Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anam gercekten bir ceee dedin yani nereye gidiyon kizizm gelsee buraya

bende dun lapa yaptigim icin cook acikmistim sabah kahvaltimi guzelce yaptim
bir yumurta
iki dilim ekmek
uc dort zeytin
bir tane ucgen peyniri (bu iyi olmadi ama dayanamadim yedim )
guzelce doyurdum karnimi anliyacaginiz
biraz oncede cocugun eline dondurma vermistim yarisini ben yedim (

slm kızlaryerimseniben
cok yoruldum sabah kızı arabasına koydum dolastım bıraz alısverıs falan yaptım bırazonce geldım cok acıkmıstım 2dılım ekmek kasar peynırı bırazda recel yedım yesıl cay ıctım sımdıde kahve ıcıyorum

afeiyet olsun canim iyi dinlendiriri simdi kahve seni
bu arada yine goturmussun recel kasar peynirini
aferim ki zsen ne zaman akillanacan diyet recel yedim de bari

kizlar bende kaciyom benimkiler cok fena bir birlerine girmeye basladilar kucagima oturacam diye kavga ediyorlar imdatttt zorla yaziyorum inanin gelirim sunlari yatirinca gerci magazaya gidecem ya bakalim artik muhakkak gelrim ama biryere kaybolmayin

selamlar herkese neslicim canım hemşom çok sağol hırs yapmasaydım bu yazada kilolu girecektimm hepiniz sağolun destekleriniz olmasa işim çok zordu yani takımda uzun süre kalmadım ama öncesindede sizi takip ediyordumm farketmedende yardım ediyordunuz kaydirigubbakcemile5
kızlar hazirana girecez hadi hızlanın ne olur umutsuz olmayın ya valla bizi kimse tutamazz hihoyyyt

ben hala sabahkı kellogsla duruyorum...yemek yemedım...

herhalde nısan ayının bırıncısı olunca ıstahım kesıldı....hahaa...

selam kızlar a.s.a.s.
dünü okuyayım dedim tam 17 sayfa yazmışsınız şimdiye kadar oku oku bitmedi neyse
siyahçım hoşgeldin geçmiş olsun bu arada
kız 1,73 naptın sen pastalar makarnalar bak sen cezada almışsın çekçen artık yapçak bişi yok neyse bu sayede yakarsın aldığın kalorileri üzülme canım sen ay kıyamam
herkeze teşekkür ederim canlarım güzel dilekleriniz için :1hug::1hug:
usarem takma kız sen o densizleri kafana ağzı olan konuşuyo tabi su gidecek su gitmeden yağ gidermi allah allah allah
destinam analizde 1. olmuşsun kocaman tebrikler sana
sibelcim sende üzülme azmin elinden bişi kurtulmaz bidahaki analize görür herkez sibel nasıl kilo vermiş
bu arada ben akşam bişi yemiyecektimya sözde eşim bir kızdı bir kızdı bu nebiçim diyet diye sustum yedim artık 4 tane balık bir tabak salata 10 tane erik ama busefer pastadan vazgeçtim yemedim yarın yerim diye sabah kalkınca iki çatal aldım artık ucundan iki bardak su içtim bir poğaçaylada kahvaltı yaptım oda eşimin yüzünden iki poğaça almış gelmiş kahvaltı edelim diye birini o yedi birini ben
bu saate kadar iki litre su içtim bir fincanda form çay artık bişiler yemem lazım acıktım çünkü peynirli tost yesem olurmuki akşam salata yerim artık bir kasede çorba yapayım bari kendime

akşama salata yiyeceksen tosta izin verebiliriz.:kaydirigubbakcemile3

sedacım senide tebrik ederim ne güzel kilo vermişsin
kız sen eskişehirdesin bide memleketim benim çok özledim orayı adalarda porsuk kenarında benim içinde gez bir kafeteryada bir bardak çay negüzel oludu porsuğa bakarak :çok :roflol::roflol::roflol:

çalışıyorum güleysacım ama çarşının içinde esnafım yemek falan çıkmıyo yani ya evden getiricen yada çarşıda nevarsa onu yiyicen faastfood filan işte evden çoğu zaman getiremiyorum sabahları bizim ev çok karışıyo benim oğlum otizmli çok ilgi gerekiyo herşeyini ben yapıyorum sabahlarıda çok zor uyanıyo oğlanın okul hazırlığı eşimin hazırlığı kendim falan hep geçkalıyoruz okula çok erkende kalkamıyorum akşam geç yattığım için

adım selma,canım akupunktura gerek olmadan zayıflayabilirsin demişsin.ama gerçekten iştahıma hakim olamıyordum.daha doğrusu tatlı krizlerime engel olamıyordum.inşaallah bu sefer vereceğim kiloları.
kiz hepimiz bu sebebpten dolayi sisko degilmiyiz inanki bende buraya girmeden 85 kiloydum vede hic bogazima engel olamiyordum ama simdi buranin sayesinde arkadaslarin sayesinde bak 69 kiloyum bence sende bizi birakma gercekten burasi akapunkturdan daha iyi
gerci baslamissin ama olsun bitecek elbet en azindan geri almazsin
bak ben uc ay ayrildim burdan tekrar kilo aldim
uc ayi birak insan iki gun girmessen bogazini tutamiyo
oyuzden bize burdan guzel ilacda yok tedavi de yok

canim yaa vall agercekten kendini eminim okdar rahat hissediyorsundur cunku gercekten zayiflamak mutlugun ilaciu siz gibi siskolaraa :))
sende bize ayrica buyuk bir motivasyon kaynagi oldun

öğlen iki dilim kepek ekmeğiyle yapılmış peynirli yağsız tost yedimbir bardak ayranla birlikte.su içmeye de devam.
aferim kiz ne guzel bende su dedinde ictim inanki yoksa aklima hic gelmiyo inanki sen devam et su iciyom demeye
ben hala sabahkı kellogsla duruyorum...yemek yemedım...

herhalde nısan ayının bırıncısı olunca ıstahım kesıldı....hahaa...
:roflol:
desene hazirandada birinciligi elden birakmiyon sen
gerci bence o istahsizlik dunku yedigin mangaldan kaynaklaniyo canim daha ne yiyecen bir kilo aldim diyon akilli lülülülülülü

offff bende bir 64 olsam yaaaa.deli olcam çok sıkıldım verememekten ilk başladığımda sporla çok güzel verdim yaa.
valla insallah be guzelim bizde bekliyoz dort gozle bana kalirsa pek sikmiyon sen kendini azicik tut bogazini suyunu ic sporunu yap sonra bak bakalim gidiyomu gitmiyormu

zy cok zor ozaman senin isin guzelim ya
ama helal olsun zayiflamayi kafana aldiysan hic birsey tutamaz seni herseye ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…