Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Neyse kızlar sizlerie hoş dakkalar geçirdiysem ne mutlu bana hadi yarın akşama bol bol görüşürük... Valla kocam kızı yat artık diye... Hadi öpüldünüz.. Rüyalarınızda beni çagla şikel olarak görün anacımmmmm

ohhhhhhhhh siyahim yetismis bana hosgeldinnnnnnnnnn

hoş bulduk hoş buşduk kaydirigubbakcemile5 kız hem tabak tabak makarna götürüyo.. hemde dili papuç gibi görüyormusun.. ben en azından kaçamak yaptıgım gün ortalarda olmuyorum :roflol: :roflol: :roflol: şaka maka bir yanada buda yürek ister ben gelemiyordum valla .. biliyorsunuz gelmedigim gün ne yazardınız.. siyah ya neti yok yada götürdü gene bugün yemekleri :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ben kocayıda kendime benzetirim gül gibi yaşar gideriz:1hug:

hadi allaha emaney ol hayırlı geceler.. yarın akşama dikkat ett sporuda cok yapki ertedi güne toparlayasın hemencik

hehe bizim cagla da tam tersi yedimi ortaya cikar

ben kocayıda kendime benzetirim gül gibi yaşar gideriz:1hug:

valla ben benzetemedim ya hiç kimse benzetemez.. hiç boşuna ümitlenme.. alınca doktora götür.. meyobolizmasını ölçtür.. gelecekde kilo alıp almayacagını tezcille bence.. yoksa herifin ömrünü yemiş.. yada o yemiş ona yed,rmemiş pozisyonunda oluyorsun :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

BÜYÜGÜNDEN KÜÇÜGÜNE SEVGİM VE SAYGIM SONSUZ AMA ŞİMDİLİK ÇIKIYIM YOKSA Bİ DAHA ÖBÜR TARAFTA GÖRÜŞÜRÜK SİZLERLE :roflol: :roflol:

dayak yemeden yat en iyisi sen gerci biraz kalori harcamis olurdun ya neyse yazik olur sanalülülülülülü iyi geceler yarin gece gorusuruz cagla ablam:1hug:

al benden de o kadar siyah 13 senelik evliyiz esimde gram oynama olmadi

hadin bende kaçtım kızlarr.. sabah kalkıp yürüyememde bu satten sonra saate baksanıza.. hayırlı gecelr..ç mevlam yar ve yardımcınız olsun allaha emanet olun Şeniz Şeniz

rossem kocaman öptüm seni.. sen geldin ben gidiyom.. hadin didtim bu seferrrrrrrrrrrŞeniz Şeniz Şeniz eylülcüm tşk ler Şeniz Şeniz

QUOTE=aynalar;7086784]hadi kızlar bende kaçıyorum. herkese iyi uykular, tatlı rüyalar. öptüm hepinizia.s.[/QUOTE]

:1hug::1hug: iyi geceler sanada

hoşbulduk hemşom,siyahım çatal karammm. kız daha ne duruyosunuz busattae ben bu gün çok yedim yüüzm yok gelemedim.bide geç geldim oneee hemen hemen bütün takım burda.aboooooooo.. neyse şaka bi tarfada gerçekten gündüz giremedim ama yediğim için değil.bitürlü fırsat olmadı.beni bu hafta mazur görün.perşembe kızımn töreni var ,cumada karnesini alcak ya onun koşturmal ve hazırlıkları provası felan var.eee bide babam var.olmuyo yani.bugün öğlerden so-nra arkadaşın günü vardı onadaydım.bi kase kısr 8-10 tane taze yaprak sarma.yarım dilim keke yedim.sabhta patates kızartması 5-6 tane.anlıycağınız yoldan çıktım.üstelik cumadan beri suda içmiyorum.temebelliğim yüzünden.ama yarın dan itibaren kemerler sıkılıyo.bundan emin olun.neyse ben çıkıyorum.herkese hayırlı geceler.
ayyyyyyyyyyyyyy geçmiş sayfaları biraz okuyayım dedim olmadı okuyamadım.maşallah ne çok yazmışsıznız beee.kız çağlaaaaaaaaaaaaaaaaa kaç aydır nerdeydin sennnnn. ve diğer arkadaşlarda tabiii.
çağlacım bilgisayar ne zamndır yavaş bilmiyorum ama yavaşlık virüsten oluyomuş.eşim bilgisayrcı ya benim .o öyle diyo.eğer yakın bi zamnda yavaşlama meydana geldiyse sistem geri yükleme yaparsan sorunuhn çözülebilrmiş..
haydiyin herkese hayırlı geceleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…