Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***12.TAKIM 319.ETAP ***

dalin26 (75.9 / 75,7 / 0,20 / % 0.26 )
çirkinördekyavrusu (69,4/ 69,1 / 0,30 / % 0,43 )
papyon (59,6/ 59,4 / 0,20 / % 0,34 )
zaygomatic (54,7/ 54,0 / 0,70 / % 1,28 )
prenses_ece (69,9 /68,2 / 1,70 / % 2,43 )
mahir (68,5/ 67,1 /1,40 / %2,04 )
değişimgünlüğüm (65,00 /62,8 / 2,20 / %3,38 ) yeni üye hedef 52,0 kg

benbirtaneyim ( 79,0 / 77,5 / 1,50 / %1,90 ) yeni üye hedef 60,0 kg

12.TAKIM ORTALAMASI % 1,50

kızlar lıstemızı kontrol edermısınız

.

canım dukan konusunda daha öncede fikirlerimi söyledim....şok diyetler haricinde çok fazla baskı yapmak istemiyorum ....ancak benim
fikrim;dengeli ve de düzenli beslenip bu şekilde diyetinize devam etmeniz....
dukanda meyve yasağı var mesela....meyveler günlük doğal şeker ihtiyacımızı ve enerjimizi saylayan gıdalardan....bu bir örnek....
yine karar sizin tabi, kendinizi iyi hissettiğiniz sürece sorun yok....

arkadaşlarım ben şimdiik gidiorum bugun sahurda:3 kaşık nesfit ve 125 ml yagsız süt içtim(aslında canım hiç istemiodu babamın zoruyla) ve 100 gr kavun yedim bu arada kaptnım karın kaslarım feci agrıyo dün 45 dk tempolu yürüdüm ve 100 mekik çektim bu arada kaptanım ben bi kkarar aldım göbek yağlarımdan sorunlu oldugum için istisnasız her gün 100 mekik çekicem

ben 1.65 buldum ama deniz abla daha iyi bilir o hesaplasın birde

bu arada pofudukçum sana şöyle söyleyim bence hiç alma kitabını parana yazık olur bende bi hışımla gidip aldım kitabı aktardan yulaf kepeği aldım notaktar bana bununla ne yapacaksınız deyip kıs kıs güldü) bende yicem deyince buna gerek yok bizde söyle zayıflama hapları var falan demeye başladı sağolun deyip çıktım dükkandan eve geldim ve malesefki o 1.5 yulaf kepeğinden yapılan krepi bi türlü yapamdım çünkü 1 damla yağla tavayı yağlamayı başaramaıgım için krep tavaya yapıştı ardından kısa sürede evdeki tüm peynirleri tükettiğimden annem kızım sen bizi batırcan mı dedi ve gerçekten meyvesizlik canıma tak etti en son kendimi 1 lt dondurma kutusunu yerken buldum :) :)

valla geçen benim 100 mekik cezam vardı çektim dün kıpırdayamıyordum bugün de çok agrıyor öksürdükçe agrıyor o yüzden dün doğru düzgün sporumu da yapamadım bence yavaş yavaş arttır bi kaç gün 50 çek sonra 75 yap kademe kademe alışsın vücudun

1.507:%1.51 tebrikler

insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş. bende merak ediyorum aklıma takıldı bir kere almazsam rahat etmem bi süre denerim olmadı eski düzenime dönerim bakalım

pelincim geçmiş olsun...dikkat edin kendinize ama....zorlandığınız an bırakın ara verin dinlenin bir süre sonra yine devam edin....böylece hem sağlığınızdan olmazsınız hemde spor sıkıcı hale gelmez tatlım....

bu arada cezanı uyguladığın içinde

arkadaşlarımmm böyle diyet sütlü tatlı tarifleri bilen var mı :)

canım diyet tatlı hiç yapmadım....ev de yaptığım sütlü tatlılardan her hafta değil ama; haftada 1-2 kez 1/2 porsiyon yiyebilirsiniz....zararı olmaz....yediğinizde su ve sporla da desteklerseniz telafi edersiniz aldığınız enerjiyi....meyve günde1-2 kez yiyebilirsiniz

günde 1 kez sade türk kahvesiyle 2 kare bitter çiko yedim mesela.... tabi bunları gün gün uygulayacağız hepsi bir günde değil

canlarım bu haftaki başarınızdan ve azminizden dolayı sizleri tebrik ediyorum....teşekkürler hepinize....

çikolataaaaaaaaaa heheh bugün eski spor düzenime dönücem ablacım leslie'yi 4 mil yapıcam mekik cekemicem yine büyük ihtimal çünkü. Evde annemleri görmen lazım az yiyorum diye o kadarcıkla nasıl doycan ayy kızım sundan bişey olmaz bundan bişey olmaz kaçabildiğim kadar kaçmaya çalışıyorum

çiko ya izin veren kaptan yalnız % 80 kakaolu 1-2 kare o kadar....afferin sana....canım leslie yap....mekik çekerken çok zorlama kendini ama aşama aşama yap....sakın canım ne olursa zaten ay ondan bir şey olmaz ay bundan birşey olmazlardan oluyor....benim de hem annem hem kayınvalidem aynı idiiiiiiiiiiii....alıştılar artık ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…