Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

3+3 derken ablacım nasıl yani

3+3 derken ablacım nasıl yani

hergün takım kurallarımızı paylaşmaya devam mı etsem acaba bilemedim şimdi

pelincim tatlım benim;

4- hergün düzenli ve tam gün menü paylaşımı yapılacaktır....
üç ana öğün ve iki (üç) ara öğün Olarak....

canım beslenme düzenini bu şekilde olması kilo vermede çok etkili ve önemli....bundan sonra bunu da aksatmadan yapacağız canım.....

Kaptancım dün gece paylaşım yapmıştım.
Ama demin tartıldım 65.9 çıktı

yüzde hesabı nasıl yapılıyor acaba?

ah doğru ya ablacım oruçlu oruçlu nöronlarım pek fazla işlemiyorlar ben ramazandan sonra dukan yapmayı düşünüyorum ablacım edayla da paylaştım bugün iş çıkışı kitabını alıp okıycam eğer yapabileceğimi düşünürsem yapıcam

iyi geçiyor canım kardeşimin üniversiteye hazırlanıyorda çözemediği soruları çözdüm orucum şuan sen nasılsın

bende oruçluyum canım iş yerindeyim oturuyorum. saç modellerine bakıyorum saçlarımı kestiricem ama nasıl kestirsem karar veremedim çok uzun değil saçlarım omuzlarımdan çok az aşağıda dalgalı kabarık incelttirmek istiyorum bi de perçem falan ama hiç bi fikrim yok :44:

1.14 az bi oran değil hayatım. daha sen yeni başladın zaten gayet güzel kaç kiloydun kaç kilo oldun bi daha yazarmısın gözümden kaçmışta canımm
canım aslında ben diyete ilk başlarken 73 kiloydum 69.9 kilo iken kk geldim şuanda 69.1 kiloyum üye olalı 4 gün oluo galiba 55-60 arası bi kiloda olma niyetindeyim

arkadaşlar ben delircem vallahi ya iki saattir şu çizelge işini yapamadım püsküüt anlatmış dediklerini aynen yaptım olmuo of of of çizelgeye yapıştırıom uygun formatta deil dio ayrıca hala yazımın formatını ve rengini deiştimeide başaramadım

canım şifre ,weigh vs tamammı...son olarak linklerde png olanı seçip çizelgene yapıştır kutucuğun altında kaydet var onu seç....yine olmazsa ....bakarız canım....

Deniz' cim 2. takımdan transfer olan arkadaşın yanındaki notu değiştirdim haberin olsun. Böyle durumlarda o şekilde yazarsan eğer daha iyi olur. Ayrıca hedef belirtmene gerek yok. Tebrik ederim bu arada bu haftada ortalamanız süper.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…