Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

neslihancım buradan ayrılmam artık.akupunkturum bitene kadar devam ederim artık.zaten bittiğindede midem biraz küçülmüş olur.sizlerin sayesindede kilo koruma dönemine girmiş olurum.inşaallah bir verebilirsem şu kiloları.

haydi kızlar su içmeye devam

kızlar ben tosttan vazgeçtim gittim evyemekleri yapan biyerde birtabak mantar sote sadece tanelerini yedim yağına dokunmadan bir tabakta yoğurt yedim bu daha iyi oldu hiçdeğilse ekmek yememiş oldum hemde yürümüş oldum iki üç saat sonrada dün aldığım salatalığı kemiririm artık akşam çorba ve salata yeter heralde

usarem sanada merhaba. nasılsın. dediğin gibi su içmeye devam ediyorum. günde 2,5-3 litre su içiyorum. her teneffüs tuvaletteyim :roflol:

afferım kızlar harıka gıdıyorsunuz...mantarda kalorı sıfır nazco afıyet olsun..

aynalar ben sık sık gıdemıyorum onunda zararı varmıs..

ben gofret yıyorum hanı varya ınce onlardan sımdıde yesıl cay ıcıyorum aksama yururum ve meyve alıcam pazardan...

demın burdaydım yazamadım bır anda yogunlastı burası

bu arada bugun bır aıle geldı buraya 2,5 yasında ogulları vardı..iş arıyorlardı bulduk gıbı ınsallah olur cok agladım bugn onlar ıcın aklıma hep kendı kızım geldı...cocuk aç kalmıs annesının kucagında uyuya kaldı tedavı ettırememısler herkes yardımcı oldu...ınsallah allah yardım eder...o kadar cok varkı bu durumda olan ınsanlar allah yardımcıları olsun halımıze bınlerce şükrettım...Allah kımseye muhtac etmesın..

amin canım. gerçekten halimize şükretmemiz gerkiyor. ama malesef bunu çoğu zaman unutuyoruz.

iyiyim aynalarcım napim gelene gidene çamaşır satıyoruz işte gelen oluca kalkıyorum bilgisayarın başından o yüzden hemen göremiyorum yazdıklarınızı biraz rotarlı oluyo

neslihancım 'anam dur sende kac yasindasin da evde kalmis moduna girdin hemen aaa
az zayifla bak goruculerin israya girecek' demişsin kız yaşım 27 nasıl evde kalmadım. zayıflayınca görücülerin artmasınada kızmıyor değilim. benim fikirlerim, karakterim değişmiyor ki zayıflayınca. ben yine ben olacam. o zaman sadece beni dış görünüş için mi sevecekler sorusu aklıma geliyor. bu hoşuma gitmiyor işte.

binlerce şükür hemde destinam ne dertleri olan insanlar var allah herkeze bir yol gösterir inşallah imtihan dünyası burası

:sm_cool: CANLAR MERHABA :sm_cool: NASSINIZ BAKEM...a.s. VALLA BEN NÖBETTEYİM İŞTE BUGÜN BAYA YOGUN GİDİYO AMA YİNEDE SAYFAM AÇIK BEN BURDAYIM.. HEMEN YAZDIKLARINIZA BAKEM ACIKa.s.

haklısın canım ben hep kiloluydum .ama bi ara 77 oldum.bi şahsiyetle evlendim ama olmadı kısa bi süre sonra ayrıldım ...baya bi evlenmedim .ve ben ayrıldıktan 1 ay sonra 98 olmuştum... Neyse 99 depreminde yalovada gönüllü çalıştım.eşim eskişehirli orda tanıştık. Normal arkadaş olarak biraz görüştük 2000 de de evlendik. Eşim 1.73 boyda ve 70 kilo civarında ben de90 civarıyım ozaman hiç bi zaman bana kilolu demedi...120 oldugumda bile ben en çok şimdi onuniçin zayıflamak istiyorumm

ayakta alkışlıyorum....bravo arkadasım....söyleyecek söz bulamıyorum...a.s.:lepi:

aynalar kızımsen nedidiğini biliyonmu evde kalmışmış bak sen benim şimdiki aklım olsa otuzumdan önce hayatta evlenmezdim bekarken negüzel tekderdim zayıflamaktı dert yok tasa yok sorumluluk sadece kendine sorumlusun özgürsün daha ne istiyorsun nasıl olsa bir gün evlenip bizimgibi hayatla cebelleşiceksin ne acelen az daha bekarlığın tadını çıkarmak varken klava:klava:

:sm_cool: CANLAR MERHABA :sm_cool: NASSINIZ BAKEM...a.s. VALLA BEN NÖBETTEYİM İŞTE BUGÜN BAYA YOGUN GİDİYO AMA YİNEDE SAYFAM AÇIK BEN BURDAYIM.. HEMEN YAZDIKLARINIZA BAKEM ACIKa.s.

hoşgeldin canım. nasıl olsun iyiyiz allaha şükür. sen nasılsın. bizim ilçedede kuduz vakası var. yakalayamıyorlar hayvanı. galiba birden fazlaymış. bugün bizim köydeki bir kadına saldırmış. veliler endişeli çocuklara bişey olur mu diye. bizde okul çıkışı yürüyoruz. arkadaş siz kafayımı yediniz. bu olayı biliyorsunuz buna rağmen yürüyorsunuz dedi. hayırlısı bakalım.

1.73 ne güzel sonunda gerçekten seni seven birini bulmuşsun. allah herkese böylesini nasip etsin.
nazco bekarlık güzelde. erzurumun ilçesinde yaşanmıyor ki. okuldan eve, evden okula. yapacağın bişey yok.

aman dikkat et kudurursan kimse almaz anam gene kilolu falen benim gibi bulma ihtimalin var da öyle zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…