- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #90.181
şimdi çıkmam lazım kusura bakmayın. menü paylaşamıycam aynı zaman da yorum yapamıycam özür dilerim sonra görüşmek üzere
***14. TAKIM 320. ETAP ***
tfneyll : (60.5/60.1 /0.4 /%0.66 )
Zeynazy : ( 73.1 /70 /3,1 /%4,24 )
Valkyrie89 : (98.7 /98.1 /0.6 /%0.61 )
Vouge2013 : (57/56.6 /0.4 /%0.70)paylaşım yetersizliğinden diskalifiye oldu
pofuduk18 : (78.4 /76.8 /1.6 / %2.04)yeni üye hedef :70 kg
faTTa83 : (83.6 /83.2 /0.4 / % 0.47 )2.takımdan gelen üye hedef :70 kg
14. TAKIM ORTALAMASI :%
kaptanım ben 69.9 başlamıştım bugun 69.1 geldimsafahat
zeytin
walkaway
allen
nurlum
kızlar sizlerde kilo bildirimlerinizi yarın 12 ' ye kadar yapıyorsunuz....geçmişe baktım....göremedim.....
bu haftaki kilolarınız başlangıç kg leriniz olacak.....
burdayım kaptancım sana bişey soracaktım ben bu tickerfactory de cetvelimi hazırladım ama çizelge kısmına yapıştırdıgımda kabul etmıor nasıl yapıcamherkes nerde yine:84::103:
herkes nerde yine:84::103:
yazılarınızı okuyorum hepınızın ayyy coook tatlısınız hepınız yaaaa kola ıcmenın ceza neeee merak ettım
kaptanım ben 69.9 başlamıştım bugun 69.1 geldim
ben varımbende burdayım ablacım edanın doktorda işi varmış eylül de dışarda çalışıcakmış o yüzden biraz sakin bugün buralar bende tek başıma kaldım
canlarım listemizin son halini paylaştım.... durumumuz geçen haftaki kadar olmasada güzel .....ancak çok daha iyi olabilir...buna inanın....
bu hafta zeynep üstün başarıve pelin gayet güzel kilo vermiş önce likle tebrikler kızlar.....
sonrasında; şekerlerim hepinizi tebrik ediyorum....
ne benim ne sizin her hafta büyük oranda kilo vermek gibi bir beklentimiz olmamalı....işin sırrı haftada sağlıklı kg vermek vede haftayı kilo artışı olmadan kapatabilmek....bu hem motivasyon hemde sağlıklı kilo vermek için önemli....bunun içinde burda bunu başarmak için elimizden geleni yapacağız.....
hepinize tekrardan çok teşekkür ediyorumve hepinizi
burdayım kaptancım sana bişey soracaktım ben bu tickerfactory de cetvelimi hazırladım ama çizelge kısmına yapıştırdıgımda kabul etmıor nasıl yapıcam
kesinlikle canım yalnız değilsin :)özür dilerim tatlım o zaman yalnız değilim
kesinlikle canım yalnız değilsin :)
inşallah ilk üç'te oluruz ablacım bu hepimiz için çok güzel motivasyon olur. geçen haftaki kilolar daha iyiydi evet bunu bu hafta başındaki kaytarmalarımıza bağlıyorum. bayram haftasını atlattıktan sonra daha daha iyi olacağını düşünüyorum. önemli olan bayramı atlatmamız abursuz cubursuz tatlısız. maaşallah diyelimsenin desteklerinin çok büyük etkisi var ablacım üzerimizde bizde seniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?