- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #90.621
ya bi şeyler olacak, bi hayırsızlık olacak, ne bileyim bozulacak diye çok korkuyorum. daha önce de nişanlımla aynı şehirden ailesinin falan tanıdığı başka biriyle (ki adları bile aynı :S ) söz yapmıştık, 4 senelik ilişkinin sonunda tam nişan takılacakken ayrıldık,şimdi bu da bozulacak diye ödüm kopuyor.
onun atanmasını bekliyoruz işte,atanır atanmaz hemen yapıcaz nikahı, düğün sonra olsa da olur. bugün atansa yarın evleniriz diyo...ya terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya,aynen öyle hissediyorum ben bu konuda,saman alevi gibi yanıp tutuşuveriyoruz hemen...
Günaydın bayanlar
Umarım herkes iyidir.
Bugün doktordan geldim. Bütün kan tahlil sonuçlarım iyi geldi. Doktor turp gibisin dedi. Saç dökülmesinide strese bağladı. Sakinleştirici ilaç vereyim dedi istemedim. Uyurum hep ihtiyacım yokRegl oldum karnım benden 1 adım önden gidiyor.
kızlar biliyorsunuz aslında ben bu iş yerinde yeniyim sekreterlik danışmanlık halkla ilişkilerle uğraşıyorum. aslında sekreter olarak başladığım işe dünya kadar iş yıktılar. geç cıkıyorum sokaklarda bu sıcakta lastik sayıyorum ki bu benim işim değil.daha da hala iş yıkıyolar hepsini geçtim tuvalet yıkayıp yemek yaptığım günler oldu burada neyse oldu geçti ama hala daha fazlasını istiyolar bunlar benim işim değil aldığım maaş şu yaptıklarımın yanından geçemez. biraz önce bir telefon geldi bir firma beni aradı ve beni gördüklerini gelişime açık biri olduğumu söylediler beğenmişler ve beni çağırıyolar satış için maaşı bir hayli iyi burdan 1 adım daha önde şartları var ben ne yapıcam gitmeli miyim? bide daha önce aynı teklifi burdaki diğer arkadaşa yaptılar ama o tecrübeli ben burada kalıp yükselcem dedi istemedi benim tecrübem yok lastik satışında merak etme yardımcı olcaz dediler. :44::44::44::44:
kafam çok karışık ve korkuyorum
ben de döndüm nihayet! bayram çok kötüydü ya, saçma sapan şeyler oldu, nişanlımdan ayrıldım sonra tekrar bir araya geldik ama o arada kuzeni bize küstü gitti aileye bi sürü şey anlattı, her şey karmakarışık ne olacak bilmiyorum,kafam karıştıkça yemeğe vuracam diye ödüm kopuyor...
Jacobson aşamalı kas gevşeme egzerzisi diye bir şey var, ben çok kullanıyorum hastanede, netten bi bakıp onu yapsana.stres hormonlarının azalmasını sağlamada çok etkili oluyor.saç dökülmesine de iyi gelir muhtemelen düzenli yaparsan,çok dinç hissediyo insan sonrasında.
benmde öle böle geçti hedefede az kaldığı için gram gram gidiyor ama bayramıda çok şükür vererek atlattım
ben tartıyla konuşmaya başladım "seni yenicem olum" falan diyorum durum vahim o yüzden en iyisi cumadan cumaya
canım arkadaşlarım günaydın dün yine dışarıya çıkardılar beni tam açtım bilgisayarı hadi alışverişe git dediler gittim geldim sonra hadi dışarıya git dediler gittim çok yoruldum şirkete gelemedim hiç akşamda direk eveüzgünüm
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Porsiyon (180gr) Menemen (223 kcal)223 kcal
2.00 x 1 Dilim (30gr) Kepekli Ekmek (55 kcal)110 kcal
Ara
7.00 x 1 Adet (2gr) Badem (Kavrulmuş) (12 kcal)84 kcal
6.00 x 1 Adet Antep Fıstığı (Kavrulmuş) (12 kcal)72 kcal
Akşam
0.25 x 1 Porsiyon (200gr) Sütlü Pirinç Lapası (248 kcal)62 kcal
1.00 x 100gr Tavuk But / Baget (Derili) (238 kcal)238 kcal
0.50 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)34 kcal
1.00 x 1 Adet (330ml) Lipton Ice Tea Limon (99 kcal)99 kcal
Ara
10.00 x 1 Adet (2gr) Badem (Kavrulmuş) (12 kcal)120 kcal
Alınan Kalori Toplamı1042 kcal
Su: yine içemedim ama bugün mutlaka 3 litreyi bulucamm
Spor: o da biraz az oldu 15-20 dk leslie yaptım
dün benim için pek verimli olmadı
İnşallah canımgeçen gün babam bana beklemediğim bir şey söyledi, " sen zayıflamasana yüzün çöktü sen böyle iyisin" dedi. Normalde "benim o kadar göbeğim yok yeaa" triplerine girdiğimde nereye yok falan derdi. Şaşırdım
Ablacım aklıma ne geldi haftada 3,4 kere akşam nesfit falan o zımbırtılardan yesem sıkıntı olur mu? :18:
.Takım arkadaşlarımıza kızmaya başladım. Kimse yok hala
Bugünkü menüm
Sabah
1.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek (77 kcal)77 kcal Sil
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal Sil
1.00 x 1 Fincan (150ml) Filtre Kahve (Sütlü) (6 kcal)6 kcal Sil
Öğlen
1.00 x 1 Porsiyon Patlıcan Musakka (201 kcal)201 kcal Sil
0.50 x 1 Porsiyon Tavuklu Şehriye Çorbası (160 kcal)80 kcal Sil
0.50 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)34 kcal Sil
Ara
1.00 x 1 Fincan (150ml) Filtre Kahve (Sütlü) (6 kcal)6 kcal Sil
Akşam
1.00 x 100gr Tavuk But / Baget (Derisiz) (128 kcal)128 kcal Sil
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (84 kcal)84 kcal Sil
2.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Sade Pirinç Pilavı (35 kcal)70 kcal Sil
Toplam 766 kalori
Su: 3 litreyi geçti
Spor: 1 saat yürüyüş+15 dk egzersiz.:26:
selam kızlarrrrr ben 13. takımdan nsılsınız bayramınız nasıl geçti inşallah kilo almamışsınızdır
Ablacım hastalığımdan dolayı kilo vermek ilk amacım. iş+ kurs(açıköğretim kursu) Hem haftasonumu hem hafta içimi alıyor. Aşırı yoruluyorum. En azından iş olmazsa kendime daha fazla zaman ayırırım diye düşündüm. Hastalığımı azdıran stres oluyor. Bu sene kilo veremek için çabalayacağım(sürekli dışarıdayken kaçamak yapmamak çok zor çünkü acıkınca o an çok düşünmeden yiyorum evde kendimi frenliyorum. Ben frenlemezsem annem frenliyor. Öte yandna şuan işimizin az olduğu dönem daha yoğun tuvalate dahi gidemediğim vakitler olacak. Hem iş+ okul stresi ve diyet beni çok zorlayacak. Korkuyorum bu yüzden.
İş değişikliğide düşündüğümden gelecek sene yaza kadar hem kilo verir toparlarım okulum biter tek derdim iş olur o vakit. Düşünürken bile kafayı yiyorum. Geçen sene kurstan eve gelince saat 10 da direkt duş alıp uyuyordum. spor dahi yapamayacağım. Çünkü vaktim olmayacak. Bu durum beni üzüyor...
Diyet için artık öğlen salatamdan ayırıp akşam kursa gitmeden yemek yemeyi ayarlayacağım. ama spor yapmadan nereye kadar? günlük iş+ okul rutini hareket sayılmaz ki ?
Düzeldik canım çok teşekkür ederim
Günaydın ablacım ben 1 de uyandığım için daha yeni aydı günüm
tatilden dönemediler herhalde cumaya kadar gelirler umarımm...
tamam ablacım öyle yapmaya calısıcaz ah bir de takımın geri kalanı gelseydi..
barıştık ablacım teşekkür ederimbayramdan sonra su içişimde bir azalma oldu hiç içesim gelmiyor napıcam bilmiyorum ablacım içmeye çalışıyorum...
ben hala konuşuyorum
.
pelincim tavuk derisi kesinlikle yemiyoruz
kuruyemişi ara öğünlerde rahatlıkla tüketebiliriz....çok sık olmamak ve ölçülü yemek şartıyla....ancak kavrulmamış olarak cnm.....
su:
spor:
hedef kilona ulaşana kadar devam canım....sevdiklerimiz hiç kıyamazlar zaten kilo konusunda ama ;aynen devam ediyoruz cnm benim
çok sevindim pelincim....olur böyle şeyler arada
selam edacım
tahlillerinin normal çıkmasına çok sevindimstrese ada çayı ve papatya çayı çoy iyi geliyor ,özellikle ada çayı birde içebilseydin bol su içmeye çalış şişkinlik reglden sonra gidecek ve kilo kaybıda olacaktır cnm....
güzel soru edacım:44:
zorunlu olarak ara sıra ye canım ben bu zımbırtıları pek sevmiyorum diyette ama
yoğurt ,çorba olsa çok daha iyi olur.....
beyaz ekmek ve pilav dışında gayet güzel cnm....
haşlanmış yumurta haftada kaç kez yiyiyorsun edacım.....
su,mesaj,spor
kolaylıklar diliyorum edacım....sen üstesinden gelirsin ve ileriki yıllarda çok daha iyi şartlarda olursun cnm....
öncelikle diyette strese yer yok cnm....iş hayatı, özel hayat bir şekilde üstesinden geliyoruz ama diyette ne yazıkki böyle olmuyor....istediğimiz ideal kiloya gelene kadar diyette olacağız ama haftalar aylar geçtikçe bu düzenimiz normal yaşam düzenimiz olacak....özellikle hazır gıdalardan uzak durup,yoğurt ,çorba (imkan varsa),meyve ,sebze gibi akşam öğünlerini geçirebilirsin...kahvaltı ve öğlen öğünlerinde sorun yok sanırım....spor çok çok önemli ancak fırsat olmayınca yeme düzeni + su biraz daha yavaşta olsa yine kilo verirsin cnm....aynen devam
ablacım onu derisiz yemiştim ben derili yazmışımdemek ki kalorim daha azmış buna sevindim
evde kavrulmuş vardı bizimkiler benim için almışlar bende yiyecek ara öğün bulamayınca onu hüplettim ablacımcumaya da 2 gün kaldı
Bu cumayı + sız atlatalım % 30 un altında kalmayalım birazda vermişsek süper olacak :)Ama benim kilo vermem durdu gibi. Sanırım sağlam spor yapıp direnci kırmam lazım. Olmuyor böyle...
ablacım onu derisiz yemiştim ben derili yazmışımdemek ki kalorim daha azmış buna sevindim
evde kavrulmuş vardı bizimkiler benim için almışlar bende yiyecek ara öğün bulamayınca onu hüplettim ablacımcumaya da 2 gün kaldı
Ablacım. Ara sıra içmeyi deneyeceğim.  Stres yapmamaya çalışacağım. Doktor kivi ve kırmızı biber ye doğal sakinleştirici özelliği varmış. Bakalım. Cumada endok... o garip isimli poliklinige gideceğim
edacım bende çok severek başlamadım bitki çaylarını içmeye ,ancak faydalarını ve etkilerini gördükçe 1 bak şeçit alıp bazen hergün bazen 1-2 gün ara verip içiyorum cnm....özellikle ada çayı çok güzel sakinleştiriyor malum dönemde ve stresli zamanlarda
O nesfit falan dememin sebebi hafta içi iş çıkışı kursa gideceğim. İş yerinde pratik hazırlar tüketirim. Çünkü çok vaktim olmuyor. O sebeple sordum.
anladım cnm....fasfooddan uzak durda....artık bir şekilde ayarlamalar yaparsın .....yoğurt,salatalık,meyve,galeta,şu haftayı bir atlatalım....elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum menüleri vs hfataya çok farklı başlangıçlarımız olacak....güzel bir proğram oturtacağız inşallah.....
Yumurtayı genelde aksatmaden her gün yerim. Kendimi bildim bileli. Yumurta her sabah haşlanır kahvaltı masasına koyulur. Çok ilginç hiç sıkılmıyorum)))))
Domates salatalık bazen güzel olmuyor yemiyorum sabah evde kahvaltıı yapıyorum bazen geç kalıyorum yarım yamalak oluyor.
edacım yumurtanın faydası tartışılmaz ama bir süre haftada 2 kereden fazla tüketmesen diyorum...birde sınırınız yoksa sarısını yemesen 2 akını yesen çok daha iyi olur diyorum....domates salatalık vs doyana kadar ye cnm....
Diyette stres olmaması için elimden geleni yapacağım. Erken uyuyacağım gerekirse sabah erken kalkıp spor yapmayı deneyeceğim. Kısmet ama zor bir dönem olacak bu sene...
Tek sıkıntım akşam yemekleri. Evde olmadığımda dışarıda yağlı abur cubur yemek istemiyorum. Pratik olmam gerekiyor.
Sporu elimden geldiğince çok yapmak istiyorum çünkü sağlıklı kilo vermek istiyorum. Ve çok aşırı sarkmak istemiyorum. 
Bu cumayı + sız atlatalım % 30 un altında kalmayalım birazda vermişsek süper olacak :)Ama benim kilo vermem durdu gibi. Sanırım sağlam spor yapıp direnci kırmam lazım. Olmuyor böyle...
ben bu sabah aç karnına tartıldım 75.9 çıktımcumaya kadar 75.5 olursam değmeyin keyfimee
bende kesinlikle öyle düşünmüştüm zaten tatlım
pelincim ben kendi adıma çok çok çokkkk sıkı diyet yapma taraftarı değilim bu tür gıdalar zaten ömrü boyunca hayatımızda olacak ama alternatifleri varken diyette çok tercih etmemek hedefimiz olsun canım
kesinlikle .....sen zaten bilinçli bir şekilde devam ediyorsun kısa bir zamandada akşam yemeklerini bir düzene oturtursan ve bol su içersen bu iş olur.....
kesinlikle kızlar,bu %30 kuralı çok önemli hem takım hemde sizlerin başarısı demek.....şu benim kilo vermem durdu mesajını beynimize göndermiyoruz.....malum ramazan + bayram vücudumuz bu haftadan sonra normal düzenine döndü ve aynen kilo vermeye devam ediyoruz kızlar....
.
besteesen:
nurlum:
allen:
walkaway_:
faTTa83:
zeytinzeytin:
safahat:
kızlar nerdesiniz....
Ben yumurtasız kahvaltı yapamam. Hiç bir şey yemem o zaman. Domates salatalık güzel olmuyor. Aç kalırım ve aç kalamıyorum çok başım ağrıyor.
sorma pelincim bende :103:zeytinzeytin bugün bi ara uğradı ama yazmadı ablacım :44:
**14. TAKIM 320. ETAP ***
tfneyll : (60.1/ / /%)
Zeynazy : ( 70 / / /%)izinli
Valkyrie89 : (98.1 / / /%)
pofuduk18 : (76.8 / / /%)
faTTa83 : (83.2/ / /% )
14. TAKIM ORTALAMASI :%
kızlar son durumumuz bu ; fatma bayram öncesi memlekete gidecekti....eğer gelmezse oda izinli olacak....ve zorlu bir hafta bizi bekleyecek....
kızlar bu kadar çabuk mu pes ettiniz ; nerelerdesiniz.....
3 kişi mi olucaz yani sadece ablacım oyy napıcaz nasıl yapcaz :18:
şu anda öyle görülüyor.... bu hafta listemiz 9 kişi olacaktı ama ne yazık ki durum bu....cumadan sonra önümüzdeki hafta aynen bayram öncesi yaptığımız gibi daha disiplinli devam ediyoruz kızlar....tatili devam eden arkadaşlar var diye düşünüyorum....ve duruma göre yeni arkadaşlar davet etmeye başlıyoruz önümüzdeki hafta....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?