Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

1.73 ne güzel sonunda gerçekten seni seven birini bulmuşsun. Allah herkese böylesini nasip etsin.
Nazco bekarlık güzelde. Erzurumun ilçesinde yaşanmıyor ki. Okuldan eve, evden okula. Yapacağın bişey yok.

canım bilmem mi biz de de zorunlu hizmet var.. Ahh ellerin memleketin de çok zor olur..genelde de köy ve küçük ilçelerde ebeler ve bayan ögretmenler ..of offffff .çekmeyen bilemez.. Biraz samimi olsan adını çıkartırlar.falanca ebeyle iyiymiş diye.. Soguk davransan kendini begeniyo derler.. Zor anam zor ne diyem hayırlısı olsun..

Ya kızlar hani 2 3 mesajdan alıntı yapılıyo ya ben edemiyom nası yapcez onu.. Bide benim analizim olmamıştır herhal benim daha 2. Haftam demi
cadıarzu

herkese merhaba.. napıyorsunuz bakalım.. yahu ben bugün baya yorgunum.. gece biri geçiyodu yattım 5 de kalktım işde yogundu öle böle degil.. ben bugün yediklerimi yazayım bu arada cok acım ben yahu yazık banaaaaasenağlama senağlama senağlama
sabah 5 dekalkış bir ceviz yarım incir bir bucuk saat spor yarım bardak süt
saat 9,00 klasik kahvaltı
öglen yarım kadın budu köfte yarım kase pirinç corbası
akşama sebze yemegi yogurt bir dilim ekmek şu an yiyorum bir saat yürüyüş yapacagım..
aralarda kayısı kurusu.. 3 tane yedigün meyve...2 adet diyet bisküvi
ben geçmişe bakayım geliyorum.. evdekilerin yemegine ilaveten pilav yapmam lazım iş gömlegimi getirdim onu yıkamam lazım yemegimi yiyip yürümeye gitmem lazım bir saatim var düşünün artık

orası öyle bende hayır dilemekten başka bişey yapmıyorum.

ay 1,73 cüm gelmiş nasılsın şeker nöbet nasıl geçiyo :1hug::1hug::1hug:
kızlar burada deniz sezonu açılmaya başladı gelen bikini mayo soruyo bende bitane haki renkte bikini var 38 beden çok güzel ben bayılıyorum ona gözüme kestirdim kimseye satmak için göstermiyorum yaz sonunda bile olsa içine girebilirmiyimki acaba süper olur hani bizimkinin bikini yasağı var ama onun içine girersem yasak falan dinlemem valla

bence o bikiniyi kendine sakla, seni motive eder diye düşünüyorum.

ŞU ANA KADAR Kİ YEDİKLERİMİ YAZAYIM:
SABAH: 1/2 DİLİM KEPEK EKMEGİ
3 KÜÇÜK DİLİM DOMATES
2 SİYAH ZEYTİN
AZ PEYNİR
ÖGLE :3 Y.K. KEŞKEK
1 Y .K. ET SOTE
1 PORSİYON SALATA
ARADA :1/4 DİLİM KEPEK EKMEGİ
1/4 TATLI KURABİYE ÇOK AZ Bİ CİMCİK . (YİYİNCE NE OLDUYSAM)
DAHA AKŞAM YEMEGİ YOK AMA ÖGLENİN AYNISI OLACAK
BAZEN DÜŞÜNÜYOM DA BEN BUNLARI YEMEGİN TADINA BAKARKEN YADA MASAYI HAZIRLARKEN YİYODUM..OFFF BU KİLOLAR NASIL ÇABUCAK GELİYO Bİ TÜRLÜ GİTMİYO ANLAMIYOM OF OFFFF

sende haklısın aynalarcım bizde mecburi hizmeti bartının küçük bir kasabasında yapmıştık benim eşimde öğretmendi evli olduğumuz halde yapıcak pek bişi bulamıyor sıkılıyorduk napalım allah kurtarsın seni
1,73 cüm bilmiyorum inan bende tek mesajdan alıntı yapabiliyorum siyaaah yardım et

kızlar ben kaçıyorum pilav yapacam gömlegimi yıkıyım kurusun 6 da yürüyülşe cıkacagım yetişebilirsem hadin ii bakın kendinize Şeniz Şeniz

BİRDE BEN SPOR TEMBELİYİM. DAHA DOGRUSU ZAMAN MI AYIRAMIYOM ALIŞMAMIŞMIYIM BİLMİYOM. ASLINDA ESKİSİNDEN DAHA HAREKETLİYİM.ÖNCEDEN İŞ YERİNDE HEMEN ASANSÖRE BİNER. ARABAYLA GELİR GİDERDİM. ASANSÖRÜ KULLANMAYALI AYLAR OLDU AMA ÇOK YAVAŞ GİDİYO BU KİLOLAR NE İNATÇIYMIŞ...:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
E BU KADAR GÜZEL Bİ KADINI TERK ETMEK KOLAY DEGİL TABİ BİLİYORUM :roflol: :roflol: :roflol:

masallah sayfalar dolmus yıne, oku oku yenı bıtırdım-tatlicadiarzu-
oglen komsum bahcede gozleme, yaglama yaptı bırtane ondan yedım salatayla
bıraz sonra yuruyuse cıkcaz-tatlicadiarzu-

olmuş olmuş en büyük yerini başarmışsın.. ama bak her alıntı aldıgın yerin hemen altına yazını yaz ayır yani msj yazarken birbirlerinden hemen altına yaz diger msj digerinin altına... neyse bu kez kaçtım S2000 hoş geldin canım

masallah sayfalar dolmus yıne, oku oku yenı bıtırdım-tatlicadiarzu-
oglen komsum bahcede gozleme, yaglama yaptı bırtane ondan yedım salatayla
bıraz sonra yuruyuse cıkcaz-tatlicadiarzu-

afiyet olsun bende rejime başladım ya aklıma hiç gelmez benimde canım gözleme istedi, arada bir burnuma kokusu geliyor ama yemeyeceğim kararlıyım:1no2:

:roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

hosbulduk canım
sana ıyı yurumeler bende yurucem bırazdan

kız ona niye kızalım.. tabak tabak makarna götüren dururkennnnnnnnnn klava: klava: klava: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
YA AŞKIM TABİ BEN İM DEMEK İSTEDİGİM BÜYÜK OLARAK SENİN KIZMAN ARAMIZI BOZCEKLER VALLAHA SEN BAKMA ONLARA
BEN EVELENDİGİMDE 92 EŞİM 65 KİLOYDU UGRAŞ UGRAŞ ADAMI 70 ETTİM AMA BİDE BAKTIM BEN 120 OLMUŞUM OLMUYO ANACIM EN İYİSİ KENDİM VEREYİMMM

hehe bizim cagla da tam tersi yedimi ortaya cikar
NE EDEK KIZIM İÇİMİZ DIŞIMIZ BİRRR

valla bundaki enerji metobolizmasında olsa.. sporada yansısa hatun 1 aya kalmaz çagla şikel olur zaten.. ama neredeeeeeeeeeeeeeeee bir dilde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
YA NE EDEK SİZLE UGRAŞMAKTAN SPORA VAKİT OLMUYO ...
AAA SİYAHIM SENMİDİN O BEN SENİ EYLÜLCE SANMIŞIDIM.AY BÖLE ÇOK ALINTI OLUNCA DA KAFAM KARIŞACAK BE
dogru soze....sırnaşık şey
O O BAYA KAYNATMIŞINIZ BAKIYOM DA:jeyyar:

AH CANIM SİZ HABER YOLLASANIZ DAHA ÖNCE GELİRDİM AMA KISMET BU GÜNLEREYMİŞkaydirigubbakcemile2BİLGİSAYAR MARTTA FORMATTAN GELDİ.ANACIM ANLAMIYOM Kİ EŞİMDE HİÇ İLGİLENMEZ TEK ÇOCUKLAR OYUN OYNUYODU.ŞİMDİ BEN TAKILIYOM İŞTE. AMA YENİ YAVAŞLADI 2 HAFTADIR FALAN UZAKLIGIN ZARARI OLMAZMI:uhm: GERİ YÜKLEME NASIL OLUYOMUŞ:uhm:
AY CANIM VALLA TAKMA SEN ONLARA HEP SU GİDİYO DİYOLLA . İYİDE O KADAR SU İÇİYOZ CANIM ONLARA NERE GİDİYO.VALLA KIZCEMÖ Bİ GÜN GİRENİ ÇIKANI TARTCEM HAAAAAkötükedihüso

ZAYIFLA KIZ ZAYIFLA GÖRSÜNLER SENİ .HADİ BAKAM BEN 120 KİLOYKEN İLK HAFTA 1 KİLO VERMİŞTİM DE NASIL SEVİNMİŞTİM .TABİ ÇEVREMDEKİLE ANLAMAMIŞTI BİLE.... EŞİM BİLE 10 KİLODAN SONRA ANLADI ZAYIFALADIGIMIkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…