Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın hanımlar bugün diyetimin birinci haftası doluyor.akşam akupunktura gittiğimde tartacaklar.inşaallah iyi bir sonuçla karşılaşırım.sabah kahvaltımı yaptım.suyumuda içtim.

ya dün eşimin amcasının kızı moralimi bozdu.bugünden için doktorun tartacağını söyledim.dün ben tartıldım ama tartılmadım dedim.bana hemen ters bir şekilde yalnız fazla heveslenme ilk hafta gidenin çoğu su olur dedi.bende biliyorum zaten dedim.ya ben heveslenipte ay şu kadar kilo verdim bu kadar verdim diye övünecek değilim ama gidenin hepsi su olsa bile beni motive eder.o yüzden tartıda eksilmiş görünce mutlu oldum.ama onun o lafı söylemesine üzüldüm.neyse sizlerle paylaşmak istedim.

günaydın kızlar nasılsınız
nazco canım geçmiş doğum günün kutlu olsun nice yıllara
destinacım tebrik ederim 1. olmuşsun darısı başımıza
sedacım sınavlarında başarılar ne güzel hedef kilona ulaştın keşke bende ulaşsam yaaaa
utmeras kurabiyeyi çok takma 1 tane yemişin zaten buarada amcakızınıda dert etme
aynalar erzurumda soğuk havaya dayanmak çok zordur ya allak kolaylık versin ben soğuga dayanamıyrm
s200 bende kilo vermede zorluk yaşıyrm takıldım sanki çabalarsak olur umutsuz olma tatlım
siyahcım sağlık durumun nasıl herşey yolunda demi?
1.73 bende dün öğlen makarna yedim malesefki akşam yemede o tarz yemekleri canın çok çekerse gündüz ye bence
eylülce sirkeli suya bende başlayamadım daha sirkeyi aldım dolapta bekliyr unutuyrn içmayi yaa
rose bugün yoğun olursun yarın yoğun gün öp kızını yerime.babanla ilgilende yemeni abartma bence

gunaydın kızlar oku oku bıtıremedım yaa 10 sayfa yazmıssınız masallah...

guleysa tesekkurler canım tesaduf dıyelım sıyahla sedanın hakkıydı aslında....

usarem akupunktura ıhtıyacın yok bence 75 kg baslangıcın ben dogal yollardan vermenı tavsıye ederm evt ılk su gıder vucuttan ama olsun sen kımseyı takma daha neler duyacaksın ohhoooooo.

sıyah hosgeldın canım senın aldıgın kılo olsun guzelım saglıgın yerınde olsun gerısı boşşşşşşşşşşşşşşş..

tugbacım gözun aydın ıkı sevınc bırden yasıyorsun ne guzel ama dıkkat et kendıne olurmu..

1,73 makarna yedıgın ıcın ceza olarak cumaya kadar yedıklerıne dıkkat edıceksın ve sedacıgımın dedıgı gıbı sporu arttıracaksın...

sıbel hemen demoralize olma ...bız hep senın yanındayız zararın neresınden dönsen kardır...

eylulce sende öyle....

aynalar sanada gunaydın canım sabır şart bu dıyette....benımde verecegım 40 kg olsaydı bende senın gıbı olurdum emınım ara ara böyle olucak ama tekrar güçleneceksın bu forum o yuzden var..

sedacım gunaydın en cıtırımız....öpüldün...

bana gelınce aksam cok kacırdım söylemesı ayıp mangal vardı bayagı yemısım ...sabah tartıldım 1 kg almısım...artık bende aksamları kaldırdım zaten gıdınceye kadar 8 oluyor ne yesem dıye dusunuyordum bol bol meyve tüketecegım...bekarken de öyleydım aksamları erken yerdık sonra yemezdım onu dusundum bırde erken yatmaya calısıcam...aclık krizine gırmemek ıcın...

banada kımse kılo vermıssın demıyor özellıkle eşim dalga gecıyor destek olan kım dersınız?patronum evet o da hep dıkkat eder yedıklerıne ve cok destek olur...bayanlar genelde cekemezler...neyse ben gıdıyorum kellogsumu yıyecegım kayısıyla ...sonra görusuruz...çok öptum herkesı...

destinam takmayayım diyorum ama olmuyor işte.
canım benim anksiyete rahatsızlığım var.3 ayda 6 kg aldım.ilk iki ay 1 er kilo almıştım.sonra doktor ilacımı değiştirdi.şuanki ilacım yani çok aşırı tatlı isteğim oluyor.kendime dur diyemiyordum.diyete başlıyordum ama devam edemiyordum.o yüzden akupunktura başladım canım.çok faydası oldu.iştahım çok azaldı.psikolojik sıkıntımada iyi geleceğini okudum nette.onun için başladım.iki ay devam edeceğim.zaten sinir ilacınıda önümüzdeki aydan itibaren azaltarak keseceğiz.ondan sonrada normal yolla diyet yapabilirim diye düşünüyorum.ilgin için teşekkür ederim.

selamlar herkese bende sporumu kahvaltımı yaptım geldim gene yoğun ders çalışmam gerek bugün oyüzden gene sabah erken kalktım havuzun 7seansına gidip 1buçuk saat yüzdüm,45 dk.da yürüdüm bugünlük bukadarrr...anam dün fazla kaçırma günümüydüü tamam ozaman dün fazlasıyla yendiğine göre herkes bugün kendine gelsinn şekerlerimm normal yaptığınızdan yarım saat fazla spor yaparsanız kaçamaklar erir

canımmmmm:1hug: sanada günaydınnn Şeniz

canım teşekkürler çok sağol evet inşallah sizde ulaşırsınız en kısa zamanda ama hani sporlarını bildirmiyorsun gözümden kaçmıyorrr Çok üzgünüm çoook

tatlım benim söyleyeceğim şey belli yani ben kilo vermem yavaşlamaya başlayınca sporu arttırıyordumm yani bu şekilde verdiğim için başka öneride bulunamıyorum inan belki yardımım olur diye aklıma gelen herşeyi yazıyorum
2.5litre su mutlaka içiyorum
3fincan yeşil çay mutlaka içiyorum
ortalama 2saat spor mutlaka yapıyorum bazen geçiyor 2saati,vaktim yoksada 1saat kesin yapıyorum
sabah uyanır uyanmaz 2kuru kayısı yiyorum üstüne 3bardak sıcak su mutlaka içiyorum
akşam 7den sonra meyve bile yemiyorum(sadece sıcak su,yeşil çay,bitki çayları içiyorum)
aksatmadan hergün yaptığım şeyler bunlar umarım faydası olur güzelim Şeniz

usarem o zaman kendı kendının doktoru da olacaksın aynı zamanda...alternatıf tıp bır yere kadar zamanında bunları yaşamıs bırı olarak tavsıye ederım...ayrıca özel ilgi ne demek bız takımız hepımız destegız bırbırımıze benımde pes ettıgım cok zamanlar oldu ama bayanlar böyle...
benımde eşim 10 yıldır tanırım 1-2 kg oynar kılosunda ve bana hep güler cok taktıgım ıcın...o yuzden ne zaman sıkılırsan buraya yaz ok?

seda yeşil çay sırrı super bende ısyerınde basladım ıcmeye patronumuz özel demletıyor bende ıcıyorum ...

aman canım o seni çekemediğinden öyle söylemiştir bence hiç kafana takmana değmez haklısın su da olsa motive oluyor insan takma kimseyi ver kilolarını çık karşılarınaa..bak benim kuzenim var halamın kızı pek görüşmüyoruz arada mecburiyetten işte,81kiloya çıktığımda aaa nasıl kilo almışsın dedi çok sevindi kendiside kilolu üstelik boyuda benden 10 cm kısa sağolsun biraz kıskançtır ve çok fazla gözü değer herşeye,geçen hafta babaannemlerde karşılaştıkk ay neyaptın böyle nasıl yaptın söyle felan dedi, birde benim sözlenme durumum var gelecek ay erkek arkadaşımın ailesi bize gelecek orda o konu açıldı ona da atladı hemen saçmasapan sorular sordu kız herşeyimi kıskanıyor ama ben sallamıyorum annem felan korkuyor gene gözü kalacak diye kaydirigubbakcemile3

evet tatlım ben günde 3fincan içiyorum gerçekten çok etkili hem toksinleri atıyor düzenli içince karın,bel bölgesindeki yağlara etki ediyormuş direkt mesela benim çok az basen kaldı çünkü ben basen tipliyim tamamen erimiyor orası ama karnım dümdüz oldu nerdeyse,bence sporun yanında yeşil çayında etkisi büyük

canım bende diyorum bunların inadına zayıflayıf çatlatacağım hepsini,stres yapmamaya çalışıyorum.bana destek olacaklarına boş laflarıyla canımı sıkıyorlar.dün öğlende bizim burda işlerini takip eden mühendisin biriş benle ve yanımdaki arkadaşla dalga geçiyor.süzülmüşsünüz deyip gülüyor.o kadar çok anlayışsız insan varki.ama sizlerin desteğiyle ve çabalarımla başaracağım.iyiki sizlerin arasına katılmışım.:1hug:

aynen öyle canım insanlar çok düşüncesiz,burdaki arkadaşlar okadar destek oluyorki inan başkasına ihtiyacın kalmayacak ver fazla kilolarını salına salına git yanlarına bakalım ne diyecekler ozamanda kıskançlıktan söyleyecek bişe bulurlar kimseyi sallama tatlım sen işine gücüne bak asla pes etmek yok bu takımdaki herkes ince hatunlar olacak :lepi:

anam rakibem gelmis hosgelmis kiz nerelerdesin sen geldim yoksun
gecmis olsun anam dikkat et kendine
ay bu arada kiloda almissin coook uzuldumhihoyyyt
neyse artik telaji edersin ama istahin acildiysa diyecek yok sen ye en iyisi bende aldim nede olsa rahat ol yani ye kuzum ye

allahim yinemi ya sibel kendine gel kizim birde destekten bahsedioyn hic destek olamiyoruz sana ne yapsak acaba senin icin bu gidise dur demenin zamani geldi artik
sinifta kaldin hala kendine gelemedin hadi artik sissttttt uyan uyanda yazin geldiginin farkina var

kızlar şurda hedefinize ne kalmış ki sıkın dişinizi biraz, ben napayım off offsenağlama
aynen guzelim ya hepimiz mezun olcagiz daha biraz daha sikin disinizi
sende vereceksin kafani yorma yeterki hirsli ol vede pes etme

neslihan bu arada analiz için benim bişey yazmam gerekli mi bilmiyorum.. hedef yazılacak galiba haziran sonu hedef 60 inşallah toplu bildirim yapacagmışsın galiba
yok guzelim senin birsy yazmana gerek yok hedefini degistireceksin sadece okdar onuda buraya yaz takima
canım ben bu gidişle daha çooooooook uzun yıllar erzurumdayım. beni alanda yok zaten :roflol: inşallah görüşürüz. :Saruboceq:
anam dur sende kac yasindasin da evde kalmis moduna girdin hemen aaa
az zayifla bak goruculerin israya girecek

valla guzelim senin azmine diyecek yok supersin gercekten herseyi dort dortluk yaptin bravo sana a.s.
sedacım sence ben niye veremiyorum. yani daha fazla diyorum
kiz fazla vermeye kulak asma zaten az ver ama ver hersey oturu yerine
anamm sen simdi bir makarnayami tav oldun vah vahh sana be guzelim
yakmisin kendini
kiz ufacik seylere kanipta diyetini bozma valla kafana gecirim bir sopa aklini basina getiririm haberin olsun kötükedihüsoklava:klava:klava:

evet canim daha saglikli bir hedef belirlemen bencede daha iyi olur sen hedefini belirle guzelim yaz takima
ayrica umutsuzlugada kapilma lutfen basaracagiz

yok oyle affedin felan yerken bizi hic dusunmedin demi cezalisin haberin olsun
bugun git bir saat tempolu yuruyusunu yap sonrada gel bize soyle oldumu
affetmek yok yandin sen

al benden de o kadar siyah 13 senelik evliyiz esimde gram oynama olmadi
desen butun herseyi sen yedinde kocisine vermedin seni seni -tatlicadiarzu-
suna bak hele yine yedim diye gelmis ya ben ne diyim bu kiza tamam bende yedim kilo aldim ama verecem diye omrum gitti su iki gundur benim gibi olmayin diye soyluyorum kizlar yemeyin sonra zaten zorla verdigimiz kiloar kapida bekliyor iceri girmek icin bizde kapiyi acinca hoppp iceri gr veriyooz kiloyla geri donuyo
sende git bir saat yuru hadi gicik kari seni :jeyyar:

canim herkezin lafina ne bakiyon tabiki su gidecek olanlar ama sonra yaglarida yakacagiz
bu arada akapunktur tedavisini benim arkadasta uygulamisti ilk basta gercekten cok guzel kilo verdi
gerci bencede senin hic ihtiyacin yok akapunktura kendi kendinede gayet kalici kilolar verebilirsin sedacima bak super bir citir oldu

neslihancım canım kaptanımız iyi ki kayınvaliden 1 haftalık başka yerde kalıyor
özlemiştik seni tatlım
kesin ozlemimle yanip tutusuyo sorma
anam yiyen biri daha neyseki bu kebaba tav olmu smakarnaya degil
alkisalkisalkisaferim aferim
kiz anam siz biz burda veriyoruz ya iste birbirimize destek daha ne baskasindan ne bekliyorsunuz onlar bizi kiskaniyorlar siz takmayin kafaniza
simdi ne yapacaz hanfendi seni o aldigin bir kiloyu nasil geri vereceksin kafana sende yermisin bir oklava belki aklin basina gelir sinir sey bu aksam yemek yemek sana yasak haberin olsun salatayla gecir aldigini ver

valla guzelim okadar dusuncesizlerki bizim cekmis oldugumuz cileden haberleri yok kiskanclar iste bencede herkez bosversin biz birbirimize yeteriz

slm canlarım geçmişi olkuyamıyorum bi ceeeeeeeeeee diyayim dedim .diyeyim bari ceeeeeeeeeeeee''eeeeeeeeeeeeeeee ......
sabah klasik nkahvaltımı yaptım.ikindine abak kavurcam ondan yerim .akşamları yemek yemiycem artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…