Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaptancıgım ben suan resmi olarak bu takımda değilim sanırım listede adım yoktu deneme suresinden sonra yer alacağım sanırım kaptancıgım bı leslie nedir ?

youtube'a leslie sansone yaz çıkar canım evde yürüyüş yürümüş kadar kalori yaktırıyor sana

bugun neler yedim ?
sahurnesfit veetsüt)
iftar:bolca salata yoğurt 4 parça et iftarın ardından(3 kare bitter ve az sekerli türk kahvesi)
ara:bir kase yoğurt,100 gr kavun
spor:yatmadan 75 mekik çekıcem
su 2 lt
bitki çayı:yatmadan içicem

canıım mesaj sayın ve kalori hesaplamanı yapmalısın diyetarkadasım'dan yapabilirsin ve bunlarla doydun mu bugün? bi hesapla bak bakalım

ARKADAŞLARIM ŞİMDİ SİZE HARİKA BİR TARİF GELİO
ÇÜNKÜÜÜÜ
HEM TADI ÇOK LEZZETLİ HEM DE GÖBEK YAĞLARIYLA SAVAŞIYO
ihtiyacımız olan seyler 1 kase az yağlı yoğurt+2,3kaşık zerdeçal+1 tatlı kaşığı bal
arkadaşlar tadı gerçekten çok güzel ama balı fazla kaçırmayın( 1 tatlı kaşığı 60 cl)
özellikle gece yatmadan önce yersenız gece boyunca göbek yağlarınızla savasıyo

tamam arkadaşım saol aslında doydum sayılır peki mesajlarımızı tek tek saymak zor olucak dur sayım bakım :)

hadi iş başına kaytarmak yok

canım hiç denemedim ama rahatlıkla yenebilir.....yalnız balın miktarını biraz azaltırsak daha iyi olur diye düşündüm bianbaharatları bu şekilde tek kullanacağınız zaman da lütfen fayda ,zarar ve yan etkilerini araştırın kızlar....ve hergün mutlaka 100 gr da olsa yoğurt yiyin....ister ana öğünlerde ister ara öğün olarak

canım sahurda daha dengeli beslenmeye çalış....normal zamanda sabah kalvaltısı bu şakilde olabilir ,sürekli olmamak koşuluyla ama sahur olmamış....

iftar yemeğinafiyet olsun ,allah kabul etsin canım....

iftarın ardındaki kahve lütfen şekersiz ve bitter çikoyu ramazandan sonra ara öğünlerimizde( 2 kare yeterli)yemeğe başlayalım olmazmı
sabah arasında gibi

youtube'a leslie sansone yaz çıkar canım evde yürüyüş yürümüş kadar kalori yaktırıyor sana

kızlar bu spor egzersiz konusu için bayram sonrasında hazırlıklı olun yaptığınız egzersiz ,yürüyüş vs varsa bunları konuşalım ve düzenli bir şekilde yapmaya başlayalım:13:

paylaşım için teşekkürler pelincim....kızlar lütfen izleyin

yaşasın pilav yok

canım pastırma 1 dilimle kalsaydı dedim bi an....birde bir de haşlanmış mısır....
:131:yemişsin ....bugün için yeterli bir ödüldü bu....

nerdeyse 250 cl fazlamız var bugün için....

su: +0.5 ,1 lt kilo vermemize destek olur,bitki çayı yok sanırım....

hoşgeldin zeynepçim....nerelerdesin....bizde seni çok özledik bir haber alamayınca merak ettik....

tebrik ediyorum seni bireyselde birinci oldun bu hafta çok mutlu oldum canım senin ve takımımız adına

menü düzenli paylaşım:
canım menün gayet güzel...afiyet olsun ...allah kabul etsin....
yalnız sahurda nesfit değilde daha sağlıklı bir öğün olsa diye düşünüyorum....normal zamanlarda kahvaltı öğünü olur ama sahur için çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum....çok uzun süre aç kalınıyor çünkü...

su:
spor:

kaptancıgım ben suan resmi olarak bu takımda değilim sanırım listede adım yoktu deneme suresinden sonra yer alacağım sanırım kaptancıgım bı leslie nedir ?

bayram sonrasında listedesin canım....:13:
pelinde açıklamış zaten...youtube den yapabilirsin ....bir yürüyüş programı ve çok etkili ....kesinlikle tavsiye ederim....en ideali 3 mil olan....45 dk ve ortalama 300 kl enerji harcatıyor....ben bir süredir yapmıyorum ama bayram sonrasında tekrar başlayacağım canım....

Son düzenleme:

Evet pilava dokunmadim
Pastirma misir ve dondurma esimin komplosu oldu uf dayanamadim bir de zorluyor sagolsun
Bayram sonrasi bomba gibi olacak ksptanim

Evet pilava dokunmadim
Pastirma misir ve dondurma esimin komplosu oldu uf dayanamadim bir de zorluyor sagolsun
Bayram sonrasi bomba gibi olacak ksptanim

pilav için alkışlıyorum canım
ancak;
hep bayram sonrası diyoruz artık eşimin ,annemin,komşumun hatrı ,ısrarı için yedim kıramadım yok
bunları bende yaşadım arkadaşlar hemde bazen can sıkacak kadar ....özellikle gezmelerde arkadaş toplantılarında çok sıkıldığım ,üzüldüğüm sinir olduğum zamanlar oldu....bazen ben dikkat ediyorum diye insanların huzursuz olduğunu bile düşündüğüm anlarım oldu....uzun yada kısa sürede her kes alışıyor kızlar yeterki siz ne istediğinizi bilin....ısrarda etseler ,alayda etseler,kızsalarda küsselerde sonunda
zafer sizin ....

kesinlikle ister ev de olun ister misafirlikte kendi servisinizi kendiniz yapın bu da çok önemli kızlar

Hosbulduk cnm bu haftaki basarin icin de tebrik ederim seni

Haklisin cnm bundan evvel ki diyet surecimde cok yasadim ben de o durumlari. Herkese kafa tutyorum da esime biraz zor. Kilo vermeye balsyinca komplolari da basliyor sag olsun. Kiziyor kusuyor.
Bir kersinde diyetimin son zamanlariydi midem de kuculmus evde firinda balik yedik ekmek dahi yemiyordum doyuyordum. Hadi dedim gece gezmesine cikalim. Cikmaz olaydik 10 tur kadar attik arabayla ya kunefe yiyecekmisim ya waflle istemem diorum yok. Velhasil tamam dedim bir sutlac yerim sende kunefe. Kebapciya girdik zorla 2 findik lahmacun ve sutlac yedirmisti. midem cok fena olmustu
Tabi o zaman cok karaliydim gunde 1,5 saat spor yapiyordumbkaptanim.
Bu ara iradesizim farkindayim

öncelikle iradesiz değilsin bu bir....kilo vermeye karar verip burda olman iradenin göstergesi....az önce yazdığım mesajı sadece senin şahsına yazmadım canım bu ikisanırım yazdıklarım senin yazdıklarınla birebir örtüşüyor....tüm samimiyetimle söylüyorum yazdıklarımı aynen yaşadığım çok zamanlar oldu ama dediğim gibi en yakınlarımızda olsa bu duruma alışıyorlar....yeterki bunu kabullendirelim....

görüşürüz canım kolay gelsin sana sen yoksun eda yok bura pek bi sessiz olucak

gördüğüm kadarıyla çokta sessiz kalmamış canım baya bişiler okudum.

gayet güzel bir karar fakat hem alt hem üst karın kaslarını çalıştıracak mekik araştır. tabiki bence

ben yagsız diye light yogurt aldım ablacıım :26:

canım lıgt yok az yaglı tamam ama lıght ürün kullanma sakın daha fazla işlenmiş oluyor.

canım edacım geçmiş olsun öncelikle yazdığın bilgiler için teşekkürler emek harcamışsın diliyorum ki sağlığına bir an önce kavuşursun.

canım benim inşallah

menü gayet güzel tek eksik bence spor olmuş ama onuda sonra telafi edersin ben bir tek mısıra takıldım azcık o kadar.

hoş geldin canım benimmmmm.

wow süpersin canım benim.

kızlar dünkü menüm
sabah
0.50 x 100gr Yağlı Peynir (130 kcal)65 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) ayran (76 kcal)76 kcal
5.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)40 kcal
0.25 x 1 Somun (250gr) Beyaz Ekmek (642 kcal)161 kcal
0.50 x 100gr Krem Peynir (194 kcal)97 kcal

ara

1.00 x 1 Adet Şeftali (60 kcal)60 kcal

öğlen

3.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)27 kcal
10.00 x 1 Adet Antep Fıstığı (6 kcal)60 kcal
2.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Tunus Hurması (42 kcal)84 kcal

akşam
0.50 x 1 Porsiyon Karnıyarık (270 kcal)135 kcal (parmak kadar)
3.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Sade Pirinç Pilavı (35 kcal)105 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Carte Dor Çikolatalı Puding (195 kcal)98 kcal (azcık yedim dün çok kötüydüm öğlende bişi yemedim başım çok döndü güneşin altında azcık aldım enerji versin diye)

Alınan Kalori Toplamı 1007 kcal

su:2 litre

YaktığınızKalori Miktarı
4.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)800 kcal (4 saat yürüdüm belki daha fazla ya canım çıktı dün)
4.00 x 1 Dakika Mekik Çekmek (Yüksek Tempo) (10 kcal)40 kcal

Yakılan Kalori Toplamı 840 kca

canım sanki biraz dengeli dağılmamış menün sabah kahvaltısında süt ürünleri fazla kaçmamış mı :) öğlen ise (tebrik ederim eger bunlarla doyduysan) bence proteini ögleleyin tüketmeye çalış canım onun dışında spor harika :)

kaptanım haklısın ama benım söyle bir problemım var sabah kalktığımda benım canım çok sekerli seyler istiyor bende o yüzden hep nesfit yiyesim gelıo sahurdada yemek yemeye çok üsenıyorum azıcık yeyip yatıyorum bugun sahurda küçük bi kase tarhana çorbası içtim bu arada iyi haber uzun zamandır ekmek yemıyorum :)

Canim menun biraz dengesiz olmus gibibgeldi bana ama bütün gün dışarda olmana bagliyorum

dün onlarla doymak zorundaydım çünkü başka bişi yoktu sokaktaydım saat 11:30 dan akşam 16:30a kadar hep yürüdüm otur kalk otur kalk bütün baldırım acısı mahvldum eve gittim saat 17:00 da o halimle temizlik yaptım pudıng yaptım eşim istedi kayınvalıdeme gıttım sofra hazırladık eşim geldi karnı yarık vardı parmak gibi patlıcanlardan yapmış annem süperdi kızarmamış fırına atmış bide mis gibiydi. öle yani ondn öle dengem şaştı. tam 5 saat yürümüşüm şimdi oturup kalkamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…