- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #8.981
sedacım sence ben niye veremiyorum. yani daha fazla diyorum
ailenin iyi olmasına ve hastanın düzelmesine sevindim işnanki... malesef bugün dikkat etmeye başladım akşamda yürüyemedim sabahda bir saat yürüdüm.. artık cumaya bakacagız sanmıyorum ama eski kiloma dönecegimi artık bakalım.. bişey degil hafta sonu gene il dışındayım ve gene sürekli dışarda yiyecegim.. bakarım olmadı takıma zararım dokunuyo izin alırım bu hafta ve önümüzdeki hafta toparlar gelirim... ya bişey soracam sen biliyormusun bilmiyorum.. acaba kızarmış ekmegin kalorisi neden normal ekmege göre daha azsiyahçım hoşgeldinn teşekkürler ailem iyi çok şükür hastamızda düzeldi...cumaya kadar toparlarsın sen güzelim hergün sabah akşam sporla geçen haftaki kilona inersin ben sana güveniyorummm mezun olmana az kaldı bekliyorum seni arkamdann kaydirigubbakcemile5
sedacım sence ben niye veremiyorum. yani daha fazla diyorum
ailenin iyi olmasına ve hastanın düzelmesine sevindim işnanki... malesef bugün dikkat etmeye başladım akşamda yürüyemedim sabahda bir saat yürüdüm.. artık cumaya bakacagız sanmıyorum ama eski kiloma dönecegimi artık bakalım.. bişey degil hafta sonu gene il dışındayım ve gene sürekli dışarda yiyecegim.. bakarım olmadı takıma zararım dokunuyo izin alırım bu hafta ve önümüzdeki hafta toparlar gelirim... ya bişey soracam sen biliyormusun bilmiyorum.. acaba kızarmış ekmegin kalorisi neden normal ekmege göre daha az
sağol canım arada olur öyle tatlım vücudunu mahvetme inecem kiloma diye zaten ilaçta kullanıyorsun sen sporunu yap suyunu iç buhafta olmadı öbürüne halledersin senin nekadar hırslı iradeli olduğunu hepimiz biliyoruz alkisalkisalkis
bende kilomu korumaya çalışıyorum gerçi zorlanmıyorum spora okadar alıştımki zor gelmiyor sabah öğlen baya yiyorum hiç diyet yapmıyorum ama 2buçuk litre suyumu içiyorum akşam hafif yemeye çalışıyorum sporumu gene hergün yazıyorum herkes hırslansın yapsın diye kaydirigubbakcemile5
ekmeği bilmiyorum canım maalesef bilen varsa cevap verir galiba
sen şanslısın ben birazcık dikkat etmesem hemen alıyorum.. belkide yaşın faktörü vardırdır.. ee küçük degiliz artık 32 basacam neredeyse...
soruyu sordum sordumda kimse cevap vermöedi ..çbeliki kimsenini bilgisi yok
:1no2: ne yaptin sen o kadar emekten sonra hele aksam yemegi artik yemisin telafi edersin artik gonul ablam:1hug: uzulme zayiflama yolu makarna pasta boreklerle dolu onlara dokunmadan hoplaya hoplaya gitmemiz lazimKIZLAR MERHABA NAZCOM YENİ YAŞIN SANA TÜM DİLEKLERİNİN GERÇEKLEŞMESİNDE YARDIMCI OLSUN ...CANIM ...SAGLIKLI VE UZUN YAŞAŞeniz
ŞİMDİ SİZE 1 GECELİK OLAN BU MACERAMI ACIDA OLSA ANLATMALIYIM.......
AKŞAM 1.5 SAAT ÇOK GÜZEL TEMPOLU YÜRÜYÜŞ ARA ARA KOŞU VE ALET ÇALIŞMASI YAPTIM.... AH BİDE EVDE YEMEK HAZIRLAMAK OLMASAYDI.... ÇORBA YAPTIM GÜYA KENDİME ..İYİ GÜZEL 1 KASE ÇORBA VE YOGURDUMU YEDİM..KALK ARTIK DEMİ MASADAN OLMADI :1no2: BECEREMEDİMsenağlama senağlama senağlama SPAGETTİNİN DAYANILMAZ CAZİBESİ BENİ MAHVETTİ... İTİRAF EDİYORUM senağlama senağlama senağlama .............BİR SEFERLİKTE OLSA TÜM GÜZELLİGİYLE KARŞIMDA DURAN MAKARNAYA TESLİM OLDUMMMsenağlama senağlama senağlama YEDİMcokacimcoookYEDİM cokacimcoookYEDİM..cokacimcoook 1TABAK MAKARNAYI HÜPLETTİKTEN SONRA ÇOK PİŞMAN OLMUŞTUM :mymeka: :mymeka: :mymeka: AMA OLAN OLMUŞTU ARTIK...
:1no2: ne yaptin sen o kadar emekten sonra hele aksam yemegi artik yemisin telafi edersin artik gonul ablam:1hug: uzulme zayiflama yolu makarna pasta boreklerle dolu onlara dokunmadan hoplaya hoplaya gitmemiz lazim
senağlama senağlama senağlama BEN ARTIK SİZİN YÜZÜNÜZE BAKAMAM KÖTÜ YOLA DÜŞTÜM .. NEFSİME DUR DİYEMEDİM..BİR MAKARNA BENİ BAŞTAN ÇIKARDI...AFFEDİN BENİ AFFEDİN..senağlamasenağlamasenağlama
ii geceler siyah bende arastirdim ama fark yokmus kalori ayniymis kizarmis ekmekte....
KIZLAR MERHABA NAZCOM YENİ YAŞIN SANA TÜM DİLEKLERİNİN GERÇEKLEŞMESİNDE YARDIMCI OLSUN ...CANIM ...SAGLIKLI VE UZUN YAŞAŞeniz
ŞİMDİ SİZE 1 GECELİK OLAN BU MACERAMI ACIDA OLSA ANLATMALIYIM.......
AKŞAM 1.5 SAAT ÇOK GÜZEL TEMPOLU YÜRÜYÜŞ ARA ARA KOŞU VE ALET ÇALIŞMASI YAPTIM.... AH BİDE EVDE YEMEK HAZIRLAMAK OLMASAYDI.... ÇORBA YAPTIM GÜYA KENDİME ..İYİ GÜZEL 1 KASE ÇORBA VE YOGURDUMU YEDİM..KALK ARTIK DEMİ MASADAN OLMADI :1no2: BECEREMEDİMsenağlama senağlama senağlama SPAGETTİNİN DAYANILMAZ CAZİBESİ BENİ MAHVETTİ... İTİRAF EDİYORUM senağlama senağlama senağlama .............BİR SEFERLİKTE OLSA TÜM GÜZELLİGİYLE KARŞIMDA DURAN MAKARNAYA TESLİM OLDUMMMsenağlama senağlama senağlama YEDİMcokacimcoookYEDİM cokacimcoookYEDİM..cokacimcoook 1TABAK MAKARNAYI HÜPLETTİKTEN SONRA ÇOK PİŞMAN OLMUŞTUM :mymeka: :mymeka: :mymeka: AMA OLAN OLMUŞTU ARTIK...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?