- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #90.461
önereceğin hareket var mı ? özellikle kol ve göğüs için. :26::26::26: Resmen göğüslerim küçüldü
şu bayram bir geçsin. Işten çıkışım herşeyi çözecek ama bu kadar çabuk gelişim sağlayacağımı sanmıyordum
var tatlım dur resim bulmayı deniycem 1 dkEki Görüntüle 773269 Eki Görüntüle 773270 Eki Görüntüle 773271
resimde gördüklerini her gün sabah akşam 10 veya 20 çok zorlama ilk 3 günden sonra 10 10 veya 5 5 arttırDuvara dönük olanı direk 30 ile başla
resmen şınav çek diyor. 5 tane yaparsam ilk başta iyidir :18::18::18::18::18:
duvara dönük olanı rahat 30 yaparsında diğerlerini en az 10 ile başla canım
Valla akşam deneyeceğim. bu işi sıkı tutmak lazım :18:
slm kızlar nasısınız bakalım?Malum bayram temizliği alışveriş derken pek giremiyorum girsemde kimseyi bulamayıp çıkıyorum bayram bitene kadar böyle olck galiba
Dünkü menüm çok iç açıcı değil düzenli beslenemedim bu gün daha dikkatliyim doyurucu bi kahvaltıyla başladım bile:)
dünkü menüm:
sabah 1 bardak şekersiz nescafe
1 dilim peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 bardak süt
öğlen:2 tane haşlanmış tavuk
yoğurt
akşam:ızgara tavuk ayy yakında gıdaklycm yaa aç kalmamak için yedim
1 dilim beyaz ekmek
SU:2.5 litre
spor:1 saat hızlı hızlı yürüdüm
Evde göğüs egzersizleri - YouTube geçen şunu yapıyım dedim iki dün kollarımı açamadım yana acayip zorlamışım kasları sadece burdaki hareketleri yaptım oysa hatta tam yapamadım da bi de seviye bir diyor
Günaydın arkadaşlar, nasıl gidiyor bakalımbayrama son 1 gün kaldı hazırlıklarınızı yapın psikolojik olarak şekere çikolataya dokunmak yok (belki bi tanecik olabilir ama fazlası yok ) bayramdan sonra bomba gibi dönmeliyiiz
slm kızlar nasısınız bakalım?Malum bayram temizliği alışveriş derken pek giremiyorum girsemde kimseyi bulamayıp çıkıyorum bayram bitene kadar böyle olck galiba
Dünkü menüm çok iç açıcı değil düzenli beslenemedim bu gün daha dikkatliyim doyurucu bi kahvaltıyla başladım bile:)
dünkü menüm:
sabah 1 bardak şekersiz nescafe
1 dilim peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 bardak süt
öğlen:2 tane haşlanmış tavuk
yoğurt
akşam:ızgara tavuk ayy yakında gıdaklycm yaa aç kalmamak için yedim
1 dilim beyaz ekmek
SU:2.5 litre
spor:1 saat hızlı hızlı yürüdüm
Akşam deneyeceğim artık bunun sonu yok yapmam lazım. Herkes illa zayıflayınca plates diyor ama gerekli sanki:18::18::18:
Ben bayramda yapacağım sporu düşünüyorum sadece
Hala bir yerlere gidip gitmeyeceğimizi bilmiyorum. inş gideriz bol bol yüzer kalori yakarım.
dikkatli ol canım yavaş yavaş yapmaya başla az az benim gibi hataya düşme benim kollarımın altı hala hafif hafif agrıyor hayatımda hiç şınav çekmemişimdir gaza geldim yaptım hareketleri sonra kıvrandımpilates bana itici geliyor ya gereksiz geliyor bilmiyorum :44::44:
Şınav çekmek o kadar zor ki benim içim kendimi öyle 5 kere kalırırsam iyidir. Yerde debelenmek hoşuma gitmiyor
Kuzum sen bir gün ciddi bir plates programına gir. Ertesi gün yürüyemezsin. Bana da itici geliyor ama etkisi tarışılmaz...
Benim menülerime benzemiş çok fena dimi ?Biraz sebze olsaydı fena olmazmış
Canım kalori belirmeyi unutmuşsun.[/QUOTE
Ayyy hemde nasıl yaa evde herkes oruç olunca öğlene tavuk haşlym bari kolay olsun dedim temizliği bitiremynce yemek yapamadık bizimkiler tavuk istedi ben de yok ben öğlen tavuk yemiştim diyemedim:)
Edacım ben kalori hesabına baktım porsiyon olarak belirtmişler ben 2 tane tavuk yedim mesela bir porsiyon olmuyor ki sen nerden yapıyorsun hesabını?
Benim menülerime benzemiş çok fena dimi ?Biraz sebze olsaydı fena olmazmış
Canım kalori belirmeyi unutmuşsun.[/QUOTE
Ayyy hemde nasıl yaa evde herkes oruç olunca öğlene tavuk haşlym bari kolay olsun dedim temizliği bitiremynce yemek yapamadık bizimkiler tavuk istedi ben de yok ben öğlen tavuk yemiştim diyemedim:)
Edacım ben kalori hesabına baktım porsiyon olarak belirtmişler ben 2 tane tavuk yedim mesela bir porsiyon olmuyor ki sen nerden yapıyorsun hesabını?
diyet arkadasım.com a gir üye ol her yediğini yaz. 1 bagetse 1 baget. Herşey var.
sanırım yerde debelenmeyi tercih ediyorum
diyet arkadasım.com a gir üye ol her yediğini yaz. 1 bagetse 1 baget. Herşey var.
Tamam cnm teşekkür ederim
Küçük kardeşimle aynı odada kalıyorum. Sürekli kavga ediyoruz. Ben kaşımı oynatsam dalga geçiyor o yüzden evde spor yapmak bana zor geliyor. Sinirlerimi pek kontrol edemiyorum. Yazarken bile sinirlendim.
kayboldunuz sandıydım da bende uğraşıyodum bişiler yapıyodum kendi çapımda
canım benim geçmiş olsun hayırdır önemli bişi yoktur umarımtamam ama uralarda ol mm mı merkta bırakma kaptancığım bilsinde bize sıkıntı yok.
Ya kızlar herkesten çok özür dilerim, gittim gelmez oldum, bir sürü şey karıştı hayatımda yıllık izni uzatmak zorunda kaldım babam yüzünden, köye tıkıldım kaldım araba olmayınca, bir sürü şey, iki haftanın üzerine döndüm işte hastalar birikmiş belgeler karışmışgeldim bugün yarına izin yazdırdım bayrama gidiyorum. hala kabul etmeye istekliyseniz bayram dönüşü tam gaz aranızda olucam...
Bu arada söz verdiğim kitaplara şöyle bi değinip geçeyim, Mike Moreno nun 17 gün diyeti kitabına göz attım mantık güzel ama çok alakasız nerden bulcaz ya dediğimiz bir sürü yiyecek var, Taş devri diyeti kitabı uygulanabilir uzun uzun özetlicem onu,alkali diyet de mantığa uygun ama bir yerden sonra sıkar gibi çünkü eczaneden alınması gereken bir sürü tablet vs. var ama etin üç katı sebze ya da yeşillik ölçüsünü denedim mideyi gerçekten rahatlatıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?