- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #90.261
kızlar bıde benden sızlere tavsıyee gercekten ben bır yılda toplam 20 kılo verdım gercekten saglık sorunları cıkıyor sac dokuulmesıne kadarr suan ben zorlada olsa kendımı yemeye verıyorum bıraz kılo almak ıcın ama mıdem kuculdu yıyemıyorum yedıgım zamanda tekrar cıkartıyorum aman kızlar dıkkatlı olun yavaş yavaş kıloları evrınben dustum boyle bır hataya sızler dusmeyın
edacım geçmiş olsun canım ....inan herşey güzel olacak....tahlillerini kontrollerini aksatmadan aynen devam et cnm...en güzeli endroklonojiye gitmen....burda birbirimize destek oluyoruz ,motive ediyoruz,yararlı zararlı bildiğimiz bilgileri paylaşıyor önerilerde bulunuyoruz....
şöyle söyliyeyim diyetim boyunca uyguladığım şeyleri en basiti de olsa araştırarak uyguladım ve sizlere tavsiye etmeye çalışıyorum....
sen yeterki iyi ol en kısa zamanda doktorunla görüş tahlil sonuçlarını al hayırlısıyla istediğin kiloya ulaşmadan ben ve arkadaşlar yakanı bırakmayacağız ,bundan emin olabilirsin
benimde kilo almamda ki sebep uzun süreli kullandığım hormon ilaçları ve geçen süreçte ki stresli yaşam....ancak allahın izniyle herşey halloluyor....
Tam böyle iş yerinde canım sıkılıyordu böyle uykum falan gelmişti bugünün Cuma olduğunu hatırladım! Ayy çok mutlu oldum
cuma günü mutlu olunmaz mı tabi olunur. Bayram tatilide geliyor.
Teşekkür ederim ablacım.
Ben herşeyin güzel olacağına inanıyorum.
Geçtiğimiz altı ay boyunca zor günler geçirdim. Artık daha pozitif ve olumlu bakmaya başladım herkeye.
Ben bu yola çıktım zaten devam ediyorum. Beni bolca motive ediyorsunuz. Diyette olduğum yediğim her kaçamağın ne kadar zararlı olduğunu düşünerek hareket ediyorum artık.
Bu yüzden varlığınız bana güç veriyor. Bu nedenle herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Endroklonoji tam ne yapacak bilmiyorum bana. Genelde testlerde sorun yoktu . Doktorda birşey demedi tam olarak zaten. Kilo gidiyor stresten de kurtuldum bir şey kalmıyor geriye:) Bakalım artık. Bu hafta ilk üçteyiz galiba çok sevindim.:)
Tam böyle iş yerinde canım sıkılıyordu böyle uykum falan gelmişti bugünün Cuma olduğunu hatırladım! Ayy çok mutlu oldum
iyi tatiller pelincim
teşekkürler ablacımtatilde bayramda 7/24 burdayım
Slm kızlaaarrrr hepinizi çok özledim çok şükür döndüm aranıza
msjların bir kısmını okudum yeni gelen arkadaşlar var hoş geldiniz:)
Edacım çok geçmiş olsun Allah şifa versin msjımı düzelttiğin için teşekkür ederim bu hafta çok yoğundum yürüyüş yaptım diyetimi hiç aksatmadım kaçamak bile yapmadım sonucu görünce şaşırdım bende ama çok mutlu oldum
Pelicim sende verirsin önemli olan sağlık
vallahi iyi düşün taşın canım mahvetmesinler kuaföre bırakma sakın hepsini kırpıobende oruçluyum canım iş yerindeyim oturuyorum. saç modellerine bakıyorum saçlarımı kestiricem ama nasıl kestirsem karar veremedim çok uzun değil saçlarım omuzlarımdan çok az aşağıda dalgalı kabarık incelttirmek istiyorum bi de perçem falan ama hiç bi fikrim yok :44:
merhaba maşşalaahhhhhhh ne kadar harika kilo vermişsin canım neler yapıyorsun paylaşırsam sevinirim hiç kaçamak yapmıosun sanırımSlm kızlaaarrrr hepinizi çok özledim çok şükür döndüm aranıza
msjların bir kısmını okudum yeni gelen arkadaşlar var hoş geldiniz:)
Edacım çok geçmiş olsun Allah şifa versin msjımı düzelttiğin için teşekkür ederim bu hafta çok yoğundum yürüyüş yaptım diyetimi hiç aksatmadım kaçamak bile yapmadım sonucu görünce şaşırdım bende ama çok mutlu oldum
Pelicim sende verirsin önemli olan sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?