- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.021
ohhhhhhhhh siyahim yetismis banahosgeldinnnnnnnnnn
kız ev rkadaşlarına gelene kadar ohoooooooooooooo. benim herif ögünde bir ekmekden cok yer 2 yada 3 koca tabak yaglı ve salcalı yemek yer.. hele bugün öle bir makarna götürdükü sorma yutkundum durdum.. adam genede 64 den yukarı çıkmaz... üstelik cokda hareketsiz.. hem aynı kiloda sayılırız.. buna ragmen benden çok zayıf dururr.. sen ev arkadaşlarına du aett... alacagın koca benimkine benzerse sen o zaman yan derdine senağlamasenağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
1.73 nerdesin kız bak diyet büyüğün geldi:jeyyar:
Neyse kızlar sizlerie hoş dakkalar geçirdiysem ne mutlu bana hadi yarın akşama bol bol görüşürük... Valla kocam kızı yat artık diye... Hadi öpüldünüz.. Rüyalarınızda beni çagla şikel olarak görün anacımmmmm
hoş bulduk hoş buşduk kaydirigubbakcemile5 kız hem tabak tabak makarna götürüyo.. hemde dili papuç gibi görüyormusun.. ben en azından kaçamak yaptıgım gün ortalarda olmuyorum :roflol: :roflol: :roflol: şaka maka bir yanada buda yürek ister ben gelemiyordum valla .. biliyorsunuz gelmedigim gün ne yazardınız.. siyah ya neti yok yada götürdü gene bugün yemekleri :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ben kocayıda kendime benzetirim gül gibi yaşar gideriz:1hug:
BÜYÜGÜNDEN KÜÇÜGÜNE SEVGİM VE SAYGIM SONSUZ AMA ŞİMDİLİK ÇIKIYIM YOKSA Bİ DAHA ÖBÜR TARAFTA GÖRÜŞÜRÜK SİZLERLE :roflol: :roflol:
hehe bizim cagla da tam tersi yedimi ortaya cikar
valla ben benzetemedim ya hiç kimse benzetemez.. hiç boşuna ümitlenme.. alınca doktora götür.. meyobolizmasını ölçtür.. gelecekde kilo alıp almayacagını tezcille bence.. yoksa herifin ömrünü yemiş.. yada o yemiş ona yed,rmemiş pozisyonunda oluyorsun :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
valla bundaki enerji metobolizmasında olsa.. sporada yansısa hatun 1 aya kalmaz çagla şikel olur zaten.. ama neredeeeeeeeeeeeeeeee bir dilde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hadin bende kaçtım kızlarr.. sabah kalkıp yürüyememde bu satten sonra saate baksanıza.. hayırlı gecelr..ç mevlam yar ve yardımcınız olsun allaha emanet olun Şeniz Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?