Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu hafta zeynep dışında hepimiz su koyvermişiz helal olsun zeynep sana

***14. TAKIM 320. ETAP ***

tfneyll : (60.5/ 60.1/0.4 /% 0.66)

Zeynazy : ( 73.1 /70 /3,1 /4,24 %)
Valkyrie89 : (98.7 /98.1 / /% 0.61)
Vouge2013 : (57/56.6 /0.4 /%0.70)paylaşım yetersizliğinden diskalifiye oldu
pofuduk18 : (78.4 /76.8 / 1.6/ %2.04)yeni üye hedef :70 kg
faTTa83 : (83.6 /83.2 /0.4 / % 0.48)2.takımdan gelen üye hedef :70 kg

14. TAKIM ORTALAMASI :%1.46

yazılarınızı okuyorum hepınızın ayyy coook tatlısınız hepınız yaaaakola ıcmenın ceza neeee merak ettım

kola içmenin cezası çok büyük tattlıııımmm düşün dün akşam iftarda önümde kola ve gazoz vardı ben yeşil meyve&sebze suyu içtiim annem inadına yapar gibi tam önüme koymuştu sofrada

canlarım listemizin son halini paylaştım.... durumumuz geçen haftaki kadar olmasada güzel .....ancak çok daha iyi olabilir...buna inanın....

bu hafta zeynep üstün başarı ve pelin gayet güzel kilo vermiş önce likle tebrikler kızlar.....

sonrasında; şekerlerim hepinizi tebrik ediyorum....

ne benim ne sizin her hafta büyük oranda kilo vermek gibi bir beklentimiz olmamalı....işin sırrı haftada sağlıklı kg vermek vede haftayı kilo artışı olmadan kapatabilmek....bu hem motivasyon hemde sağlıklı kilo vermek için önemli....bunun içinde burda bunu başarmak için elimizden geleni yapacağız.....

hepinize tekrardan çok teşekkür ediyorum ve hepinizi

inşallah ilk üç'te oluruz ablacım bu hepimiz için çok güzel motivasyon olur. geçen haftaki kilolar daha iyiydi evet bunu bu hafta başındaki kaytarmalarımıza bağlıyorum. bayram haftasını atlattıktan sonra daha daha iyi olacağını düşünüyorum. önemli olan bayramı atlatmamız abursuz cubursuz tatlısız. maaşallah diyelim senin desteklerinin çok büyük etkisi var ablacım üzerimizde bizde seniii

inşallah canım....

dediğim gibi sağlıklı ve kalıcı olması için 0.5 kg ve 1 kg arasında kilo vermeye devam etmeniz gerekiyor....

spor+su+bitki çaylarınız+menüleriniz bayram sonrası 3+3 olacak bunun hatırlatmasınıda şimdiden yapayımaksatmadan yaparsanız kesinlikle en kısa zamanda çok çok güzel kilolar verip hedef kilolarınıza ulaşacaksınız....
eğer bir nebzede olsa bunu başarabiliyorsam ne mutlu bana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…