- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #90.201
inşallah canım....
dediğim gibi sağlıklı ve kalıcı olması için 0.5 kg ve 1 kg arasında kilo vermeye devam etmeniz gerekiyor....
spor+su+bitki çaylarınız+menülerinizbayram sonrası 3+3 olacak bunun hatırlatmasınıda şimdiden yapayım aksatmadan yaparsanız kesinlikle en kısa zamanda çok çok güzel kilolar verip hedef kilolarınıza ulaşacaksınız....
eğer bir nebzede olsa bunu başarabiliyorsam ne mutlu bana....
3+3 derken ablacım nasıl yani
Bu arada bildirimimi simdiden yapayım. gece uyuyamazsam sabha erken kalkamayabilirim. Gerçi deneme sürecindeyim ama disiplini bozmayayım dedim.
başalngıç: 67.4
bu sabah: 66.3 gördüm tartıda hadi hayırlısı.
yüzde nasıl hesaplanıyor :26:
hergün takım kurallarımızı paylaşmaya devam mı etsem acababilemedim şimdi
pelincim tatlım benim;
4- hergün düzenli ve tam gün menü paylaşımı yapılacaktır....
üç ana öğünve iki (üç) ara öğün Olarak....
canım beslenme düzenini bu şekilde olması kilo vermede çok etkili ve önemli....bundan sonra bunu da aksatmadan yapacağız canım.....
yazılarınızı okuyorum hepınızın ayyy coook tatlısınız hepınız yaaaa kola ıcmenın ceza neeee merak ettım
Kaptancım dün gece paylaşım yapmıştım.
Ama demin tartıldım 65.9 çıktı
yüzde hesabı nasıl yapılıyor acaba?
nasılsın bakalım nasıl geçiyor günün?
iyi geçiyor canım kardeşimin üniversiteye hazırlanıyorda çözemediği soruları çözdüm orucum şuansen nasılsın
gecen haftaki kilo-bu haftaki kilo=fark/geçen haftaki kilox100
Teşekkür ederim cnm
%2.22 oluyor öyleyse.
benimki de 1.14evet canım öyle oluyor :114:
benimki de 1.14
canım aslında ben diyete ilk başlarken 73 kiloydum 69.9 kilo iken kk geldim şuanda 69.1 kiloyum üye olalı 4 gün oluo galiba 55-60 arası bi kiloda olma niyetindeyim1.14 az bi oran değil hayatım. daha sen yeni başladın zaten gayet güzelkaç kiloydun kaç kilo oldun bi daha yazarmısın gözümden kaçmışta canımm
arkadaşlar ben delircem vallahi ya iki saattir şu çizelge işini yapamadım püsküüt anlatmış dediklerini aynen yaptım olmuo of of of çizelgeye yapıştırıom uygun formatta deil dio ayrıca hala yazımın formatını ve rengini deiştimeide başaramadım
kaptanım yaptımmmmmmmmmmmmkızlar listemizi paylaştım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?