Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba canım....öncelikle kilo vermeyi başardığın için tebrik ediyorum seni....ancak bir kaçtır verdiğin kilolardan sonra yaşadığın olumsuzlukları okudum ve fırsat bulup yazamadım....1 yılda 20 kg vermek çok sağlıksız bir durum değil....haftada 0.5 kg veren biri ayda 2 kg verir....buda gayet normal....10 ayda 20 kg eder....sonrasıda koruma sürecidir .....ancak sen ne şekilde bir diyet yaptın ve sorunlar yaşadın bilgilendirirsen bizi memnun olurum takımım adına....bundan sonrasında hafif ve sağlıklı bir yaşam diliyorum hem sana ,hem hepimize

Teşekkür ederim ablacım.
Ben herşeyin güzel olacağına inanıyorum.
Geçtiğimiz altı ay boyunca zor günler geçirdim. Artık daha pozitif ve olumlu bakmaya başladım herkeye.
Ben bu yola çıktım zaten devam ediyorum. Beni bolca motive ediyorsunuz. Diyette olduğum yediğim her kaçamağın ne kadar zararlı olduğunu düşünerek hareket ediyorum artık.
Bu yüzden varlığınız bana güç veriyor. Bu nedenle herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Endroklonoji tam ne yapacak bilmiyorum bana. Genelde testlerde sorun yoktu . Doktorda birşey demedi tam olarak zaten. Kilo gidiyor stresten de kurtuldum bir şey kalmıyor geriye:) Bakalım artık. Bu hafta ilk üçteyiz galiba çok sevindim.:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam böyle iş yerinde canım sıkılıyordu böyle uykum falan gelmişti bugünün Cuma olduğunu hatırladım! Ayy çok mutlu oldum

edacım stres herşeyde olduğu gibi diyetinde düşmanı canım....farkındaysan takımızda bile buna fırsat vermemeye özen gösterdim...birde kendim için başarabilsem
endrokronolojide tahminimce genel bir tahlil yaparlar yada yaptırdığın tahlillere bakarak diyetisyen kontrolüne alırlar....ve bu şekilde olması çok daha iyi olur....en çokta dukanı bırakmana sevindim....100%100 uygulamasanda bu hiç içime sinmiyordu....
evet canım şu an 2. yiz....

Tam böyle iş yerinde canım sıkılıyordu böyle uykum falan gelmişti bugünün Cuma olduğunu hatırladım! Ayy çok mutlu oldum

.

kızlar malum hafta sonu, bayram tatili çok zaman ayıramasanızda takımı ihmal etmeyin ....

arada sıra da bir şeyler yazın....böylece diyet modundan da çıkmamış olursunuz ve takımda canlılığını kaybetmemiş olur....

tekrardan hepinizi tebrik ediyorum....sizlerle gurur duydum bir kez daha ve çok mutlu oldum....

hepinize az kalorili ve keyifli bir hafta sonu diliyorum....

sabah
1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal) 64 kcal Getir
0.50 x 100gr Sütaş Yarım Yağlı Beyaz Peynir (161 kcal) 81 kcal Getir

ögle
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Kuru Fasulye (Etsiz) (240 kcal) 240 kcal Getir

ara 3.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (36 kcal) 108 kcal Getir
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Tunus Hurması (42 kcal) 42 kcal Getir

akşam 1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (160 kcal) 160 kcal Getir
1.00 x 1 Porsiyon Mantar Sote (98 kcal) 98 kcal Getir
3.00 x 1 Dilim (10gr) Pastırma (Yarım Yağlı - Çemensiz) (27 kcal) 81 kcal Getir

ara1.00 x 1 Bardak Haşlanmış Mısır (180 kcal) 180 kcal Getir
2.00 x 1 Adet minikon dondurma (43 kcal) 86 kcal Getir

Alınan Kalori Toplamı1140 kcal

su: 2lt

spor yok evde çok işim var bayram öncesi malum fırsat bulamadım

Slm kızlaaarrrr hepinizi çok özledim çok şükür döndüm aranıza

msjların bir kısmını okudum yeni gelen arkadaşlar var hoş geldiniz:)

Edacım çok geçmiş olsun Allah şifa versin msjımı düzelttiğin için teşekkür ederim bu hafta çok yoğundum yürüyüş yaptım diyetimi hiç aksatmadım kaçamak bile yapmadım sonucu görünce şaşırdım bende ama çok mutlu oldum

Pelicim sende verirsin önemli olan sağlık

Canım hoş geldin bizde seni özledik bireysel sıralamada birinci sensin sanırım bu hafta baktıgımda senden yükseği yoktu maasallah diyelim nazar değmesin darısı basımıza

vallahi iyi düşün taşın canım mahvetmesinler kuaföre bırakma sakın hepsini kırpıo

SAHUR
1.00 x 1 Porsiyon Nestle Nesfit Çikolatalı (125ml Yağsız Süt İle) (160 kcal) 160 kcal
1.00 x 1 Adet (30gr) Köfte (Tavada) (84 kcal) 84 kcal
0.50 x 1 Adet Domates (14 kcal) 7 kcal
İFTAR
1.00 x 1 Porsiyon Tavuklu Şehriye Çorbası (160 kcal) 160 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Kabak Yemeği (240 kcal) 120 kcal
0.25 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal) 73 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Yoğurtlu Kabaklı Salata (115 kcal) 115 kcal
1.00 x 100ml tat yeşil sebze&meyve suyu (47 kcal) 47 kcal
Alınan Kalori Toplamı766 kcal

Su: henüz 1 litre ama içmeye devam ediyorum
Spor: 1 mil leslie 1 saat karın-göğüs-kalça egzersizleri

merhaba maşşalaahhhhhhh ne kadar harika kilo vermişsin canım neler yapıyorsun paylaşırsam sevinirim hiç kaçamak yapmıosun sanırım

kaptancıgım ben suan resmi olarak bu takımda değilim sanırım listede adım yoktu deneme suresinden sonra yer alacağım sanırım kaptancıgım bı leslie nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…