÇOK PİŞMAN OLMUŞTUM :mymeka: :mymeka: :mymeka: AMA OLAN OLMUŞTU ARTIK...

kaptan analizleri okudum hedefimi cekmemi istiyorlar bu gidisle zaten o hedefe ulasmak hayal olacak ya sevdigim yemeklerden odun veriyorum canim istiyor yapmiyorum ama yine olmuyor sporu fazla olmasada en azindan yuruyus yapiyorum gunde oglen yemeklerim salatayla geciyo bol su iciyorum sedaa bana kocluk yap siiznde fikirleriniz varsa daha fazla ne yapabilirim soyleyin lutfen umitsizlige kapildim o kadar emek bosa gidiyor

Aynalar eylÜlce oooooooooo sıyahım Çatal karam hoŞlar getırmıŞsınız .. Valla Özlettınız bacım....

:1no2: ne yaptin sen o kadar emekten sonra hele aksam yemegi artik yemisin telafi edersin artik gonul ablam:1hug: uzulme zayiflama yolu makarna pasta boreklerle dolu onlara dokunmadan hoplaya hoplaya gitmemiz lazim

Ha aklımdayken bıraz Önce accık geÇmıŞe yolculuk yaptımda....aŞk olsun sıyahımmm Çatal karam Çıngenem vay... Ben sana hıÇ gram verememıŞın dermıyım....Öyle bı sÖz etme ıhtımalım var mı lÜtfen... Ben o lafı bı arkadaŞ var baŞka takımdan akrep onla bız arada ıtekleŞıyozda ona advetmıŞtım ama sÖz bu ıŞte gıdecegı yerı bılememıŞ....

:1no2: ne yaptin sen o kadar emekten sonra hele aksam yemegi artik yemisin telafi edersin artik gonul ablam:1hug: uzulme zayiflama yolu makarna pasta boreklerle dolu onlara dokunmadan hoplaya hoplaya gitmemiz lazim

senağlama senağlama senağlama BEN ARTIK SİZİN YÜZÜNÜZE BAKAMAM KÖTÜ YOLA DÜŞTÜM .. NEFSİME DUR DİYEMEDİM..BİR MAKARNA BENİ BAŞTAN ÇIKARDI...AFFEDİN BENİ AFFEDİN..senağlamasenağlamasenağlama

sırnaşık şeysırnaşık şey kiz hememn aglamaya baslama yatmadan sirkeli suyu icmeyi unutma belki faydasi olur

ii geceler siyah bende arastirdim ama fark yokmus kalori ayniymis kizarmis ekmekte....

haklısın da ekmek taze olunca çok yeniyo... Bayat yada kuru ekmek üzerine su içince midede şişiyo o bakımdan daha tok tutuyo mesela etiformlarda öyle kalorisi yüksek ama daha uzun süre tok kalınıyo.......

canım sende hoşgeldinde ben bu 'bir seferlikte olsa' lafına çok takıldım sence neden olabilir hıı söyle bakalımklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…