Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

var tatlım dur resim bulmayı deniycem 1 dk

resimde gördüklerini her gün sabah akşam 10 veya 20 çok zorlama ilk 3 günden sonra 10 10 veya 5 5 arttır Duvara dönük olanı direk 30 ile başla

Günaydın arkadaşlar, nasıl gidiyor bakalım bayrama son 1 gün kaldı hazırlıklarınızı yapın psikolojik olarak şekere çikolataya dokunmak yok (belki bi tanecik olabilir ama fazlası yok) bayramdan sonra bomba gibi dönmeliyiiz

slm kızlar nasısınız bakalım?Malum bayram temizliği alışveriş derken pek giremiyorum girsemde kimseyi bulamayıp çıkıyorum bayram bitene kadar böyle olck galiba

Dünkü menüm çok iç açıcı değil düzenli beslenemedim bu gün daha dikkatliyim doyurucu bi kahvaltıyla başladım bile:)

dünkü menüm:

sabah 1 bardak şekersiz nescafe
1 dilim peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 bardak süt

öğlen:2 tane haşlanmış tavuk
yoğurt

akşam:ızgara tavuk ayy yakında gıdaklycm yaa aç kalmamak için yedim
1 dilim beyaz ekmek

Su:2.5 litre

Spor:1 saat hızlı hızlı yürüdüm

Son düzenleme:

kahvaltını beğendim canım ama öğlenle akşamı çok hafif geçmişsin sankiii zamanın varsa kalori hesaplaması yapar mısın tatlım

Akşam deneyeceğim artık bunun sonu yok yapmam lazım. Herkes illa zayıflayınca plates diyor ama gerekli sanki:18::18::18:

Ben bayramda yapacağım sporu düşünüyorum sadece
Hala bir yerlere gidip gitmeyeceğimizi bilmiyorum. inş gideriz bol bol yüzer kalori yakarım.

Benim menülerime benzemiş çok fena dimi ? Biraz sebze olsaydı fena olmazmış
Canım kalori belirmeyi unutmuşsun.

dikkatli ol canım yavaş yavaş yapmaya başla az az benim gibi hataya düşme benim kollarımın altı hala hafif hafif agrıyor hayatımda hiç şınav çekmemişimdir gaza geldim yaptım hareketleri sonra kıvrandım pilates bana itici geliyor ya gereksiz geliyor bilmiyorum :44::44:

Şınav çekmek o kadar zor ki benim içim kendimi öyle 5 kere kalırırsam iyidir. Yerde debelenmek hoşuma gitmiyor
Kuzum sen bir gün ciddi bir plates programına gir. Ertesi gün yürüyemezsin. Bana da itici geliyor ama etkisi tarışılmaz...

sanırım yerde debelenmeyi tercih ediyorum

sanırım yerde debelenmeyi tercih ediyorum

Küçük kardeşimle aynı odada kalıyorum. Sürekli kavga ediyoruz. Ben kaşımı oynatsam dalga geçiyor o yüzden evde spor yapmak bana zor geliyor. Sinirlerimi pek kontrol edemiyorum. Yazarken bile sinirlendim.

Küçük kardeşimle aynı odada kalıyorum. Sürekli kavga ediyoruz. Ben kaşımı oynatsam dalga geçiyor o yüzden evde spor yapmak bana zor geliyor. Sinirlerimi pek kontrol edemiyorum. Yazarken bile sinirlendim.

nasıl bir duygu bilemicem ben küçük kardeşim çünkü ablayıda evlendirdik gönderdik rahatım o yizden haklısın ama her yaptığımla dalga geçen biri olsa ayaklarından tutup camdan sallandırırdım herhalde

Ya kızlar herkesten çok özür dilerim, gittim gelmez oldum, bir sürü şey karıştı hayatımda yıllık izni uzatmak zorunda kaldım babam yüzünden, köye tıkıldım kaldım araba olmayınca, bir sürü şey, iki haftanın üzerine döndüm işte hastalar birikmiş belgeler karışmış geldim bugün yarına izin yazdırdım bayrama gidiyorum. hala kabul etmeye istekliyseniz bayram dönüşü tam gaz aranızda olucam...

Bu arada söz verdiğim kitaplara şöyle bi değinip geçeyim, Mike Moreno nun 17 gün diyeti kitabına göz attım mantık güzel ama çok alakasız nerden bulcaz ya dediğimiz bir sürü yiyecek var, Taş devri diyeti kitabı uygulanabilir uzun uzun özetlicem onu,alkali diyet de mantığa uygun ama bir yerden sonra sıkar gibi çünkü eczaneden alınması gereken bir sürü tablet vs. var ama etin üç katı sebze ya da yeşillik ölçüsünü denedim mideyi gerçekten rahatlatıyor.

canım benim açımdan bi sıkıntı yok tekrar hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…