Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

haklısın da ekmek taze olunca çok yeniyo... Bayat yada kuru ekmek üzerine su içince midede şişiyo o bakımdan daha tok tutuyo mesela etiformlarda öyle kalorisi yüksek ama daha uzun süre tok kalınıyo.......

bak bu hic aklima gelmemisti haklisin taze olunca cok yeniyor tsk gonul ablamŞeniz

Ya bı problem oldu da baglantıda ... Ya bı seferlık derken haftada bır ..yada 2 gÜnde bır dedım...ıyı ıyı tamam gÜnde bır olsun napam...

Ya bİ problem oldu da baglantıda ... Ya bİ seferlİk derken haftada bİr ..yada 2 gÜnde bİr dedİm...İyİ İyİ tamam gÜnde bİr olsun napam...

o zaman ne olur biliyor musun şu alttaki kilo çizelgendeki kedicik var ya o sarı saçlı kızdan uzaklaşması gerekirken ona yaklaşmaya başlar

valla ben ömle okudum kalori farklı varmış.. hemde bir kaç yerde baktım aynısı yazıyordu

ii geceler siyah bende arastirdim ama fark yokmus kalori ayniymis kizarmis ekmekte....
ala ala neden öle yazıyolar peki bak merak ettim şimdi
hay ben senin sıkkım ye emi.. benim gibi alacan bak kiloları hemencik klava: klava:
arkadaslar kimler var ses versin!!!!şakkıdı
ses 1 2 3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
allah canını almasın gece gece güldürdün gene beni kız sen :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kötü yola düşmüşmüş... bence gusul abdesti al belki affederiz seni :roflol: :roflol: hatta hamam paklıyomuş onu dene bence :roflol: :roflol: allahım ya nereden buluyon bu kelimeleri kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ŞİŞt mesaj kontrol

kız kaç kere dedim böle kısa boş msj lar yazmayın siliyo millet bunları yazıkkkkkkkkkkkkkkkkkk millete :mymeka: :mymeka:

hepimiz icin gecerli aynalar irade olsaydi zaten bizde bu sayfalrda surunmezdik:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

zaten bende hep şunu düşünürüm ev arkadaşlarımda benle aynı şeyleri yerler, onlarda hareket etmezler ama ben kilo alıyorum onlar almıyor adaletsiz bu dünya ve beni buluyor hep senağlama

zaten bende hep şunu düşünürüm ev arkadaşlarımda benle aynı şeyleri yerler, onlarda hareket etmezler ama ben kilo alıyorum onlar almıyor adaletsiz bu dünya ve beni buluyor hep senağlama

o adaletsizligin varyaÇok üzgünüm çoook hic sorma benimde isyanim var ona ama olsun sisko guzel akkili kadinim ben onlarla tesseli buluyorum bende:roflol::roflol::roflol:

kız ev rkadaşlarına gelene kadar ohoooooooooooooo. benim herif ögünde bir ekmekden cok yer 2 yada 3 koca tabak yaglı ve salcalı yemek yer.. hele bugün öle bir makarna götürdükü sorma yutkundum durdum.. adam genede 64 den yukarı çıkmaz... üstelik cokda hareketsiz.. hem aynı kiloda sayılırız.. buna ragmen benden çok zayıf dururr.. sen ev arkadaşlarına du aett... alacagın koca benimkine benzerse sen o zaman yan derdine senağlamasenağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…