- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.041
gunaydın kızlar oku oku bıtıremedım yaa 10 sayfa yazmıssınız masallah...
guleysa tesekkurler canım tesaduf dıyelım sıyahla sedanın hakkıydı aslında....
usarem akupunktura ıhtıyacın yok bence 75 kg baslangıcın ben dogal yollardan vermenı tavsıye ederm evt ılk su gıder vucuttan ama olsun sen kımseyı takma daha neler duyacaksın ohhoooooo.
sıyah hosgeldın canım senın aldıgın kılo olsun guzelım saglıgın yerınde olsun gerısı boşşşşşşşşşşşşşşş..
tugbacım gözun aydın ıkı sevınc bırden yasıyorsun ne guzel ama dıkkat et kendıne olurmu..
1,73 makarna yedıgın ıcın ceza olarak cumaya kadar yedıklerıne dıkkat edıceksın ve sedacıgımın dedıgı gıbı sporu arttıracaksın...
sıbel hemen demoralize olma ...bız hep senın yanındayız zararın neresınden dönsen kardır...
eylulce sende öyle....
aynalar sanada gunaydın canım sabır şart bu dıyette....benımde verecegım 40 kg olsaydı bende senın gıbı olurdum emınım ara ara böyle olucak ama tekrar güçleneceksın bu forum o yuzden var..
sedacım gunaydın en cıtırımız....öpüldün...
bana gelınce aksam cok kacırdım söylemesı ayıp mangal vardı bayagı yemısım ...sabah tartıldım 1 kg almısım...artık bende aksamları kaldırdım zaten gıdınceye kadar 8 oluyor ne yesem dıye dusunuyordum bol bol meyve tüketecegım...bekarken de öyleydım aksamları erken yerdık sonra yemezdım onu dusundum bırde erken yatmaya calısıcam...aclık krizine gırmemek ıcın...
banada kımse kılo vermıssın demıyor özellıkle eşim dalga gecıyor destek olan kım dersınız?patronum evet o da hep dıkkat eder yedıklerıne ve cok destek olur...bayanlar genelde cekemezler...neyse ben gıdıyorum kellogsumu yıyecegım kayısıyla ...sonra görusuruz...çok öptum herkesı...
günaydın kızlar nasılsınız
nazco canım geçmiş doğum günün kutlu olsun nice yıllara
destinacım tebrik ederim 1. olmuşsun darısı başımıza
sedacım sınavlarında başarılar ne güzel hedef kilona ulaştın keşke bende ulaşsam yaaaa
utmeras kurabiyeyi çok takma 1 tane yemişin zaten buarada amcakızınıda dert etme
aynalar erzurumda soğuk havaya dayanmak çok zordur ya allak kolaylık versin ben soğuga dayanamıyrm
s200 bende kilo vermede zorluk yaşıyrm takıldım sanki çabalarsak olur umutsuz olma tatlım
siyahcım sağlık durumun nasıl herşey yolunda demi?
1.73 bende dün öğlen makarna yedim malesefki akşam yemede o tarz yemekleri canın çok çekerse gündüz ye bence
eylülce sirkeli suya bende başlayamadım daha sirkeyi aldım dolapta bekliyr unutuyrn içmayi yaa
rose bugün yoğun olursun yarın yoğun gün öp kızını yerime.babanla ilgilende yemeni abartma bence
kaptan analizleri okudum hedefimi cekmemi istiyorlar bu gidisle zaten o hedefe ulasmak hayal olacak ya sevdigim yemeklerden odun veriyorum canim istiyor yapmiyorum ama yine olmuyor sporu fazla olmasada en azindan yuruyus yapiyorum gunde oglen yemeklerim salatayla geciyo bol su iciyorum sedaa bana kocluk yap siiznde fikirleriniz varsa daha fazla ne yapabilirim soyleyin lutfen umitsizlige kapildim o kadar emek bosa gidiyor
günaydın hanımlar bugün diyetimin birinci haftası doluyor.akşam akupunktura gittiğimde tartacaklar.inşaallah iyi bir sonuçla karşılaşırım.sabah kahvaltımı yaptım.suyumuda içtim.
ya dün eşimin amcasının kızı moralimi bozdu.bugünden için doktorun tartacağını söyledim.dün ben tartıldım ama tartılmadım dedim.bana hemen ters bir şekilde yalnız fazla heveslenme ilk hafta gidenin çoğu su olur dedi.bende biliyorum zaten dedim.ya ben heveslenipte ay şu kadar kilo verdim bu kadar verdim diye övünecek değilim ama gidenin hepsi su olsa bile beni motive eder.o yüzden tartıda eksilmiş görünce mutlu oldum.ama onun o lafı söylemesine üzüldüm.neyse sizlerle paylaşmak istedim.
usarem o zaman kendı kendının doktoru da olacaksın aynı zamanda...alternatıf tıp bır yere kadar zamanında bunları yaşamıs bırı olarak tavsıye ederım...ayrıca özel ilgi ne demek bız takımız hepımız destegız bırbırımıze benımde pes ettıgım cok zamanlar oldu ama bayanlar böyle...
benımde eşim 10 yıldır tanırım 1-2 kg oynar kılosunda ve bana hep güler cok taktıgım ıcın...o yuzden ne zaman sıkılırsan buraya yaz ok?
seda yeşil çay sırrı super bende ısyerınde basladım ıcmeye patronumuz özel demletıyor bende ıcıyorum ...
aman canım o seni çekemediğinden öyle söylemiştir bence hiç kafana takmana değmez haklısın su da olsa motive oluyor insan takma kimseyi ver kilolarını çık karşılarınaa..bak benim kuzenim var halamın kızı pek görüşmüyoruz arada mecburiyetten işte,81kiloya çıktığımda aaa nasıl kilo almışsın dedi çok sevindi kendiside kilolu üstelik boyuda benden 10 cm kısa sağolsun biraz kıskançtır ve çok fazla gözü değer herşeye,geçen hafta babaannemlerde karşılaştıkk ay neyaptın böyle nasıl yaptın söyle felan dedi, birde benim sözlenme durumum var gelecek ay erkek arkadaşımın ailesi bize gelecek orda o konu açıldı ona da atladı hemen saçmasapan sorular sordu kız herşeyimi kıskanıyor ama ben sallamıyorum annem felan korkuyor gene gözü kalacak diye kaydirigubbakcemile3
canım bende diyorum bunların inadına zayıflayıf çatlatacağım hepsini,stres yapmamaya çalışıyorum.bana destek olacaklarına boş laflarıyla canımı sıkıyorlar.dün öğlende bizim burda işlerini takip eden mühendisin biriş benle ve yanımdaki arkadaşla dalga geçiyor.süzülmüşsünüz deyip gülüyor.o kadar çok anlayışsız insan varki.ama sizlerin desteğiyle ve çabalarımla başaracağım.iyiki sizlerin arasına katılmışım.:1hug:
canım teşekkürler çok sağol evet inşallah sizde ulaşırsınız en kısa zamanda ama hani sporlarını bildirmiyorsun gözümden kaçmıyorrr Çok üzgünüm çoook[/Q
hıııııııımmmmmmmmmm haklısın canım yoktun diye bende gevşemiştim ama kaçamak yapmak yok sanırım
anam rakibem gelmis hosgelmis kiz nerelerdesin sen geldim yoksunherkese merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. özledinizmi beni bakimmmmmmm...... dün geldim ama yatak döşek yattım degişik hava beni baya tuttu valla arkadaşlar komalık oldum neredeyse.. ama şükür bugün azda olsa normle döndüm.. van gezimiz güzeldi ama hastalıkla boguşarak geçti.. hava degişikligi bana yaramadı.. valla kiloda aldım.. bu hafta benim sayemde sonuncu olabilirsiniz :mymeka: :mymeka: :mymeka: ben yokken sizler naptınız bakeyım.. ben geçmiş şöle bir göz atım dinlenecegim hemen ...
bu arada sizleri cok özledim valla
allahim yinemi ya sibel kendine gel kizim birde destekten bahsedioyn hic destek olamiyoruz sana ne yapsak acaba senin icin bu gidise dur demenin zamani geldi artikkızlar bende oglen arkadasa gıttım cesıt cesıt pasta borek hazırlamıscokacimcoook hepsınden yedımzaten kılo veremıyorum ve analızdede sınıfta kaldım nasıl olsa dedım yedım:çok üzgünüm:
destegınız ıcın tesekkur ederım kızlar ama ben boyleyım ıste tatlıya falan dayanamıyorum bırkac gun cok guzel dıkkat edıyorum sonra bır kacamak yapıyorum hepsı gume gıdıyor-tatlicadiarzu-
aynen guzelim ya hepimiz mezun olcagiz daha biraz daha sikin disinizikızlar şurda hedefinize ne kalmış ki sıkın dişinizi biraz, ben napayım off offsenağlama
yok guzelim senin birsy yazmana gerek yok hedefini degistireceksin sadece okdar onuda buraya yaz takimaneslihan bu arada analiz için benim bişey yazmam gerekli mi bilmiyorum.. hedef yazılacak galiba haziran sonu hedef 60 inşallah toplu bildirim yapacagmışsın galiba
anam dur sende kac yasindasin da evde kalmis moduna girdin hemen aaacanım ben bu gidişle daha çooooooook uzun yıllar erzurumdayım. beni alanda yok zaten :roflol: inşallah görüşürüz. :Saruboceq:
valla guzelim senin azmine diyecek yok supersin gercekten herseyi dort dortluk yaptin bravo sana a.s.hı buarada soru sormuşsun sibelcim onu cevaplamayı unuttum 69dan sonra takılma olmadı canım yani tabiki yavaşlıyordu ama ben takılmasına hiç izin vermedim baktım 2gün kilo gitmiyor sporu yarım saat arttırdım içtiğim suyu arttırdımm akşam yemeği saatini 6ya çektimm yani herşeyi dörtdörtlük yapıp veremedim genede diyenlere hiç lafım yok ama bence herşey kendi elimizde,5ay önceki halimi düşünüyorum da ne az hareket ediyormuşum 81kiloya çıkmam normal belki başlamasaydım şimdi 90 olacaktım delikafadulden
kiz fazla vermeye kulak asma zaten az ver ama ver hersey oturu yerinesedacım sence ben niye veremiyorum. yani daha fazla diyorum
anamm sen simdi bir makarnayami tav oldun vah vahh sana be guzelimKIZLAR MERHABA NAZCOM YENı YAŞIN SANA TÜM DıLEKLERıNıN GERÇEKLEŞMESıNDE YARDIMCI OLSUN ...CANIM ...SAGLIKLI VE UZUN YAŞA
ŞıMDı SıZE 1 GECELıK OLAN BU MACERAMI ACIDA OLSA ANLATMALIYIM.......
AKŞAM 1.5 SAAT ÇOK GÜZEL TEMPOLU YÜRÜYÜŞ ARA ARA KOŞU VE ALET ÇALIŞMASI YAPTIM.... AH BıDE EVDE YEMEK HAZIRLAMAK OLMASAYDI.... ÇORBA YAPTIM GÜYA KENDıME ..ıYı GÜZEL 1 KASE ÇORBA VE YOGURDUMU YEDıM..KALK ARTIK DEMı MASADAN OLMADI :1no2: BECEREMEDıMsenağlama senağlama senağlama SPAGETTıNıN DAYANILMAZ CAZıBESı BENı MAHVETTı... ıTıRAF EDıYORUM senağlama .............BıR SEFERLıKTE OLSA TÜM GÜZELLıGıYLE KARŞIMDA DURAN MAKARNAYA TESLıM OLDUMMMsenağlama senağlama senağlama YEDıMcokacimcoookYEDıM cokacimcoookYEDıM..cokacimcoook 1TABAK MAKARNAYI HÜPLETTıKTEN SONRA ÇOK PıŞMAN OLMUŞTUM :mymeka: :mymeka: :mymeka: AMA OLAN OLMUŞTU ARTIK...
evet canim daha saglikli bir hedef belirlemen bencede daha iyi olur sen hedefini belirle guzelim yaz takimakaptan analizleri okudum hedefimi cekmemi istiyorlar bu gidisle zaten o hedefe ulasmak hayal olacak ya sevdigim yemeklerden odun veriyorum canim istiyor yapmiyorum ama yine olmuyor sporu fazla olmasada en azindan yuruyus yapiyorum gunde oglen yemeklerim salatayla geciyo bol su iciyorum sedaa bana kocluk yap siiznde fikirleriniz varsa daha fazla ne yapabilirim soyleyin lutfen umitsizlige kapildim o kadar emek bosa gidiyor
yok oyle affedin felan yerken bizi hic dusunmedin demi cezalisin haberin olsunsenağlama senağlama senağlama BEN ARTIK SıZıN YÜZÜNÜZE BAKAMAM KÖTÜ YOLA DÜŞTÜM .. NEFSıME DUR DıYEMEDıM..BıR MAKARNA BENı BAŞTAN ÇIKARDI...AFFEDıN BENı AFFEDıN..senağlamasenağlamasenağlama
desen butun herseyi sen yedinde kocisine vermedin seni seni -tatlicadiarzu-al benden de o kadar siyah 13 senelik evliyiz esimde gram oynama olmadi
suna bak hele yine yedim diye gelmis ya ben ne diyim bu kiza tamam bende yedim kilo aldim ama verecem diye omrum gitti su iki gundur benim gibi olmayin diye soyluyorum kizlar yemeyin sonra zaten zorla verdigimiz kiloar kapida bekliyor iceri girmek icin bizde kapiyi acinca hoppp iceri gr veriyooz kiloyla geri donuyohoşbulduk hemşom,siyahım çatal karammm. kız daha ne duruyosunuz busattae ben bu gün çok yedim yüüzm yok gelemedim.bide geç geldim oneee hemen hemen bütün takım burda.aboooooooo.. neyse şaka bi tarfada gerçekten gündüz giremedim ama yediğim için değil.bitürlü fırsat olmadı.beni bu hafta mazur görün.perşembe kızımn töreni var ,cumada karnesini alcak ya onun koşturmal ve hazırlıkları provası felan var.eee bide babam var.olmuyo yani.bugün öğlerden so-nra arkadaşın günü vardı onadaydım.bi kase kısr 8-10 tane taze yaprak sarma.yarım dilim keke yedim.sabhta patates kızartması 5-6 tane.anlıycağınız yoldan çıktım.üstelik cumadan beri suda içmiyorum.temebelliğim yüzünden.ama yarın dan itibaren kemerler sıkılıyo.bundan emin olun.neyse ben çıkıyorum.herkese hayırlı geceler.
ayyyyyyyyyyyyyy geçmiş sayfaları biraz okuyayım dedim olmadı okuyamadım.maşallah ne çok yazmışsıznız beee.kız çağlaaaaaaaaaaaaaaaaa kaç aydır nerdeydin sennnnn. ve diğer arkadaşlarda tabiii.
çağlacım bilgisayar ne zamndır yavaş bilmiyorum ama yavaşlık virüsten oluyomuş.eşim bilgisayrcı ya benim .o öyle diyo.eğer yakın bi zamnda yavaşlama meydana geldiyse sistem geri yükleme yaparsan sorunuhn çözülebilrmiş..
haydiyin herkese hayırlı geceleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee............
canim herkezin lafina ne bakiyon tabiki su gidecek olanlar ama sonra yaglarida yakacagizgünaydın hanımlar bugün diyetimin birinci haftası doluyor.akşam akupunktura gittiğimde tartacaklar.inşaallah iyi bir sonuçla karşılaşırım.sabah kahvaltımı yaptım.suyumuda içtim.
ya dün eşimin amcasının kızı moralimi bozdu.bugünden için doktorun tartacağını söyledim.dün ben tartıldım ama tartılmadım dedim.bana hemen ters bir şekilde yalnız fazla heveslenme ilk hafta gidenin çoğu su olur dedi.bende biliyorum zaten dedim.ya ben heveslenipte ay şu kadar kilo verdim bu kadar verdim diye övünecek değilim ama gidenin hepsi su olsa bile beni motive eder.o yüzden tartıda eksilmiş görünce mutlu oldum.ama onun o lafı söylemesine üzüldüm.neyse sizlerle paylaşmak istedim.
kesin ozlemimle yanip tutusuyo sormaneslihancım canım kaptanımız iyi ki kayınvaliden 1 haftalık başka yerde kalıyor
özlemiştik seni tatlım
anam yiyen biri daha neyseki bu kebaba tav olmu smakarnaya degilbana gelınce aksam cok kacırdım söylemesı ayıp mangal vardı bayagı yemısım ...sabah tartıldım 1 kg almısım...artık bende aksamları kaldırdım zaten gıdınceye kadar 8 oluyor ne yesem dıye dusunuyordum bol bol meyve tüketecegım...bekarken de öyleydım aksamları erken yerdık sonra yemezdım onu dusundum bırde erken yatmaya calısıcam...aclık krizine gırmemek ıcın...
banada kımse kılo vermıssın demıyor özellıkle eşim dalga gecıyor destek olan kım dersınız?patronum evet o da hep dıkkat eder yedıklerıne ve cok destek olur...bayanlar genelde cekemezler...neyse ben gıdıyorum kellogsumu yıyecegım kayısıyla ...sonra görusuruz...çok öptum herkesı...
aynen öyle canım insanlar çok düşüncesiz,burdaki arkadaşlar okadar destek oluyorki inan başkasına ihtiyacın kalmayacak ver fazla kilolarını salına salına git yanlarına bakalım ne diyecekler ozamanda kıskançlıktan söyleyecek bişe bulurlar kimseyi sallama tatlım sen işine gücüne bak asla pes etmek yok bu takımdaki herkes ince hatunlar olacak :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?