- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.101
1.73 ne güzel sonunda gerçekten seni seven birini bulmuşsun. Allah herkese böylesini nasip etsin.
Nazco bekarlık güzelde. Erzurumun ilçesinde yaşanmıyor ki. Okuldan eve, evden okula. Yapacağın bişey yok.
canım bilmem mi biz de de zorunlu hizmet var.. Ahh ellerin memleketin de çok zor olur..genelde de köy ve küçük ilçelerde ebeler ve bayan ögretmenler ..of offffff .çekmeyen bilemez.. Biraz samimi olsan adını çıkartırlar.falanca ebeyle iyiymiş diye.. Soguk davransan kendini begeniyo derler.. Zor anam zor ne diyem hayırlısı olsun..
Ya kızlar hani 2 3 mesajdan alıntı yapılıyo ya ben edemiyom nası yapcez onu.. Bide benim analizim olmamıştır herhal benim daha 2. Haftam demi
cadıarzu
ay 1,73 cüm gelmiş nasılsın şeker nöbet nasıl geçiyo :1hug::1hug::1hug:
kızlar burada deniz sezonu açılmaya başladı gelen bikini mayo soruyo bende bitane haki renkte bikini var 38 beden çok güzel ben bayılıyorum ona gözüme kestirdim kimseye satmak için göstermiyorum yaz sonunda bile olsa içine girebilirmiyimki acaba süper olur hani bizimkinin bikini yasağı var ama onun içine girersem yasak falan dinlemem valla
günaydın kızlar nasılsınız
siyahcım sağlık durumun nasıl herşey yolunda demi?
idare eder biri sıkınıtının bitiyo biri başlıyo işde ama iki gündür daha iyiyim şükür sen nasılsın bakim Şeniz
iyi dedigim gibi 2 gündür şükür.. sen o kilo vermedin diyenlerede bakma sen görüyormusun görmüyomusun ona bak millet cekemiyo.. kilo vermemişsin diyolar yada yeter artık eridin sızdın diyolar oysa verilecek kilo varkengunaydın kızlar oku oku bıtıremedım yaa 10 sayfa yazmıssınız masallah...
sıyah hosgeldın canım senın aldıgın kılo olsun guzelım saglıgın yerınde olsun gerısı boşşşşşşşşşşşşşşş..
banada kımse kılo vermıssın demıyor özellıkle eşim dalga gecıyor destek olan kım dersınız?patronum evet o da hep dıkkat eder yedıklerıne ve cok destek olur...bayanlar genelde cekemezler...neyse ben gıdıyorum kellogsumu yıyecegım kayısıyla ...sonra görusuruz...çok öptum herkesı...
kız bak valla fururum seni ha.. geberiyom zaten cumaya kadar eski kiloma gelmeye .. acım acc.. ama genede veremiyorum.. sen kaç kilo aldın bakim.. söle söle cekinmeşakkıdı şakkıdıanam rakibem gelmis hosgelmis kiz nerelerdesin sen geldim yoksun
gecmis olsun anam dikkat et kendine
ay bu arada kiloda almissin coook uzuldumhihoyyyt
neyse artik telaji edersin ama istahin acildiysa diyecek yok sen ye en iyisi bende aldim nede olsa rahat ol yani ye kuzum ye
[/I]
ben ona bakıyorum bayadır degişmiyo hatta dün paylaşım alanına püsküütede sordum artık burayla ilgilenmiyormusun diyehttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rismasinda-bugune-kadar-kac-kilo-verdi-2.html
kizlar hic bu topikleri kontrol ediyormusunuz soyleyin bakim bana
kız unuttum bak ben onu tebrik edrim tatlım benim Şeniz Şenizben hala sabahkı kellogsla duruyorum...yemek yemedım...
herhalde nısan ayının bırıncısı olunca ıstahım kesıldı....hahaa...
kız biri duyacak başına vurmuş diyecekler :mymeka: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:kudurmakta güzeldirdelikafadulden
Ya kızlar hani 2 3 mesajdan alıntı yapılıyo ya ben edemiyom nası yapcez onu.. Bide benim analizim olmamıştır herhal benim daha 2. Haftam demi
cadıarzu
kız şu dilinin parmakların calışna kadar ögrenemedinmi daha ... bak altta no diye yazar alıntı alacagın zaman oraya bas bekle her alıntı oldugunda oraya bas en sonundada ona ve yanındakine bas aralarada msj yaz oldu bitti naniknanik naniknanik naniknanik bende ne anlattım ama demi
nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hedefi yazdım haziran son ben 60 inşallah artık yavaş gidiyorum ilaçlardan sonra
günaydın kızlar nasılsınız
siyahcım sağlık durumun nasıl herşey yolunda demi?
idare eder biri sıkınıtının bitiyo biri başlıyo işde ama iki gündür daha iyiyim şükür sen nasılsın bakim Şeniz
iyi dedigim gibi 2 gündür şükür.. sen o kilo vermedin diyenlerede bakma sen görüyormusun görmüyomusun ona bak millet cekemiyo.. kilo vermemişsin diyolar yada yeter artık eridin sızdın diyolar oysa verilecek kilo varken
kız bak valla fururum seni ha.. geberiyom zaten cumaya kadar eski kiloma gelmeye .. acım acc.. ama genede veremiyorum.. sen kaç kilo aldın bakim.. söle söle cekinmeşakkıdı şakkıdı
ben ona bakıyorum bayadır degişmiyo hatta dün paylaşım alanına püsküütede sordum artık burayla ilgilenmiyormusun diye
kız unuttum bak ben onu tebrik edrim tatlım benim Şeniz Şeniz
kız biri duyacak başına vurmuş diyecekler :mymeka: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kız şu dilinin parmakların calışna kadar ögrenemedinmi daha ... bak altta no diye yazar alıntı alacagın zaman oraya bas bekle her alıntı oldugunda oraya bas en sonundada ona ve yanındakine bas aralarada msj yaz oldu bitti naniknanik naniknanik naniknanik bende ne anlattım ama demi
nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hedefi yazdım haziran son ben 60 inşallah artık yavaş gidiyorum ilaçlardan sonra
ŞU ANA KADAR Kİ YEDİKLERİMİ YAZAYIM:
SABAH: 1/2 DİLİM KEPEK EKMEGİ
3 KÜÇÜK DİLİM DOMATES
2 SİYAH ZEYTİN
AZ PEYNİR
ÖGLE :3 Y.K. KEŞKEK
1 Y .K. ET SOTE
1 PORSİYON SALATA
ARADA :1/4 DİLİM KEPEK EKMEGİ
1/4 TATLI KURABİYE ÇOK AZ Bİ CİMCİK . (YİYİNCE NE OLDUYSAM)
DAHA AKŞAM YEMEGİ YOK AMA ÖGLENİN AYNISI OLACAK
BAZEN DÜŞÜNÜYOM DA BEN BUNLARI YEMEGİN TADINA BAKARKEN YADA MASAYI HAZIRLARKEN YİYODUM..OFFF BU KİLOLAR NASIL ÇABUCAK GELİYO Bİ TÜRLÜ GİTMİYO ANLAMIYOM OF OFFFF
sende haklısın aynalarcım bizde mecburi hizmeti bartının küçük bir kasabasında yapmıştık benim eşimde öğretmendi evli olduğumuz halde yapıcak pek bişi bulamıyor sıkılıyorduk napalım allah kurtarsın seni
1,73 cüm bilmiyorum inan bende tek mesajdan alıntı yapabiliyorum siyaaah yardım et
Hİ Hİ BİRAZ UZUN OLDU AMA BECERDİM HERHALLLL
masallah sayfalar dolmus yıne, oku oku yenı bıtırdım-tatlicadiarzu-
oglen komsum bahcede gozleme, yaglama yaptı bırtane ondan yedım salatayla
bıraz sonra yuruyuse cıkcaz-tatlicadiarzu-
:roflol::roflol::roflol:BİRDE BEN SPOR TEMBELİYİM. DAHA DOGRUSU ZAMAN MI AYIRAMIYOM ALIŞMAMIŞMIYIM BİLMİYOM. ASLINDA ESKİSİNDEN DAHA HAREKETLİYİM.ÖNCEDEN İŞ YERİNDE HEMEN ASANSÖRE BİNER. ARABAYLA GELİR GİDERDİM. ASANSÖRÜ KULLANMAYALI AYLAR OLDU AMA ÇOK YAVAŞ GİDİYO BU KİLOLAR NE İNATÇIYMIŞ...:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
E BU KADAR GÜZEL Bİ KADINI TERK ETMEK KOLAY DEGİL TABİ BİLİYORUM :roflol: :roflol: :roflol:
olmuş olmuş en büyük yerini başarmışsın.. ama bak her alıntı aldıgın yerin hemen altına yazını yaz ayır yani msj yazarken birbirlerinden hemen altına yaz diger msj digerinin altına... neyse bu kez kaçtım S2000 hoş geldin canım
YA AŞKIM TABİ BEN İM DEMEK İSTEDİGİM BÜYÜK OLARAK SENİN KIZMAN ARAMIZI BOZCEKLER VALLAHA SEN BAKMA ONLARAkız ona niye kızalım.. tabak tabak makarna götüren dururkennnnnnnnnnklava: klava: klava: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
BEN EVELENDİGİMDE 92 EŞİM 65 KİLOYDU UGRAŞ UGRAŞ ADAMI 70 ETTİM AMA BİDE BAKTIM BEN 120 OLMUŞUM OLMUYO ANACIM EN İYİSİ KENDİM VEREYİMMMkız ev rkadaşlarına gelene kadar ohoooooooooooooo. benim herif ögünde bir ekmekden cok yer 2 yada 3 koca tabak yaglı ve salcalı yemek yer.. hele bugün öle bir makarna götürdükü sorma yutkundum durdum.. adam genede 64 den yukarı çıkmaz... üstelik cokda hareketsiz.. hem aynı kiloda sayılırız.. buna ragmen benden çok zayıf dururr.. sen ev arkadaşlarına du aett... alacagın koca benimkine benzerse sen o zaman yan derdine senağlamasenağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
NE EDEK KIZIM İÇİMİZ DIŞIMIZ BİRRRhehe bizim cagla da tam tersi yedimi ortaya cikar
YA NE EDEK SİZLE UGRAŞMAKTAN SPORA VAKİT OLMUYO ...valla bundaki enerji metobolizmasında olsa.. sporada yansısa hatun 1 aya kalmaz çagla şikel olur zaten.. ama neredeeeeeeeeeeeeeeee bir dilde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
O O BAYA KAYNATMIŞINIZ BAKIYOM DA:jeyyar:dogru soze....sırnaşık şey
AH CANIM SİZ HABER YOLLASANIZ DAHA ÖNCE GELİRDİM AMA KISMET BU GÜNLEREYMİŞkaydirigubbakcemile2BİLGİSAYAR MARTTA FORMATTAN GELDİ.ANACIM ANLAMIYOM Kİ EŞİMDE HİÇ İLGİLENMEZ TEK ÇOCUKLAR OYUN OYNUYODU.ŞİMDİ BEN TAKILIYOM İŞTE. AMA YENİ YAVAŞLADI 2 HAFTADIR FALAN UZAKLIGIN ZARARI OLMAZMI:uhm: GERİ YÜKLEME NASIL OLUYOMUŞ:uhm:hoşbulduk hemşom,siyahım çatal karammm. kız daha ne duruyosunuz busattae ben bu gün çok yedim yüüzm yok gelemedim.bide geç geldim oneee hemen hemen bütün takım burda.aboooooooo.. neyse şaka bi tarfada gerçekten gündüz giremedim ama yediğim için değil.bitürlü fırsat olmadı.beni bu hafta mazur görün.perşembe kızımn töreni var ,cumada karnesini alcak ya onun koşturmal ve hazırlıkları provası felan var.eee bide babam var.olmuyo yani.bugün öğlerden so-nra arkadaşın günü vardı onadaydım.bi kase kısr 8-10 tane taze yaprak sarma.yarım dilim keke yedim.sabhta patates kızartması 5-6 tane.anlıycağınız yoldan çıktım.üstelik cumadan beri suda içmiyorum.temebelliğim yüzünden.ama yarın dan itibaren kemerler sıkılıyo.bundan emin olun.neyse ben çıkıyorum.herkese hayırlı geceler.
ayyyyyyyyyyyyyy geçmiş sayfaları biraz okuyayım dedim olmadı okuyamadım.maşallah ne çok yazmışsıznız beee.kız çağlaaaaaaaaaaaaaaaaa kaç aydır nerdeydin sennnnn. ve diğer arkadaşlarda tabiii.
çağlacım bilgisayar ne zamndır yavaş bilmiyorum ama yavaşlık virüsten oluyomuş.eşim bilgisayrcı ya benim .o öyle diyo.eğer yakın bi zamnda yavaşlama meydana geldiyse sistem geri yükleme yaparsan sorunuhn çözülebilrmiş..
haydiyin herkese hayırlı geceleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee............
AY CANIM VALLA TAKMA SEN ONLARA HEP SU GİDİYO DİYOLLA . İYİDE O KADAR SU İÇİYOZ CANIM ONLARA NERE GİDİYO.VALLA KIZCEMÖ Bİ GÜN GİRENİ ÇIKANI TARTCEM HAAAAAkötükedihüsogünaydın hanımlar bugün diyetimin birinci haftası doluyor.akşam akupunktura gittiğimde tartacaklar.inşaallah iyi bir sonuçla karşılaşırım.sabah kahvaltımı yaptım.suyumuda içtim.
ya dün eşimin amcasının kızı moralimi bozdu.bugünden için doktorun tartacağını söyledim.dün ben tartıldım ama tartılmadım dedim.bana hemen ters bir şekilde yalnız fazla heveslenme ilk hafta gidenin çoğu su olur dedi.bende biliyorum zaten dedim.ya ben heveslenipte ay şu kadar kilo verdim bu kadar verdim diye övünecek değilim ama gidenin hepsi su olsa bile beni motive eder.o yüzden tartıda eksilmiş görünce mutlu oldum.ama onun o lafı söylemesine üzüldüm.neyse sizlerle paylaşmak istedim.
canım bende diyorum bunların inadına zayıflayıf çatlatacağım hepsini,stres yapmamaya çalışıyorum.bana destek olacaklarına boş laflarıyla canımı sıkıyorlar.dün öğlende bizim burda işlerini takip eden mühendisin biriş benle ve yanımdaki arkadaşla dalga geçiyor.süzülmüşsünüz deyip gülüyor.o kadar çok anlayışsız insan varki.ama sizlerin desteğiyle ve çabalarımla başaracağım.iyiki sizlerin arasına katılmışım.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?