- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.001
haklısın da ekmek taze olunca çok yeniyo... Bayat yada kuru ekmek üzerine su içince midede şişiyo o bakımdan daha tok tutuyo mesela etiformlarda öyle kalorisi yüksek ama daha uzun süre tok kalınıyo.......
sırnaşık şeysırnaşık şey kiz hememn aglamaya baslama yatmadan sirkeli suyu icmeyi unutma belki faydasi olur
canım sende hoşgeldinde ben bu 'bir seferlikte olsa' lafına çok takıldım sence neden olabilir hıı söyle bakalımklava:
ŞİŞt mesaj kontrol
hihi ben biliyorum her defasinda gonul ablam bi seferlik diyorlülülülülülü
Ya bİ problem oldu da baglantıda ... Ya bİ seferlİk derken haftada bİr ..yada 2 gÜnde bİr dedİm...İyİ İyİ tamam gÜnde bİr olsun napam...
Ya bİ problem oldu da baglantıda ... Ya bİ seferlİk derken haftada bİr ..yada 2 gÜnde bİr dedİm...İyİ İyİ tamam gÜnde bİr olsun napam...
ŞİŞT DALGA GEÇME ABLAYLA
BAK MORALİM BOZULURSA DİYET FELAN KALMAZ DİYET BÜYÜKLERİM SİZE KIZAR SONRA:jeyyar:
o zaman ne olur biliyor musun şu alttaki kilo çizelgendeki kedicik var ya o sarı saçlı kızdan uzaklaşması gerekirken ona yaklaşmaya başlar
siyahcım maalesef kızarmış ekmeğin normal ekmekten farkı yokmuş. ekmeği kızartığımız zaman suyu alınır. yani kururmuş. suda da kalori yoktur. o yüzden kızarmış ekmeğin kalorisi azalmazmış. nette böyle yazıyor.
ala ala neden öle yazıyolar peki bak merak ettim şimdiii geceler siyah bende arastirdim ama fark yokmus kalori ayniymis kizarmis ekmekte....
hay ben senin sıkkım ye emi.. benim gibi alacan bak kiloları hemencikKIZLAR MERHABA NAZCOM YENİ YAŞIN SANA TÜM DİLEKLERİNİN GERÇEKLEŞMESİNDE YARDIMCI OLSUN ...CANIM ...SAGLIKLI VE UZUN YAŞAŞeniz
ŞİMDİ SİZE 1 GECELİK OLAN BU MACERAMI ACIDA OLSA ANLATMALIYIM.......
AKŞAM 1.5 SAAT ÇOK GÜZEL TEMPOLU YÜRÜYÜŞ ARA ARA KOŞU VE ALET ÇALIŞMASI YAPTIM.... AH BİDE EVDE YEMEK HAZIRLAMAK OLMASAYDI.... ÇORBA YAPTIM GÜYA KENDİME ..İYİ GÜZEL 1 KASE ÇORBA VE YOGURDUMU YEDİM..KALK ARTIK DEMİ MASADAN OLMADI :1no2: BECEREMEDİMsenağlama senağlama senağlama SPAGETTİNİN DAYANILMAZ CAZİBESİ BENİ MAHVETTİ... İTİRAF EDİYORUM senağlama senağlama senağlama .............BİR SEFERLİKTE OLSA TÜM GÜZELLİGİYLE KARŞIMDA DURAN MAKARNAYA TESLİM OLDUMMMsenağlama senağlama senağlama YEDİMcokacimcoookYEDİM cokacimcoookYEDİM..cokacimcoook 1TABAK MAKARNAYI HÜPLETTİKTEN SONRA ÇOK PİŞMAN OLMUŞTUM :mymeka: :mymeka: :mymeka: AMA OLAN OLMUŞTU ARTIK...
ses 1 2 3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3arkadaslar kimler var ses versin!!!!şakkıdı
allah canını almasın gece gece güldürdün gene beni kız sen :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kötü yola düşmüşmüş... bence gusul abdesti al belki affederiz seni :roflol: :roflol: hatta hamam paklıyomuş onu dene bence :roflol: :roflol: allahım ya nereden buluyon bu kelimeleri kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3senağlama senağlama senağlama BEN ARTIK SİZİN YÜZÜNÜZE BAKAMAM KÖTÜ YOLA DÜŞTÜM .. NEFSİME DUR DİYEMEDİM..BİR MAKARNA BENİ BAŞTAN ÇIKARDI...AFFEDİN BENİ AFFEDİN..senağlamasenağlamasenağlama
ŞİŞt mesaj kontrol
ŞİŞT DALGA GEÇME ABLAYLA
BAK MORALİM BOZULURSA DİYET FELAN KALMAZ DİYET BÜYÜKLERİM SİZE KIZAR SONRA:jeyyar:
ŞİŞT DALGA GEÇME ABLAYLA
hepimiz icin gecerli aynalar irade olsaydi zaten bizde bu sayfalrda surunmezdik:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
alkisalkisalkis afferim itiraf edeiyon usteliklaelaelaelaelae
zaten bende hep şunu düşünürüm ev arkadaşlarımda benle aynı şeyleri yerler, onlarda hareket etmezler ama ben kilo alıyorum onlar almıyor adaletsiz bu dünya ve beni buluyor hep senağlama
kız ona niye kızalım.. tabak tabak makarna götüren dururkennnnnnnnnnklava: klava: klava: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
zaten bende hep şunu düşünürüm ev arkadaşlarımda benle aynı şeyleri yerler, onlarda hareket etmezler ama ben kilo alıyorum onlar almıyor adaletsiz bu dünya ve beni buluyor hep senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?