- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #9.081
slm kızlar
birazdan geleceğim arkadaşın nette işi var görüşürüz a.s.
afferım kızlar harıka gıdıyorsunuz...mantarda kalorı sıfır nazco afıyet olsun..
aynalar ben sık sık gıdemıyorum onunda zararı varmıs..
ben gofret yıyorum hanı varya ınce onlardan sımdıde yesıl cay ıcıyorum aksama yururum ve meyve alıcam pazardan...
demın burdaydım yazamadım bır anda yogunlastı burası
bu arada bugun bır aıle geldı buraya 2,5 yasında ogulları vardı..iş arıyorlardı bulduk gıbı ınsallah olur cok agladım bugn onlar ıcın aklıma hep kendı kızım geldı...cocuk aç kalmıs annesının kucagında uyuya kaldı tedavı ettırememısler herkes yardımcı oldu...ınsallah allah yardım eder...o kadar cok varkı bu durumda olan ınsanlar allah yardımcıları olsun halımıze bınlerce şükrettım...Allah kımseye muhtac etmesın..
neslihancım 'anam dur sende kac yasindasin da evde kalmis moduna girdin hemen aaa
az zayifla bak goruculerin israya girecek' demişsin kız yaşım 27 nasıl evde kalmadım. Zayıflayınca görücülerin artmasınada kızmıyor değilim. Benim fikirlerim, karakterim değişmiyor ki zayıflayınca. Ben yine ben olacam. O zaman sadece beni dış görünüş için mi sevecekler sorusu aklıma geliyor. Bu hoşuma gitmiyor işte.
neslihancım 'anam dur sende kac yasindasin da evde kalmis moduna girdin hemen aaa
az zayifla bak goruculerin israya girecek' demişsin kız yaşım 27 nasıl evde kalmadım. zayıflayınca görücülerin artmasınada kızmıyor değilim. benim fikirlerim, karakterim değişmiyor ki zayıflayınca. ben yine ben olacam. o zaman sadece beni dış görünüş için mi sevecekler sorusu aklıma geliyor. bu hoşuma gitmiyor işte.
:sm_cool: CANLAR MERHABA :sm_cool: NASSINIZ BAKEM...a.s. VALLA BEN NÖBETTEYİM İŞTE BUGÜN BAYA YOGUN GİDİYO AMA YİNEDE SAYFAM AÇIK BEN BURDAYIM.. HEMEN YAZDIKLARINIZA BAKEM ACIKa.s.
aman dikkat et kudurursan kimse almaz anam gene kilolu falen benim gibi bulma ihtimalin var da öyle zorhoşgeldin canım. Nasıl olsun iyiyiz allaha şükür. Sen nasılsın. Bizim ilçedede kuduz vakası var. Yakalayamıyorlar hayvanı. Galiba birden fazlaymış. Bugün bizim köydeki bir kadına saldırmış. Veliler endişeli çocuklara bişey olur mu diye. Bizde okul çıkışı yürüyoruz. Arkadaş siz kafayımı yediniz. Bu olayı biliyorsunuz buna rağmen yürüyorsunuz dedi. Hayırlısı bakalım.
aman dikkat et kudurursan kimse almaz anam gene kilolu falen benim gibi bulma ihtimalin var da öyle zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?